|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
9.12.2008 14:14:36   
naty13
Dannnnnnnnnnnn.

Miškolinček sem te pogrešala. sem ful vesela, da si se javila. user posted image user posted image user posted image  Pa user posted image  Filipu za gramčke. user posted image  Na kakšno srečanje pa le pridi. user posted image

Erin za srečanje na Gorenjskem pa  kar izberi datum in kraj. user posted image  Sva ravno danes s Tejko gledale tega kužka, ki se umika v katalogu, pa je mal manj kot 17evrov. Sploh ni drag. Že razmišljam o nakupu za Božička. user posted image

Sandra user posted image user posted image user posted image . Res ti želim čimveč lepih in prespanih noči. user posted image

Buhtlč user posted image  za super noč.

Sayuri kar loti se ustvarjanja, boš videla, kako boš uživala. user posted image  Gremo v Čatež od ned-čet. user posted image

Gajka morala sem biti čisto mirna, sproščena, ja potem sem pa zjutraj začela s kašico.Pri nas je bilo še tako, da zvečer in zutraj oz. ponoči kadar se je prvič zbudil, ni bilo problema s hranjenjem, čez dan je bila pa druga pesem. Kot mi je P svetovala, sem mu ponujala večkrat na dan po malo. Po 60ml naprimer. user posted image  Res pa je bilo pri nas to cca. 5 dni ene 3X.

slikanje - jaz sem nejca slikala non stop, Jošta pa kar pozabljam. user posted image

Še mi. Smo super. Sta Jaško in Tejka prišla, smo mal počičkal in počvekali, pa navozičkali smo se po sončku. user posted image  Jošt je pa zaspančkal, kosilo se pa tudi kuha. user posted image  Noč je bila bp. od 18h-4h-6.30 user posted image  Sem se naspala kot user posted image .

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
9.12.2008 14:15:34   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Punce ste kdaj že poslušale Fondkove pesmice(smo dobili CD v paketu v P).. Midva jih tedni in so res fajne... še posebej od zajčka je simpatična

V P Celje nismo dobili nobenega paketa. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.12.2008 14:16:26 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
9.12.2008 14:32:12   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Gajka morala sem biti čisto mirna, sproščena, ja potem sem pa zjutraj začela s kašico.Pri nas je bilo še tako, da zvečer in zutraj oz. ponoči kadar se je prvič zbudil, ni bilo problema s hranjenjem, čez dan je bila pa druga pesem. Kot mi je P svetovala, sem mu ponujala večkrat na dan po malo. Po 60ml naprimer. user posted image  Res pa je bilo pri nas to cca. 5 dni ene 3X.

Saj Rok ponoči tudi poje popolnoma brez problema, pa kdaj čez dan uspe celo kak obrok minit brez pretiranega vreščanja. Ampak je vreščanje čez dan postalo preveč zvezda stalnica in mi res že orng najeda. Včasih začne vreščat šele sredi obroka, ko nekaj minutk že lepo vleče, drugič pa že pred obrokom, ko ga šele hočem pristavit. user posted image Menda bi lahko bil to pokazatelj alergije, ampak po 10 dnevih diete brez KM in jajc pri nas ni čisto nobenih sprememb. user posted image Vleče se pa tole kričanje že tudi kak mesec, čeprav na začetku je bilo bolj samo kričanje ob večernem obroku, zdaj pa se je že čez cel dan razlezlo (razen noči)... user posted image Sem že klicala P, če lahko ukinem z dieto in začnem postopoma z GH, pa se mi nihče ne javi. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
9.12.2008 14:39:54   
anita goitan
danuser posted image
we are backuser posted image
Blo pa tako fajn, sonček in 11st čez dan

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
9.12.2008 15:01:20   
sayuri

RAvno gledam kje se sayuri skriva pa vidim da nas bere user posted image  

Ma, glih pridem gor, pa se en al drug dere. Danes imata neke čudne prebliske. user posted image user posted image user posted image
Fondkove pesmice pa poslušamo, ja user posted image

