|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
9.12.2008 21:10:28   
Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

VSEM TREPETALKAM...

Shadow greje user posted image user posted image   test 11.12.2008
Bumo greje  user posted image
test 12.12.2008

Reby greje user posted image test 13.12.2008
bambi75 greje user posted image user posted image user posted image test 15.12.2008
Se* grejeuser posted image user posted image test 15.12.2008

user posted image

IN JUTRIŠNJIM AKTERKAM
user posted image

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled
Kicsi - razgovor z dr. Cerarjem
Shuka - dobro opravi pri G

user posted image

LUČKA ti pa dobr zrihtaj z G za bolniško, če bo kej kvačkal pa štrikal se mu nikar ne pusti, vztrajaj do konca!

Še jaz, še jaz!!!!!!! Joj kolk bomo še lulali ta teden user posted image n user posted image user posted image

Drugače pa vidim, da ste danes tipe za kužone zamenjale.

Jaz sem se pa tolk najedla, da mislim, da znam počt.
Gigi jedla super tufahijo, bi jo lahk kdaj snedle.......

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
9.12.2008 21:12:13   
Grethy

T I N A 1  imaš  Z.S.

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
9.12.2008 21:12:21   
Pija76
Zvezdica ta pasma ki si jo nalepla je men tudi všeč!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
9.12.2008 21:16:26   
zarja1
jaz pa bi še tega mela......
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
9.12.2008 21:17:28   
zarja1
kolk so mi lepi; pa že ime imam rezervirano. Kaj pravite na Mini....mu paše ker je tolk velik....
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
9.12.2008 21:17:57   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

VSEM TREPETALKAM...

Shadow greje user posted image user posted image   test 11.12.2008
Bumo greje  user posted image
test 12.12.2008

Reby greje user posted image test 13.12.2008
bambi75 greje user posted image user posted image user posted image test 15.12.2008
Se* grejeuser posted image user posted image test 15.12.2008

user posted image

IN JUTRIŠNJIM AKTERKAM
user posted image

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled
Kicsi - razgovor z dr. Cerarjem
Shuka - dobro opravi pri G

user posted image

LUČKA ti pa dobr zrihtaj z G za bolniško, če bo kej kvačkal pa štrikal se mu nikar ne pusti, vztrajaj do konca!

naviiiijaaaaam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
9.12.2008 21:18:48   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

bbpikica, ne to ni bernardinec, ti povem o pasmi vse, ko prideš k nam in spoznaš lepotca v živo. Namreč tale pasma je  v SLO dokaj redka (cca 30 primerkov) in  če ti napišem pasmo zna hitro iti glas okoli. Je pa pastriski pes, tako da, ko se naš gospod otrese, imam tudi jaz tuš zastonj user posted image user posted image

Prav mi boš vse razložila. Evo to je pa moj gangster
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
9.12.2008 21:21:28   
mismis
Zvezdica, saj je tudi meni Briard zelo všečen, moj bratranec je imel črnega, pa je bil res pravi cuker, pa še šolan je bil. Imamo pa v vasi enega, ki ni šolan in je full agresiven, namreč ko je bil naš kužon star 6 mesecev, ga je napadel in to sredi ceste. Pri tem, da je bil moj kužon na fleksiju, ta drugega so pa neodgovorni lastniki, kar spustili. Naš revež sploh ni dojel, kaj se mu je zgodilo, ko ga je Briard šavsnil v gobec in mu naredil luknje. Še dobro, da si je te luknje zlizal in jih je dlaka prerastla.

Saj ne obtožujem psa, ampak od takrat, mi nekako Briardi niso najbolj pri srcu, čeprav vem, da bogi kuža sploh ni za nič kriv, temveč so krivi njegovi lastniki.

Oz. še preveč je lastnikov, ki mislijo, da s tem, ko nabavijo psa, da so naredili vse, malo se jih zaveda, da je potrebno psa šolati ravno zato, da se preprečijo takšni napadi oz. da se pes ne čuti ogorženega s strani drugega psa (socializacija). Vse to pri majhnih pasmah še ni tako očitno, medtem ko velike pasme, obvezno potrebujejo šolanje.

je.bat ga, spet ste zadeli mojo šibko točko

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
9.12.2008 21:21:42   
Pija76
BBpikica zgleda full prijazen, a videz vara?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
9.12.2008 21:22:33   
lučka 25
želvica, jaz tudi jem enako kot prej, kile gredo pa kar dol. Res je tudi, da sem takoj po 1.postopku spremenila prehrano (več zelenjave, sadja, polnozrnat kruh in testenine) in sem že tako zgubila 5,5,kg v 2 mescih, zdaj ko sem nosečka pa še 1,5kg. Ampak meni je G danes rekel, da ni nič narobe, da v prvih treh mescih nosečnosti zgubiš kak kg, še posebej če si bolj močnejše postave. A si ti z gorenjske, ker jaz sem tudi.user posted image  kar se pa virusov tiče, p res samo zviz. mene je to pognalo "v beg iz službe", ker so bili v smoji kupini otroci bolni za škrlatinko, norice, rota virus, gripa, viroza.

