|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
9.12.2008 12:16:04   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sem že nazaj. user posted image  Vse je tipi topi - če verjameš. user posted image

tasa, ja to pa je en velik plus, da ti zarad diabetesa vsakič dela UZ. user posted image  To pa je fajn.
A zarad tega špikanja lahko prej rodiš? Zakaj pa?

pa da nisi ti to tipi topi porihtala ko moj lubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahahahaha

Kako je to?

tako da daš druge ležat pa ne smejo ven iz spalnice hahahaha potem ne vejo kako je lepo pospravljeno hjahahahahha

Pupa že ve kak to zgledauser posted image user posted image user posted image

SEVEDA IZ PRVE ROKE AHAHAHAHAHHA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
9.12.2008 12:16:34   
spps

spps tebi pa msn ne dela ... user posted image
men al teb?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
9.12.2008 12:17:37   
tasa_m
seveda ji dela msn..preverjeno user posted image

Pupa lahko si režiser, ni panike.. daj nam scenarije pa je to to..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
9.12.2008 12:17:46   
čebeica maja

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

jst sm pa mal prestrašena, vsi se zadnje čase rojevajo prekmalu... jst pa si želim da bi moj ostal v bušiju vsaj do začetk marca... user posted image user posted image user posted image pa me zadne čase daje slab občutek glede tega... 

Nehaj!!! Čista tišina!
(mene tudi to kdaj zaskrbi, ampak se hitro pomeniva z malim, da bo lepo na toplem do pomladi, to je pa skoraj konec marca user posted image )
Pupa, ne razmišljaj tako. Vse bo kot mora biti.

.

DAN

Tud mene neki to daje, zadne cajte,  pa skoz me neki čudno špika, pa zbada pol pa sm to študiram, pa vem da nesmem na to mislt, sm pozitivno.
čebeica,sam počivaj dost,pa bo vse okuser posted image

spps- al sem 24ur v postelji, kako naj še drugač počivamuser posted image user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
9.12.2008 12:19:19   
Pupa7

jst sm pa mal prestrašena, vsi se zadnje čase rojevajo prekmalu... jst pa si želim da bi moj ostal v bušiju vsaj do začetk marca... user posted image user posted image user posted image pa me zadne čase daje slab občutek glede tega... 

Nehaj!!! Čista tišina!
(mene tudi to kdaj zaskrbi, ampak se hitro pomeniva z malim, da bo lepo na toplem do pomladi, to je pa skoraj konec marca user posted image )
Pupa, ne razmišljaj tako. Vse bo kot mora biti.

.

DAN

Tud mene neki to daje, zadne cajte,  pa skoz me neki čudno špika, pa zbada pol pa sm to študiram, pa vem da nesmem na to mislt, sm pozitivno.
čebeica,sam počivaj dost,pa bo vse okuser posted image

spps- al sem 24ur v postelji, kako naj še drugač počivamuser posted image user posted image  

cebeica nekam sumljivo nam skačeš hahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
9.12.2008 12:19:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pupa lahko si režiser, ni panike.. daj nam scenarije pa je to to..user posted image
Pupa se zdaj zgovarja na moj msn,ker ji je menda žal,da me je dodalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
9.12.2008 12:20:08   
Grahec
Ojla, visim da se kar dogaja, pa da se vse več ali majn z enimi težavicami spopadate, pa da se vas ali pa nas bo vedno več moralo vse bolj spoprijateljit s posteljo. Jaz sem bila spet dolgo v postelji. Sem potem, ko sem se zbudila še brala Modrost rojevanja.

Ma, sem še vedno zelo tako-tako. Saj še sama ne vem kaj mi fali je pa kot da bi mi nekdo odvzel ene dve tretjini energije. Sem kot megla. user posted image

Zdaj se moram it pa skopat, pa  se mal uredit za jutri, ko imam pregled. Sploh nimam volje! Naj me ena brcne, da se spravim k sebi in naredim, kar je treba.

Aja, včeraj sem pa po netu prečekirala za posteljnino za otroške posteljice, samo je to kar drago, če hočeš da je lepo pa ljubko... Odeja Škofja Loka nima glih nekih dizajnov, tako da od tistih z nekako še sprejemljivimi cenami ostaneta Galeb EU in Zibka.  Sva se odločila, da bova šla enkrat  kar v živo pogledat v Zibko na Brezovico. BC ali Pikapolonica pa imajo res nenormalne cene. A ve še kdo za kakega proizvajalca ali trgovine, da imajo normalne cene?

