|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
9.12.2008 21:46:09   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Grethy, če bi moj sedaj le prebral segedin, bi bil po moje prav hitro  v Celju. user posted image  Mu ga moram spet mal skuhat.

Pa nej pride, sej ga je še dost ... a mu ga zjutrej prpeljem eno rajnglo tja v Kranj ????????? user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
9.12.2008 21:47:25   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

kolk so mi lepi; pa že ime imam rezervirano. Kaj pravite na Mini....mu paše ker je tolk velik....
user posted image

Zarja, privošči si ga, zakaj pa ne. Pes ti dolgoročno prinese samo pozitivne stvari

ma se bojim kako bo na našega Jetta (zlati prinašalec) reagiral...

če ga boš pripeljal domov kot mladiča, se bosta hitro zmenila, kdo je dominaten in kdo ne, sploh ne kompliciraj.
Naš kužon se vedno podredi tačinemu psu, kadar so na njihovi parceli, pa je naš najmanj še 1x večji od taščinega, da ne omenjamo, da ima njen pes več kot 12 let. Kadar so pa na naši, je pa zgodba obratna. Glede na to, da sta bila skupaj praktično vsak dan, ko smo našega pripeljali domov, sta se še dobro zmenila.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
9.12.2008 21:48:57   
lučka 25
mismis, je treba res delaz s psom, če ne ni nič. Je ves zmeden, posledično pa "podivjan".

Zarja, ti si omisli psa, ki ti je všeč. Tako bo najbolje.

Goldy, zdaj nj pa tvoja školka dobi še kak pogled od deleč, ker od blizu pa bi se lahko že nehalo.

Zdaj pa grem jaz v objem dragega in potem v mižule. Nočko.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
9.12.2008 21:49:54   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Grethy, če bi moj sedaj le prebral segedin, bi bil po moje prav hitro  v Celju. user posted image  Mu ga moram spet mal skuhat.

Pa nej pride, sej ga je še dost ... a mu ga zjutrej prpeljem eno rajnglo tja v Kranj ????????? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  To bi pogledal, da se pojaviš na vratih s segedinom, njemu p nič jasno zakaj in od kod. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
9.12.2008 21:50:48   
mismis
Lučka, uživajuser posted image user posted image user posted image

evo saj jaz grem tudi pod tuš, pa dr. kavsa gledat.

A je še to, a je danes katera ujela na radio antena, ko je dr. D govoril???

NOČKO

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
9.12.2008 21:52:13   
miska73
Na kerem forumu se jst to danes nahajam 

Podganca je zbunjena user posted image

Drgač pa en velik objemček vsem pupam mojim . user posted image

Navijam tudi jaz za vse trepetalke user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
9.12.2008 21:53:35   
bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

BBpikica zgleda full prijazen, a videz vara?

Zarja ta kužon ma pa men tko žalosten pogled da se ti kar zasmil, pa še velik gibanja ne rabi, je primeren za stanovanje

kar pa seveda ni dobro za nas, več kot kužon potrebuje gibanja, bolje je za nasuser posted image user posted image user posted image oz. za naše kg

Ja vidiš na to pa nisem pomislilauser posted image

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
9.12.2008 21:55:26   
mlinček
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

VSEM TREPETALKAM...

Shadow greje user posted image user posted image   test 11.12.2008
Bumo greje  user posted image
test 12.12.2008

Reby greje user posted image test 13.12.2008
bambi75 greje user posted image user posted image user posted image test 15.12.2008
Se* grejeuser posted image user posted image test 15.12.2008

user posted image

IN JUTRIŠNJIM AKTERKAM
user posted image

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled
Kicsi - razgovor z dr. Cerarjem
Shuka - dobro opravi pri G

user posted image

LUČKA ti pa dobr zrihtaj z G za bolniško, če bo kej kvačkal pa štrikal se mu nikar ne pusti, vztrajaj do konca!

Si bom pa kr tole sposodu, k mi je zelo všeč in se pridružu navijanju in stiskanju pestk.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
9.12.2008 21:56:34   
Zvezdica

Zvezdica, saj je tudi meni Briard zelo všečen, moj bratranec je imel črnega, pa je bil res pravi cuker, pa še šolan je bil. Imamo pa v vasi enega, ki ni šolan in je full agresiven, namreč ko je bil naš kužon star 6 mesecev, ga je napadel in to sredi ceste. Pri tem, da je bil moj kužon na fleksiju, ta drugega so pa neodgovorni lastniki, kar spustili. Naš revež sploh ni dojel, kaj se mu je zgodilo, ko ga je Briard šavsnil v gobec in mu naredil luknje. Še dobro, da si je te luknje zlizal in jih je dlaka prerastla.