Grethy, če bi moj sedaj le prebral segedin, bi bil po moje prav hitro  v Celju. user posted image  Mu ga moram spet mal skuhat.

gigi, bom upoštevala nasvet in bova telovadila brez akrobacij.user posted image  Sem se pa že pomirila,sam da je moj dam prišel in sva šla mal v lajf se sprostit.

mojsonček, jutri se pa G res ne bom pustila. Sva z mojim že celo taktiko naštudirala.user posted image

mismis, ampak tvoj kužon je pa pravi kuža. Je konkreten. Gotovo pa uživa vsakič, ko je zunaj, kateri kužon pa ne.user posted image  Pravi maneken je.

zvezdica, nisi debela, le trebuh je večji, ko pa imaš medija notri. Če pa si kot božiček je pa to samo dobro, ker njega mamo vsi radi.user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
9.12.2008 21:22:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

kolk so mi lepi; pa že ime imam rezervirano. Kaj pravite na Mini....mu paše ker je tolk velik....
user posted image

Zarja, privošči si ga, zakaj pa ne. Pes ti dolgoročno prinese samo pozitivne stvari

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
9.12.2008 21:25:08   
Pija76
Vidim da ste tolk v pasji debati, da se še vključit ne morem. Grem pa en butast film gledat.
Nočko

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
9.12.2008 21:26:03   
lučka 25
Midva bi tudi psa, samo kaj ko je pa moj elergičen na pasjo dlako. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
9.12.2008 21:26:41   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Vidim da ste tolk v pasji debati, da se še vključit ne morem. Grem pa en butast film gledat.
Nočko

Kam zdaj bežiš? A te je pasje kardelo prepodilo?user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
9.12.2008 21:29:17   
mismis
bbpikica, pa hudiča sej tvoj kužon ima na fotki totalno:"I like it, look". Mislim, ko me kakšen kužon pogleda takole, se jaz kar topim. Ma cotek je, cotek in kakor je Pija rekla, zgleda prijazen.

Lučka, seveda je naš kužon konkreten, s svojimi 75 cm plečne višine in ne vem koliko kg, ker že tri mesece govorim, da jih ima 55 kg, je seveda konkreten. Zdaj pa še sploh, ker mu je zrastle zimska dlaka, tako da zgleda še večji, kot je v resnici.  Tako, da ko napišem na forum, da sem zmatrana, to sigurno drži, ker kljub vsemu midva vsak dan tečeva, pa ponavljava vaje iz šole, potem se še igrava in če je gospod suh, še počeševa.
Še najbolj smešno mi je pa takrat, ko jih poslušam v pasji šoli, kako jamrajo, da jih roke bolijo, pa čisto vsi imajo manjšega psa kot jaz, ne glede na to ali imajo zlatkote, šviracje, šarote, kavkaške ovčarje,...  Evo tukaj absolutno zmagam: " Trenutno imam največjega psa v pasji šoli...."

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
9.12.2008 21:31:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Midva bi tudi psa, samo kaj ko je pa moj elergičen na pasjo dlako. user posted image

Lučka, kaj pa kitajski goli pes. Vem da ni isto, ampak pes je še vedno.

oh, še dobro, da ni moj alergičen na pasjo dlako, po moje bi bil težek fajt, kaj obdržati, glede na to, da sem si psa želela celo življenje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
9.12.2008 21:33:14   
lučka 25

oh, še dobro, da ni moj alergičen na pasjo dlako, po moje bi bil težek fajt, kaj obdržati, glede na to, da sem si psa želela celo življenje

Ne, ne. Ne pride v poštev. Konkreten pes, ali pa nič.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
9.12.2008 21:34:21   
bbpikica

Res je prijazen, ga še mačke maltrtirajo user posted image user posted image  kam pa misliš zdaj pobegnt saj te ne bo noben ugriznuuser posted image

Zarja ta kužon ma pa men tko žalosten pogled da se ti kar zasmil, pa še velik gibanja ne rabi, je primeren za stanovanje

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
9.12.2008 21:36:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Zarja ta kužon ma pa men tko žalosten pogled da se ti kar zasmil, pa še velik gibanja ne rabi, je primeren za stanovanje

kar pa seveda ni dobro za nas, več kot kužon potrebuje gibanja, bolje je za nasuser posted image user posted image user posted image oz. za naše kg

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
9.12.2008 21:36:42   
lučka 25

Lučka, seveda je naš kužon konkreten, s svojimi 75 cm plečne višine in ne vem koliko kg, ker že tri mesece govorim, da jih ima 55 kg, je seveda konkreten. Zdaj pa še sploh, ker mu je zrastle zimska dlaka, tako da zgleda še večji, kot je v resnici.  Tako, da ko napišem na forum, da sem zmatrana, to sigurno drži, ker kljub vsemu midva vsak dan tečeva, pa ponavljava vaje iz šole, potem se še igrava in če je gospod suh, še počeševa.
Še najbolj smešno mi je pa takrat, ko jih poslušam v pasji šoli, kako jamrajo, da jih roke bolijo, pa čisto vsi imajo manjšega psa kot jaz, ne glede na to ali imajo zlatkote, šviracje, šarote, kavkaške ovčarje,...  Evo tukaj absolutno zmagam: " Trenutno imam največjega psa v pasji šoli...."

