Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:16:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem že nazaj. Vse je tipi topi - če verjameš. tasa, ja to pa je en velik plus, da ti zarad diabetesa vsakič dela UZ. To pa je fajn. A zarad tega špikanja lahko prej rodiš? Zakaj pa? pa da nisi ti to tipi topi porihtala ko moj lubi hahahahahahaha Kako je to? tako da daš druge ležat pa ne smejo ven iz spalnice hahahaha potem ne vejo kako je lepo pospravljeno hjahahahahha Pupa že ve kak to zgleda SEVEDA IZ PRVE ROKE AHAHAHAHAHHA
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:16:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 spps tebi pa msn ne dela ... men al teb?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:17:37
|
|
|
|
tasa_m
|
seveda ji dela msn..preverjeno Pupa lahko si režiser, ni panike.. daj nam scenarije pa je to to..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:17:46
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jst sm pa mal prestrašena, vsi se zadnje čase rojevajo prekmalu... jst pa si želim da bi moj ostal v bušiju vsaj do začetk marca... pa me zadne čase daje slab občutek glede tega... Nehaj!!! Čista tišina! (mene tudi to kdaj zaskrbi, ampak se hitro pomeniva z malim, da bo lepo na toplem do pomladi, to je pa skoraj konec marca ) Pupa, ne razmišljaj tako. Vse bo kot mora biti. . DAN Tud mene neki to daje, zadne cajte, pa skoz me neki čudno špika, pa zbada pol pa sm to študiram, pa vem da nesmem na to mislt, sm pozitivno. čebeica,sam počivaj dost,pa bo vse ok spps- al sem 24ur v postelji, kako naj še drugač počivam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:19:19
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jst sm pa mal prestrašena, vsi se zadnje čase rojevajo prekmalu... jst pa si želim da bi moj ostal v bušiju vsaj do začetk marca... pa me zadne čase daje slab občutek glede tega... Nehaj!!! Čista tišina! (mene tudi to kdaj zaskrbi, ampak se hitro pomeniva z malim, da bo lepo na toplem do pomladi, to je pa skoraj konec marca ) Pupa, ne razmišljaj tako. Vse bo kot mora biti. . DAN Tud mene neki to daje, zadne cajte, pa skoz me neki čudno špika, pa zbada pol pa sm to študiram, pa vem da nesmem na to mislt, sm pozitivno. čebeica,sam počivaj dost,pa bo vse ok spps- al sem 24ur v postelji, kako naj še drugač počivam cebeica nekam sumljivo nam skačeš hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:19:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m seveda ji dela msn..preverjeno Pupa lahko si režiser, ni panike.. daj nam scenarije pa je to to.. Pupa se zdaj zgovarja na moj msn,ker ji je menda žal,da me je dodala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:20:08
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, visim da se kar dogaja, pa da se vse več ali majn z enimi težavicami spopadate, pa da se vas ali pa nas bo vedno več moralo vse bolj spoprijateljit s posteljo. Jaz sem bila spet dolgo v postelji. Sem potem, ko sem se zbudila še brala Modrost rojevanja. Ma, sem še vedno zelo tako-tako. Saj še sama ne vem kaj mi fali je pa kot da bi mi nekdo odvzel ene dve tretjini energije. Sem kot megla. Zdaj se moram it pa skopat, pa se mal uredit za jutri, ko imam pregled. Sploh nimam volje! Naj me ena brcne, da se spravim k sebi in naredim, kar je treba. Aja, včeraj sem pa po netu prečekirala za posteljnino za otroške posteljice, samo je to kar drago, če hočeš da je lepo pa ljubko... Odeja Škofja Loka nima glih nekih dizajnov, tako da od tistih z nekako še sprejemljivimi cenami ostaneta Galeb EU in Zibka. Sva se odločila, da bova šla enkrat kar v živo pogledat v Zibko na Brezovico. BC ali Pikapolonica pa imajo res nenormalne cene. A ve še kdo za kakega proizvajalca ali trgovine, da imajo normalne cene?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:20:59
|
|
|
|
čebeica maja
|
PUPA- če pa vas ne dohajam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:21:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m seveda ji dela msn..preverjeno Pupa lahko si režiser, ni panike.. daj nam scenarije pa je to to.. Pupa se zdaj zgovarja na moj msn,ker ji je menda žal,da me je dodala če pa res nekaj ne dela te dregam že cel cajt pa napisala sm ti cel roman pa nč...nobenga odgovora
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:23:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m seveda ji dela msn..preverjeno Pupa lahko si režiser, ni panike.. daj nam scenarije pa je to to.. Pupa se zdaj zgovarja na moj msn,ker ji je menda žal,da me je dodala če pa res nekaj ne dela te dregam že cel cajt pa napisala sm ti cel roman pa nč...nobenga odgovora jaz pa tebe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:25:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m seveda ji dela msn..preverjeno Pupa lahko si režiser, ni panike.. daj nam scenarije pa je to to.. Pupa se zdaj zgovarja na moj msn,ker ji je menda žal,da me je dodala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:26:40
|
|
|
|
čebeica maja
|
Nisem še vam čestitala KOCKI ZA 33, spps izpit in vsem za preglede in ostalo, pa INFINITY JE V SOBOTO PRAZNOVALA VSEM ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:28:37
|
|
|
|
Grahec
|
Tudi jaz se pridružujem čestitkam! Pa tisto novo s Celja pozdravljam.