Saj ne obtožujem psa, ampak od takrat, mi nekako Briardi niso najbolj pri srcu, čeprav vem, da bogi kuža sploh ni za nič kriv, temveč so krivi njegovi lastniki.

Oz. še preveč je lastnikov, ki mislijo, da s tem, ko nabavijo psa, da so naredili vse, malo se jih zaveda, da je potrebno psa šolati ravno zato, da se preprečijo takšni napadi oz. da se pes ne čuti ogorženega s strani drugega psa (socializacija). Vse to pri majhnih pasmah še ni tako očitno, medtem ko velike pasme, obvezno potrebujejo šolanje.

je.bat ga, spet ste zadeli mojo šibko točko

uh vem kaj to pomeni ...bogi kužek. Mi2 sva živela na viču bliz one nore babe, ki je imela tiste kužke, ki so napadli mimoidočega.... Sej s kužki v osnovi ni bilo nič narobe, ma lastnica je bila za odstrel, če mene vprašate. Mi2 z našo kužico sva se ji načeloma izogibali, ker je lastnica na vsakega, ki se ji je približal na3 metre ščuvala pse. In ni čudno, da se je revežem utrgalo.

Žal mi ej za to izkušnjo. Bogi tvoj kužonuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
9.12.2008 21:56:38   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Zvezdica ta pasma ki si jo nalepla je men tudi všeč!

Ja to je francoski briard...tak prijazen kužek...mal velik ampak nežen, pa ima rad otroke, pa mladičke, pa sploh vse ljudi.
mi smo jo imeli.... Zna pa zalajat če je treba in to hudo. tko da vse v enemuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
9.12.2008 21:56:44   
zarja1
Nočko srčice moje...se čitamo jutri....

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
9.12.2008 22:06:50   
womanpolice
Živjo punce...

bom kratka, ker sm fulllllllllllll utrujena....

torej, dolgujem vam poročilo o moji user posted image No, 9. dan je prišla v vsej svoji veličini... dans sm zamenjala že 6 tamponov... tko krvavim, da bom kr izkrvavela...

Poste nism šla nazaj brat, ker bi mi vzel full časa...

Kako se držite trepetalke? Belino vzdržujete s Persilom?

Kajšica je bla pr men včer in se je navarvala mojih mačkonov....

Mismis... ravno 20.12. je tista 70. letnica, in čist v drugem koncu - Zasavje.--- tko da NA ŽALOST ne bo šlo... zelo mi je žal, saj bi ta dan res rada delila z vama!!! in ostalimi, seveda...

Pikovit... vem, nism še te poklicala.. a boš v četrtek,petek, soboto kaj hodila v naš konc? potem sem en teden na dopustu... sicer imam drug teden dva zaslišanja med dopustom, tko da bom tudi drug teden tam, vendar morm pogledat točno kteri datum.

Gigi... kak si mi ti? bi že blo treba kaj na pijačko...

Miška73...kaj zdaj ti? kdaj si doma? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
9.12.2008 22:07:41   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

VSEM TREPETALKAM...

test 12.12.2008

bambi75 greje user posted image user posted image user posted image test 15.12.2008

user posted image

IN JUTRIŠNJIM AKTERKAM
user posted image

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled

user posted image

LUČKA ti pa dobr zrihtaj z G za bolniško, če bo kej kvačkal pa štrikal se mu nikar ne pusti, vztrajaj do konca!

Si bom pa kr tole sposodu, k mi je zelo všeč in se pridružu navijanju in stiskanju pestk.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom si tud jst tole sposodila in se pridružila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
9.12.2008 22:08:04   
bbpikica
Nočko vsem tudi od mene.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
9.12.2008 22:09:19   
Kruce Fiks

Midva bi tudi psa, samo kaj ko je pa moj elergičen na pasjo dlako. user posted image

Pa kupta onga kitajskega, tist jo nima ;)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
9.12.2008 22:09:20   
womanpolice
Grethy.... tud tebi nočkouser posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
9.12.2008 22:09:49   
womanpolice
bbpikica pa še tebi nočko...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1467
9.12.2008 22:11:26   
womanpolice
lučka25.. ti si pa na istem kot jst... moj je alergičen na mačjo in pasjo dlako... vendar imava dva sirotka mačkona (rešila smrti), ampak ti povem, da odkar je Maco, Fidiprotekt, multi encim in Q encim, da sploh ni več tolk zelo alergičen kot je bil. Prej pa je bil tko zelo, da je včasih dihal zelo težžko..

