|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
9.12.2008 12:49:23   
tasa_m
sicer pa saj je res ja,..
Tu smo kot ena velika družina, ko je kaj narobe si povemo in potolažimo druga drugo, tak da smo res lahko srečne da imamo en tak portal, da se najdemo..!! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
9.12.2008 12:51:02   
čebeica maja
Dali- če hočeš še kakšen  recept za liker mi pošli tvoj mejl,  men pa pošli tisega ki si ga ti dobila

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
9.12.2008 12:52:34   
dana
Kokica vse najboljšeuser posted image
Kolk nas je takih ki smo že čez 30? Se mi zdi da bolj malouser posted image

Tasa_m kako pa to da ti je merila MV? jaz imam tudi danes pregled čez dobro urco. Pa grem direkt iz službe in mi bo kar mal neprijetno če mi bo merila MV ker pač ne bom glih frišna tam doluser posted image

Jaz sem pa zadnje čase taka smotana, kar neki slabe volje, pa skoz me neke malenkosti nervirajo. Očitno hormoni delajo spet neki po svoje. Tako da se mi tudi pisat ne da in vas samo berem.

No kako bom opravila na pregledu vam pa jutri sporočim. Do takrat lepo se imejte !

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
9.12.2008 12:55:31   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

sicer pa saj je res ja,..
Tu smo kot ena velika družina, ko je kaj narobe si povemo in potolažimo druga drugo, tak da smo res lahko srečne da imamo en tak portal, da se najdemo..!! user posted image

SE ČISTSTRINJAM STABO

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
9.12.2008 12:59:28   
čebeica maja
Zdaj boste se pa vse po msnju pogovarjale, jaz pa nimam kej brat, sej jaz ga tud mam, pa nevem kako funkcionera, mi je nečakinja zrihtala, pa nismo še skup pršle.

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
9.12.2008 12:59:45   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Tasa_m kako pa to da ti je merila MV? jaz imam tudi danes pregled čez dobro urco. Pa grem direkt iz službe in mi bo kar mal neprijetno če mi bo merila MV ker pač ne bom glih frišna tam doluser posted image

Jaz sem pa zadnje čase taka smotana, kar neki slabe volje, pa skoz me neke malenkosti nervirajo. Očitno hormoni delajo spet neki po svoje. Tako da se mi tudi pisat ne da in vas samo berem.

No kako bom opravila na pregledu vam pa jutri sporočim. Do takrat lepo se imejte !

Hvala tudi tebi za čestitko in torto! Bo katera kos? user posted image Tudi jaz sem prej malo gledala po letih in ugotovila, da sem menda med najstarejšimi tukaj gor! user posted image Torej MARČEVKE ubogati bo treba starejše!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
9.12.2008 12:59:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: dana

rekla mi ni ničesar kolkoje cm,..samo da je dobro ohranjen user posted image .. no, ona že ve..

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
9.12.2008 13:00:21   
KOKICA32
Aja DANA pa še ena user posted image za pregled!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
9.12.2008 13:00:31   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Dali- če hočeš še kakšen  recept za liker mi pošli tvoj mejl,  men pa pošli tisega ki si ga ti dobila

Kaj pa jaz?? user posted image  Meni tudi pošlji, tisti ki ti ga bo Dali poslala, je od mene. user posted image  Ti pošljem naslov na zs.
Pa prosim sem pozabila rečt. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 9.12.2008 13:01:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 4384
9.12.2008 13:04:38   
lejca
Ciao cveke...

sej vas res ne morm dohajat ,ko pa tolk napisete...se mal pa bomo v 3.delu....
Danes sm kr dolg spala, zgleda da nimam nc energije, pa mali vso porabi...ne morm verjet ,da res vsak dan tolk prespim....
sm glih izpod tusa , pol grem jest,pol pa sibam na faks rihtat stvari ...Okrog petih grem iskat vozicek , pa ploscice za kuhinjo...tak da mam kr neki za narest...
Ful bi cvekala, pa ne sfolgam ,ko ste tolk hitre, sam obrnem se na drugo stran pa je ze takoj cela stran napisanna..heheheheh

Lepo se imejte, mi imamo soncka ,pa ve?

LP lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
9.12.2008 13:04:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj pa jaz?? user posted image  Meni tudi pošlji, tisti ki ti ga bo Dali poslala, je od mene. user posted image  Ti pošljem naslov na zs.

o kakšnem likerju pa se to gre? Mogoče čokoladnem ??

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
9.12.2008 13:05:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Ciao cveke...

sej vas res ne morm dohajat ,ko pa tolk napisete...se mal pa bomo v 3.delu....
Danes sm kr dolg spala, zgleda da nimam nc energije, pa mali vso porabi...ne morm verjet ,da res vsak dan tolk prespim....
sm glih izpod tusa , pol grem jest,pol pa sibam na faks rihtat stvari ...Okrog petih grem iskat vozicek , pa ploscice za kuhinjo...tak da mam kr neki za narest...
Ful bi cvekala, pa ne sfolgam ,ko ste tolk hitre, sam obrnem se na drugo stran pa je ze takoj cela stran napisanna..heheheheh

Lepo se imejte, mi imamo soncka ,pa ve?

