|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
8.12.2008 20:15:31   
felix7
dolči, ko se bodo te brce pod rebra začele, boš še tožila za časi, ko je bil mir user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.12.2008 20:16:01   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ma upaljene smo itak več al manj vse.... sam upam da me ne bo tasa napi...dila hahahhaha kaj ji sestro mešam hahahahahha user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa morm it baje pred tv (je moj naštimu ležalno zame na kavču) čeprov mi ni ker tle na tej itl tv tko nikol nč pametnga ni razen da se kregajo pa na pol nage pupe šminkirajo gore dole... user posted image

se beremo kej kasnej al pa jutri, ker bom tko cel dan sama doma... ma moj je že napovedal težke gužve... user posted image

saj jutr sem pa jaz tudi domauser posted image user posted image

kaj pol bova zaključle 2 del marčevk pa odprle 3 del al kako hahahahahahhahahahahahahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.12.2008 20:16:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dolči, ko se bodo te brce pod rebra začele, boš še tožila za časi, ko je bil mir user posted image
se podpišem,ker zna bit neprijetnouser posted image user posted image na lep načinuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.12.2008 20:16:40   
felix7

ma upaljene smo itak več al manj vse.... sam upam da me ne bo tasa napi...dila hahahhaha kaj ji sestro mešam hahahahahha user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa morm it baje pred tv (je moj naštimu ležalno zame na kavču) čeprov mi ni ker tle na tej itl tv tko nikol nč pametnga ni razen da se kregajo pa na pol nage pupe šminkirajo gore dole... user posted image

se beremo kej kasnej al pa jutri, ker bom tko cel dan sama doma... ma moj je že napovedal težke gužve... user posted image

kaj pol bova zaključle 2 del marčevk pa odprle 3 del al kako hahahahahahhahahahahahahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne ga srat, kdo bo pa to bral user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.12.2008 20:17:00   
spps

če se nama še katera pridruži ,ni problemauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.12.2008 20:18:23   
spps

ma ne ga srat, kdo bo pa to bral user posted image
user posted image user posted image user posted image jaz ne,ko sem kolkertolk skoz na tekočemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.12.2008 20:19:01   
Pupa7
se že pritožujejo ... hahahha--- felix prid pomagat pa boš sprot vse prebrala user posted image user posted image user posted image pa taso dobimo gor pa najo yassy.... in roj naših čebelic jao jao bo dež hahahahha

zdej pa res grem vsaj za pol ure pred tv... da ne bo užaljen ... papa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.12.2008 20:19:04   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., Izola  user posted image   +9 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, LJ user posted image user posted image
mihaela20
(?)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  10.12., SG  user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
30.12. , LJ user posted image +3 kg, 110cm
Tijaša (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12. , LJ user posted image   +8,5kg, 97cm 
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12, Ptuj user posted image +6 kg, 88 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image   +2 kg
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, ?    user posted image    +6,5 kg    
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.12., LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE user posted image
+8,5 kg, 99cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 90cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12, CE user posted image + 9 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., Izola user posted image +8 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., MBuser posted image user posted image +7,6 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 23.12., LJ user posted image    -1 kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12., Ptuj user posted image +12,5 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image  user posted image +8 kg
trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  22.12., CE-SG  user posted image + 8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ITA user posted image +12 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12, NM user posted image  +2,4 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MB user posted image +10kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE user posted image
+ 8 kg, 90 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., PO user posted image +8 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +8 kg, 107cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image + 9 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +7 kg, 95 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 8.1., Izola  user posted image  +10 kg,93cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   22.12, FRAuser posted image +0kg ,88cm
  21.3.
_andreja_
  (24)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)?,TRB user posted image +4,5kg,123 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
Pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 110 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., LJ user posted image +6 kg, 90cm
čebeica maja (30)           (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 23.12., NM  user posted image +8 kg, 86 cm
yassy (25)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12, LJ user posted image +0 kg
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) ?, LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  15.12., KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.12., MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
majabh (?)                     (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +4,5 kg, 89 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +6 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+7,5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) ?, LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 16.12., LJ user posted image   +6,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12.,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., ? user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 19.12, KR user posted image
 +2,5kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.12.,  LJ user posted image +6 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12., ? user posted image +6 kg, 89 cm
Irena83 (25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.12., LJ user posted image +9 kg
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 23 fantkov
user posted image  - 18 punčk
user posted image  - 29 presenečenj 

Skupaj nas je 67 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
8.12.2008 20:19:49   
spps

se že pritožujejo ... hahahha--- felix prid pomagat pa boš sprot vse prebrala user posted image user posted image user posted image pa taso dobimo gor pa najo yassy.... in roj naših čebelic jao jao bo dež hahahahha

ti ga le pocartaj,da se ne bo počutil odrinjenegauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
8.12.2008 20:20:54   
tasa_m
pa kaj si ti nor,..komaj sem skozi postov prišla. user posted image user posted image  pol sem itak pozabla user posted image

Pupa tu sem okregaj me kolk ti bo..saj tud ti danes nisi neke razturala z pisanjem. Si čakala spps user posted image

spps- boš pa pol razturala z tem drugim izpitom. Me bomo držale pesti..to itak..

