Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:17:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC A že spet ma če bom samo zaradi mandarin, pol no panic če me bo pa še kej druzga navil, pol bo pa j.e.b.a
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:18:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo ah en dan mal pregrehe te ne bo pobralo jaz se tudi s tem tolažim Sem ter tja se moraš pregrešit, da telo prepričaš, da ni treba šparat z maščobo in jo skladiščit za hude čase
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:19:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo itak da počasi bo . Jest se pa bašem s kruhom in pašteto. Sadje mi pa neki ne potegne Ča bi bila jaz taka kot ti bi se verjetno tudi s čem takim basala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:19:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo itak da počasi bo . Jest se pa bašem s kruhom in pašteto. Sadje mi pa neki ne potegne ne delej mi luštov s kruhom, da se ne bom na hitro do kuhinje sprehodila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:20:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo itak da počasi bo . Jest se pa bašem s kruhom in pašteto. Sadje mi pa neki ne potegne Ča bi bila jaz taka kot ti bi se verjetno tudi s čem takim basala Ja jaz tud, samo men se vsak prekršek navesi na rit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:20:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: ti kar svojmu povej, da nas je tu gor ravno za eno dobro ekipo in da tako kot oni dobro brcajo, me dobro prstkamo. Ućinek je isti mogoče bi jih še scat peljale
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:20:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Barbaw a noče zaspat v vozičku? Naši zgleda paše mraz Ja zaspi, če je ful utrujena. Samo zunaj ne morem biti dolgo, ker je zmrzljivka da je joj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:20:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC potem jih pa ne jej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:20:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw a je pravljica že padla? Anitka wo steckst du?? ne še, zamujamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:20:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo počasi se daleč pride
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:20:38
|
|
|
|
tally
|
Kje pa je Špelin@ danes pa Anitka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:21:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo itak da počasi bo . Jest se pa bašem s kruhom in pašteto. Sadje mi pa neki ne potegne ne delej mi luštov s kruhom, da se ne bom na hitro do kuhinje sprehodila Joj, ss če bi bila jaz ti, bi ga imela že pred sabo in ga mljackala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:21:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo itak da počasi bo . Jest se pa bašem s kruhom in pašteto. Sadje mi pa neki ne potegne Ča bi bila jaz taka kot ti bi se verjetno tudi s čem takim basala Ja jaz tud, samo men se vsak prekršek navesi na rit Men pa okrog trebuha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:21:28
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce postaja vročeeeeeeeeeen+57
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:21:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce jst grem zdej na masažo, (špelin nič ne išči unga smajlija za fovšijo), pridem pol spočita (al pa še bolj ubita) nazaj, upam da bo atiju uspel Nejca dat spat, ker pol gre še on na mizo A zdaj ko je šla Edinaos na fešto, se pa ti masiraš? jst se masiram in razvajam vsake 14 dni pod strokovno roko no sem že nazaj, ready dokler se Nejc ne zbudi, zaspal je baje pred 10 minutami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:21:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo itak da počasi bo . Jest se pa bašem s kruhom in pašteto. Sadje mi pa neki ne potegne ne delej mi luštov s kruhom, da se ne bom na hitro do kuhinje sprehodila sploh se ne spomnim kdaj sem jedla nazadnje kruh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:22:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce postaja vročeeeeeeeeeen+57 uuuuuuuuuuuuuuuuuu hot hot
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:22:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC potem jih pa ne jej sej jih ne več, mi je nina7 lušte naredila, pa sem šla po čokolado v kuhinjo prej sem jih pa enih 7 pojedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:23:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: ti kar svojmu povej, da nas je tu gor ravno za eno dobro ekipo in da tako kot oni dobro brcajo, me dobro prstkamo. Ućinek je isti mogoče bi jih še scat peljale Mislim, da čist sigurno. Sem že take mišice v prste dobila, če bi delala tolk trebušnjakov, bi bila že super fit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:23:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce jst grem zdej na masažo, (špelin nič ne išči unga smajlija za fovšijo), pridem pol spočita (al pa še bolj ubita) nazaj, upam da bo atiju uspel Nejca dat spat, ker pol gre še on na mizo A zdaj ko je šla Edinaos na fešto, se pa ti masiraš? jst se masiram in razvajam vsake 14 dni pod strokovno roko no sem že nazaj, ready dokler se Nejc ne zbudi, zaspal je baje pred 10 minutami. Kolk pa košta ta masaža pod strokovno roko ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:24:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo itak da počasi bo . Jest se pa bašem s kruhom in pašteto. Sadje mi pa neki ne potegne ne delej mi luštov s kruhom, da se ne bom na hitro do kuhinje sprehodila sploh se ne spomnim kdaj sem jedla nazadnje kruh OMG pa ti se boš posušila, bejba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:24:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo itak da počasi bo . Jest se pa bašem s kruhom in pašteto. Sadje mi pa neki ne potegne ne delej mi luštov s kruhom, da se ne bom na hitro do kuhinje sprehodila sploh se ne spomnim kdaj sem jedla nazadnje kruh Jaz ga jem samo za zajtrk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:25:01
|
|
|
|
StBarbara
|
Dober večer majčice, ker me Spelin@ "lovi" po forumu, se moram res javit pri vas. Sploh ne vem kaj nej napišem... ...vglavnem smo še živi in zdravi . Če se me ostele še spomnete, pa lahko še kako rečemo ... Lep večer vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:25:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce postaja vročeeeeeeeeeen+57 vroče, oh kako je vroče, ..... ko me ona hoče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:25:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: ti kar svojmu povej, da nas je tu gor ravno za eno dobro ekipo in da tako kot oni dobro brcajo, me dobro prstkamo. Ućinek je isti mogoče bi jih še scat peljale Mislim, da čist sigurno. Sem že take mišice v prste dobila, če bi delala tolk trebušnjakov, bi bila že super fit
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?