|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
9.12.2008 14:10:25   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

Juhu, sem še eno gorenjko najdla in že skor celo zmastila...user posted image Za kg se bomo sekirali čez 1 mesec...(če še ne bojo šli dol...)user posted image

a ti tud napadaš čokolade ... jaz sem včeraj zvečer ta veliko riževo sama pojedla ... pol mi je bilo pa pol noči ful slabo user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
9.12.2008 14:14:42   
Nincica1
Vidim, da vse čakamo polno lunouser posted image tudi midva sva že splanirala, da greva rodit v petek, ko je luna pa še fajn ga naši možeki lahko zažurajo da potem, ko se me vrnemo nas domov peljejo čili in zdraviuser posted image

No mene še kar špika nekaj, upam da se res pripravlja, če je že tako nizkouser posted image sem si še eno veliko šalico čaja naredila - malin sevedauser posted image pa da bo res že ta teden, če ne pa vsaj do roka,da ne bom na Silvestrovo notri,...

Imejte se lepo, se še kaj oglasim in vas berem.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
9.12.2008 14:31:26   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

IZVIRNO SPOROČILO: čebeli
Juhu, sem še eno gorenjko najdla in že skor celo zmastila...user posted image Za kg se bomo sekirali čez 1 mesec...(če še ne bojo šli dol...)user posted image

a ti tud napadaš čokolade ... jaz sem včeraj zvečer ta veliko riževo sama pojedla ... pol mi je bilo pa pol noči ful slabo user posted image

joooooj daj nehajte s čokolado!!!!!!pa s sadjem!!!!!!!!!!!!!!!tak se mi lušta vsega tega,pa ne smem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sem še zarad tega bolj tečna.kak bi se zdaj s čokolado tolažila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
9.12.2008 15:02:16   
nadya
He he dans se pa sam o čokoladi pogovarjate al kaj user posted image .
No saj jaz nisem čist nč bolša user posted image , sem včeri pol ta velke milke maznla pol sem pa pred tv-jem še pol škatle piškotov pojedla. Ja jaz si ne morem pomagat user posted image

Vidim da vse okol te polne lune neki fantaziramo, ampak moj user posted image  se še tok veselo premetava v bušiju, da kar mal dvomim da bo kej user posted image .

Mam pa jaz te dneve tut en pospravljalni sindrom, se mi vse sveti user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
9.12.2008 15:02:58   
mami_1979

julika
joooooj daj nehajte s čokolado!!!!!!pa s sadjem!!!!!!!!!!!!!!!tak se mi lušta vsega tega,pa ne smem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sem še zarad tega bolj tečna.kak bi se zdaj s čokolado tolažila.

Jaz tudi ne smem user posted image !
Moji fantje kar naprej nekaj meljejo okrog mene, jst bi tud,.. Pa imam sladkorja v krvi že za izvoz,..Še dobro da sedaj na koncu,..

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
9.12.2008 15:07:38   
*nina*
ahoj...danes pa res očitno vse pospravljamo...tud jaz sem...mogoče se pa res kaj bliža pa hočemo imeti podzavestno vse pošlihtano preden gremo kam...user posted image sem danes v BC kupila še eno namizno lučko..se mi je tako dopadla...z motivom medeka puja...naša ima skoraj vse okraske v sobici od tega medekauser posted image

moje počutje...neki mi je slabo zdaj po južniuser posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
9.12.2008 15:08:32   
*nina*
sladkarije:  prej so mi ful pasale, zdaj sem pa opazila, da me je malo minilo do njihuser posted image kar je zame nasplošno čudnouser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
9.12.2008 15:30:42   
čebeli
Hoj!
Sej jaz nimam nič pošlihtano po stanovanju...tako, da me najbrž ne bo za luno grabilo. Sem kr prepričana, da bom takrat skor edina tle in seznam urejala...user posted image

Mam pa spet eno idejo za delanje okraskov...če so vam všeč naravni (npr tisti posušeni pomarančni koleščki...). No, meni je billo zmer škoda sadja, zdej pa sploh, ko pojem vse, kar vidim...user posted image Zato pojem pomarančo, iz olupkov pa zrežem krasne zvezdice in srčke za na smrekico (al pa tut za kam drugam...zavijat darilčke). Režem jih z modelčki za piškote (ki se mi jih pa ne da delatuser posted image ). Potem jih sušim na radiatorju...če boste delale iz mandarine, se morjo sušit bolj počasi, ker se vihajo (daš jih v eno kuhinjsko krpo). Aja..pa učke in ustka lahko narediš...učke s klinčki, ustka pa s kumino...

MMM, bližajo se prazniki!!user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
9.12.2008 15:32:08   
julika
tebi se pa da.....user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
9.12.2008 15:37:48   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: julika

tebi se pa da.....user posted image user posted image

user posted image hehe, itak! To pomeni, da bom res še nekej časa tle...user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
9.12.2008 15:53:43   
Suni
Oh, punce, jaz pa kar bi - zdaj, ko bo luna...user posted image Samo morava z mojim bolj resno delat na domačih nalogah, pa tud malo me lenoba daje za kake bolj športne podvige... mi gre zadnje čase samo čokolada po glavi, če je pa ni, pa žlica in nutella...

