Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:02:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sem po branju treh strani za nazaj že obupala, ne morem vsega predelat... Sem pa opazila dvoje: 1. nina7 is back 2. StBarbara se je javila na dolžnost barbaw, ti moram povedat, da je danes mene razpenil moj dedec. In to tako zelo , da bi ga Ne bom javno pisala, za kaj gre, je pa tretjič v mesecu in pol prelomil isto obljubo, tokrat res kapitalno. Tudi jezna več nisem nanj, imam pa njegove neodgovornosti skrajno poln k Saj bi zlila tule ven ves gnev, ampak določenim nepovabljenih bralkam ne bom metala kosti za glodanje. Sem pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:02:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, čveke moje, jz vas zapuščam Grem mojega "tavelikega" otroka zbudit in dat v posteljo spat Me že pošteno križ boli od tega stola tle pred računalnikom Lepo čvekajte in se beremo jutri, če bo vse po sreči NOČKO NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:03:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sem po branju treh strani za nazaj že obupala, ne morem vsega predelat... Sem pa opazila dvoje: 1. nina7 is back 2. StBarbara se je javila na dolžnost barbaw, ti moram povedat, da je danes mene razpenil moj dedec. In to tako zelo , da bi ga Ne bom javno pisala, za kaj gre, je pa tretjič v mesecu in pol prelomil isto obljubo, tokrat res kapitalno. Tudi jezna več nisem nanj, imam pa njegove neodgovornosti skrajno poln k Saj bi zlila tule ven ves gnev, ampak določenim nepovabljenih bralkam ne bom metala kosti za glodanje. Sem pa Ma teli desci morjo skoz štrene delat . Zate pa , sej bo bolš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:03:38
|
|
|
|
tally
|
Babe jaz vas bom tudi zapustila. Želim vam lahko noč in lepe sanje p.s. pa ne preveč klofat strani
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:03:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, čveke moje, jz vas zapuščam Grem mojega "tavelikega" otroka zbudit in dat v posteljo spat Me že pošteno križ boli od tega stola tle pred računalnikom Lepo čvekajte in se beremo jutri, če bo vse po sreči NOČKO Nočko Padel je gol - Roma vodi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Babe jaz vas bom tudi zapustila. Želim vam lahko noč in lepe sanje p.s. pa ne preveč klofat strani Maš prav,grem jest tud,bo verjetn kmal budnica. Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:04:54
|
|
|
|
špelin@
|
Hvala, punce A zdaj boste pa vse ušle spat, ko sem jaz prišla gor duševne baterije nafilat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:04:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Babe jaz vas bom tudi zapustila. Želim vam lahko noč in lepe sanje p.s. pa ne preveč klofat strani Nočko tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:05:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tale pravljica od barbaw je pa dolga po moje je šla tja, kamor grem jz zdele Srenula s puta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:05:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sem po branju treh strani za nazaj že obupala, ne morem vsega predelat... Sem pa opazila dvoje: 1. nina7 is back 2. StBarbara se je javila na dolžnost barbaw, ti moram povedat, da je danes mene razpenil moj dedec. In to tako zelo , da bi ga Ne bom javno pisala, za kaj gre, je pa tretjič v mesecu in pol prelomil isto obljubo, tokrat res kapitalno. Tudi jezna več nisem nanj, imam pa njegove neodgovornosti skrajno poln k Saj bi zlila tule ven ves gnev, ampak določenim nepovabljenih bralkam ne bom metala kosti za glodanje. Sem pa Ga bom kar z valjarjem po buč parkrat vsekala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:05:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo moj "gleda" fuzbal tako kot vedno = MIŽE če mu boš pa rekla, da je spal, bo pa kakšen odgovor? a jz, ma NEEEEEEEEEEEEEEE je vrajt, jz sem pa snegulčica Se mi je zdelo, pri nas je enako, gleda pod kožo Pri nas je tudi bila neka sumljiva tišina in kaj se zgodilo=spi Našga sem preverila,pa je zaenkrat še priseben
