neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 težka stvar... kolegica ima skoraj dve leti staro punčko... večkrat je že bla bolna itak in vedno jo je peljala k zdravniku... pa je hropla, vročina, kašelj, sej veste, standard. in vedno so ji dal vedet, da sej je sam navadn prehlad, naj gre domov in pozdravi otroka... en teden nazaj pa je punčka začela sred lepega hropst in mamica je ni takoj peljala k zdravniku... je mal počakala, če se bo umirilo... no in je postajalo vedn hujše, na koncu sta jo peljala, ta mala je mela (ne vem če sm prav razumela) premalo kisika v krvi, so ji dali hitro kisik... in rekli mamici, da jo je pripeljala prepozno, da so tako male vrednosti ble, da je možno, da bo celo življenje možgansko prizadeta... in zdej res od tistega dne, ta mala jeclja... sploh ne govori več normaln, ampak skoz jeclja. a ma katera kako izkušnjo podobno, ali pa ve, če je to prehodno ali je res možnost, da je tamali "skurlo" možgane? vem, da zdej sprašujem kot da ste jasnovidke, ampak kaka podobna pozitivna izkušnja bo pomagala. hvala Evo lunica24, spet škilim. Populis mi je povedala za tole in bi se želela samo pofočkat. Ana je imela pred leti take težave, ves čas smo bili pri zdravniku (saj sem o tem že pisala), pa nič, samo močnejša zdravila so nam dajali. Končno mi je počil film in sva spet bili tam. So jo prednostno vzeli, ker je bila že videti prizadeta. Kisika v krvi so namerili samo 86%. S taksijem sem se odpeljala na Vrazov trg, kjer so Ani med tem, ko sem izpolnjevala papirje izmerili kisik - SAMO 83%. Sestra mi je dobesedno rekla tole: Pustite papirje, gre za sekunde. Ko smo tekle v 2. nadstropje, jaz z ANo v naročju, s kisikovo bombo, je ena bleknila, da bodo tu 100 % posledice na možganih. Meni so solze tako lile, da se še danes čudim kako to, d anisem pogrnila po stopnicah. Skratka, Ana je dobila 7 injekcij naenkrat... in danes ji nič ne manjka, razen, da ima malce predolg jezik in kar ne utihne (mal štosa). Srčno upam, da pri tvoji prijateljici in deklici ne bo nič hujšega. Mislim, da ne bi smelo biti nič hujšega, če deklica prej ni bila nič apatična, brez volje.. Je bila pa Ana 9 dni v bolnici, od tega kar 7 dni na 100 % kisiku. Evo slikice: in Pa srečno!
|