O anita, si že nazaj user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
9.12.2008 15:05:55   
gajka
Za vse, ki vas zanima plavanje dojenčkov v Velenju:

Nova skupina dojenčkov bo s prvimi plavalnimi zavesljaji pričela drugi teden v mesecu januarju - to je 12.01.2009 na pokritem bazenu v Velenju. Vadba bo potekala 10 tednov zaporedoma - vsak ponedeljek ob 9.00. Več o sami vadbi si lahko preberete na: http://www.plavanje-dojenckov.com/. Cena tečaja je po vsej Sloveniji enaka in znaša: 95€ za 10 + 1 vadbo. Uvodno predavanje za vse starše (po možnosti brez otrok - ker traja sestanek nekje do 1,5 ure) bo v četrtek 08.01.2008 ob 18.00 uri v sejni sobi Rdeče dvorane v Velenju (vstop v dvorano je pri stranskih vratih - pri klubu Winner). Na predavanju vas bomo seznanili s potekom vadbe in vam razjasnili morebitna vprašanja glede opreme, pripomočkov in same vadbe. Po končanem predavanju bodo potrditve rezervacij in vplačila tečaja, da ne bomo imeli opravka z denarjem na dan začetka tečaja.

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.12.2008 15:07:40 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
9.12.2008 15:24:01   
Maja T.
Hallo!

Randi uspel user posted image user posted image user posted image , škoda edino, da nas ni bilo več.

Andrejaboris pozdravi se user posted image user posted image user posted image . Berem, da si konkretno fasala prehlad user posted image .

Smo se tudi slikali:

Tako sem se uredila za randi user posted image
user posted image

Bambi in Elanina v kiklci user posted image
user posted image

Matejchi
user posted image

Maruša nina nana
user posted image

Zara in velika duda user posted image
user posted image

Maja T. in Zara, ki je delala trebušnjake
user posted image

Matejchu in Maruša. Kako filmski nasmeh user posted image
user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
9.12.2008 15:33:19   
Maja T.
Erin sem komaj danes uspela slikati Zaro v stolčku. Samo bomo tudi mi počakali, da bo sama sedela. Šele potem bomo jo dali v stolček
user posted image

Tako zgledam, ko jem banano user posted image
user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
9.12.2008 15:41:43   
tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Tejkaz jaz pa sem obsedena s slikanjem. Ravno zadnjič sem dala razvit 208 slikc, one najlepše. Na cd jih pa imam verjetno že 1000 slik, od aug. do zdaj.

js tut, mam malo morje slik in razvitih že za cel album, pa je poba star komi 3 mesece... obsedena mami...user posted image

Ok da ne bomo glede obsedenostiuser posted image Jaz imam povhne že 4 albume za 300 slik pa še nisem vseh razvilauser posted image user posted image user posted image
Daj povejte, kako izločit sliko na kateri ti lasten otrok ni všeč?? Ne moreš....user posted image user posted image

o maj gad user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
9.12.2008 15:44:12   
sayuri
Punce, pridne ste, da dajete sproti razvit slike. Jaz sem v večletnem zaostanku user posted image . Mislim, da je zadnja slika razvita pri Filipovih 7 mesecih user posted image user posted image user posted image

Mah ja...to so ti k.... digitalci user posted image  user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
9.12.2008 16:06:26   
Neža7
Lep pozdrav mamice user posted image

Krašen prekrasen dan je bil user posted image  Sonček iz vseh koncih user posted image

Z Nežiko sva šle danes v Topolšico, da si bom lahko ponovno sladkor merila user posted image  (Prakar sem imela grisolino in vem, da ne bom imela rada številko na aparatu čez 1,5 ur user posted image )
Potem sva kar šle na sprehod za 2 uri user posted image  Neža je uživala. (tudi jaz). Ko sva pršle domov sem ji jabolko s kuhala user posted image  Sedaj mi počasi v komo gre user posted image  Ja, že spi user posted image
Danes se moramo kopat pred spanjem user posted image

