|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
9.12.2008 9:31:39   
buhtlčk
jutro!!

prvič po dooolgem času sem vstala samo dvakrat po pol ure, ob polnoči in ob 3h, vstala sva pa ob 7h user posted image user posted image user posted image  Sm se naspala. Sem mu pa ob polnoči dala zraven flašo, ob treh pa samo flašo, pa je obakrat popil po 100ml, pa je blo očitno dosti. Sem vedno bolj prepričana, da je krivo njegovo spanje na joški ponoči. Bomo pa flašo.

sandra123 in ostale neprespanke user posted image user posted image user posted image  

Andrejaboris naš bucko se tud še ne obrne, očitno teli sumo borčki raj papajo pa počivajo user posted image

Lepo se mejte v Mb!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
9.12.2008 9:37:35   
buhtlčk
Krysia, ZojaMiša imata ZS

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
9.12.2008 9:42:13   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Imaš ZS nazajuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
9.12.2008 9:46:28   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

http://24ur.com/novice/slovenija/nevarni-slincek.html

aha, js mam tudi enga podobnega. ampak, verjetno je samo ta naroben, ki je na sliki.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
9.12.2008 9:46:43   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

K_a_t_j_a, PABLO, tinka14, aradej, mishel, kaja02 - fotke s srečanja v CE so zdaj vse na netu in si jih lahko snamete dol (kje in kako, sem vam že zadnjič napisala na ZS). 

hvala, grem kar pregledat! :)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
9.12.2008 9:54:42   
tinka14
čakam, da se malček zbudi, da ga najem in da šibneva ven, ker je spet noro vreme!!!

uživajte na sončku!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
9.12.2008 9:54:58   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Imaš ZS nazajuser posted image

pa še enga  user posted image

nič, mi smo se zbudil, tko da šibam

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
9.12.2008 11:25:54   
Erin
Evo mi smo že od župana - smo mel podelitev daril ob rojstvu...dobili bon za babycenter v vrednosti 130€ in knjigo od Penelope Leach - otrok od rojstva do šole. No nekaj jeuser posted image user posted image user posted image Samo bon moramo porabiti že do 31.12.user posted image user posted image user posted image Kaj naj kupim če že vse mamo do cc 8 mesecev?? Poletno robo??user posted image user posted image Je pa naš spet tako polival da je bilo joj...dobr da je bil moj z mano - je pobruhal mene, mojega, sebe, županova tla...vsepovsod je šlo..user posted image user posted image No krize ni bilo večje samo zopno ker sva morala potem takoj domu ker je bil ves moker... tako mi še ni polival...user posted image

No pa nadaljujem s komentarji kasnje, ker se je mali zbudil...

aja..

ANA_P - mi hodimo spat od 20-21.30 in spimo od 7.30 pa tudi do 9.

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
9.12.2008 11:54:26   
tatly
erin-lepo darilo..kak si te zrihtate to da dobite nekaj

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
9.12.2008 12:02:58   
Erin
sandrauser posted image user posted image user posted image in enouser posted image da k "sebi" prideš...

andrejaboris - upam da je le prehlad ki bo hitro minil..pozdravi se.user posted image

neža- še zate user posted image user posted image user posted image da se ni sladkorna pri tebi "usidrala"...

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

Am..kaj? Ne razumem...user posted image user posted image a kako si zrihtamo to darilo al kaj?user posted image Ja jaz sem dobila na centru za socialno delo vlogo ki sem jo izpolnila in oddala na občino. Ima skoraj vsaka občina to, samo ponavadi je treba oddati do otrokovega 3 meseca. Vi nimate tega?

Nisem jaz za narečja...user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
9.12.2008 12:10:54   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

Am..kaj? Ne razumem...user posted image user posted image a kako si zrihtamo to darilo al kaj?user posted image Ja jaz sem dobila na centru za socialno delo vlogo ki sem jo izpolnila in oddala na občino. Ima skoraj vsaka občina to, samo ponavadi je treba oddati do otrokovega 3 meseca. Vi nimate tega?

Kot je že Erin povedala, imajo skoraj vse občine nekaj. Pri nas (Velenje) je to definirano kot pomoč občine ob rojstvu otroka, vlogo pa dobiš na občini in jo tam oddaš z nekaj dokazili. Je pa v našem primeru denar v višini 82€ in nekaj centov, ki ti jih nakažejo direktno na tekoči račun. Je pa tudi pri nas to treba uredit do otrokovih 3 mesecev.

Erin - mogoče pa lahko najdeš koga, ki bo kaj kupoval v BC še ta mesec in ga zamenjaš za gotovino. Ali pa, če bi ti mogoče v BC to zamenjali za njihove bone, ki nimajo roka veljavnosti. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
9.12.2008 12:14:22   
andrejaboris
Erin hvala . Upam, da se res čimprej pozdravim, ker komaj diham, kašljam ko konj...Pa da ne okužim še malih dveh. Mam že čist rdeč nos.user posted image user posted image Erin bone kupi!

