|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
8.12.2008 14:34:56   
Blacky30
Mirjam, 2 ss, to pa je hudo in verjamem, da je bil strah v tretje toliko večji. HB, da se je vse lepo izteklo in da imata doma zdaj eno srčico, ki je vajino življenje.user posted image

Ilatic, bogi Tarik in ti, ker si se tak ustrašila. Jaz tud mislim, da je vse ok in da ne bo nič hudega. Evo, za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Podatki za seznam: mere ob obiskih posvetovalnice!user posted image

Metuljcek, jaz delam enako, odprem si novo okence za odgovor in sproti pišem noter. Samo čudi me, kak hitro ti to skozi prebereš in odgovoriš, jaz samo ta post pišem že 3 ure. Pa vmes delam še vse drugo, ja. Od okraskov za vrtec do rihtanja Teje, kuhanja.....si ne znam cajta samo za to vzet oz. sem predolgo spala, pa zdaj ni več časa za razporejanje. user posted image

Glu3, ja, strelci niso zame sploh.user posted image  Ne, glede moje stare simpatije, pojma nimam, kaj je bil po horoskopu, ker je to bilo kar nekaj. Sva bila menda 14 dni kao skupaj, pa je on cel čas s kolegi letal, jaz pa tudi ravno nisem nekaj posebnega čutila do njega. Tak da ni bil problem naredit konca. Bike poznam, ker sem delala z eno.user posted image
Gašper, vse najboljše  za 4. rojstni dan!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi ga praznujemo pa 27.1.!user posted image

Rovarka, čestitke za 1. zobek!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Zajček se je že odpravil na pot proti seznamu.user posted image

Flower, ful lep avatar. user posted image user posted image user posted image  Samo bom pogrešala srček, sem ga le gledala že od lanskega novembra.user posted image

Mater, sem bila kratka, pa 3 ure pisala.user posted image   Ja, nič, okraski so narejeni, zdaj pa šibam po Nejca v vrtec in greva v potujočo knjižnico.user posted image  Potem pa v šoping in k dermatologu, mu bo bradavice dol trgala, če bo kje še kakšno našla, jaz mislim, da smo jih lepo odpravili. Ker to boli......user posted image  Se tipkamo zvečer.user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 951
8.12.2008 14:48:49   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Punce hvala za user posted image . Tarik je super se že pogovarja in vriska. Joj sem vesela.

Lex vodnarka si a! Tudi jaz zato si mi bila takoj všeč (ne gayevsko)! Lex kdaj prideš kaj v LJ na srečanje?

Ej punce se to s Tarikom je drugač kr noro sam ta starejša punca mi dela večje frke!! Vaše mnenje me zanima. Stara je 11 let oz. aprila 12!! In punca je zaljubljena. Ker pa jaz hočem da mi vse pove sem ji obljubila da jo ne bom za nobeno stvar kregala sam če mi vse pove. No in ok res mi vse pove. Povedala mi je da jo en fant iz 9. razreda osvaja in jo skoz sprašuje če bi se *žvalila*. To besedo oni zdaj uporabljajo za lubčkanje. Seveda sem ji svetovala deset tisoč stvari da ne in zakaj ne....itd Seveda lepo da mi ne bi zamerila. Skratka nekaj so se igrali in mali je dobil iziv da jo *zažvali* in ONA MU JE TO DOVOLILA. GROZA!!!!!!!!!!!!
Moja ljuba hčerkica v šoli pridna k nekaj, pametna, res bistra in naredi tako neumnost. Seveda mi je povedala čeprav je rekla da težko ker je vedela da me je razočarala. Jaz sem ostala brez besed. sama je rekla da ne bo več da ji je žal.... ampak jaz ne morem pozabit. rEs. Bolje da ne bi vedela, ker sedaj ne vem kaj naj naredim. Jo kregam, jo kaznujem????? al naj bom tiho. Noro!!!!

Zdej sem se najprej nasmejala temu postu. Nasmejala me je tale beseda zažvali. user posted image Čeprav vem da niti približno ni smešno in da bomo tut me enkrat na tem...  Jaz je nebi kregala če ste se tako zmenile in če ti je obljubila da ne bo več...

lunica grozljivo tole o sanjanju. Jaz resnično nimam pojma glede tega...

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 952
8.12.2008 15:00:37   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi
aja, a katera še rabi BC živčke?... za enkrat imam 4, pričakujem še 2, pa še kakšnega mogoče.

