|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
8.12.2008 20:13:57   
tejkaz
Jaz sem tudi Evo več slikala, kot zdaj Jaša. Ga moram malo več.

Sem G omenila, da bi šli en dan v Čatež. Pa se je kar strinjal. Bomo videli, mali Nodi, bomo videli user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
8.12.2008 20:28:04   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Po dolgem času me je na TV spet nekaj ganilo do solz. Gledala sem ponovitev Sobotnega popoldneva in bil je prispevek o Miklavževanju na Pediatrični kliniki. Ko sem videla tiste male bučke, povečini gole od kemoterapij, me je globoko pretreslo.
Kaj je alergija na KM, pa morda 1oog premalo ali preveč? NIČ v primerjavi s tistim, kar nekateri preživljajo. Zato pa bodimo vesele za naše štručke in jim namenimo vsako prosto minuto, saj nikoli ne vemo, kaj nas čaka za vogalom. Pa naj jim ON, v karkoli že verujejo , podari zdravja, da bodo imeli priliko preživljati veseli december doma, kakor ga me preživljamo s svojimi družinami!

To si pa lepo napisalauser posted image

Cebrca, Erin ima prav, pocrtkljat se moraš! Ja, hudiča, če se pa nisem spomnila!user posted image  Pa je zakaj? Pa drugič, saj tale ne bo večno trajalauser posted image

Gajka, res ti želim, da se vam stanje izboljša.user posted image

Kaja, Leji vse naj, naj...user posted image  In upam, da je le viroza, da si boš lahko privoščila čokolado. Res pašeuser posted image

Neža, upam, da res nisi sladkorne fasala. Javi kako se bo odvijalo!

Krysia imaš zs, in verjemi tudi mene skrbi kako bo, ampak če je to dalo 1000 mamic čez, bova pa še mi2 zmogli, ne?! Sayuri nama je pa res pridno vse opisala, se mi že zdi, da obvladamuser posted image  Pa telovadim nič neuser posted image . Sem mislila, da bom, pa nič z menoj!user posted image  Po novem letu, sem si sedaj to zadala, ampak če bo pa res, pa ne vem. Po eni strani ima tvoja sestra prav, po drugi pa kaj vem...user posted image

Andrejaboris, pozdravi se!user posted image

Neža, obe z Nežiko sta pravi pupi. In kakšne učkeuser posted image

Anaya, ali si vzela Milumil comfort?
Naty, Jošt upam, da je imel le slab dan, tako kot Kaja Lina nočuser posted image  In lepo napreduje tale tvoj fant!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
8.12.2008 20:46:06   
bambi14
Samo, da se malo javim,

ja sem ed živimi ampak v akcijiuser posted image : kuham za delavce, se učim za izpit(čet- informatika) in potem ne pridem do RR ali pa se samo prijavim, na hitro preberem in ne ostane za komentirat.

No ju3 pa se vidimo ob 11,...user posted image ...nič vidiamo ju3.

Nočko

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
8.12.2008 21:04:37   
anaya
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Anaya, ali si vzela Milumil comfort?

Zdaj si me pa našla..... user posted image user posted image  pojma nimam kerga, grem zdaj gledat.... mislim da ne nič ne piše gor je zgleda kr navad. Mi je pa fora ko je ta ki sem ga vzela nazadnje v mullerju (2x250g) v garnulah, tak kot ti instant čaji ni prah in se s tako lahkoto raztopi, nobenih grudic pa nič .... nikol se ne zamaši cucelj, pa jaz ne pop**** zraven ko mešam. Samo pretreesem rahlo pa je. Ni ne grudic niti speni se ne. Tako da sem RES vesela da smo končno nšli mleko, ki tut Neli odgovarja. Mi kaka lepo vsak dan, blato pa kot pri dojenih dojenčkih, nič več zeleno niti trdo, se mi zdi se sploh ne matra več.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
8.12.2008 21:09:36   
anaya
Vse najboljše vsem obmesečnicam in obmesečnikomuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
8.12.2008 21:17:21   
Neža7
Evo mene!

Sem pisala nazaj svoji prijateljici v Avstraliji, da ima dovolj računalnika za danes.

tejkaz... Hvala. Saj veš, ko je možek doma nisem na RR. Ampak mislim na vas user posted image

Zoja Miša.... Saj mi je kar strah, da sem jo dobila. Čeprav jo nobene nimam v družini. Upam, da me ne bo panika zagrabila. Bom povedala kako in kaj.