LP lejca

lejcajaz sem šla sam na pregled pa sem mela 4 strani za prebrat user posted image

Mi imamo tudi sončka-jupi user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
9.12.2008 13:13:41   
Pupa7
hvala pupe moje zlate ste že veste zakaj user posted image user posted image user posted image

men pa tko nagaja internet dans user posted image nevem kaj to neke vibracije jst oddajam da gre vse cugrunt hahahahaha

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
9.12.2008 13:19:09   
mediuhec
ojla,

moje prijateljice so kar OK glede nosečnosti. najbolj te seveda razumejo tiste, ki otroke že imajo. imam pa eno kandidatko, ki skor nič ne vpraša po mojem zdravju - je bolj taka da je sama epicenter sveta, he he, ji tko ni pomoči. zanimivi so mi sošolci, ker kar sprašujejo vse sorte, pa sploh ne bi pričakoval.
ena kolegica mi je pa prinesla ful cunjic do 6 m, me je res lepo presenetila. zraven je posodila še kup literature, med drugim Modrost rojevanja, moram začet brat...

bomo vidli, ko se rodi, potem se pokaže, komu ni odveč pot do tebe da te pride kaj pogledat (midva sva še vedno šla pogledat tamale, pa to po celi slo).

dana, mal si pomagaj s kakšnim osvežilnim robčkom, vsaj jaz tko prakticiram.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
9.12.2008 13:26:49   
jjasna85
Oilaaaa punce moje!!

Končno mam tudi js 5 min, da vam kaj napišem.. sem tako brez energije zadnje čase, da vsako minuto, ko jo mam fraj odkinkam tle na stolu v službi (še relax muziko zraven in grešššš...)... samo se bojim, da bom en dan prow zares zaspala in me bo kdo našu vso zalimano tle..user posted image

Kako ste kaj ostale?

KOKICA32 tebi pa vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
9.12.2008 13:33:28   
Najaa

Teranovem. Te zanima? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
9.12.2008 13:34:08   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Oilaaaa punce moje!!

Končno mam tudi js 5 min, da vam kaj napišem.. sem tako brez energije zadnje čase, da vsako minuto, ko jo mam fraj odkinkam tle na stolu v službi (še relax muziko zraven in grešššš...)... samo se bojim, da bom en dan prow zares zaspala in me bo kdo našu vso zalimano tle..user posted image

Kako ste kaj ostale?

o jjasna, pogrešamo te. user posted image
Jaz sem fajn. Imam polno dela, ampak tako mi je všeč.
Kako si pa ti?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
9.12.2008 13:34:59   
Grahec
No, pa sem se uspela stuširat, zdepilirat... user posted image
Zdaj sem se prišla sem na RR odpočit, da bom potem sposobna še kosilo skuhat user posted image , joj ma res ni nič z mene!!!
Samo res se mi zdi, da je ta forum postal kot nekako zatočišče... Punce super ste!
Jaz drugače tudi nimam nekaj dosti prijateljic... Sem se priselila v Lj, kolegice s faksa so se razkropile po celi Sloveniji, pa še kakšna v tujino, jaz sem imela nor služben urnik..., tako da se zdaj res največ družim s svojimi domačimi, ker sem z velike družine in smo kar precej povezani. Imam super sestrice in bratca, dve sestri sta poročeni in se odlično razumem tudi s svaki, pa bratom od moža... Ko se pa s katero staro prijateljico ali prijateljem srečam... je pa tudi luštno.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
9.12.2008 13:38:37   
čebeica maja

sem vama poslala na mejl -hvala

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
9.12.2008 13:40:02   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Oilaaaa punce moje!!

Kako ste kaj ostale?

ma kje se skrivaš zaspanka  user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
9.12.2008 13:40:06   
Dali*

Hvala za knjigo receptov za likerje...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dali* -- 9.12.2008 13:42:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 4396
9.12.2008 13:42:31   
tasa_m

Teranovem. Te zanima? user posted image

a-a user posted image  mam raje kakega čokoladnega user posted image
lahko pa pridem k kateri na obisk na 0,03 likerja,..pa bom pol povedla če hočem recept?! user posted image

o jjasna85 user posted image .. jaz sem vredu,..tak kot stalno..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
9.12.2008 13:50:28   
Pupa7
PUPE POVEJTE MI KERA BO PISALA SEZNAM ROJSTEV???
NAJ DA CIFRO ZA SPOROČIT LEPE NOVICE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
9.12.2008 13:52:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

PUPE POVEJTE MI KERA BO PISALA SEZNAM ROJSTEV???
NAJ DA CIFRO ZA SPOROČIT LEPE NOVICE user posted image user posted image user posted image

MA ŽE PA SE DEREŠ ?? user posted image user posted image

mene tudi to zanima ja,.. jaz bolj z mirnega povem, ker sem že drugače bolj spramežljiva in umirjena(zato pišem z malimi črkami). Tale naša PUPA pa samo kriči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
9.12.2008 13:54:39   
čebeica maja
Sem mogla ustat in jit dol, je poštar tako trobil pred hišo uh, sem se naročila v nedeljo na tiste ISKRICE, pa je prinesel paket, sem mogla it mim kuhne, pa je bla mami včeraj prinas pa je vse pospravla, mož je pa sm večerjo pol še kuhov, pa groza od groze, sm šla sm nazaj gor v postel. PUPA, kot da za tvojim ponavlja.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?