miškolinček
|
dobeeer daaan , se sam malo na hitro javim po dolgem času,če me je mogoče katera pogrešala . Nimam časa,naš mali namreč spi samo če sva zunaj v vozičku in to v vsakem vremenu,ko pa sem notri me pa popolnoma okupira. SMo v redu, tudi mi še ne spimo celo noč,pa sem že navajena od ta prevega tako da ni panike,še kakšne leto pa bomo tudi mi spali. Danes sva imela posvetovalnico, Matejchi za seznam:pri 4.mesecih 7250 g in 66 cm, pikice pa nismo dobili,ker smo prehlajeni. Drugače je vse primerno starosti,obrnemo se samo iz hrbta na bok,pa še to bolj na enega na drugega pa ne. Pa sem mal pojambrala,ker ta velik se je pri tej starosti že sam obračal okrog in okrog,tudi iz trebuha na hrbet in obratno,ta pa še nič, se vidi da je bolj močan in do mu je bolj všeč jesti kot migati. V glavenm me je potolažila da je to vse v redu in primerno. Sem samo na hitro malo preletela prej pa vidim da vas je veliko na dieti brez KM,boge ste,saj bo boljše samo da zrastejo,vsem enga . Pa zobke imajo že nekateri , no saj nas tudi matrajo dlesni samo bo to še trajalo en čas preden bo kaj ven prišlo. Čestitke za prve zobke Aniti in Ozziebo . Gajka,pri moji prijateljici se je na tak način sama odvajala dojenja,enostavno ni več hotla vleči,tako da so postopoma začeli z drugo hrano. Če nimate drugače težav kot pri hranjenju je tudi to lahko vzrok. Eni otroci so prej zreli za GH ene pa nikakor ne moreš odvaditi dojiti. Držim pesti da se čimprej poštimate. Ne bom poimensko naštevala vseh da katere ne izpustim, v glavnem za vse ki vas karkoli matra. Upam da mi uspe pridet kdaj na čvek v živo,saj Gorenjke že poznam (nekatere),sam bi rada videla še ostale mamice pa . Zadnjič sem mislila pa sem brez avta,ker se je možu en v avto zaletel in je njegov v popravilu in je joga vzel,....grrr pa sem se tok fajn navadla da mam avto in lahk grem lumpat kadar hočem. Komaj čakam da ga dobim nazaj. Aja,pa še to sem opazila,da Naty ne kuha več kafeta zjutraj,v glavnem so ta ''stare'' čvekice bolj mal tle gor Tejkaz, saj se bo tudi Jaša uštimal boš vidla. Pa za izpit dobra si,sem brez besed. Jaz sem se komaj spravila izpit delat,pa še pol nisem ene 5 let nič vozila,tako da . Zdaj pa moram iti,me že preveč na glas kliče. Priden bodite,se potrudim čimprej spet oglasiti.
< Sporočilo je popravil miškolinček -- 9.12.2008 13:35:20 >
|