Punce! Verjetno nisem edina z modrimi očmi user posted image  Res hvala za kompliment. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
8.12.2008 22:15:23   
tinka14
no, pa sem pršla do konca z branjem... pa sem misla, da bo še več, ker sem čez vikend kar pozabla na računalnik, tk je blo fajn. in danes tudi, tak sonček. sem raje zunaj.
sam da vas pozdravim. pa mogoče jutri kaj napišem, če ne bo spet tak lep dan :)

nočko.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
8.12.2008 22:19:05   
Maja T.
Erin vse naj naj Tilnu za 4. mesec

Sandra123 vse naj naj Teji in Taji za 4. mesece
user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
8.12.2008 22:27:16   
Maja T.
Sem vse lepo prebrala, ampak je preveč za komentirat in mi enostavno ne znese, komaj čakam, da grem  user posted image .

Cebrca, Tejkaz, Neža, Gajka, Andrejaboris... in še ostale, to je samo za vas. Vse bo ok
                                   user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
8.12.2008 22:28:40   
Erin
Leja (od Kaje)user posted image - vse naj naj za 4. meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
8.12.2008 22:31:24   
Maja T.
user posted image user posted image user posted image

Kaja02 vse naj naj Leji za 4. mesece

user posted image
zdaj pa res

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
8.12.2008 23:06:24   
ANA_P
Kdaj gredo vaši user posted image  spat? Kar ne morem verjetiuser posted image . Naš gre ob kakih pol desetih, pa se zbudi zjutraj ob osmih - devetih. Se pa je tudi meni začel prebujati ponoči. user posted image user posted image  
Aja, sem zadnjič pozabila, ne vem če sem obvestila,
pri treh mesecih je imel: 6800g in 64 cm.
Nič, pupe, fajn bodite, jaz grem pod tuš, pa aja tutaja.

lahko noč

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
9.12.2008 7:17:58   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kavice vsake sorte, kar si jih zamislt morte user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro. user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
9.12.2008 7:57:07   
Maja T.
Jutro!

Sayuri hvala za user posted image .

Vprašanje:
Mariborčanke, kaj danes bo 11.00 velja randi v Europarku - Ginger?

Aja, sem zadnjič pozabila, ne vem če sem obvestila,
pri treh mesecih je imel: 6800g in 64 cm.

Ana_P vou,  to pa je velikan user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.12.2008 8:17:12   
sayuri
No, zdaj mam vsaj eno roko frej user posted image . Zara spi, Lovro se pri meni crklja in občuduje moje rokeuser posted image . Danes imam v načrtu se spravit čestitke delat. user posted image  Jih bom kar šivala....to me vsaj sprošča in pomirja user posted image .

Zara HB ni zbolelauser posted image . Ji skoz dlesen čekiram, pa zobek še ni ven pokukal. Sedaj tud več kaka - 2-3x na dan. Prej je samo 1x dnevno ali 1x na dva dni. 
O panju pa ne bom komentirala user posted image . Če bo tko (2x na noč vsakuser posted image , potem bom preživela)user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša in Krysia, saj če bosta pa skupaj hodili plavat, pa sploh ni problem otročka počuvat, če skočiš na WC. Krysia, glave si ni treba nič močit. user posted image  
Mi smo se pa odločili, da gremo plavat v Dolenjske toplice. čEprav je na Difu u nulo vse prilagojeno plavanju dojenčkov, mi Dolenjske bolj ustrezajo, ker so. termini popoldne. user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
9.12.2008 8:27:17   
tejkaz
http://24ur.com/novice/slovenija/nevarni-slincek.html

Šibava k Naty.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
9.12.2008 8:41:39   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

user posted image user posted image user posted image  Groza

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
9.12.2008 8:44:16   
tatly
oj dobro jutro drage moje.kako ste spali? nasa po novem papa ponoci 3kratuser posted image kaj temu naredit?
vsem ki praznujejo pa elim vse naj naj1
kaj boste kuhale danes?jaz nimam nikol prave idejeuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.12.2008 8:45:01   
tatly
glede teh slinckov-jaz mam eno stiri skoraj iste samo nevem cve so ti..

