Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:54:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo moj "gleda" fuzbal tako kot vedno = MIŽE če mu boš pa rekla, da je spal, bo pa kakšen odgovor?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:55:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw a je pravljica že padla? Anitka wo steckst du?? Eh sem zaostala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:55:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala za informacijo. Se bova odločila kar za malce dražjo od Haucka, ker se nama zdi to dobra naložba (Gal je dobil 100 € od babice in dedka za miklavža ), posteljica bo prav prišla na dopustu, poleg tega pa še ko bo Gala moja mami imela v varstvu in ji bo posteljica super prav prišla, da ga bo lahko kam odložila in kaj postorila. A bo vaše otroke babica čuvala al bodo šli v vrtec? Midva sva se odločila, da če grem jaz takoj aprila v službo bosta Gala moja starša imela v varstvu do septembra, nato pa bo šel z novim šolskim letom v vrtec. Naš bo moral iti v vrtec, ker je ena babi žal že pokojna, druga pa bo še nekaj časa v službo hodila. Upam pa, da morda zaradi obiska RA dobim vsaj podaljšanje porodniške, da bova začela z vrtcem septembra. jaz bom sicer brez službe, ko se mi izteče porodniška, ampak če dobim službo, bom mogla iskat privat varstvo, ker itak šele 1.9.2009 sprejemajo pri nas pa še to je vprašanje če bo dobila mesto, ker je ful več otrok kot prostih mest Pri nas je isto,so rekli pred septembrom nič,za takrat pa Bomo pa mal štukal z babicam in dedki Pri nas bo cela štala s tem . Na začetku bomo tudi štukali mal moj, mal dedek in babica potem pa se bomo preselili in upam da dobimo vrtec če ne bo kriza.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:55:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw a je pravljica že padla? Anitka wo steckst du?? Eh sem zaostala Ne beri za nazaj, so itak same traparije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:56:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pri nas je isto,so rekli pred septembrom nič,za takrat pa Bomo pa mal štukal z babicam in dedki Pri nas pa to ni možno. Še vsi 4je hodijo na šiht Pri nas pa tašča do desetih,pa jo bo lahko mela od te ure dalje,prej pa še ne vemo kdo,mogoče njena prababica,al pa moja mami ko bo mela šiht popoldne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:56:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala za informacijo. Se bova odločila kar za malce dražjo od Haucka, ker se nama zdi to dobra naložba (Gal je dobil 100 € od babice in dedka za miklavža ), posteljica bo prav prišla na dopustu, poleg tega pa še ko bo Gala moja mami imela v varstvu in ji bo posteljica super prav prišla, da ga bo lahko kam odložila in kaj postorila. A bo vaše otroke babica čuvala al bodo šli v vrtec? Midva sva se odločila, da če grem jaz takoj aprila v službo bosta Gala moja starša imela v varstvu do septembra, nato pa bo šel z novim šolskim letom v vrtec. Naš bo moral iti v vrtec, ker je ena babi žal že pokojna, druga pa bo še nekaj časa v službo hodila. Upam pa, da morda zaradi obiska RA dobim vsaj podaljšanje porodniške, da bova začela z vrtcem septembra. jaz bom sicer brez službe, ko se mi izteče porodniška, ampak če dobim službo, bom mogla iskat privat varstvo, ker itak šele 1.9.2009 sprejemajo pri nas pa še to je vprašanje če bo dobila mesto, ker je ful več otrok kot prostih mest Ne govori, da boš brez, začni pisat prošnje in malo se osebno vključi v iskanje, pa boš mogoče že kaj dobila in to predčasno. Ja ŠEF!!!! Ne zdej pa resno, sej že delam na tem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:56:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo moj "gleda" fuzbal tako kot vedno = MIŽE če mu boš pa rekla, da je spal, bo pa kakšen odgovor? a jz, ma NEEEEEEEEEEEEEEE je vrajt, jz sem pa snegulčica