< Sporočilo je popravil Grahec -- 9.12.2008 12:29:27 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:28:50
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec A ve še kdo za kakega proizvajalca ali trgovine, da imajo normalne cene? Katja in alen ima svojo ind. trgovino v Domžalah in majo ugodne cene posteljnin, oblačilc, odejic....vsega...poglej na njihovo spletno stran.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:30:30
|
|
|
|
Pupa7
|
yassy maš ZS
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:30:41
|
|
|
|
Grahec
|
Dali hvala, že skočim gledat. Pa bo spet tuširanje počakalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:31:27
|
|
|
|
Najaa
|
Sem ravno brala v eni reviji nekaj na to temo, pa bom še vas vprašala - odkar ste noseče, kako se vaše prijateljice obnašajo do vas? Ste še ful v stiku ali se počasi zgublja?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:34:42
|
|
|
|
čebeica maja
|
Vidim da naju z Malo čebelico mešate če vam je lažje, sm lahko jaz sm maja. Ko sem se prijavla na RR sem imela kr nekaj težav, je veliko čebel tle, sem celo geslo mela isto, z eno, nemores verjet, sm pisala na RR tako da sem ostala brez L-ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:35:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem ravno brala v eni reviji nekaj na to temo, pa bom še vas vprašala - odkar ste noseče, kako se vaše prijateljice obnašajo do vas? Ste še ful v stiku ali se počasi zgublja? men se zdi, da one nimajo zdaj nikdar cajta da se dobimo. Stalno so v gužvi.. in pravijo da bodo drugo leto več prišle..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:35:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Vidim da naju z Malo čebelico mešate če vam je lažje, sm lahko jaz sm maja. Ko sem se prijavla na RR sem imela kr nekaj težav, je veliko čebel tle, sem celo geslo mela isto, z eno, nemores verjet, sm pisala na RR tako da sem ostala brez L-ja ockey
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:43:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem ravno brala v eni reviji nekaj na to temo, pa bom še vas vprašala - odkar ste noseče, kako se vaše prijateljice obnašajo do vas? Ste še ful v stiku ali se počasi zgublja? jaz sem zgubla stik ko sem se preselila, vmes nism mela časa najt novih, tko da imam zdaj vas -vsaj virtualno pa moram rečt, da mi je vse full lažje odkar vas mam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:43:49
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem ravno brala v eni reviji nekaj na to temo, pa bom še vas vprašala - odkar ste noseče, kako se vaše prijateljice obnašajo do vas? Ste še ful v stiku ali se počasi zgublja? Je kr res da se je vse spremenilo, ostale so sm še ta prave, ki me pridejo gledat ko ležim, me pokličejo. Nemoreš verjet da so ene lahko tako zaposlene, da še Mihca niso vidle pa bo 22-mescov star. Pa jih pustim čist nameru, naj uživajo, jaz tud-nekako
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:46:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz sem zgubla stik ko sem se preselila, vmes nism mela časa najt novih, tko da imam zdaj vas -vsaj virtualno pa moram rečt, da mi je vse full lažje odkar vas mam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:47:14
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem ravno brala v eni reviji nekaj na to temo, pa bom še vas vprašala - odkar ste noseče, kako se vaše prijateljice obnašajo do vas? Ste še ful v stiku ali se počasi zgublja? jaz sem zgubla stik ko sem se preselila, vmes nism mela časa najt novih, tko da imam zdaj vas -vsaj virtualno pa moram rečt, da mi je vse full lažje odkar vas mam Ja to sem pa pozabila napisat, vas imam pa druge nič ne pogrešam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 9.12.2008 12:48:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem ravno brala v eni reviji nekaj na to temo, pa bom še vas vprašala - odkar ste noseče, kako se vaše prijateljice obnašajo do vas? Ste še ful v stiku ali se počasi zgublja? jaz sem zgubla stik ko sem se preselila, vmes nism mela časa najt novih, tko da imam zdaj vas -vsaj virtualno pa moram rečt, da mi je vse full lažje odkar vas mam ma pupa ti si nam carica!! Kaj ti dela že msn? če ti bo, me dodaj: natasa_majer1@hotmail.com
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?