Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Po dolgem času me je na TV spet nekaj ganilo do solz. Gledala sem ponovitev Sobotnega popoldneva in bil je prispevek o Miklavževanju na Pediatrični kliniki. Ko sem videla tiste male bučke, povečini gole od kemoterapij, me je globoko pretreslo. Kaj je alergija na KM, pa morda 1oog premalo ali preveč? NIČ v primerjavi s tistim, kar nekateri preživljajo. Zato pa bodimo vesele za naše štručke in jim namenimo vsako prosto minuto, saj nikoli ne vemo, kaj nas čaka za vogalom. Pa naj jim ON, v karkoli že verujejo , podari zdravja, da bodo imeli priliko preživljati veseli december doma, kakor ga me preživljamo s svojimi družinami! To si pa lepo napisala Cebrca, Erin ima prav, pocrtkljat se moraš! Ja, hudiča, če se pa nisem spomnila! Pa je zakaj? Pa drugič, saj tale ne bo večno trajala Gajka, res ti želim, da se vam stanje izboljša. Kaja, Leji vse naj, naj... In upam, da je le viroza, da si boš lahko privoščila čokolado. Res paše Neža, upam, da res nisi sladkorne fasala. Javi kako se bo odvijalo! Krysia imaš zs, in verjemi tudi mene skrbi kako bo, ampak če je to dalo 1000 mamic čez, bova pa še mi2 zmogli, ne?! Sayuri nama je pa res pridno vse opisala, se mi že zdi, da obvladam Pa telovadim nič ne . Sem mislila, da bom, pa nič z menoj! Po novem letu, sem si sedaj to zadala, ampak če bo pa res, pa ne vem. Po eni strani ima tvoja sestra prav, po drugi pa kaj vem... Andrejaboris, pozdravi se! Neža, obe z Nežiko sta pravi pupi. In kakšne učke Anaya, ali si vzela Milumil comfort? Naty, Jošt upam, da je imel le slab dan, tako kot Kaja Lina noč In lepo napreduje tale tvoj fant!