najaa Tija pa je pametna punca. A lahko še jaz moj šparovček prinesem? user posted image

dolči - vse bo ok user posted image , verejrmi da boš imela še dovolj konkretnih brcik user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
8.12.2008 20:23:52   
felix7

ti ga le pocartaj,da se ne bo počutil odrinjenegauser posted image user posted image

da ne bo rekel, da ima spps prednost pred njim, ha ha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
8.12.2008 20:24:35   
spps
ojla tasa!
KDAJ boš začela talat cotke marčevkam,ker bi te rade odrešile  skrvbi,da jih ne boš mela kam pospravituser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
8.12.2008 20:25:10   
spps

da ne bo rekel, da ima spps prednost pred njim, ha ha user posted image user posted image user posted image
rekel ne bo,misli  si pauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
8.12.2008 20:30:31   
tasa_m

ojla tasa!
KDAJ boš začela talat cotke marčevkam,ker bi te rade odrešile  skrvbi,da jih ne boš mela kam pospravituser posted image user posted image

kaj rabiš? ti kr pošljem? hehe. Za tamalo sva dobla od banjice do jajčke. Več ali manj sem pa dobila jaz za oblečt. Če bi bila malenkost manjša pa bolj suha bi mi blo idealno,zdaj pa sem dala samo nazaj v vrečko pa čakam, če bi slučajno mama bla noseča user posted image user posted image  (joj, če bi me mama zdaj slišala, bi me vpr. če se mi blede) hehe

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
8.12.2008 20:32:18   
tasa_m
steffi tudi ti kaj napiši, da nebomo samo eni in isti pisali...user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
8.12.2008 20:37:14   
tasa_m
user posted image  kaj zdaj bote začele lapat al ne? ko pa me ni blo pa ste ble glavne tu na RR

jaz pa mam monologe, tralala-la-laaa, laaa,laaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
8.12.2008 20:42:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ojla tasa!

kaj rabiš? ti kr pošljem? hehe. Za tamalo sva dobla od banjice do jajčke. Več ali manj sem pa dobila jaz za oblečt. Če bi bila malenkost manjša pa bolj suha bi mi blo idealno,zdaj pa sem dala samo nazaj v vrečko pa čakam, če bi slučajno mama bla noseča user posted image user posted image  (joj, če bi me mama zdaj slišala, bi me vpr. če se mi blede) hehe
ti kr,sam od cifre 68 naprej,pa nevtralne barve prosimuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
8.12.2008 20:43:12   
spps

user posted image  kaj zdaj bote začele lapat al ne? ko pa me ni blo pa ste ble glavne tu na RR

jaz pa mam monologe, tralala-la-laaa, laaa,laaa
tak sem jaz prej imela,ko sem prišla za računalnikuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
8.12.2008 20:44:28   
dolči
Joj punce moje hvala vam za tolažbo. Jaz res upam,da je vse ok. Tako si želim čutit mojo punčko cel dan.
Danes je še posebej mirna. Včasih začutim brciko v mehur.
Res upam,da imate prav.
Zdaj pa še skočim malo pogledat kmete.
Vidim,da jih nič ne spremljate,razen....... Najaa,če se ne motim.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
8.12.2008 20:47:44   
spps
sem se z eno januarčico pogovarjala po gsmu,pa malo sem sterala v posteljo-zdaj pa čakam,da mala pride in začne jamrat,da ne more spat-zadnje čase kr naprej hodi k nama v posteljo ,jaz pa spat ne moremuser posted image  -pa sem še potem bolj tečna kot drugačuser posted image user posted image

aja,sem pozabla povedat,kaj se je ponoč zgodilouser posted image user posted image moja,dva sta spala,ko ubita,jaz pa spat nisem mogla,in sem se na 10min obračala iz enga boka na drugega,potem pa se naštimam,pa buf---moja stran postelje se sesedeuser posted image user posted image user posted image ,človek se kr zamisli-mojga sem sam zbudla,pa sem mu rekla,da je postelja šla-na moji strani,moj pa v smehuser posted image    verjetn,ni vredu postelje sestavil,ko smo se preseliliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
8.12.2008 20:49:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Joj punce moje hvala vam za tolažbo. Jaz res upam,da je vse ok. Tako si želim čutit mojo punčko cel dan.
Res upam,da imate prav.

imamo prav,brez skrbi,jaz sem v prvi nosečnosti po 20.tednu komaj začutila tiste rahle gibe-to kar čutim sedaj,pa sem šele okol 8.mesecauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
8.12.2008 20:49:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Res upam,da imate prav.

dolči, tudi jaz je ne čutim ves dan. ponavadi jo neki bolj zadaj, koda bo mi pri r... ven padla. hehe

kmete moj gleda..user posted image
Jutri pa imam pregled..moram počakat da je kmetov konec, da bo moj lahko šel z mano v kopalnico, ker drugač ne vem kak bomo izvedli  misijo- britje ? user posted image

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
8.12.2008 20:51:06   
tasa_m

sem se z eno januarčico pogovarjala po gsmu,pa malo sem sterala v posteljo-zdaj pa čakam,da mala pride in začne jamrat,da ne more spat-zadnje čase kr naprej hodi k nama v posteljo ,jaz pa spat ne moremuser posted image  -pa sem še potem bolj tečna kot drugačuser posted image user posted image

aja,sem pozabla povedat,kaj se je ponoč zgodilouser posted image user posted image moja,dva sta spala,ko ubita,jaz pa spat nisem mogla,in sem se na 10min obračala iz enga boka na drugega,potem pa se naštimam,pa buf---moja stran postelje se sesedeuser posted image user posted image user posted image ,človek se kr zamisli-mojga sem sam zbudla,pa sem mu rekla,da je postelja šla-na moji strani,moj pa v smehuser posted image    verjetn,ni vredu postelje sestavil,ko smo se preseliliuser posted image user posted image user posted image

ja,ja vsak izgovor je dober.. user posted image user posted image user posted image
reci mu da ti jo mora zdaj malo podpolcat user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
8.12.2008 20:52:11   
spps

ja,ja vsak izgovor je dober.. user posted image user posted image user posted image
reci mu da ti jo mora zdaj malo podpolcat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kr ornk,če bo šlo tako naprejuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
8.12.2008 20:53:17   
Najaa

ojla tasa!

Kolko jajčk imaš zdaj? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?