Očka je v službi popoldne ta teden, da sva HOME ALONE user posted image

Ni mi še uspelo prebrat bom sedaj malo prebrala user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
9.12.2008 16:16:02   
Neža7

Vilika - fajn da se vam je stanje popravilo. 4 ure razmika med jedjo???user posted image user posted image Naš komaj 1,5 ure zdrži... saj bi se mu še zmešalo.. mogoče bo sedaj ko bo GH v polnem pogonu kaj drugačeuser posted image

Moja je bila od rojstva na 3 ure hranjanje. Pri 4 mes je že bila na 4 ure. Ne moram verjet kakšna razlika je to 1 uro user posted image  Mislim, da mnogo več naredim sedaj kot prej. Še lažje je iti ven na sprehod, ker mi ni treba imeti mleko seboj (razen, če bom dalje na terenu)

Saj bodo tu vaši user posted image  prišli na 4 ure user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
9.12.2008 16:18:46   
anita goitan
evo, mam mal cajta
v glavnem sploh vas ne bom čitala za nazaj, k ste ful napisale od nedeljeuser posted image
Zojo očka lupčka, jo je pogrešal, me2 z Zojo pa tud njegauser posted image
Super sva se mele, lepi dnevi, topli, pr mami je pa itak vedno fajnuser posted image

Bom sam na hitr mal komentarje za nazaj prečekirala in iz tega sklepala kako pa kaj novega, punce se beremo

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
9.12.2008 16:33:24   
sandra123
Se strinjam, glede fotoaparatov, Sayuriuser posted image user posted image user posted image ...

Imaš ZSuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
9.12.2008 16:34:31   
Neža7
Tejkaz... user posted image user posted image  za uspešno kakanje

Gajka...... Ti pa res imaš močne živce. Meni bi si verjetno user posted image  po 1 tednu. Si mi prav smišli user posted image  Si poskusila kakšno riževo kašico, da mu mleko malo bolj pogostiš? Sem tudi mislila, da ga kaj boli user posted image  Res ne vem user posted image

cebrca... Hvala za kompliment user posted image  Verjetno, ker so te barve oči  ful pogosto v naši družini jih sploh ne opazim več user posted image

buhtičk...... HURA! za super noč user posted image user posted image

Neža se je zbudila, da šibammmmmmmmmmmmm user posted image  Gremo se kopat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3640
9.12.2008 16:44:44   
matejchi
Mi smo doma... peljem Žiga na telovadbo, vas preberem kasneje..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
9.12.2008 18:14:58   
anita goitan
tejkauser posted image za Nodija, ma sem že misnla da mamo novo članicouser posted image , pa vidm da si ti
Moj šel smuče nabrust, Zoja mi kaka tuki pred računalnikomuser posted image ..šibam jo previt
se jutri beremo

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
9.12.2008 18:27:14   
gajka
Dobila pediatrinjo. Analiza blata ni pokazala nobenih sledi krvi. Greva pa jutri še na odvzem vode, potem pa, če se ne pokaže, kaj je narobe in se stanje ne izboljša, še dalje na teste...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3643
9.12.2008 19:09:43   
naty13
Čer.

Otroka spita. user posted image  

Obiski so šli. je prišla kolegica z user posted image , pa še moj brat je prišel nečaka pogledat. user posted image Mene pa čaka prijatelj likalnik. user posted image

Gajka upam, da tole čimprej rešite. user posted image user posted image user posted image

Neža super za uživanje na sončku. user posted image user posted image user posted image  Pa še user posted image user posted image user posted image  za hranjenje na 4 ure. Koliko obrokov pa ima na danuser posted image  Koliko mleka in koliko GHuser posted image

