Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:28:33
|
|
|
|
tasa_m
|
.. ne gre več.. Mandarine so nardile svoje, očitno se mi spi po njih Se mi že kar spi,.. LAHKO NOČ... zdaj pa dam plac še drugim, da bodo lahko popisale par strani. Se mi zdi da je malo strani na katerih ni mojga posta .. saj druge niti ne upajo pisat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:28:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe resno ste to zastavle prid jutr v 3 del hahahahah a dvomiš al kaj? mal se umirte no hahahhaahah sej se nam lahk pridružiš da ne boš česa zamudila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:28:57
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca DALI, POCKA zame vredi tud po NL, ni problema...jaz bom v ce do 9.januarja, tak da bi blo fajn v tem casu...ce bi slo...kaj pravte? A je poleg vaju se kaksna k se nam pridruzi? mogoče se v CE oglasim tud jaz, da izkoristim obisk moje botre pa še vas spoznam.. Bi ubila kar 2 muhi na en mah.. nebi blo slabo ja.. tasa, ma koga bi ti kar ubijala, hahahaha muhe, pa sej jih ni, zdej pa res ne več so pomrznle hahahahhaaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:29:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m .. ne gre več.. Mandarine so nardile svoje, očitno se mi spi po njih Se mi že kar spi,.. LAHKO NOČ... zdaj pa dam plac še drugim, da bodo lahko popisale par strani. Se mi zdi da je malo strani na katerih ni mojga posta .. saj druge niti ne upajo pisat.. to se sam tebi zdi lepo pančkaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:29:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca DALI, POCKA zame vredi tud po NL, ni problema...jaz bom v ce do 9.januarja, tak da bi blo fajn v tem casu...ce bi slo...kaj pravte? A je poleg vaju se kaksna k se nam pridruzi? mogoče se v CE oglasim tud jaz, da izkoristim obisk moje botre pa še vas spoznam.. Bi ubila kar 2 muhi na en mah.. nebi blo slabo ja.. tasa, ma koga bi ti kar ubijala, hahahaha muhe, pa sej jih ni, zdej pa res ne več so pomrznle hahahahhaaha če bi ble še mušice,takrat bi se splačalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:30:03
|
|
|
|
Pupa7
|
tasa kdo ne upa kaj ne upa mi upamo hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:30:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* sej jih je kar neki...ko nas špegajo...sam pišejo pa nč ne...tud marčevke...proti koncu bomo seznam še bolj oklestili, da ne bomo imele samih vprašajev... tako je
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:30:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca DALI, POCKA zame vredi tud po NL, ni problema...jaz bom v ce do 9.januarja, tak da bi blo fajn v tem casu...ce bi slo...kaj pravte? A je poleg vaju se kaksna k se nam pridruzi? mogoče se v CE oglasim tud jaz, da izkoristim obisk moje botre pa še vas spoznam.. Bi ubila kar 2 muhi na en mah.. nebi blo slabo ja.. tasa, ma koga bi ti kar ubijala, hahahaha muhe, pa sej jih ni, zdej pa res ne več so pomrznle hahahahhaaha tak sem zaspana pa še kuj slonim pa čakam da kira kaj napiše.. pa jaz sem za odstrel muh ni,mam panekaj mušic pa mi nočejo ven, pa če jim s harmoniko zaigram in prosim..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:30:57
|
|
|
|
Dali*
|
tasa - nočko...aja toplo vodo ti sklopijo ob 22. uri...hiter pod tuš...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:31:48
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca DALI, POCKA zame vredi tud po NL, ni problema...jaz bom v ce do 9.januarja, tak da bi blo fajn v tem casu...ce bi slo...kaj pravte? A je poleg vaju se kaksna k se nam pridruzi? mogoče se v CE oglasim tud jaz, da izkoristim obisk moje botre pa še vas spoznam.. Bi ubila kar 2 muhi na en mah.. nebi blo slabo ja.. tasa, ma koga bi ti kar ubijala, hahahaha muhe, pa sej jih ni, zdej pa res ne več so pomrznle hahahahhaaha tak sem zaspana pa še kuj slonim pa čakam da kira kaj napiše.. pa jaz sem za odstrel muh ni,mam panekaj mušic pa mi nočejo ven, pa če jim s harmoniko zaigram in prosim.. a harmonko tud špilaš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:32:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca DALI, POCKA zame vredi tud po