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
9.12.2008 12:20:59   
čebeica maja
PUPA- če pa vas ne dohajam

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
9.12.2008 12:21:59   
Pupa7

Pupa se zdaj zgovarja na moj msn,ker ji je menda žal,da me je dodalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image če pa res nekaj ne delauser posted image user posted image user posted image user posted image te dregam že cel cajt pa napisala sm ti cel roman pa nč...nobenga odgovora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
9.12.2008 12:23:29   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image če pa res nekaj ne delauser posted image user posted image user posted image user posted image te dregam že cel cajt pa napisala sm ti cel roman pa nč...nobenga odgovora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa tebeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
9.12.2008 12:25:30   
tasa_m

user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
9.12.2008 12:26:40   
čebeica maja
Nisem še vam čestitala KOCKI ZA 33, spps izpit in vsem za preglede in ostalo, pa INFINITY JE V SOBOTO PRAZNOVALA  VSEM ČESTITKE

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
9.12.2008 12:28:37   
Grahec
Tudi jaz se pridružujem čestitkam!user posted image Pa tisto novo s Celja pozdravljam.

< Sporočilo je popravil Grahec -- 9.12.2008 12:29:27 >

(sv. Vincencij Pavelski)

Neposredna povezava do sporočila: 4363
9.12.2008 12:28:50   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

A ve še kdo za kakega proizvajalca ali trgovine, da imajo normalne cene?

Katja in alen ima svojo ind. trgovino v Domžalah in majo ugodne cene posteljnin, oblačilc, odejic....vsega...poglej na njihovo spletno stran.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
9.12.2008 12:30:30   
Pupa7
yassy maš ZS user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
9.12.2008 12:30:41   
Grahec
Dali hvala, že skočim gledat.
Pa bo spet tuširanje počakalo user posted image

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
9.12.2008 12:31:27   
Najaa
Sem ravno brala v eni reviji nekaj na to temo, pa bom še vas vprašala - odkar ste noseče, kako se vaše prijateljice obnašajo do vas? Ste še ful v stiku ali se počasi zgublja?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
9.12.2008 12:34:42   
čebeica maja
Vidim da naju z Malo čebelico mešate če vam je lažje, sm lahko jaz sm maja. Ko sem se prijavla na RR sem imela kr nekaj težav, je veliko čebel tle, sem celo geslo mela isto, z eno, nemores verjet, sm pisala na RR  tako da sem ostala brez L-ja 

Neposredna povezava do sporočila: 4368
9.12.2008 12:35:05   
tasa_m

Sem ravno brala v eni reviji nekaj na to temo, pa bom še vas vprašala - odkar ste noseče, kako se vaše prijateljice obnašajo do vas? Ste še ful v stiku ali se počasi zgublja?

men se zdi, da one nimajo zdaj nikdar cajta da se dobimo. Stalno so v gužvi.. in pravijo da bodo drugo leto več prišle..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
9.12.2008 12:35:40   
tasa_m

Vidim da naju z Malo čebelico mešate če vam je lažje, sm lahko jaz sm maja. Ko sem se prijavla na RR sem imela kr nekaj težav, je veliko čebel tle, sem celo geslo mela isto, z eno, nemores verjet, sm pisala na RR  tako da sem ostala brez L-ja 

ockey

Neposredna povezava do sporočila: 4370
9.12.2008 12:43:12   
Pupa7

jaz sem zgubla stik ko sem se preselila, vmes nism mela časa najt novih, tko da imam zdaj vas -vsaj virtualno pa moram rečt, da mi je vse full lažje odkar vas mamuser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
9.12.2008 12:43:49   
čebeica maja

Je kr res da se je vse spremenilo, ostale so sm še ta prave, ki me pridejo gledat ko ležim, me pokličejo. Nemoreš verjet da so ene lahko tako zaposlene, da še Mihca niso vidle pa bo 22-mescov star. Pa jih pustim čist nameru, naj uživajo, jaz tud-nekako 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
9.12.2008 12:46:15   
KOKICA32

jaz sem zgubla stik ko sem se preselila, vmes nism mela časa najt novih, tko da imam zdaj vas -vsaj virtualno pa moram rečt, da mi je vse full lažje odkar vas mamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
9.12.2008 12:47:14   
čebeica maja

Ja to sem pa pozabila napisat, vas imam pa druge nič ne pogrešam

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
9.12.2008 12:48:00   
tasa_m

ma pupa ti si nam carica!! user posted image user posted image

Kaj ti dela že msn?

če ti bo, me dodaj: natasa_majer1@hotmail.com

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?