|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
9.12.2008 10:13:21   
Bimba80
IZVIRNO SPOROČILO: julika

IZVIRNO SPOROČILO: Bimba80
Dobro jutro in eno user posted image  še z moje strani......

Včeraj sem bla ponovno na ctg-ju in še vedno ni nič......jutri gremo spet......neki mi otrdeva trebuh, celo včeraj eno uro na 10 minut ma potem je vse skupaj nehalo.......6. decembra sem imela rok in ta naša hruškica še ni zrela, da bi padla z drevesa.......
Upam, da ne bo potrebno že dosti čakat, ker imam poln kufer ljudi okoli mene, ki non stop težijo, da kako ni še.......me je pa ponoči tako zvilo dvakrat, da nisem vedla kaj je to.....mogoče pa bo kaj ta teden.......

joj kako te razumem!!!!jaz sem imela 5. 12. rok.pa še vedno nič.na ctg-ju ravna črta.po pregledu mi je pa še G rekel,da še ne bom rodila.prav čisto nič se ne dogaja.znorela bom.pa vsi okrog mene so že tak tečni.ne morem več slišat vprašanj A JE ŽE KAJ?KAKO SI???pa tašča vsako jutro kako si?je vse ok?še na wc ne morem več it brez takšnih vprašanj!!!!! 

Ja jaz imam tudi to srečo, da sem v isti hiši kot tašča....in vsaka malenkost, odpiranje omaric v kopalnici, prižgana luč ponoči ko grem na wc, takoj posumi, da pa zdaj kam greva......katastrofa.......vsako jutro kako je.....sem ji zato zadnjič rekla, da ko bo, bo zvedla........
Sem pa se že spraševala, če sem normalna ali je z mano kaj narobe, da ni še nič......v soboto na ctg-ju, mi je kazalo kar neki popadkov, včeraj pa ravna črta in odprta pa nisem še nič oz. po tisti njihovi lestvici bishop sem 1-2.......katastrofa......

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
9.12.2008 10:18:22   
december28
user posted image  Joj, pri meni je enako... sicer imam rok šele v petek, pa vseeno vsi že neki težijo...

BREZVEZE!
Počasi pokam od doma na pregled k gin. , da vidim kaj se dogaja... user posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
9.12.2008 10:24:24   
tinca123
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

IZVIRNO SPOROČILO: tinca123

PIKE - če še nisi mora tvoj izpolnit obrazec S1 - tako kot si ga ti. To je tisti obrazec, ko mu v službi vpišejo plače, da  oni izračunajo koliko mu bodo dali za te 3 tedne dopusta. Pa S1 ima prilogo, ki tudi pride zraven. To neseš na CSD. Pojdi na tale naslov:

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/druzinskiPrejemki.asp

Lep dan vsem!

se strinjam, jaz sem oba obrazca dobila ko sem si rihtala porodniško.

a mogoče ve kera kako je pa s zdravstveno kartico otroka, ko pride na svet?

Najprej mora dobit rojstni list, kar lahko traja 3-4 tedne. Nato opraviš prijavo v službi in oni kontaktirajo ZZZS - ta ti pošlje kartico...
Davčno pa sami pošljejo - meni so rekli da ne rabim nič.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
9.12.2008 10:27:11   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image o julika-dobrodošla med tistimi,ko imajo občutek,da ne bodo rodiliuser posted image user posted image user posted image user posted image
nekaj dni še počakaj pa bouser posted image  sama vem,kako je to-se mi je tistih 5dni čez rok,vleklo kot cela nosečnostuser posted image user posted image

pa saj sem se sprijaznila s tem,da še ne bom tk hitro rodila.tolažim se s tem,da še letos bouser posted image .ampak vsi okrog tk težijo.nekateri vsak dan kličejo al pa sms če smo že trije!!!!!!pa ful ne prenesem,da me kdo gnjavi.bolj kot pravima,da boma javila ko bo tk daleč,slabše je.
kateri dan pa sprožijo porod?aja,to je zdaj tud aktualno ugibanje.KDAJ MI BODO SPROŽILI POROD??????!!!!za zanoret!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
9.12.2008 10:53:21   
čebeli
Oj!

Vidim, da ste že vse hudo neučakane, da zagledate svoje zakladke (tko kot jaz)user posted image ...Pa saj pride za vsako enkrat ta slavni moment...sam čakat je pa res hudo...se strinjam.

