Blacky30
|
Mirjam, 2 ss, to pa je hudo in verjamem, da je bil strah v tretje toliko večji. HB, da se je vse lepo izteklo in da imata doma zdaj eno srčico, ki je vajino življenje. Ilatic, bogi Tarik in ti, ker si se tak ustrašila. Jaz tud mislim, da je vse ok in da ne bo nič hudega. Evo, za vaju Podatki za seznam: mere ob obiskih posvetovalnice! Metuljcek, jaz delam enako, odprem si novo okence za odgovor in sproti pišem noter. Samo čudi me, kak hitro ti to skozi prebereš in odgovoriš, jaz samo ta post pišem že 3 ure. Pa vmes delam še vse drugo, ja. Od okraskov za vrtec do rihtanja Teje, kuhanja.....si ne znam cajta samo za to vzet oz. sem predolgo spala, pa zdaj ni več časa za razporejanje. Glu3, ja, strelci niso zame sploh. Ne, glede moje stare simpatije, pojma nimam, kaj je bil po horoskopu, ker je to bilo kar nekaj. Sva bila menda 14 dni kao skupaj, pa je on cel čas s kolegi letal, jaz pa tudi ravno nisem nekaj posebnega čutila do njega. Tak da ni bil problem naredit konca. Bike poznam, ker sem delala z eno. Gašper, vse najboljše za 4. rojstni dan!!!! Mi ga praznujemo pa 27.1.! Rovarka, čestitke za 1. zobek!!!! Zajček se je že odpravil na pot proti seznamu. Flower, ful lep avatar. Samo bom pogrešala srček, sem ga le gledala že od lanskega novembra. Mater, sem bila kratka, pa 3 ure pisala. Ja, nič, okraski so narejeni, zdaj pa šibam po Nejca v vrtec in greva v potujočo knjižnico. Potem pa v šoping in k dermatologu, mu bo bradavice dol trgala, če bo kje še kakšno našla, jaz mislim, da smo jih lepo odpravili. Ker to boli...... Se tipkamo zvečer.
|