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:56:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Kje pa je Špelin@ danes pa Anitka? Bere in komentira za nazaj in vas ne more ujeti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:57:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala za informacijo. Se bova odločila kar za malce dražjo od Haucka, ker se nama zdi to dobra naložba (Gal je dobil 100 € od babice in dedka za miklavža ), posteljica bo prav prišla na dopustu, poleg tega pa še ko bo Gala moja mami imela v varstvu in ji bo posteljica super prav prišla, da ga bo lahko kam odložila in kaj postorila. A bo vaše otroke babica čuvala al bodo šli v vrtec? Midva sva se odločila, da če grem jaz takoj aprila v službo bosta Gala moja starša imela v varstvu do septembra, nato pa bo šel z novim šolskim letom v vrtec. Naš bo moral iti v vrtec, ker je ena babi žal že pokojna, druga pa bo še nekaj časa v službo hodila. Upam pa, da morda zaradi obiska RA dobim vsaj podaljšanje porodniške, da bova začela z vrtcem septembra. jaz bom sicer brez službe, ko se mi izteče porodniška, ampak če dobim službo, bom mogla iskat privat varstvo, ker itak šele 1.9.2009 sprejemajo pri nas pa še to je vprašanje če bo dobila mesto, ker je ful več otrok kot prostih mest Pri nas je isto,so rekli pred septembrom nič,za takrat pa Bomo pa mal štukal z babicam in dedki Pri nas bo cela štala s tem . Na začetku bomo tudi štukali mal moj, mal dedek in babica potem pa se bomo preselili in upam da dobimo vrtec če ne bo kriza. Vse se zrihta takrat ko si na tem. Še največji mission impossible je izvedljiv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:57:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara Dober večer majčice, ker me Spelin@ "lovi" po forumu, se moram res javit pri vas. Sploh ne vem kaj nej napišem... ...vglavnem smo še živi in zdravi . Če se me ostele še spomnete, pa lahko še kako rečemo ... Lep večer vsem Lej jo Pridi še kaj naokrog
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:57:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo moj "gleda" fuzbal tako kot vedno = MIŽE če mu boš pa rekla, da je spal, bo pa kakšen odgovor? Moj tko gleda filme in pol en film gleda po 3x,po odlomkih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:58:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo moj "gleda" fuzbal tako kot vedno = MIŽE če mu boš pa rekla, da je spal, bo pa kakšen odgovor? a jz, ma NEEEEEEEEEEEEEEE je vrajt, jz sem pa snegulčica Se mi je zdelo, pri nas je enako, gleda pod kožo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:58:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Kje pa je Špelin@ danes pa Anitka? Bere in komentira za nazaj in vas ne more ujeti Jaz sem opustila ta šport in se kr vključila v debato
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:58:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala za informacijo. Se bova odločila kar za malce dražjo od Haucka, ker se nama zdi to dobra naložba (Gal je dobil 100 € od babice in dedka za miklavža ), posteljica bo prav prišla na dopustu, poleg tega pa še ko bo Gala moja mami imela v varstvu in ji bo posteljica super prav prišla, da ga bo lahko kam odložila in kaj postorila. A bo vaše otroke babica čuvala al bodo šli v vrtec? Midva sva se odločila, da če grem jaz takoj aprila v službo bosta Gala moja starša imela v varstvu do septembra, nato pa bo šel z novim šolskim letom v vrtec. Naš bo moral iti v vrtec, ker je ena babi žal že pokojna, druga pa bo še nekaj časa v službo hodila. Upam pa, da morda zaradi obiska RA dobim vsaj podaljšanje porodniške, da bova začela z vrtcem septembra. jaz bom sicer brez službe, ko se mi izteče porodniška, ampak če dobim službo, bom mogla iskat privat varstvo, ker itak šele 1.9.2009 sprejemajo pri nas pa še to je vprašanje če bo dobila mesto, ker je ful več otrok kot prostih mest Pri nas je isto,so rekli pred septembrom nič,za takrat pa Bomo pa mal štukal z babicam in dedki Pri nas bo cela štala s tem . Na začetku bomo tudi štukali mal moj, mal dedek in babica potem pa se bomo preselili in upam da dobimo vrtec če ne bo kriza. Vse se zrihta takrat ko si na tem. Še največji mission impossible je izvedljiv To pa drži kot pribito
