Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:08:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* pol bo pa rita... ...aja...me bomo rodile ob super cajtu, ko bomo lahko z našimi malčki skoz zunaj na sprehodih...pa tko...da se bo spet vse povrnilo v staro stanje... ja to se tud jaz strinjam. Mi je že par kolegic reklo, da sem si pravi čas izbrala, medtem ko bo ona v največji vročini rojevala... ja mi smo preračunali ven kak pa kaj..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:10:10
|
|
|
|
spps
|
BUŠIJI MARČEVK 2009 trezika =jasna= Pupa7 spps Piruri lejca dali* Lolita23 čebeica maja felix7 yania mojčika Najaa tasa_m Mala Čebelica mama_milchy trinity22 Kokica32 drevozivljenja PERSIDA novo pocka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:10:23
|
|
|
|
tasa_m
|
kje pa je mama_milchy danes?? če se ne motim se danes ni nič oglasla ali pač ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:10:32
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pocka kje pa bo ta film....ker men se tud gleda na nova tv, tako,da ne vem,če vidiš tole, mi smo tik ob hr meji,pa samo hrvate lovimo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:11:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* pol bo pa rita... ...aja...me bomo rodile ob super cajtu, ko bomo lahko z našimi malčki skoz zunaj na sprehodih...pa tko...da se bo spet vse povrnilo v staro stanje... ja to se tud jaz strinjam. Mi je že par kolegic reklo, da sem si pravi čas izbrala, medtem ko bo ona v največji vročini rojevala... ja mi smo preračunali ven kak pa kaj.. edina slabost je ,ko je zadnje trimesečje čez zimo in praznike beri požrtija
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:12:11
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je mama_milchy danes?? če se ne motim se danes ni nič oglasla ali pač ? Najbrž spet pripravlja kake sladke dobrote...ona pa res skoz neki peče...HB, da nisem njena soseda...bi vse guštirala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:12:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* pol bo pa rita... ...aja...me bomo rodile ob super cajtu, ko bomo lahko z našimi malčki skoz zunaj na sprehodih...pa tko...da se bo spet vse povrnilo v staro stanje... ja to se tud jaz strinjam. Mi je že par kolegic reklo, da sem si pravi čas izbrala, medtem ko bo ona v največji vročini rojevala... ja mi smo preračunali ven kak pa kaj.. edina slabost je ,ko je zadnje trimesečje čez zimo in praznike beri požrtija saj pa se bomo nazaj držale..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:13:22
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* pol bo pa rita... ...aja...me bomo rodile ob super cajtu, ko bomo lahko z našimi malčki skoz zunaj na sprehodih...pa tko...da se bo spet vse povrnilo v staro stanje... ja to se tud jaz strinjam. Mi je že par kolegic reklo, da sem si pravi čas izbrala, medtem ko bo ona v največji vročini rojevala... ja mi smo preračunali ven kak pa kaj.. edina slabost je ,ko je zadnje trimesečje čez zimo in praznike beri požrtija ja, sam mamo izgovor, da smo noseče in bomo tko al tko mele lep napet trebušček, pa ga ne bo treba nč noter vlačit, da si bomo lahko hlače gor spravle
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:13:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je mama_milchy danes?? če se ne motim se danes ni nič oglasla ali pač ? Najbrž spet pripravlja kake sladke dobrote...ona pa res skoz neki peče...HB, da nisem njena soseda...bi vse guštirala... ja pol verjetno nebi rabla ponoči še čokolade. Bi se čez dan dobrot najedla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:14:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* pol bo pa rita... ...aja...me bomo rodile ob super cajtu, ko bomo lahko z našimi malčki skoz zunaj na sprehodih...pa tko...da se bo spet vse povrnilo v staro stanje... ja to se tud jaz strinjam. Mi je že par kolegic reklo, da sem si pravi čas izbrala, medtem ko bo ona v največji vročini rojevala... ja mi smo preračunali ven kak pa kaj.. edina slabost je ,ko je zadnje trimesečje čez zimo in praznike beri požrtija saj pa se bomo nazaj držale.. po mojem tud...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:14:36
|
|
