Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:45:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Grem pravljico brat pa pridem nazaj. ok, sam , da ne boš mrknila tako kot včeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:45:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Špelin jaz tudi nisem dobra mami , ker Galu večkrat dam iz kozarčka kaj za pojest. Ampak jutri grem v nabavo in mu začnem kuhati, kašice v kozarčku bom kupovala samo v primeru, ko gremo na obisk, pa še to zdaj, kasneje pa ne več. Eh, moj dostikrat dobi sadno kašico iz lončka, tako sem ravnala tudi pri puncah in imam same dobre izkušnje s temi zadevami Mala pika še zdaj rada kdaj pa kdaj poje tako sadno kašico Če doma slučajno nimam nobenega sadja, ji dam pač to in jo lepo zmaže, da zadostim dnevnim potrebam po sadju Tudi jaz sem v vajinem klubu Tudi jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:46:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Špelin jaz tudi nisem dobra mami , ker Galu večkrat dam iz kozarčka kaj za pojest. Ampak jutri grem v nabavo in mu začnem kuhati, kašice v kozarčku bom kupovala samo v primeru, ko gremo na obisk, pa še to zdaj, kasneje pa ne več. Eh, moj dostikrat dobi sadno kašico iz lončka, tako sem ravnala tudi pri puncah in imam same dobre izkušnje s temi zadevami Mala pika še zdaj rada kdaj pa kdaj poje tako sadno kašico Če doma slučajno nimam nobenega sadja, ji dam pač to in jo lepo zmaže, da zadostim dnevnim potrebam po sadju Tudi jaz sem v vajinem klubu Me tooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:46:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ravnokar sem Gregiju dala smetanov jogurt z okusom vanilije in ga je tako pojedel, da sem komaj dohajala No, vsaj še nekaj drugega poleg sadja je šlo konkretno v promet To mi deli Gregi O bravo Gregi . Mene pa neki net nagaja,morm skoz vn it pa nazaj not da lohk odgovorim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:46:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala za informacijo. Se bova odločila kar za malce dražjo od Haucka, ker se nama zdi to dobra naložba (Gal je dobil 100 € od babice in dedka za miklavža ), posteljica bo prav prišla na dopustu, poleg tega pa še ko bo Gala moja mami imela v varstvu in ji bo posteljica super prav prišla, da ga bo lahko kam odložila in kaj postorila. A bo vaše otroke babica čuvala al bodo šli v vrtec? Midva sva se odločila, da če grem jaz takoj aprila v službo bosta Gala moja starša imela v varstvu do septembra, nato pa bo šel z novim šolskim letom v vrtec. Naš bo moral iti v vrtec, ker je ena babi žal že pokojna, druga pa bo še nekaj časa v službo hodila. Upam pa, da morda zaradi obiska RA dobim vsaj podaljšanje porodniške, da bova začela z vrtcem septembra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:46:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Grem pravljico brat pa pridem nazaj. ok, sam , da ne boš mrknila tako kot včeraj A to je od mene vidla včeraj pa kr mrknila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:46:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* +64 barbaw, a je rok do konca decembra????? TAlly, kje si pa ti danes???? za zmanjševanje razlike. Joj še pred kratkim je bilo +400 nekaj Jeeeeeeeee Anitka, mi že skoraj brojimo sitno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:47:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
evo me sem že nazaj đanki RR bi rekla Estrella
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:47:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ravnokar sem Gregiju dala smetanov jogurt z okusom vanilije in ga je tako pojedel, da sem komaj dohajala No, vsaj še nekaj drugega poleg sadja je šlo konkretno v promet To mi deli Gregi O bravo Gregi . Mene pa neki net nagaja,morm skoz vn it pa nazaj not da lohk odgovorim Men je tud nekaj štekal, a je spet RR kaj zj.....???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:47:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo me sem že nazaj đanki RR bi rekla Estrella