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
9.12.2008 16:11:15   
Nincica1
Potem smo pa res vse v fazi sladkanjauser posted image Jaz sem namreč danes pojedla nenormalno veliko sladkarij, od peciva, piškotov, čokolade, da mi je slabo, ko pomislim, po drugi strani pa imam še kar luknjo v želodcu in bi še kar lahko kaj dala notri,...očitno je danes tak dan,...vpliv lune se začenja kazati, naj se še drugačeuser posted image

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
9.12.2008 17:30:33   
julika
nisem zdržala brez sladkega.sem si šla po maslene kekse.te lahko jem.samo da je sladkouser posted image .

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
9.12.2008 19:12:43   
ellena
o moj bog... tud jaz sem danes v čokomaniji. Zjutraj sem že pred pregledom, pred deveto uro, med. sestri pojedla pol sklede mercija. In potem še in še... in potem še pico... a je katera že razmišljala, da to delajo živci.

Čeprav šele jutri vstopim v 37. teden, je nervoza v luftu. Vsaj v moji glavi se s čokolado in mastnimi picami kar lepo zamotim. user posted image

Naša user posted image  tehta že 3150 g. Punce, žal prej nisem toliko spremljala - ampak koliko se poveča teža ploda v zadnjem mesecu? Je kateri to kaj znano?

Naslednji pregled imam 16.12. - za seznam.

Imejmo se lepo, najlepše, najlepšejše, pocukrano.... malo še lahko zažuramo... a ne?
user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
9.12.2008 19:23:10   
spps
ojla decemberke!
a ve katera od vas,kaj se z martko dogaja?že cel dan se ni oglasila na RR.

Julika,ti pa ne pretiravat s sladkim,da ti ne bo slabouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ellena)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
9.12.2008 20:09:18   
ninica04

Ja tud mene zanima kaj je z Martko. Pa tud slikice od kavicine bebike ni dala gor. user posted image Mogoče je pa končno šla v Rim.

Mene je pa prej popoldan kar fajn neki zvilo: kr ene parkrat me je fajn šraufalo, pa tud na WC sem bla večkrat, pa neki čudni krči, pa ful me je dol tiščalo.... pol pa nič. Vse se je umirilo user posted image user posted image . Jst sem pa že misla da bo kaj...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
9.12.2008 20:14:15   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Julika,ti pa ne pretiravat s sladkim,da ti ne bo slabouser posted image user posted image

že mam zaradi pomanjkanja čokolade abstinenčno krizo.tak da se s keksi samo za silo tolažimuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
9.12.2008 20:15:59   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla decemberke!
a ve katera od vas,kaj se z martko dogaja?že cel dan se ni oglasila na RR.

martka se je verjetno odločila,da bo danes rodilauser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
9.12.2008 20:33:21   
martka
hello!

CEL DAN SEM LETALA NAOKOLI IN SEM RAČ. PRIŽGALA ŠELE sedaj...
JOJ, DOBITE FOTKO...
SEM PA DANES GOVORILA S Č. KAVICO... mi je zaupala svojo porodno zgodbo...
jo bo tudi vam, ko prideta s Thorom domov in bo sedla za računalnik...
mojemu otročku se očitno nikamor ne mudi...
jaz bi ga že imela v naročju, a bom morala počakat, da se odloči prit ven...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
9.12.2008 20:56:27   
martka

Thor Blackcoffee
user posted image

< Sporočilo je popravil martka -- 9.12.2008 20:58:20 >

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
9.12.2008 20:59:34   
martka
lahko noč

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
9.12.2008 21:03:55   
Lyla
Čer

Jst pa sem danes cel dan po trgovinah hodila, je blo treba za praznike nakupit pa darilca, ker pol verjetno ne bo časa. Sem zdaj tako trudna da nč ne morem.
Čakam na pono luno, upam da me ne spusti mimo in da bomo še naprej čakali.

Čokolada in sladkarije pa so na dnevnem redu od zmirej, zadnje čase pa nenormalno veliko tega skurim. 

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
9.12.2008 21:13:42   
nanaa
Živjo,

evo me tudi jaz sem se vrnila iz porodnišnice in za računalnik. Vsem lepa hvala za čestitke. Vidim, da se je dogajalo na veliko in imamo veliko novih dojenčkov, tako da čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image .
Tudi pri nas je bil vredu porod, sem pričakovala huje.
Meni so porod sprožili ob 10. oo zjutraj, ko sem dobila prvo svečko. B. je rekla, da so se pojavile beljakovine in, da ne bomo več čakali, pa še moj pritisk se je večal. Je pa rekla, da zna trajati, saj dobiš vsake 6 ur svečke. Imela sem srečo in je že prva prijela, na pregledu pred drugo svečko mi odteče voda :) ob 18 -ih in potem je bila akcija. Ob 19- ih sem bila v porodni in ob 21- ih je prijokala na svet naša princeska Hana. Pa res je super, da je partner zraven. Tako sva bila veselauser posted image od vseh skrbi, ki smo jih imeli zadnji mesec.
Danes pa smo imeli že prvo kopanje.

se tipkamo.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
9.12.2008 21:17:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: martka

Thor Blackcoffee
user posted image

hei decemberke, malo k vam kukam da vidim če že imate kakega novega člana in ponosno mamico..
Joj kak je lepi ta fantič.. user posted image  blackcoffee še enkrat iskrene čestitke..

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
9.12.2008 22:27:28   
ninica04
IZVIRNO SPOROČILO: martka

Thor Blackcoffee
user posted image

iiiii kaki fajni pubec!!!!Pravi je Thor. Tako močno ime user posted image user posted image user posted image še enkrat kavica

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?