|
|
Pupa7
|
pupe resno ste to zastavle prid jutr v 3 del hahahahah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:16:49
|
|
|
|
lejca
|
DALI, POCKA zame vredi tud po NL, ni problema...jaz bom v ce do 9.januarja, tak da bi blo fajn v tem casu...ce bi slo...kaj pravte? A je poleg vaju se kaksna k se nam pridruzi?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:17:29
|
|
|
|
lejca
|
PuPa kak si?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:18:50
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* pol bo pa rita... ...aja...me bomo rodile ob super cajtu, ko bomo lahko z našimi malčki skoz zunaj na sprehodih...pa tko...da se bo spet vse povrnilo v staro stanje... ja to se tud jaz strinjam. Mi je že par kolegic reklo, da sem si pravi čas izbrala, medtem ko bo ona v največji vročini rojevala... ja mi smo preračunali ven kak pa kaj.. edina slabost je ,ko je zadnje trimesečje čez zimo in praznike beri požrtija saj pa se bomo nazaj držale.. ja paz da res
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:18:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe resno ste to zastavle prid jutr v 3 del hahahahah a dvomiš al kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:19:35
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca DALI, POCKA zame vredi tud po NL, ni problema...jaz bom v ce do 9.januarja, tak da bi blo fajn v tem casu...ce bi slo...kaj pravte? A je poleg vaju se kaksna k se nam pridruzi? Nevem kdaj pride Najaa kaj v CE...al pa se boste dobile na obali, ki tudi pocka je z obale...pa spps se nam lahko kaj pridruži, pa Lolita...ah...saj nas je kar nekaj celjank in marčevk...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:20:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca DALI, POCKA zame vredi tud po NL, ni problema...jaz bom v ce do 9.januarja, tak da bi blo fajn v tem casu...ce bi slo...kaj pravte? A je poleg vaju se kaksna k se nam pridruzi? jaz bom poskusla,obljubim pa nič ne
< Sporočilo je popravil spps -- 9.12.2008 21:24:18 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:21:31
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca DALI, POCKA zame vredi tud po NL, ni problema...jaz bom v ce do 9.januarja, tak da bi blo fajn v tem casu...ce bi slo...kaj pravte? A je poleg vaju se kaksna k se nam pridruzi? jaz bom gor samo od 23. do 26. 12. tako, da žal ne bo nič od kavice po novem letu z moje strani. Ve se kar zmenite, kadar vam ustreza.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:24:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca DALI, POCKA zame vredi tud po NL, ni problema...jaz bom v ce do 9.januarja, tak da bi blo fajn v tem casu...ce bi slo...kaj pravte? A je poleg vaju se kaksna k se nam pridruzi? mogoče se v CE oglasim tud jaz, da izkoristim obisk moje botre pa še vas spoznam.. Bi ubila kar 2 muhi na en mah.. nebi blo slabo ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:26:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca PuPa kak si? super LeJca mal sm zmečkana od ležanja ma bo, ni druge
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:26:28
|
|
|
|
helimaša
|
so nas pršli mal februarčki špegat.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:26:50
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca DALI, POCKA zame vredi tud po NL, ni problema...jaz bom v ce do 9.januarja, tak da bi blo fajn v tem casu...ce bi slo...kaj pravte? A je poleg vaju se kaksna k se nam pridruzi? mogoče se v CE oglasim tud jaz, da izkoristim obisk moje botre pa še vas spoznam.. Bi ubila kar 2 muhi na en mah.. nebi blo slabo ja.. super...welcome...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:27:26
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe resno ste to zastavle prid jutr v 3 del hahahahah a dvomiš al kaj? mal se umirte no hahahhaahah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:27:59
|
|
|
|
spps
|
steffi,ti že tud dolgo nisi nič napisala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:28:08
|
|
|
|
Dali*
|
sej jih je kar neki...ko nas špegajo...sam pišejo pa nč ne...tud marčevke...proti koncu bomo seznam še bolj oklestili, da ne bomo imele samih vprašajev...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?