Ti vrjamem. Moj brat ima gladkodlakega prinašalca, je tudi velik pes. Je prej vsak dan hodil tečt, zdaj p gre vsak dan zjutraj in zvečr vsaj az eno uro ven z njim, se tudi na polje jagat. Pa vaje iz šole tudi ves čas ponavljata. Mu pravimo, da j zdaj kot dedek, ki j bil vojak, ko ima tako vojaško vzgojo. Ampak če je ne bi imel, ta pes ne bi bil tak kot je -- vzgojen in poslušen. Nas brat sproti pouči o ukazih, da vsi uporabljmo iste in ga tako n begamo. Pa povsod so ista pravila, pri njih doma, pri mojih doma in pri nama. Je treba, ane, če ne je pes samo zbegan.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
9.12.2008 21:38:17   
mismis

Ne, ne. Ne pride v poštev. Konkreten pes, ali pa nič.user posted image

ok, potem sva na isti liniji, sicer meni je veliko lažje, ker je pes zunaj, tako da so takšne in drugačne alergije
že v štartu izključene. Res pa je, da smo ga imeli v garaži do cca 5 meseca starosti, ker se je meni revež smilil, da bi bil sam zunaj na snegu in dežju, pa tako majhen (če verjameš, da je bil majhen, ko smo ga dobili)

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
9.12.2008 21:40:27   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

user posted image

Zarja, privošči si ga, zakaj pa ne. Pes ti dolgoročno prinese samo pozitivne stvari

ma se bojim kako bo na našega Jetta (zlati prinašalec) reagiral...

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
9.12.2008 21:42:06   
mismis

Ti vrjamem. Moj brat ima gladkodlakega prinašalca, je tudi velik pes. Je prej vsak dan hodil tečt, zdaj p gre vsak dan zjutraj in zvečr vsaj az eno uro ven z njim, se tudi na polje jagat. Pa vaje iz šole tudi ves čas ponavljata. Mu pravimo, da j zdaj kot dedek, ki j bil vojak, ko ima tako vojaško vzgojo. Ampak če je ne bi imel, ta pes ne bi bil tak kot je -- vzgojen in poslušen. Nas brat sproti pouči o ukazih, da vsi uporabljmo iste in ga tako n begamo. Pa povsod so ista pravila, pri njih doma, pri mojih doma in pri nama. Je treba, ane, če ne je pes samo zbegan.

Lučka, tvoj brat ima prav. Nekako drži pravilo, da če ne delaš s psom, on kratko malo pozabi na to, kar se je učil v šoli. Saj veš, da sem jaz pisala, da sva z mojim kužon čez poletje ponavljala vaje, točno iz istega razloga.  Kar se tiče pa ukazov, seveda morate za isto stvar, vsi uporabljati enak ukaz, namreč pes ne loči med: Pridi, greva, Poleg, Sem, še sploh ne, če vse to predtavlja zanj isti položaj. Zato pa pravim, da je vzgoja psa zahtevna, namreč pri vsem moraš imeti veliko DOZO poterpežljivosti in vztrajnosti.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
9.12.2008 21:43:37   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

kar pa seveda ni dobro za nas, več kot kužon potrebuje gibanja, bolje je za nasuser posted image user posted image user posted image oz. za naše kg

ja iz katerega zornega kota ga pogledaš. Men prav nagajivo gleda, kot bi kaj všpičil pol pa kao nisem kriv jazzzzzzzz. Glede na to, da se ratala zdaj lene sorte bi mi prav pasal, ker naš zlatko-kot mu pravi Mismis bi preveč laufal.

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
9.12.2008 21:45:16   
Goldy
Na hitro pozdravček vsem!!!!

Hvala VSEM, ki tako lepo navijate za naše dojenčke. Ja, po 12. tednu se malce lakše diše.user posted image  Danes sem spet objemala školjko. Sem bila že skoraj jezna, slabo za znoret, a bruhat pa ne. Samo davila sem se zraven, no pol sem pa spravila nekaj makarončkov iz sebe. V torek moram definitivno vprašat kako bo z najinim sex lajfom.user posted image  Meni je moja G že zadnjič sicer rekla, da naj počakava do 12. tedna. Zdej sem tu nek, tak da bi lahko bilo kaj akcije. Moj user posted image  je že čist iz sebe, pravi, da bo pozabil, če ne bova kmalu....user posted image  pa tudi meni bi že pasalo.
Jaz imam tudi še nekaj Utrogestana doma, če katera rabi!?

Nič pupe, mal še prečekiram net, pol pa gledat Kost.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?