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
9.12.2008 8:57:24   
gajka
Dobro jutro!

Roka je njegova jutranja telovadba (nenehno obračanje na trebuh, jaz pa ga po kakšni minuti ali več obračam nazaj) utrudila in je končno zaspal na igralnem centru... In to kar na trebuhu in s palčkom v ustih! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO:  naty13
Gajka user posted image user posted image user posted image Vem, kaj prestajata z Rokom, ker sem imela isti šmoren, samo meni se je v flašo drl. user posted image user posted image user posted image

Pri nas to dretje traja že skoraj 1 mesec, s tem, da se je počasi stopnjevalo... user posted image Kaj pa si naredila, da se je nehalo? Prešaltala na GH ali kaj? user posted image

tatly
- poglej na našitek, kdo je proizvajalec tvojih slinčkov.

sayuri - pa ste se le izognili virozi. user posted image

andrejaboris - čimprej se pozdravi! user posted image Ne vem, če Roka ravno kaj boli, vsaj ne ves čas, ker je drugače čisto dobre volje, samo, ko je treba jest, začne kričat... user posted image user posted image

Uživajte na srečanju v MB! user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
9.12.2008 9:05:04   
sandra123
Jutrouser posted image , hvala za user posted image Sayuriuser posted image ...
Spet ena katastrofalna noč user posted image , pa se včeraj nisem nič hvalila, kako lepo sta prespali noč....(iz ned. na pon. sta spali od 21-ih do 5.20- Taja, Teja pa od 21.30 do 6.30)...no ja, sem si vsaj eno noč konkretno spočilauser posted image ....
Sayuri, tudi moji T&T sta začeli malo pogosteje kakat....zobkov pa še vedno ni user posted image ....
Gajka, a je kaj boljše s hranjenjemuser posted image ...to pa res že dolgo trajauser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 9.12.2008 9:06:27 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
9.12.2008 9:07:22   
tatly
gajka ce bi vsaj pisalouser posted image pise samo da je iz bombaža .ta na slikci ima zgoraj te jezke za pripenjat moj pa na strani,,se mam polno slinckov tak da teh ne bom uporabljala ki se mi zdijo podobni,

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.12.2008 9:09:54   
andrejaboris
jutro!

Matejchi sporoča da pride na srčanje v Mb, tak da se vidite! Mene ne bo, ker sem kar bolna! Bom verjetno mogla k zdravniku, ker se mi zdi da to ni več samo prehlad. Upam, da se motim.

Grem vas zdaj brat!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.12.2008 9:14:16   
gajka
K_a_t_j_a, PABLO, tinka14, aradej, mishel, kaja02 - fotke s srečanja v CE so zdaj vse na netu in si jih lahko snamete dol (kje in kako, sem vam že zadnjič napisala na ZS). 

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
9.12.2008 9:22:15   
cebrca
tejkaz user posted image user posted image da bo Čatež uspel

neža kako sta luštni in kake hude modre očke. Res nisi edina, ampka takih je vedno manj, je vedno več rjavih. Pa držim pesti, da ni sladkorna!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ZojaMiša seveda so kremice za kaj, moraš probat pa boš kar zacvetela! user posted image Se mi je danes ponoči nekaj ogromno sanjalo, pa se samo to spomnim da sem tebi post pisala. user posted image Mogoče pa v snu hodim na računalnik na RR! user posted image user posted image Pa ne sekiraj se, na plavanju bosta obe s Krysio uživali, samo čas si vzemita in nič hitet. user posted image

bambi ti si kar preveč pridna! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja T hvala!

ANA_P nas pa prehitevate za cel mesec, Ivan je imel točno toliko pri 4. mesecih, pridno rastete!!user posted image Pa od začetka je bilo tudi pri nas spanje šele ob desetih ali enajstih. Sem pa vidla da prej zaspan rata in se nam je ura počasi premaknila do 20h. Če pa zamudimo uro je pa ko navit do 22h in ni variante da gre prej spat.user posted image

sayuri hvala jaz bom samo smetano brez kave, a je prav user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Šibava k Naty.

En podoben slinček je že bil na strani ZPS, da mora iz prodaje, vsake toliko časa je dobro pogledat, kaj mečejo s polic ne samo cunce, tudi hrano, celo našo domačo!!! Pa ti ftalati se množično pojavljajo vsepovsod!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?