Kaj je to? user posted image

Nalepke od Baby centra.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 953
8.12.2008 15:04:50   
3jeMi
punce...pa ne me hecat, da prvič slište besedo "zažvalit"... men' je... čakte, da zračunam, uf, mater sem že stara... pred 10 leti en tip rekel, da me bo zažvalil, če ne bom tih... uf, buhve kaj sem naredila, a? user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 954
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 15:05:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 955
8.12.2008 15:08:57   
3jeMi
od 3.11.08 do 31.1.09 jih talajo... za vsakih 10 ojrov dobiš eno nalepko...

http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=10&tabid=1002

Neposredna povezava do sporočila: 956
8.12.2008 16:05:55   
Anonimen
evo. midva sva bla na dolgem sprehodu, zdej sem pa dala pečt krompir, korenje in hrenovke, ne bo zdravo, bo pa dobro user posted image

pišem vam, ker imam eno vprašanje...

težka stvar...

kolegica ima skoraj dve leti staro punčko... večkrat je že bla bolna itak in vedno jo je peljala k zdravniku... pa je hropla, vročina, kašelj, sej veste, standard. in vedno so ji dal vedet, da sej je sam navadn prehlad, naj gre domov in pozdravi otroka... en teden nazaj pa je punčka začela sred lepega hropst in mamica je ni takoj peljala k zdravniku... je mal počakala, če se bo umirilo... no in je postajalo vedn hujše, na koncu sta jo peljala, ta mala je mela (ne vem če sm prav razumela) premalo kisika v krvi, so ji dali hitro kisik... in rekli mamici, da jo je pripeljala prepozno, da so tako male vrednosti ble, da je možno, da bo celo življenje možgansko prizadeta... in zdej res od tistega dne, ta mala jeclja... sploh ne govori več normaln, ampak skoz jeclja.

a ma katera kako izkušnjo podobno, ali pa ve, če je to prehodno ali je res možnost, da je tamali "skurlo" možgane? user posted image user posted image

vem, da zdej sprašujem kot da ste jasnovidke, ampak kaka podobna pozitivna izkušnja bo pomagala.

hvala

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 8.12.2008 16:06:07 >

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 957
8.12.2008 16:15:08   
glugluglu
Lunica grozna zgodba, boga mala, kakšna pa je diagnoza, ima astmo pa niso vedeli, ali kaj?

Lahko, da bo vse ok, jecljanje se da z vajami popraviti, če je pa še kaj drugega narobe, bi se pa tudi moralo že videti najbrž.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 16:29:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 16:30:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 960
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 16:36:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 16:37:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
8.12.2008 16:41:28   
dzanika
nanka kako boga Natka. Je že kaj bolje?

almera srčkane slikice si prilepila. user posted image

ilatic tudi jaz sem vesela zate da si bolše in da gledaš na svet pozitivno! user posted image

lunica tole od tvoje kolegice se pa grozno sliši. user posted image   Nebi vedla kaj bi lahko bilo ampak močno upam da je to res samo prehodno... user posted image

mojcek ja ja Jan bo mel še sestrico. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 963
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 16:43:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 16:45:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 16:49:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 966
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 17:06:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 967
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 17:09:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 968
8.12.2008 17:44:18   
majar.
živjo

spet se vam javljam po dolgem času...
vmes smo preboleli nadležni prehlad in sedaj se javljamo živi in zdravi:)

danes smo prvič poskusili z GH (frutek-jabolko,marelica) in moram povedati, da sem bila prav presenečana,kako je naša hana hlastalo po njem... polfruteka popapcala kot za nič...user posted image

pa ve??? upam da niste več prehlajeni!!!user posted image
pa GH,že kaj poskušate???user posted image user posted image

se opravičujem če ste o tem že govorile, še nisem uspela vsega prebrati za nazaj

lep pozdravuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 969
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 17:52:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majar.)
  Neposredna povezava do sporočila: 970
8.12.2008 17:53:52   
ilatic
PUNCE KATERA SE JAVI ZA DRUŽINSKI DVOBOJ????
HD NE MORE IN LEPO PROSIM DA SE ENA JAVI!!!!!

Ja to *žvaljenje* je men znano sam mi je grozno gdra beseda. Mi smo rekli zalizat se a ne? pa mi je zdaj tud to kr neki. Francoski poljubček se najlepše sliši a ne?

Moj Tarik ima čist mal driskice od petka. Vmes kaka normalno, pol pa se kr mal podriska. Kaj mislite da bo kakšen zobek ali je to od GH ali je bolan??

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 971
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 17:55:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 972
8.12.2008 17:56:43   
metuljcek321
user posted image  user posted image  majar, k glih Frutek omenjas.  I know you'll ALL love this ... vrnitev v preteklostKLIKNI

lunica, grozno, upam, da bo vse OK.

In ja, mi se NE zvalimo. Splohuser posted image  user posted image  user posted image

Pa se tole ... cist sveze, ce ma slucajno katera - pozor, nevaren slincek Pepito Kids Fashion: http://24ur.com/novice/slovenija/nevarni-slincek.html

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 8.12.2008 18:03:30 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 973
8.12.2008 18:01:13   
majar.
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image  user posted image  majar, k glih Frutek omenjas.

I know you'll ALL love this ... vrnitev v preteklost:
http://www.youtube.com/watch?v=au_GDm_aWv8&mode=related&search=

iiiii... kulk se js tega spomnem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 974
8.12.2008 18:06:01   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: majar.

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image  user posted image  majar, k glih Frutek omenjas.

I know you'll ALL love this ... vrnitev v preteklost:
http://www.youtube.com/watch?v=au_GDm_aWv8&mode=related&search=

iiiii... kulk se js tega spomnem user posted image user posted image user posted image

A ni fletno? Men je tko super. Lupimo, cistimo, ribamo, sekljamo ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?