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:59:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Tale pravljica od barbaw je pa dolga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Kje pa je Špelin@ danes pa Anitka? Bere in komentira za nazaj in vas ne more ujeti Ma ti raj sodeluj,jest tud nism brala 100 strani nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:59:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala za informacijo. Se bova odločila kar za malce dražjo od Haucka, ker se nama zdi to dobra naložba (Gal je dobil 100 € od babice in dedka za miklavža ), posteljica bo prav prišla na dopustu, poleg tega pa še ko bo Gala moja mami imela v varstvu in ji bo posteljica super prav prišla, da ga bo lahko kam odložila in kaj postorila. A bo vaše otroke babica čuvala al bodo šli v vrtec? Midva sva se odločila, da če grem jaz takoj aprila v službo bosta Gala moja starša imela v varstvu do septembra, nato pa bo šel z novim šolskim letom v vrtec. Naš bo moral iti v vrtec, ker je ena babi žal že pokojna, druga pa bo še nekaj časa v službo hodila. Upam pa, da morda zaradi obiska RA dobim vsaj podaljšanje porodniške, da bova začela z vrtcem septembra. jaz bom sicer brez službe, ko se mi izteče porodniška, ampak če dobim službo, bom mogla iskat privat varstvo, ker itak šele 1.9.2009 sprejemajo pri nas pa še to je vprašanje če bo dobila mesto, ker je ful več otrok kot prostih mest Pri nas je isto,so rekli pred septembrom nič,za takrat pa Bomo pa mal štukal z babicam in dedki Pri nas bo cela štala s tem . Na začetku bomo tudi štukali mal moj, mal dedek in babica potem pa se bomo preselili in upam da dobimo vrtec če ne bo kriza. Vse se zrihta takrat ko si na tem. Še največji mission impossible je izvedljiv Jap
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:00:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka, a loviš krono nazaj??? Sem obupala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:00:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč, čveke moje, jz vas zapuščam Grem mojega "tavelikega" otroka zbudit in dat v posteljo spat Me že pošteno križ boli od tega stola tle pred računalnikom Lepo čvekajte in se beremo jutri, če bo vse po sreči NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:00:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vse se zrihta takrat ko si na tem. Še največji mission impossible je izvedljiv Aha jest si skoz iščem ene veze,vsem ki jih poznam pa da majo kej veze z vrtciv težim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:00:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo moj "gleda" fuzbal tako kot vedno = MIŽE če mu boš pa rekla, da je spal, bo pa kakšen odgovor? a jz, ma NEEEEEEEEEEEEEEE je vrajt, jz sem pa snegulčica Se mi je zdelo, pri nas je enako, gleda pod kožo Pri nas je tudi bila neka sumljiva tišina in kaj se zgodilo=spi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:01:10
|
|
|
|
špelin@
|
Eh, sem po branju treh strani za nazaj že obupala, ne morem vsega predelat... Sem pa opazila dvoje: 1. nina7 is back 2. StBarbara se je javila na dolžnost barbaw, ti moram povedat, da je danes mene razpenil moj dedec. In to tako zelo , da bi ga Ne bom javno pisala, za kaj gre, je pa tretjič v mesecu in pol prelomil isto obljubo, tokrat res kapitalno. Tudi jezna več nisem nanj, imam pa njegove neodgovornosti skrajno poln k Saj bi zlila tule ven ves gnev, ampak določenim nepovabljenih bralkam ne bom metala kosti za glodanje. Sem pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:01:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, čveke moje, jz vas zapuščam Grem mojega "tavelikega" otroka zbudit in dat v posteljo spat Me že pošteno križ boli od tega stola tle pred računalnikom Lepo čvekajte in se beremo jutri, če bo vse po sreči NOČKO Lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, čveke moje, jz vas zapuščam Grem mojega "tavelikega" otroka zbudit in dat v posteljo spat Me že pošteno križ boli od tega stola tle pred računalnikom Lepo čvekajte in se beremo jutri, če bo vse po sreči NOČKO Mirno nočko vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:01:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tale pravljica od barbaw je pa dolga po moje je šla tja, kamor grem jz zdele
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?