Glede zdravstvenega zavarovanja pa bom imela najbrž celo paniko...ker sama nisem zaposlena, ampak zavarovana prek mami kot študentka, mož pa je zaposlen doma na kmetiji- sp. Pol pa vedi kateremu delodajalcu kaj nest. Mislim, da bo najbolš malega zavarovat po očku...kar pomeni, da bom mogla sama na zavod letat. Čez 3 mesece, ko bom imela rojstni dan, se bom mogla pa tut jest po možu zavarvat...

Moja današnja noč je bila kr smotana...tudi mene že precej tišči tale trebuh, pa na desnem boku že postanem omotična, kaj šele na hrbtu... na levem boku mi pa moj možiček direkt v faco smrči...za popenit! No, zato sem danes podaljšala vodoravno lego za ene 3 urce...user posted image

Bimba80! A ni bila tale runda s seznamom moja??user posted image Eh, hecam se...sem grozno vesela, da si vse ti uredila...men je zmanjkalo milke...user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
9.12.2008 11:04:54   
čebeli
muce, naš mesec kliče!!!!       

Č A K A L N A    L I S T A

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image
user posted image         t o p       a d r e n a l i s t a  user posted image

PDP  01. 12. 2008  user posted image user posted image user posted image    
???   olivija           

PDP  02. 12. 2008           
???   tian*zoja      user posted image

PDP  03.12. 
???   Julllija           user posted image       
???   tasa.m.          user posted image          
???  skorpika         user posted image         

PDP  05.12.
???   julika         user posted image
???   roal            user posted image

PDP  06.12.
???   Bimba80    user posted image

???   jasa            user posted image
???  martka        user posted image   

PDP  07.12.
???  nadaklemen       user posted image

user posted image  

user posted image   KATERA BO DANES PRVA ???    user posted image

user posted image PDP  09.12.user posted image user posted image
Vplanu    user posted image

moonshine user posted image

PDP   10.12.      user posted image     user posted image   
mam32  user posted image user posted image user posted image

PDP  12.12.

pišapela user posted image user posted image
mami1979 user posted image user posted image  
ajda26user posted image
user posted image
december28
user posted image   
ketii user posted image
user posted image
Tedi77 user posted image user posted image  
nAny84 user posted image
user posted image  

PDP  13.12.

JAPE user posted image
user posted image
julijana user posted image
user posted image  
medika13 user posted image
user posted image
patpapatatkauser posted image
user posted image
wildfire user posted image
user posted image

user posted image kar nisi na vrsti!!!user posted image
user posted image

Blackcoffee RODILA user posted image

Bimba80, danes smo 9.12... user posted image

nič ni zastojn, bote dale za coffee!  user posted image

Tukaj pa je link za smajlije!
http://www.pic4ever.com/

< Sporočilo je popravil čebeli -- 9.12.2008 11:14:22 >

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
9.12.2008 11:38:32   
ninica04
*nina* - zdravstveno kartico dobiš ko je otrok zavarovan, po tebi ali očetu. Jo pošljejo direkt na naslov. Samo zavarovati ga moraš.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
9.12.2008 11:47:33   
ninica04

drugače pa vidim da je zadnje dni kar zatišje tuki gor. Se vse aktivno pripravljate na user posted image ?

ja tud men vsi težijo kaj še nisi šla, pa kdaj maš rok, a ti še kar okoli hodiš??? Pa mam rok čez 14 dni user posted image Kaj šele bo, če bom čez rok. Boljše da se sploh ne prikažem ven iz hiše.

jutri mam pregled pa bomo vidli kaj bo kej reku. Sigurno bo spet ista pesem: ja gospa vse ok, je še čist visoko, ne boste še kmalu.... pa bom spet šla...
user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
9.12.2008 12:06:53   
ninica04

se bom pa sama malo zabavala:

NUTELLA

Mali deček z očetom v avtu prečka 'vročo' četrt.
< Oči, povej mi kaj počnejo gospe na pločniku ?>
V zadregi se oče izvleče z naslednjimi besedami :
<Prodajajo srečo.>
Ko je prišel deček domov, si je mali  rekel, da bi si tudi on želel kupiti en košček sreče.
Razbije šparovček, ter odide ven, da bi šel do gospa.
Ko je našel pravo ulico, se usmeri proti prvi gospe, ji v roko potisne bankovec ter reče :
<Bi mi lahko dali malo sreče gospa ?>
Profesionalka je malce zmedena. Odpelje malega k sebi ter mu na debelo namaže tri rezine kruha z Nutello.
Ko se deček vrne domov 'srečen', sta njegova starša čisto prestrašena in zahtevata pojasnila kod je hodil.
Mali pogleda očeta in mu reče, da je odšel kupit malo sreče h gospem, ki sta si jih prej ogledovala iz avta.
Ves prestrašen oče vpraša sina kaj se je zgodilo potem in mali mu odgovori:
<Ni bilo problema s prvima dvema, ampak tretje pa res nisem mogel, zato sem jo samo dobro polizal...>