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:48:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo me sem že nazaj đanki RR bi rekla Estrella Ja pa še res je.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS mene po mandarinah napenja, mam jih pa 2 kile doma trenutno.Jem jih če mi jih Miha lupi. Mene pa HB ne. so mi pa tako dobre, da ti ne znam povedat Men se jih tud ne da lupit,joj kolk sm lena Hijenca a Videk se je zbudil,pa pol hitro nazaj zaspi? Trenutno sem ga mogla še previt, ker ga je nakidal v plenico, sem ga pa dala sedaj v kinderpet, pa se igra. Kako uro zna sedaj bedet? Me pa včasih tudi preseneti in zaspi v trenutku nazaj. No upam, da bo dons tud tako ,da nazaj zaspi Estrella a ni fajn, si ubila dve muhi na en mah , da se oba zabavata ob novi pridobitvi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:48:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ravnokar sem Gregiju dala smetanov jogurt z okusom vanilije in ga je tako pojedel, da sem komaj dohajala No, vsaj še nekaj drugega poleg sadja je šlo konkretno v promet To mi deli Gregi O bravo Gregi . Mene pa neki net nagaja,morm skoz vn it pa nazaj not da lohk odgovorim Men je tud nekaj štekal, a je spet RR kaj zj.....??? Men nič ne šteka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:48:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, se sedaj režim Iz dnevne se sliši samo vpitje...mislim, da Mateju po dobre pol ure z mulci popuščajo živci..yessssssss
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:49:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo me sem že nazaj đanki RR bi rekla Estrella A čupko že spi? Kaka je bila včerišna noč?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:49:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala za informacijo. Se bova odločila kar za malce dražjo od Haucka, ker se nama zdi to dobra naložba (Gal je dobil 100 € od babice in dedka za miklavža ), posteljica bo prav prišla na dopustu, poleg tega pa še ko bo Gala moja mami imela v varstvu in ji bo posteljica super prav prišla, da ga bo lahko kam odložila in kaj postorila. A bo vaše otroke babica čuvala al bodo šli v vrtec? Midva sva se odločila, da če grem jaz takoj aprila v službo bosta Gala moja starša imela v varstvu do septembra, nato pa bo šel z novim šolskim letom v vrtec. Naš bo moral iti v vrtec, ker je ena babi žal že pokojna, druga pa bo še nekaj časa v službo hodila. Upam pa, da morda zaradi obiska RA dobim vsaj podaljšanje porodniške, da bova začela z vrtcem septembra. jaz bom sicer brez službe, ko se mi izteče porodniška, ampak če dobim službo, bom mogla iskat privat varstvo, ker itak šele 1.9.2009 sprejemajo pri nas pa še to je vprašanje če bo dobila mesto, ker je ful več otrok kot prostih mest
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:49:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS mene po mandarinah napenja, mam jih pa 2 kile doma trenutno.Jem jih če mi jih Miha lupi. Mene pa HB ne. so mi pa tako dobre, da ti ne znam povedat Men se jih tud ne da lupit,joj kolk sm lena Hijenca a Videk se je zbudil,pa pol hitro nazaj zaspi? Trenutno sem ga mogla še previt, ker ga je nakidal v plenico, sem ga pa dala sedaj v kinderpet, pa se igra. Kako uro zna sedaj bedet? Me pa včasih tudi preseneti in zaspi v trenutku nazaj. No upam, da bo dons tud tako ,da nazaj zaspi Estrella a ni fajn, si ubila dve muhi na en mah , da se oba zabavata ob novi pridobitvi Ne ker je zelooo glasnoooooo, men gre pa vreščanje na jetra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:51:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo me sem že nazaj đanki RR bi rekla Estrella A čupko že spi? Kaka je bila včerišna noč? Čupko spi že od 19 ker ni spala nič od enih popoldan pa ni bila nič sitna .Ponoči pa spi tam do 4 potem poje pa spet nazaj zaspi do pol 8.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:51:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ravnokar sem Gregiju dala smetanov jogurt z okusom vanilije in ga je tako pojedel, da sem komaj dohajala No, vsaj še nekaj drugega poleg sadja je šlo konkretno v promet To mi deli Gregi O bravo Gregi . Mene pa neki net nagaja,morm skoz vn it pa nazaj not da lohk odgovorim Men je tud nekaj štekal, a je spet RR kaj zj.....??? Men nič ne šteka Tebi ne šteka, jaz pa ne štekam, zakaj meni šteka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:51:35