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:06:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Babe jaz vas bom tudi zapustila. Želim vam lahko noč in lepe sanje p.s. pa ne preveč klofat strani Nočko tudi vam Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:06:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hvala, punce A zdaj boste pa vse ušle spat, ko sem jaz prišla gor duševne baterije nafilat? Jaz bom še malce gor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:06:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hvala, punce A zdaj boste pa vse ušle spat, ko sem jaz prišla gor duševne baterije nafilat? Ne jaz bom še tu, ker včerajšne napake ne bom ponovila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:07:09
|
|
|
|
jana81
|
estrella dej mi povej a pri laringitisu je lahko otrok brez glasu oz hripav ?? Nejc je čist zahripan, na momente mu zmanjka glasu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:07:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Babe jaz vas bom tudi zapustila. Želim vam lahko noč in lepe sanje p.s. pa ne preveč klofat strani Maš prav,grem jest tud,bo verjetn kmal budnica. Mirno nočko vsem še ti NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:08:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Babe jaz vas bom tudi zapustila. Želim vam lahko noč in lepe sanje p.s. pa ne preveč klofat strani Maš prav,grem jest tud,bo verjetn kmal budnica. Mirno nočko vsem še ti NOČKO nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:08:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella dej mi povej a pri laringitisu je lahko otrok brez glasu oz hripav ?? Nejc je čist zahripan, na momente mu zmanjka glasu Ne, vsaj Andraž ni nikoli bil brez glasu ali hripav.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:09:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hvala, punce A zdaj boste pa vse ušle spat, ko sem jaz prišla gor duševne baterije nafilat? Ne jaz bom še tu, ker včerajšne napake ne bom ponovila Estrella naju je obe prehitela in bo sedaj do konca gor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:10:34
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sem po branju treh strani za nazaj že obupala, ne morem vsega predelat... Sem pa opazila dvoje: 1. nina7 is back 2. StBarbara se je javila na dolžnost barbaw, ti moram povedat, da je danes mene razpenil moj dedec. In to tako zelo , da bi ga Ne bom javno pisala, za kaj gre, je pa tretjič v mesecu in pol prelomil isto obljubo, tokrat res kapitalno. Tudi jezna več nisem nanj, imam pa njegove neodgovornosti skrajno poln k Saj bi zlila tule ven ves gnev, ampak določenim nepovabljenih bralkam ne bom metala kosti za glodanje. Sem pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:10:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sem po branju treh strani za nazaj že obupala, ne morem vsega predelat... Sem pa opazila dvoje: 1. nina7 is back 2. StBarbara se je javila na dolžnost barbaw, ti moram povedat, da je danes mene razpenil moj dedec. In to tako zelo , da bi ga Ne bom javno pisala, za kaj gre, je pa tretjič v mesecu in pol prelomil isto obljubo, tokrat res kapitalno. Tudi jezna več nisem nanj, imam pa njegove neodgovornosti skrajno poln k Saj bi zlila tule ven ves gnev, ampak določenim nepovabljenih bralkam ne bom metala kosti za glodanje. Sem pa Ga bom kar z valjarjem po buč parkrat vsekala Jaz bi pa naredila tole in tole
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:11:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** joj sam o hrani govorimo jz sem lačna ratala si grem neki naštimat za jest kr privošči si O Estrella a Alja pa uživa v hojci Kako pa kuhate za vse skupaj,še za ,pa kaj? Alja uživa, Andraž pa še bolj ko jo divje drajsa gor in dol
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:11:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Grem pravljico brat pa pridem nazaj. ok, sam , da ne boš mrknila tako kot včeraj danes ne rabim svežega zraka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:11:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tale pravljica od barbaw je pa dolga ma se nekaj dere
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:11:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hvala, punce A zdaj boste pa vse ušle spat, ko sem jaz prišla gor duševne baterije nafilat? Ne jaz bom še tu, ker včerajšne napake ne bom ponovila Estrella naju je obe prehitela in bo sedaj do konca gor neče moči ove noči Včeraj sem šla prezgodaj spat in nisem mogla zaspat, pol ko pa sem sem imela grde sanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?