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
9.12.2008 12:08:02   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

drugače pa vidim da je zadnje dni kar zatišje tuki gor. Se vse aktivno pripravljate na user posted image ?

ja tud men vsi težijo kaj še nisi šla, pa kdaj maš rok, a ti še kar okoli hodiš??? Pa mam rok čez 14 dni user posted image Kaj šele bo, če bom čez rok. Boljše da se sploh ne prikažem ven iz hiše.

jutri mam pregled pa bomo vidli kaj bo kej reku. Sigurno bo spet ista pesem: ja gospa vse ok, je še čist visoko, ne boste še kmalu.... pa bom spet šla...
user posted image

Hehehe, zato pa jaz enim nisem povedala kdaj mam rok...user posted image in po mojemu bušiju sodeč...ga bom mela čez ene 2 mesca... user posted image Sam mi vseen težijo...in pazijo kam se vsedem, ne kihajo in kašljajo okol, če kej hočem nest, mi prec z rok poberejo...kriza...doma pa lahko 12 litrov vode nesem user posted image za pit!user posted image

Btw...ninica, fajn vic! Me trebuh boli..se ne smem preveč smejat...

< Sporočilo je popravil čebeli -- 9.12.2008 12:13:18 >

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
9.12.2008 12:12:32   
julika
nekateri so es tečni......pa kja moreš!?NIČ!!!
a katera mogoče ve kdaj sprožijo porod??

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
9.12.2008 12:14:35   
čebeli
Men se zdi, da 10 dni po roku...je pa najbrž odvisno od porodnišnice do porodnišnice...

Vsaj jaz računam, da rodim najkasnej 28.12.- deset dni po roku...user posted image

< Sporočilo je popravil čebeli -- 9.12.2008 12:16:39 >

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
9.12.2008 12:17:19   
julika
upam,da najkasneje deseti dan.to bi potem bilo v ponedeljek pri meni.bom jutri malo povprašala.kaj pa vašeuser posted image ?še velik migajo?

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
9.12.2008 12:20:00   
ninica04
odvisno od gin. pa od bolnice, pa od tega kaj se z otročkom dogaja. Ena moja frendica je bla že skor 14 dni čez rok, pa ji niso nič sprožli. Je skor user posted image od čakanja. 

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
9.12.2008 12:27:16   
čebeli

upam,da najkasneje deseti dan.to bi potem bilo v ponedeljek pri meni.bom jutri malo povprašala.kaj pa vašeuser posted image ?še velik migajo?

Jp, jutri naj bi ti kaj novega povedali...če ne bojo, jim pa malo zateži...

Moje dete mi danes na veliko nori in dviga-spušča trebuh. Akcija v garsonjeri za razliko od včerej, ko je blo precej leno...sam vedno pa naredi 10 gibov...včasih so zlo nežni in potem nisem ziher, a je blo to to.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
9.12.2008 12:35:15   
čebeli
No, sploh bo pa kmalu polna luna in bomo rojevale kot po tekočem traku...user posted image Ujej...sam si moram za vsak slučaj rezervo milke naredit...(če bom js tista nesrečnica za seznam, ko me bo luna pustila na cedilu)

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
9.12.2008 12:37:55   
ninica04

čebeli - upaj, upaj, kdaj točno pa je polna luna?

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
9.12.2008 12:38:50   
mami_1979
ninica04

Mislim da bo v petek

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
9.12.2008 12:46:22   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

ninica04

Mislim da bo v petek

Ja, res bo v petek...