NL, ni problema...jaz bom v ce do 9.januarja, tak da bi blo fajn v tem casu...ce bi slo...kaj pravte? A je poleg vaju se kaksna k se nam pridruzi? mogoče se v CE oglasim tud jaz, da izkoristim obisk moje botre pa še vas spoznam.. Bi ubila kar 2 muhi na en mah.. nebi blo slabo ja.. tasa, ma koga bi ti kar ubijala, hahahaha muhe, pa sej jih ni, zdej pa res ne več so pomrznle hahahahhaaha tak sem zaspana pa še kuj slonim pa čakam da kira kaj napiše.. pa jaz sem za odstrel muh ni,mam panekaj mušic pa mi nočejo ven, pa če jim s harmoniko zaigram in prosim.. ti si pa univerzalna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:33:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* tasa - nočko...aja toplo vodo ti sklopijo ob 22. uri...hiter pod tuš... ne , centralno vgasnejo... sem si danes že privoščla kopel tak da sem lahko še kako min. gor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:33:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* tasa - nočko...aja toplo vodo ti sklopijo ob 22. uri...hiter pod tuš... ponavad radiatorje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:33:56
|
|
|
|
tasa_m
|
jaaaa, znam marko skače, To je blo vse kolko sem se uspela naučit v pol leta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:34:02
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* tasa - nočko...aja toplo vodo ti sklopijo ob 22. uri...hiter pod tuš... ne , centralno vgasnejo... sem si danes že privoščla kopel tak da sem lahko še kako min. gor te pa bodi še malo z nami...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:34:29
|
|
|
|
helimaša
|
a si predstavljate da ti tud vodo sklopjo....jao....men bi že radiatorji mankal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:34:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaaaa, znam marko skače, To je blo vse kolko sem se uspela naučit v pol leta tud to je nekaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:35:18
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaaaa, znam marko skače, To je blo vse kolko sem se uspela naučit v pol leta še kak bodo skakal okol tvoje Lije...pa ne sam Markoti...ti jim boš pa "zašpilala"...sam ne na harmonko...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:36:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaaaa, znam marko skače, To je blo vse kolko sem se uspela naučit v pol leta še kak bodo skakal okol tvoje Lije...pa ne sam Markoti...ti jim boš pa "zašpilala"...sam ne na harmonko... to bo po mojem potem njen prevzel
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:37:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša a si predstavljate da ti tud vodo sklopjo....jao....men bi že radiatorji mankal ne bi blo glih fajn...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:38:51
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaaaa, znam marko skače, To je blo vse kolko sem se uspela naučit v pol leta še kak bodo skakal okol tvoje Lije...pa ne sam Markoti...ti jim boš pa "zašpilala"...sam ne na harmonko... ti boš pa zašpilala Ne gane me.....jo boš mal priredila pa bo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:39:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaaaa, znam marko skače, To je blo vse kolko sem se uspela naučit v pol leta še kak bodo skakal okol tvoje Lije...pa ne sam Markoti...ti jim boš pa "zašpilala"...sam ne na harmonko... to bo po mojem potem njen prevzel joj še to ja. Je moj rekel da bo prvo njega spoznal pol pa vse ostale... To bo še lušno ja.. spps mislim da še malo pa se bo tvoja pupa tudi zaljubla. Jaz sem se prvič v 1. razredu OŠ
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:40:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ti boš pa zašpilala Ne gane me.....jo boš mal priredila pa bo ja jaz bom zapela,.. gane me, gane me,...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:41:25
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ti boš pa zašpilala Ne gane me.....jo boš mal priredila pa bo ja jaz bom zapela,.. gane me, gane me,... aja....tud prov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:42:11
|
|
|
|
Dali*
|
nč...grem jst tud v mižule počasi...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?