Naša noč 22-1-4-8. Samo 2x smo vmes jedli in to je že napredek. Hvala bogu da vsaj zaspi takoj nazaj.

Buhtlčk ja Enej je res pravo nasprotje Lana. Lan je imel pri 1 letu 8350 g, Enej pa pri 3 mesecih 7250g. Ga bo pri 4 mesecih verjetno že dobil. Lan ima zdaj ko je 3 leta star 13,5 kg. Ima pa mišice.user posted image user posted image SE pa je Lan že obračal pr 3 mesecih Enej pa bog ve kdaj se bo. Glavno da se bo.user posted image user posted image

Tejkaz jaz pa sem obsedena s slikanjem. Ravno zadnjič sem dala razvit 208 slikc, one najlepše. Na cd jih pa imam verjetno že 1000 slik, od aug. do zdaj.

Grem zdaj kuhat.
papa

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 9.12.2008 12:15:09 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
9.12.2008 12:14:38   
Erin
Mah ne...bomo že zapraviluser posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
9.12.2008 12:18:00   
gajka

user posted image Pol pa veselo v šoping! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
9.12.2008 12:28:09   
Erin

Ja itak..ma sej mi je "noro"...sam da zapravljam pa sem srečnauser posted image user posted image Še moj začuda uživa ko za malega kupujevauser posted image

Sam k ne vem kaj naj...

Čaki kdo je unega kuža, ki se umika že dobil? Vilika?user posted image user posted image user posted image Tega bi melauser posted image user posted image user posted image Pripravi otrka do gibanja to je meni ušeč..samo da spodbuja razvoj.... Pa veš kaj še rabimo... stajico...uf vidiš..bom najdla kaj rabimuser posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
9.12.2008 12:39:32   
gajka

Ja itak..ma sej mi je "noro"...sam da zapravljam pa sem srečnauser posted image user posted image Še moj začuda uživa ko za malega kupujevauser posted image

Sam k ne vem kaj naj...

Čaki kdo je unega kuža, ki se umika že dobil? Vilika?user posted image user posted image user posted image Tega bi melauser posted image user posted image user posted image Pripravi otrka do gibanja to je meni ušeč..samo da spodbuja razvoj.... Pa veš kaj še rabimo... stajico...uf vidiš..bom najdla kaj rabimuser posted image user posted image

Saj 130€ se veliko sliši, dokler človek ne začne stvari skupaj nalagat. Potem se je treba še pa na koncu nazaj držat. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
9.12.2008 13:08:15   
ozziebo
Erin, uživaj v zapravljanju, saj hitro nabereš stvari, sam v trgovino moraš stopit .user posted image

Medve sva uživali na sončku, sploh nimam občutka,da je že december, podnevi lučke itak ne svetijo, zvečer pa ne hodim zunaj. Pa doma še nismo okrasili, raje ne prezgodaj, da se potem ne naveličamo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
9.12.2008 13:13:03   
mariane
Danuser posted image

Vidim da je večina bolj slabo spala,zato vsem tistimuser posted image user posted image .No mi smo se zbudili samo enkrat,tako da ni hudgauser posted image .Sva bila že v trgovini,skuhala kosilo,mal pospravla,zdej bova pa spet mal šibnala ven ker je res krasen danuser posted image .Sem zjutraj srečala babico in mi je rekla naj jo pokličem,da se bo oglasila glede GH.Sploh ne vem zakaj bi mogla prit ,ne bom nič novga zvedlauser posted image No pa naj pride če že hočeuser posted image .So me pa včeraj klical iz službe,če pridem na zaključek in seveda sem jaz takoj za stvaruser posted image ,bomo imeli eno predstavo v gledališču,tako kot lani in je bilo super.
Pa da še povem,da ima naš Tai novo navado in sicer med hranjenjem maha z rokico in se tepe po glaviuser posted image .Pa bolj ko ga premetavaš bolj je srečen,je čist noruser posted image .Ja ti otroc vedno kej novga iznajdejouser posted image .