|
|
|
|
hijenca
|
Ta moj zlati otrok. Namesto da bi spal, se on meni sedaj smeji iz kinderpeta. Če ne bi bil tako zlat, še huda ne morem bit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:51:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo moj "gleda" fuzbal tako kot vedno = MIŽE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala za informacijo. Se bova odločila kar za malce dražjo od Haucka, ker se nama zdi to dobra naložba (Gal je dobil 100 € od babice in dedka za miklavža ), posteljica bo prav prišla na dopustu, poleg tega pa še ko bo Gala moja mami imela v varstvu in ji bo posteljica super prav prišla, da ga bo lahko kam odložila in kaj postorila. A bo vaše otroke babica čuvala al bodo šli v vrtec? Midva sva se odločila, da če grem jaz takoj aprila v službo bosta Gala moja starša imela v varstvu do septembra, nato pa bo šel z novim šolskim letom v vrtec. Naš bo moral iti v vrtec, ker je ena babi žal že pokojna, druga pa bo še nekaj časa v službo hodila. Upam pa, da morda zaradi obiska RA dobim vsaj podaljšanje porodniške, da bova začela z vrtcem septembra. jaz bom sicer brez službe, ko se mi izteče porodniška, ampak če dobim službo, bom mogla iskat privat varstvo, ker itak šele 1.9.2009 sprejemajo pri nas pa še to je vprašanje če bo dobila mesto, ker je ful več otrok kot prostih mest Pri nas je isto,so rekli pred septembrom nič,za takrat pa Bomo pa mal štukal z babicam in dedki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:52:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala za informacijo. Se bova odločila kar za malce dražjo od Haucka, ker se nama zdi to dobra naložba (Gal je dobil 100 € od babice in dedka za miklavža ), posteljica bo prav prišla na dopustu, poleg tega pa še ko bo Gala moja mami imela v varstvu in ji bo posteljica super prav prišla, da ga bo lahko kam odložila in kaj postorila. A bo vaše otroke babica čuvala al bodo šli v vrtec? Midva sva se odločila, da če grem jaz takoj aprila v službo bosta Gala moja starša imela v varstvu do septembra, nato pa bo šel z novim šolskim letom v vrtec. Naš bo moral iti v vrtec, ker je ena babi žal že pokojna, druga pa bo še nekaj časa v službo hodila. Upam pa, da morda zaradi obiska RA dobim vsaj podaljšanje porodniške, da bova začela z vrtcem septembra. jaz bom sicer brez službe, ko se mi izteče porodniška, ampak če dobim službo, bom mogla iskat privat varstvo, ker itak šele 1.9.2009 sprejemajo pri nas pa še to je vprašanje če bo dobila mesto, ker je ful več otrok kot prostih mest Ne govori, da boš brez, začni pisat prošnje in malo se osebno vključi v iskanje, pa boš mogoče že kaj dobila in to predčasno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:53:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo moj "gleda" fuzbal tako kot vedno = MIŽE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:53:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hvala za informacijo. Se bova odločila kar za malce dražjo od Haucka, ker se nama zdi to dobra naložba (Gal je dobil 100 € od babice in dedka za miklavža ), posteljica bo prav prišla na dopustu, poleg tega pa še ko bo Gala moja mami imela v varstvu in ji bo posteljica super prav prišla, da ga bo lahko kam odložila in kaj postorila. A bo vaše otroke babica čuvala al bodo šli v vrtec? Midva sva se odločila, da če grem jaz takoj aprila v službo bosta Gala moja starša imela v varstvu do septembra, nato pa bo šel z novim šolskim letom v vrtec. Naš bo moral iti v vrtec, ker je ena babi žal že pokojna, druga pa bo še nekaj časa v službo hodila. Upam pa, da morda zaradi obiska RA dobim vsaj podaljšanje porodniške, da bova začela z vrtcem septembra. jaz bom sicer brez službe, ko se mi izteče porodniška, ampak če dobim službo, bom mogla iskat privat varstvo, ker itak šele 1.9.2009 sprejemajo pri nas pa še to je vprašanje če bo dobila mesto, ker je ful več otrok kot prostih mest Pri nas je isto,so rekli pred septembrom nič,za takrat pa Bomo pa mal štukal z babicam in dedki Pri nas pa to ni možno. Še vsi 4je hodijo na šiht
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?