Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:43:23
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaaaa, znam marko skače, To je blo vse kolko sem se uspela naučit v pol leta še kak bodo skakal okol tvoje Lije...pa ne sam Markoti...ti jim boš pa "zašpilala"...sam ne na harmonko... to bo po mojem potem njen prevzel joj še to ja. Je moj rekel da bo prvo njega spoznal pol pa vse ostale... To bo še lušno ja.. spps mislim da še malo pa se bo tvoja pupa tudi zaljubla. Jaz sem se prvič v 1. razredu OŠ si bla pa hitra....jst sm v 2.raredu domov iz šole laufala k mi je hotu sošolc dat lupčka....in sm kr v copatih ucvrla dam.....dobr da sm bla blizu doma....takrat sm prvič prešpricala 3 ure
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:46:45
|
|
|
|
Pupa7
|
pupe moje tudi jaz grem u mižule, sem že čist hin od tipkanja celodnevnega hahahahah lepe sanje pa ne pretiravajte do jutri
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:46:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša si bla pa hitra....jst sm v 2.raredu domov iz šole laufala k mi je hotu sošolc dat lupčka....in sm kr v copatih ucvrla dam.....dobr da sm bla blizu doma....takrat sm prvič prešpricala 3 ure ti si pa hitro špricat začela ampak verjetno si mela upravičeno, ko si pravi vzrok povedala. Jaz sem se z mojim prvim fantom v prvem razredu celo poročila . Jaz sem prišla v kiklici od obhajila, on pa je mel na skrivaj kravato v torbi.. poročila pa sva se med uro likovne.. Joj, tega nebom nikol pozabla. Se večkrat spomnim, ko od sošolca mamo srečam..on je na žalost malo nizko padel
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:47:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe moje tudi jaz grem u mižule, sem že čist hin od tipkanja celodnevnega hahahahah lepe sanje pa ne pretiravajte do jutri nočkaaa, te jaz nadomeščam...sem tud rekla da bom šla pa sem še tu..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:51:00
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: helimaša si bla pa hitra....jst sm v 2.raredu domov iz šole laufala k mi je hotu sošolc dat lupčka....in sm kr v copatih ucvrla dam.....dobr da sm bla blizu doma....takrat sm prvič prešpricala 3 ure ti si pa hitro špricat začela ampak verjetno si mela upravičeno, ko si pravi vzrok povedala. si bla pa res hitra.....jst sm bla pa pr teh letih bl sramežljiva.....sm se šele pr 24-ih letih poročila Jaz sem se z mojim prvim fantom v prvem razredu celo poročila . Jaz sem prišla v kiklici od obhajila, on pa je mel na skrivaj kravato v torbi.. poročila pa sva se med uro likovne.. Joj, tega nebom nikol pozabla. Se večkrat spomnim, ko od sošolca mamo srečam..on je na žalost malo nizko padel
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:52:08
|
|
|
|
helimaša
|
a se da kej razbrat.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:52:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaaaa, znam marko skače, To je blo vse kolko sem se uspela naučit v pol leta še kak bodo skakal okol tvoje Lije...pa ne sam Markoti...ti jim boš pa "zašpilala"...sam ne na harmonko... to bo po mojem potem njen prevzel joj še to ja. Je moj rekel da bo prvo njega spoznal pol pa vse ostale... To bo še lušno ja.. spps mislim da še malo pa se bo tvoja pupa tudi zaljubla. Jaz sem se prvič v 1. razredu OŠ zdaj imamo mir v vrtcu so bili trije aktualni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:53:51
|
|
|
|
felix7
|
I'm back si je moj za 10 minut notebook sposodil, pa ste takoj 3 strani naklofale. Aja, Kokica, tudi jaz želim vse najlepše in pošiljam en veeeeeeeeeeeeelik
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:54:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: helimaša si bla pa hitra....jst sm v 2.raredu domov iz šole laufala k mi je hotu sošolc dat lupčka....in sm kr v copatih ucvrla dam.....dobr da sm bla blizu doma....takrat sm prvič prešpricala 3 ure ti si pa hitro špricat začela ampak verjetno si mela upravičeno, ko si pravi vzrok povedala. Jaz sem se z mojim prvim fantom v prvem razredu celo poročila . Jaz sem prišla v kiklici od obhajila, on pa je mel na skrivaj kravato v torbi.. poročila pa sva se med uro likovne.. Joj, tega nebom nikol pozabla. Se večkrat spomnim, ko od sošolca mamo srečam..on je na žalost malo nizko padel
