Zoja Miša
|
MI2 bili dolgo zunaj, najprej sem zmrzovala v megli , potem se je, ko sva prišli domov pokazal sonček in sva samo zasuk naredili in bili zopet zunaj. Je princeska skos spala, jaz pa sem se malo pomartinčkala. Noč, ne bom govorila, ker je . Spim zadnje čase le 4h na dan. Jutri bi se rada šla malo potepati, z avtom, pa upam, da nama rata. Zadnja dva dni opažam, da kar nekaj pokašljuje, pa ne vem zakaj? Ve katera kaj lahko naredim, če bo začela bolj? Kako tu pomagati??? Bambi, res si pridna da popedenaš še vse delavce. Pa izpit...svaka čast! Anaya, samo zanimalo me je, ker imam tudi jaz kar navadnega, pa je za enkrat o.k. Upam, da tako tudi ostane. Cebrca, drugič, prav! Glede na moje noči bom potrebovala orng kremo, da bom videti kolikor toliko za v svet Erin, avtosedež, če ga še nimata! Saj nekaj si dobila, čeprav čas za porabiti je pa res kratek Ampak, saj ne bo porblem, ne? In Fondkove pesmice, jaz jih znam že na pamet Miškolinček, pridni ste in lepo rastete! Gajka drugače ne vem, kaj naj rečem. MB, madonca ste bile, no ste, čedne. Ja tale naša Matejchi pa res nikjer ne manjka, pohvalno! Anita, pa sta se zopet razvajali, ne?! Neža, tale tvoja Nežika je čisto preveč pridna. Pri nas od 17h naprej skoraj skos samo jemo Krysia, Buhtlček, za prijavo moram poklicati v četrtek po 12h, danes ni šlo Vama povem, kako sem zrihtala.