Pa še tole sem nekje našla o polni luni...:
Polna Luna - Scip user posted image
Kako vpliva na nase razpolozenje
Ob casu polne lune smo bolj obcutljivi, dojemljivi in cujeci. To je cas, ko je treba stvarem priti do dna, ko vse skrito pokuka na plano, ko ne moremo delati drugace, kot je edino prav.Sonce in Luna si stojita nasproti in drug drugemu kazeta svoj pravi obraz. Zato mocno custvujemo in hitro reagiramo na vsak izziv iz okolja. V ozracju je spet vec energije (par dni pred scipom vlada napetost, pogoste so hude prometne nesrece, ljudje so razdrazljivi in zal je to tudi obdobje, ko lahko pricakujemo vec nasilja, umorov ipd. Zenska, ki ima mesecno perilo ob polni luni, krvavi mocneje, vec je (tudi prezgodnjih) porodov.
Pojdite ven, med ljudi, izogibajte pa se pomembnim pogovorom - to ni primerno obdobje za nasprotovanje. Izogibajte se tudi kirurskim posegom in puljenju zob, ce je to seveda mogoce.
Ko Luna pada - od polne do prazne Lune - je cas za biznis in materialne zadeve.

< Sporočilo je popravil čebeli -- 9.12.2008 12:51:22 >

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
9.12.2008 12:55:28   
julika
pol pa upajmo,da nam bo polna luna naklonjenauser posted image

naš user posted image  tudi dela takooooooooooo po trebuhu!!!!!včasih mi kar zraka zmanjka od bolečine.al pa mi hoče vse medenične in sramne kosti ven porinit!!!!!!

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
9.12.2008 13:02:29   
ninica04

pol pa upajmo,da nam bo polna luna naklonjenauser posted image

naš user posted image  tudi dela takooooooooooo po trebuhu!!!!!včasih mi kar zraka zmanjka od bolečine.al pa mi hoče vse medenične in sramne kosti ven porinit!!!!!!

julika ja vem kk je to, pa ful boli user posted image . Men se tud včasih zdi, da ko se preteguje, da bo enkrat kar nogo ven porinla... pa mam še 14 dni do roka user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
9.12.2008 13:09:29   
pumpkin23
pozdravljene vse seuser posted image :)

Ja sej vem kako vam je ko ze vse komi cakate da grete rodituser posted image . Sej sm tud jaz med vami. Vsake tolko mal spika, pa kriz me noro boli, ce prevec stojim (to bo najbrz zarad teze). No jaz upam da gremo rodit na polno luno. Midva z mojimuser posted image sva si vzela cas za ta danuser posted image . Zdej bomo pa vidli kok mamo ubogljivega otrokauser posted image . Sam kaj k mam obcutek da bo kar na bozicka al pa se kej kasneje. Odvisno kateri dan po PDP ti sprozujo porod, glede na to da mam rok 17.12.
Na sreco mam pa okoli sebe take ljudi, ki ne sprasujejo kej dosti, kdaj bo in ce je ze. Se je pa ze zgodilo, da sm dobila cestitke za rojstvouser posted image user posted image .Tako da informacije krozijo mimo mene, napacne in prave:)
Zdej morm it pa se mal pucat stanovance in pocasi pripravit torbo za v P, pa se dudice in flaske oprat. No se kar nekaj dela nas caka.

Lepo bodite in pridno bozitr svoje trebuscke v smeri urinega kazalca (baje potem prej rodis-gre prej vn)

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
9.12.2008 14:02:10   
čebeli
Evo me sem že nazaj...(saj ne da sem kaj zamudila)user posted image Me je prišla tašča poklicat mal na sončka...ko tako toplo sije. pa sem šla. Pa nisem zdržala...in sem pometla vse okol bajte...taščo pa poslala v čistilnico (sej mora itak it po ene rtg slike)...in ji obljubila, da danes jaz kuham. Če mal več zelenjave v pisker vržem me še ne bo konc (beri: še ne bom dobila popadkov user posted image ) Danes bomo jedli zelenjavno enolončnico in sadno kupo.

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
9.12.2008 14:04:20   
čebeli
Juhu, sem še eno gorenjko najdla in že skor celo zmastila...user posted image Za kg se bomo sekirali čez 1 mesec...(če še ne bojo šli dol...)user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
9.12.2008 14:07:30   
medika 13
jap jaz tud na polno luno upam user posted image

kar se pa sprožitve poroda tiče je pa res od P do P odvisno ... še kar dolgo menda čakajo v MB in CE ... dokaj hitro pa ga sprožijo v SG ... za te P imam info od kolegic

kot berem vas večina neki puca danes, tud jaz ... pravkar zaključujem bebino sobo, posesam in pobrišem še ... sem ful zadovolna kako dobro je vse skupaj izpadlo user posted image   potem me pa čakata še kuhinja in kopalnica ... če se mi bo še dalouser posted image če ne pa jutri

Uživate sončka ... v četrtek ga menda ne bo več!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?