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:55:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša a se da kej razbrat..... če se mal pomatraš ,se vse da
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:55:50
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 I'm back si je moj za 10 minut notebook sposodil, pa ste takoj 3 strani naklofale. Aja, Kokica, tudi jaz želim vse najlepše in pošiljam en veeeeeeeeeeeeelik a bejž bejž.....ja tole je pa res katastrofa....spat ga pošl da boš mela mal miru....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:56:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe moje tudi jaz grem u mižule, sem že čist hin od tipkanja celodnevnega hahahahah lepe sanje pa ne pretiravajte do jutri ni panike al pa? nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:56:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 I'm back si je moj za 10 minut notebook sposodil, pa ste takoj 3 strani naklofale. Aja, Kokica, tudi jaz želim vse najlepše in pošiljam en veeeeeeeeeeeeelik kaj ga pa daš od sebe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:57:17
|
|
|
|
helimaša
|
men bo trebuh raznesl.....ful sm sita pa še ful nabija.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 21:58:24
|
|
|
|
felix7
|
ma ja, me je izučil, zdej bom tale računalnik kr nase privezala, drugač preveč zamudim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 22:00:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša men bo trebuh raznesl.....ful sm sita pa še ful nabija..... jaz sem tud dve mandarini pojedla,pa telovadba v trebuhu se je tud zaćela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 22:00:50
|
|
|
|
helimaša
|
ja to pa le paz da preveč ne zamudiš ker pol rabš kr lep cajt da vse prebereš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 22:00:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ma ja, me je izučil, zdej bom tale računalnik kr nase privezala, drugač preveč zamudim če hočeš bit na tekočem,ti ne preostane drugega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 22:01:32
|
|
|
|
Najaa
|
Punce, ste pa hitre. V samo dveh urah toliko strani! Jaz grem spat. Lahko noč. Pocka, jutri prilepim sliko naše Lili.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 22:02:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ma ja, me je izučil, zdej bom tale računalnik kr nase privezala, drugač preveč zamudim če hočeš bit na tekočem,ti ne preostane drugega Ena bi mogla obnove pisat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 22:02:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša men bo trebuh raznesl.....ful sm sita pa še ful nabija..... jaz sem tud dve mandarini pojedla,pa telovadba v trebuhu se je tud zaćela samo dve? ko jih jaz zagledam, jih pade vsaj 10
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 22:03:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ena bi mogla obnove pisat. se strinjam in določim spps, ker itak največ natipka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 22:03:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ena bi mogla obnove pisat. se strinjam in določim spps, ker itak največ natipka Sam ona ponavad niti ne bere nazaj, se mi zdi. Se sam priklopi in nadaljuje, kjer je ostala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 22:06:01
|
|
|
|
felix7
|
potem pa Dali, reva mora itak vse prebrat, da ažurira našo "tablo"
< Sporočilo je popravil felix7 -- 9.12.2008 22:07:12 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 22:06:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 potem pa Dali, reva mora itak vse prebrat, da ažurira našo "tablo" Ja, to bi šlo, ona je na tekočem. Dali, se strinjaš? Ej felix, zdajle naju ziher na msn-ju obirajo! No zdej pa res - lahko noč. Bom ziher fajn spala, ko sem se še tukaj mal narežala.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 9.12.2008 22:08:08 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?