Erin-user posted image user posted image
za evrčke,se bojo kr hitr ponucal boš vidlauser posted image ,če jih zdle jaz dobim jih v 5 min.ni večuser posted image    
Andrejaboris-user posted image user posted image za spanje

nič morm it bom kasnej še pokomentirala,vsem lep dan

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
9.12.2008 13:23:41   
bella02
Erin, naša ga bo dobila, čaka pri mojih doma. Je pomoje fajn zadeva, še v akciji je bil, sej morda je še. Sem vrgla stran katalog od BC.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
9.12.2008 13:28:52   
tinka14

Sam k ne vem kaj naj...

erin, če pa slućajno ne bo šlo vsega zapravit, lahka pa mene zraven povabiš. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
9.12.2008 13:29:36   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Tejkaz jaz pa sem obsedena s slikanjem. Ravno zadnjič sem dala razvit 208 slikc, one najlepše. Na cd jih pa imam verjetno že 1000 slik, od aug. do zdaj.

js tut, mam malo morje slik in razvitih že za cel album, pa je poba star komi 3 mesece... obsedena mami...user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
9.12.2008 13:31:43   
miškolinček
dobeeer daaan user posted image ,

se sam malo na hitro javim po dolgem času,če me je mogoče katera pogrešalauser posted image .

Nimam časa,naš mali namreč spi samo če sva zunaj v vozičku in to v vsakem vremenu,ko pa sem notri me pa popolnoma okupira. SMo v redu, tudi mi še ne spimo celo noč,pa sem že navajena od ta prevega tako da ni panike,še kakšne leto pa bomo tudi mi spali.

Danes sva imela posvetovalnico, Matejchi za seznam:pri 4.mesecih 7250 g in 66 cm, pikice pa nismo dobili,ker smo prehlajeni.

Drugače je vse primerno starosti,obrnemo se samo iz hrbta na bok,pa še to bolj na enega na drugega pa ne. Pa sem mal pojambrala,ker ta velik se je pri tej starosti že sam obračal okrog in okrog,tudi iz trebuha na hrbet in obratno,ta pa še nič, se vidi da je bolj močan in do mu je bolj všeč jesti kot migati. V glavenm me je potolažila da je to vse v redu in primerno.

Sem samo na hitro malo preletela prej pa vidim da vas je veliko na dieti brez KM,boge ste,saj bo boljše samo da zrastejo,vsem engauser posted image .

Pa zobke imajo že nekateriuser posted image , no saj nas tudi matrajo dlesni samo bo to še trajalo en čas preden bo kaj ven prišlo. Čestitke za prve zobke Aniti in Ozziebouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Gajka,pri moji prijateljici se je user posted image na tak način sama odvajala dojenja,enostavno ni več hotla vleči,tako da so postopoma začeli z drugo hrano. Če nimate drugače težav kot pri hranjenju je tudi to lahko vzrok. Eni otroci so prej zreli za GH ene pa nikakor ne moreš odvaditi dojiti. Držim pesti da se čimprej poštimate.

Ne bom poimensko naštevala vseh da katere ne izpustim, v glavnem za vse ki vas karkoli matra.

Upam da mi uspe pridet kdaj na čvek v živo,saj Gorenjke že poznam (nekatere),sam bi rada videla še ostale mamice pauser posted image . Zadnjič sem mislila pa sem brez avta,ker se je možu en v avto zaletel in je njegov v popravilu in je joga vzel,....grrr pa sem se tok fajn navadla da mam avto in lahk grem lumpat kadar hočem. Komaj čakam da ga dobim nazaj.

Aja,pa še to sem opazila,da Naty ne kuha več kafeta zjutraj,v glavnem so ta ''stare'' čvekice bolj mal tle goruser posted image user posted image user posted image

Tejkaz, saj se bo tudi Jaša uštimal boš vidla. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit dobra si,sem brez besed. Jaz sem se komaj spravila izpit delat,pa še pol nisem ene 5 let nič vozila,tako da user posted image .

Zdaj pa moram iti,me že preveč na glas kliče. Priden bodite,se potrudim čimprej spet oglasiti.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 9.12.2008 13:35:20 >

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
9.12.2008 13:47:21   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

js tut, mam malo morje slik in razvitih že za cel album, pa je poba star komi 3 mesece... obsedena mami...user posted image

Ok da ne bomo glede obsedenostiuser posted image Jaz imam povhne že 4 albume za 300 slik pa še nisem vseh razvilauser posted image user posted image user posted image
Daj povejte, kako izločit sliko na kateri ti lasten otrok ni všeč?? Ne moreš....user posted image user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
9.12.2008 13:59:45   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

se sam malo na hitro javim po dolgem času,če me je mogoče katera pogrešalauser posted image .

Miškolinčeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!user posted image user posted image user posted image Jaz sem te pogrešalauser posted image user posted image user posted image

Kaj pa če se en dan spet GORENJKE dobimo??? Meni bi bilo lažjeuser posted image
a???user posted image user posted image user posted image

tejka - si klicala za blato?

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
9.12.2008 14:08:08   
Erin
RAvno gledam kje se sayuri skriva pa vidim da nas bere user posted image

Punce ste kdaj že poslušale Fondkove pesmice(smo dobili CD v paketu v P).. Midva jih tedni in so res fajne... še posebej od zajčka je simpatičnauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?