Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:11:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* spps se je pa zgleda čist predala petju...HB, da je ne slišimo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:13:09
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* jaz sem tu... ...ostale pa na msn...to bi ti bolj vedela, neeeee jaz tud tu.. no, pol pa sva že dve smo tri samo jaz sem se vrnla ker moj ne pusti da mu težim, ker spet dela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:13:16
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* lejca - si nabavila ploščice? pa na faxu vse zrihtala?? dali* to si pozabla to, da je na faxu vse zrihtala že vem... ...zdej že pakira počasi, da pride v Celje in gremo na kavico...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:14:20
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* spps se je pa zgleda čist predala petju...HB, da je ne slišimo... točn da poje hahahaha uspavanko ta mali hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:14:26
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* jaz sem tu... ...ostale pa na msn...to bi ti bolj vedela, neeeee jaz tud tu.. no, pol pa sva že dve smo tri samo jaz sem se vrnla ker moj ne pusti da mu težim, ker spet dela jah, bogi reveže mora za dva delat, ne...no za tri...ker tretji član bo zahteval najvišji del proračuna... A ti delaš v CH?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:14:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* lejca - si nabavila ploščice? pa na faxu vse zrihtala?? dali* to si pozabla to, da je na faxu vse zrihtala že vem... ...zdej že pakira počasi, da pride v Celje in gremo na kavico... mogoč pa darila zavija
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:15:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* jaz sem tu... ...ostale pa na msn...to bi ti bolj vedela, neeeee jaz tud tu.. no, pol pa sva že dve smo tri samo jaz sem se vrnla ker moj ne pusti da mu težim, ker spet dela pa ti si ven z , moraš ga pustit da dela...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:16:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* spps se je pa zgleda čist predala petju...HB, da je ne slišimo... točn da poje hahahaha uspavanko ta mali hahahahaha ..bo verjetno mala od sile takoj zaspala samo da bo nehala pet
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 9.12.2008 20:31:25 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:16:00
|
|
|
|
Pupa7
|
delam za mojga računovodstvo zdaj drugač pa vse ostalo tudi na gradbišču visim pa se derem na delavce če kaj narobe delajo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:18:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 delam za mojga računovodstvo zdaj drugač pa vse ostalo tudi na gradbišču visim pa se derem na delavce če kaj narobe delajo ..vidiš zdaj pa moraš ležat. Misliš, da so se delavci zdaj kaj oddahnili ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:18:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* spps se je pa zgleda čist predala petju...HB, da je ne slišimo... točn da poje hahahaha uspavanko ta mali hahahahaha ..bo verjetno mala od sile takoj zaspala samo da bo nehala pet al si žleht hahahahah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:19:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* spps se je pa zgleda čist predala petju...HB, da je ne slišimo... točn da poje hahahaha uspavanko ta mali hahahahaha ..bo verjetno mala od sile takoj zaspala samo da bo nehala pet al si žleht hahahahah malo pa res ja bom takpj popravla bom ji poslala šopek rož
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:20:14
|
|
|
|
tasa_m
|
spps sam zate!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:20:16
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 delam za mojga računovodstvo zdaj drugač pa vse ostalo tudi na gradbišču visim pa se derem na delavce če kaj narobe delajo ..vidiš zdaj pa moraš ležat. Misliš, da so se delavci zdaj kaj oddahnili ? hahahahaha ne zdaj majo še hujšega zmaja hahahahaha mojga deca hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:21:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 delam za mojga računovodstvo zdaj drugač pa vse ostalo tudi na gradbišču visim pa se derem na delavce če kaj narobe delajo ..vidiš zdaj pa moraš ležat. Misliš, da so se delavci zdaj kaj oddahnili ? hahahahaha ne zdaj majo še hujšega zmaja hahahahaha mojga deca hahahaha malo me pipa očitno da take ven mečem.. še tebi eno sončnico? hehe
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 9.12.2008 20:24:44 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:25:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 delam za mojga računovodstvo zdaj drugač pa vse ostalo tudi na gradbišču visim pa se derem na delavce če kaj narobe delajo ..vidiš zdaj pa moraš ležat. Misliš, da so se delavci zdaj kaj oddahnili ? hahahahaha ne zdaj majo še hujšega zmaja hahahahaha mojga deca hahahaha malo me pipa očitno da take ven mečem.. še tebi eno sončnico? hehe ma si zlata hvala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:28:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* spps se je pa zgleda čist predala petju...HB, da je ne slišimo... sem že tu malo,sem morala spravit spat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:29:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps sam zate!!!! hvala,hvala zakaj že?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:29:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma si zlata hvala maš dovolj? kr kr tak najt celo njivo sončnic ni lahko je bil šopek od spps tak drag da sem bankrotirala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:32:48
|
|
|
|
spps
|
link link link link link
< Sporočilo je popravil spps -- 9.12.2008 20:41:40 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:33:16
|
|
|
|
Dali*
|
Punce...sam če nadaljujemo tko naprej...pade ju3 Marčevke 3. del
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:33:16
|
|
|
|
lejca
|
Cer punce.. sm vas mogla prej prebrat, pa vecerjo sm si tud ze naredla..tak da zdej mam mal casa za cvekat.. Ja, sm sla na faks, pa so me mal razp....,ker morm it nazaj se nest ene papirje, sej bi si lahk mislila,da ne bo slo tak izi....ploscice me ze cakajo, morm se prej nakazat denar , da jih lahk prevzamem...vozicek se ni prisel, pride sele februarja...v glavnem nism kej velik dans rihtala...sm pa sla mal v soping za DARILA!!! matr..je vse tak drag...pa guzva ...pa tezk najdit parkirplac...ma te takoj mine..Sem kupla neki za eno necakico , pa seb sm kupla novo torbo ...ful fajno...sm jo mislila dat drugi necakici pa sm se na konc odlocla ,da jo obdrzim zase . Kovcke se ne pripravljam, je se neki casa, vem pa ze da bo pokal po sivih...od vsega...razen mojih cot... Ja,za ker dan se bomo zmenle, celjanke moje? Mi morte kr povedat,da si zrihtam fraj dan, zdej me ze kolegice sprasujejo kdaj se vidimo, pa ne vem rect...morm bit fraj za vas!!!!Da se spoznamo pa kako recemo... Jutr mam spet vaje dopoldne in bo treba spet zgodaj vstat...kaksna muka... lp lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 20:34:36
|
|
|
|
tasa_m
|
joj kaj si nor toto bom jaz na poroko povabla
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?