Neposredna povezava do sporočila: 1468
9.12.2008 22:12:10   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Miška73...kaj zdaj ti? kdaj si doma? user posted image user posted image user posted image

Ja, vsak večer pridem domov spat. user posted image
Za najin zmenek pa ???? Ti bom na ZS pisala, da ne boš sfalila posta.

Neposredna povezava do sporočila: 1469
9.12.2008 22:13:52   
womanpolice
ja, nč, zdaj pa res morm v vodoravnega... ker moram zgodaj vstat, pa še lase si moram zjutraj oprat, saj sm zdajle preveč koma, da bi si jih šla prat in sušit..

p.s.
že drugi dan spim sama... moj je na usposabljanju.. kak mi je dolgčas...  no, jutr se pa že vrne..

mi je rekel, da se tkole še bolj zaveda (ko sva tri dni narazen), kako zelo me ljubi in pogreša... sm mu rekla, da ga bom kr bolj pogosto poslala kam za tri dni, da se bo hitr spomnu, kak bi mu bilo hudo brez mene user posted image user posted image user posted image No, sej tud men je hudo brez njega, morm priznat, čeprav je včaish prava nadloga... kdo pa ni, aneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1470
9.12.2008 22:14:39   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ja, vsak večer pridem domov spat. user posted image
Za najin zmenek pa ???? Ti bom na ZS pisala, da ne boš sfalila posta.

ja, sej to je to... zdaj pa se bova že res morale zment... pa tolk mal km sva oddaljeni, pa se ne morva zment... to pa je kriza, ane

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
9.12.2008 22:17:13   
womanpolice
evo, miška73 imaš zs

zdaj pa res nočko vsem..
pismo, je že skor pol enajst...

bejžmo spat, drgač bom jutr spet KOOOOOOOOOOOOOMAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1472
9.12.2008 22:28:07   
bozza
WP, hvala za številko od tete pehte. Javim, kaj bo rekla, ko bom od nje.

Pa navijam za jutrišnje akterke. Go, girls, go!

Še vedno čakam na prvo user posted image po abraziji, tokrat se je neznansko veselim, pa druge tudi, da se lahko spet naročim pri dr. Rešu.

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 1473
9.12.2008 23:57:26   
baci

IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

VSEM TREPETALKAM...

test 12.12.2008

user posted image

IN JUTRIŠNJIM AKTERKAM
user posted image

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled

user posted image

bom si tud jst tole sposodila in se pridružila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz tudiiii!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

Neposredna povezava do sporočila: 1474
10.12.2008 0:42:20   
gigi1
A zdej ste mi pa vse ušleuser posted image

Sam jst sem še kar pokonc. Ja težka je tale privatniška, k še ponoč delamo user posted image user posted image user posted image
Vidim, da ste mele danes drugačno stimulacijo.

Miška kooolk je zrasu user posted image , Pa še lepši je k prej user posted image .

Wp ja je kar kriza s časom. Ful mam dela. Ti pa tud vidim. Saj se bova zmenili, k se bo mal umirilo. Tale veseli december me bo čist uniču user posted image .
Kako se je pri tebi v službi zrihtalo? Vse OK?

Pija srce mam kar mal slabo vest k te nič ne pokličem. Je malo ludo zdele..
Kje si pa tufahije snela?
Za BG se pa morva kar hitro zmenit je že skor full.

Podganca moja tanartaljubša kje si mi ti? Sem opazla, da si cel dan bizzy. In ja...se je men tud dans mal stožlo po kakšni drugi slikci user posted image

BB ti maš pa tud cukra doma.

Zarjica, Obi mam veze pri Božičku in pravi da bo

user posted image

Se* ti kar furaj belino. Stiskam pestke močno.

Senčka ti mi pa ponoč spat ne boš pustila. Bom skoz mislila na lepi plusek jutri navsezgodaj user posted image

Bumo ti si naslednja polulanka user posted image

Lučkica dobro se zmeni jutri in lepo pozdravi našo Šukico. A bosta s5 k mehkim curam zavili?

Bozza upam, da kmalu pride tečka.

Zvezdica jutri pa lepo pozdravi Medota. Hmmm glede magnezija...vprašaj G kako se lažje absorbira. Mislim, da pomaga C vitamin in kalcij. Morda ti kaj od tega manjka. Krči so tudi znak pomanjkanja kalcija kar je v nosečnosti zelo pogosto. Morda pa moraš le malo kalcija dodat. No...vprašaj.

Mlinček lepo, da si se oglasil. Kako ste vi 4je? A pridete na žur?

Pupike in fanta nočko

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?