Anita dobrodošli nazaj. user posted image user posted image user posted image

Srečanje - user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspel zmenek in fotke. Vse mamice in babike ste super. Ste mele danes samo user posted image . Čist taprav babji čvek, bo zato jutri dež. user posted image

razvijanje fotk - mi jih nismo še po Joštovem rojstvu nič user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
9.12.2008 19:28:05   
matejchi
anita a se samo meni zdi, da bo danes v Kamniku ognjemet?? Jutri bo pa user posted image doma, ker ni vremena za smučanje pa saj je zdaj dva dni smučal, ko me ni bilo.. 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
9.12.2008 19:32:44   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Otroka spita. user posted image   
Neža super za uživanje na sončku. user posted image user posted image user posted image  Pa še user posted image user posted image user posted image  za hranjenje na 4 ure. Koliko obrokov pa ima na danuser posted image  Koliko mleka in koliko GHuser posted image

Moja tudi 1 uro že spi user posted image

Neža pojej 4x na dan.

1. 180ml + dodatek (riževo kašico v flaški) - to je ko se zbudi
2. 160ml do180ml mleka (odvisno kako se počuti user posted image ) - brez dodateka
3. Kašico (en dan zel in en dan sadje in en dan mešano riž + sadje) + mleka (okoli 150ml)
4. Pred spanjem popije 180ml mleka z riževo kašico v flaški

Da popije tam 650 - 700ml mleka na dan.

No jaz se grem malo igrat z WAX user posted image  user posted image  potem pod tuš in lepo v posteljo

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
9.12.2008 19:41:09   
Neža7
gajka...... Upam, da bodo čim prej našli težavo, da bo čim manj preiskav. Velik  user posted image  zate in Roka.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
9.12.2008 19:46:09   
Neža7
Maja.T....... Ful lepe slikice user posted image  Kako je dolga tvoja pužika. Nič ji ne manjka. Dobro ti gre z kašicami vidim user posted image  user posted image

user posted image user posted image  Za srečanje. Vsi tako krasni zgledate. Še posebej vaši otročički user posted image  

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
9.12.2008 19:48:14   
Neža7
Pozabila................... user posted image

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
9.12.2008 19:52:25   
Zoja Miša
MI2 bili dolgo zunaj, najprej sem zmrzovala v megliuser posted image , potem se je, ko sva prišli domov pokazal sonček in sva samo zasuk naredili in bili zopet zunaj. Je princeska skos spala, jaz pa sem se malo pomartinčkala. Noč, ne bom govorila, ker je user posted image . Spim zadnje čase le 4h na dan. user posted image
Jutri bi se rada šla malo potepati, z avtom, pa upam, da nama rata.user posted image

Zadnja dva dni opažam, da kar nekaj pokašljuje, pa ne vem zakaj? Ve katera kaj lahko naredim, če bo začela bolj? Kako tu pomagati???

Bambi, res si pridna da popedenaš še vse delavce. Pa izpit...svaka čast!

Anaya, samo zanimalo me je, ker imam tudi jaz kar navadnega, pa je za enkrat o.k. Upam, da tako tudi ostane.

Cebrca, drugič, prav! Glede na moje noči bom potrebovala orng kremo, da bom videti kolikor toliko za v svet user posted image
Erin, avtosedež, če ga še nimata!user posted image  Saj nekaj si dobila, čeprav čas za porabiti je pa res kratekuser posted image  Ampak, saj ne bo porblem, ne?user posted image  In Fondkove pesmice, jaz jih znam že na pametuser posted image

Miškolinček, pridni ste in lepo rastete!

Gajka user posted image drugače ne vem, kaj naj rečem.
MB, madonca ste bile, no ste, čedne. Ja tale naša Matejchi pa res nikjer ne manjka, pohvalno!user posted image

Anita, pa sta se zopet razvajali, ne?! user posted image

Neža, tale tvoja Nežika je čisto preveč pridna. Pri nas od 17h naprej skoraj skos samo jemouser posted image

Krysia, Buhtlček, za prijavo moram poklicati v četrtek po 12h, danes ni šlouser posted image  Vama povem, kako sem zrihtala.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?