Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:33:55
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala in veš kaj si prebrala? kratko obnovo prosim al si ti dans ena profesorca hahahahhaa takoj raport vsem madonca, pol se pa ven mažeš ko si kera ne upa nč napisat hahahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:34:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala in veš kaj si prebrala? kratko obnovo prosim najbolj sem si zapomnila, da ima tasa visek cunjic aja, tole za priznanje očetovstva - sej to velja samo za neporočene, a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:36:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala in veš kaj si prebrala? kratko obnovo prosim al si ti dans ena profesorca hahahahhaa takoj raport vsem madonca, pol se pa ven mažeš ko si kera ne upa nč napisat hahahahahaha he he, jaz se spps nič (več) ne bojim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:36:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala in veš kaj si prebrala? kratko obnovo prosim al si ti dans ena profesorca hahahahhaa takoj raport vsem madonca, pol se pa ven mažeš ko si kera ne upa nč napisat hahahahahaha a zdaj boš pa rekla,da zarad mene ne upajo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:37:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala in veš kaj si prebrala? kratko obnovo prosim najbolj sem si zapomnila, da ima tasa visek cunjic aja, tole za priznanje očetovstva - sej to velja samo za neporočene, a ne? mislim,da če si poročen avtomatsko pripada očetovstvo možu-če je al pa ni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:38:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala in veš kaj si prebrala? kratko obnovo prosim al si ti dans ena profesorca hahahahhaa takoj raport vsem madonca, pol se pa ven mažeš ko si kera ne upa nč napisat hahahahahaha he he, jaz se spps nič (več) ne bojim a zdaj boš pa rekla,da si se me bala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:39:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja, tole za priznanje očetovstva - sej to velja samo za neporočene, a ne? mislim,da če si poročen avtomatsko pripada očetovstvo možu-če je al pa ni jap - res je tak. jeee he he he. bom raje tiho, da si ne bo kdo še kaj mislil
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:40:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala in veš kaj si prebrala? kratko obnovo prosim al si ti dans ena profesorca hahahahhaa takoj raport vsem madonca, pol se pa ven mažeš ko si kera ne upa nč napisat hahahahahaha he he, jaz se spps nič (več) ne bojim a zdaj boš pa rekla,da si se me bala? no, v tvojih postih se velikrat slončki pojavljajo, pa sem se bala, da me ne poteptajo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:41:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz pa grem zdaj jest ribji namaz.... mmmmm... je moj naredil povem pol če je blo dobro. čao
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:42:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala in veš kaj si prebrala? kratko obnovo prosim al si ti dans ena profesorca hahahahhaa takoj raport vsem madonca, pol se pa ven mažeš ko si kera ne upa nč napisat hahahahahaha he he, jaz se spps nič (več) ne bojim a zdaj boš pa rekla,da si se me bala? no, v tvojih postih se velikrat slončki pojavljajo, pa sem se bala, da me ne poteptajo to so bli slončki v sanjah no,ja....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:55:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, a veste jaz se tukaj hvalim, kako moja mala raziskuje mojo denarnico?? A veste, kaj dela?? Odprla je tamalo denarnico za drobiž in ga nosi v svoj šparovček! hahahhahaha BRIHTNA PUNCA NI KAJ HAHAHAHA pazi da ne pride na okus še z bankovci hahahahah Bankovcev je še nisva naučila zložit in dat v šparovec. Mene je pa dragi klical, če mi kaj prinese iz MC Donaldsa. Juhuhu, fish je na poti! Aja, felix, kaj pa če bi se kar po nickih klicale? Sej moj ni kej dosti drugačen od mojega imena.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:55:24
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala in veš kaj si prebrala? kratko obnovo prosim al si ti dans ena profesorca hahahahhaa takoj raport vsem madonca, pol se pa ven mažeš ko si kera ne upa nč napisat hahahahahaha a zdaj boš pa rekla,da zarad mene ne upajo? hahahaha nego zarad kere pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:56:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa grem zdaj jest ribji namaz.... mmmmm... je moj naredil povem pol če je blo dobro. čao hehehe jaz sem tud zdaj jedla ribji namaz k ga je moj naredu njamiiiiiiii je blo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:57:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, felix, kaj pa če bi se kar po nickih klicale? Sej moj ni kej dosti drugačen od mojega imena. he he, pri tebi res ne bo razlike, če te kličemo po nicku ali pa po imenu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:58:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala in veš kaj si prebrala? kratko obnovo prosim al si ti dans ena profesorca hahahahhaa takoj raport vsem madonca, pol se pa ven mažeš ko si kera ne upa nč napisat hahahahahaha a zdaj boš pa rekla,da zarad mene ne upajo? hahahaha nego zarad kere pa zarad tistih,ko ne pišejo ziher ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 19:59:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, a veste jaz se tukaj hvalim, kako moja mala raziskuje mojo denarnico?? A veste, kaj dela?? Odprla je tamalo denarnico za drobiž in ga nosi v svoj šparovček! hahahhahaha BRIHTNA PUNCA NI KAJ HAHAHAHA pazi da ne pride na okus še z bankovci hahahahah Bankovcev je še nisva naučila zložit in dat v šparovec. Mene je pa dragi klical, če mi kaj prinese iz MC Donaldsa. Juhuhu, fish je na poti! Aja, felix, kaj pa če bi se kar po nickih klicale? Sej moj ni kej dosti drugačen od mojega imena. to pol pride v naslednji lekciji, za katero ti zdaj študiraš če bi jo naučila al rajš ne da ne boš šla po špežo pa odprla tokvin in ugotovila da ti je punči vse pridno pospravla hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 20:01:24
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala in veš kaj si prebrala? kratko obnovo prosim al si ti dans ena profesorca hahahahhaa takoj raport vsem madonca, pol se pa ven mažeš ko si kera ne upa nč napisat hahahahahaha a zdaj boš pa rekla,da zarad mene ne upajo? hahahaha nego zarad kere pa zarad tistih,ko ne pišejo ziher ne hahaha da ne bo zdaj sara kriva hahahahah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 20:04:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, spps, že pišem :) je trajal, da sem vse prebrala in veš kaj si prebrala? kratko obnovo prosim al si ti dans ena profesorca hahahahhaa takoj raport vsem madonca, pol se pa ven mažeš ko si kera ne upa nč napisat hahahahahaha a zdaj boš pa rekla,da zarad mene ne upajo? hahahaha nego zarad kere pa zarad tistih,ko ne pišejo ziher ne hahaha da ne bo zdaj sara kriva hahahahah nikol se ne ve pri men vsaj veste za kaj se gre,za tiste,ko pa sam čekirajo pa vprašanje kaj se jim mota po glavi-mogoče je še katera bolj upaljena kot jaz
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 20:07:00
|
|
|
|
dolči
|
EVO MEEEEEEE! Šele zdaj sem vas uspela prebrat. Sem imela dela....cel petek,soboto,nedeljo,ponedeljek. Čez cel dan sem se prebijala počasi skozi strani,vmes pa malo posparavila,naredila krompirjeve svaljke,zdajle pa sem ravno spekla in že pojedla belokranjsko pogačo. Se pa že cel dan slabe volje in zaskrbljena. Vse pišete kakšne akrobacije izvaja vaš otročiček pri meni pa je danes zelo mirno. Pravzaprav takih brc kot jih opisujete sploh še nisem doživela (akrobacije,brce pod rebra....). Pri meni so še vedno nežne brcike,ponoči mir. Jutri bo pa 24 tednov (pa nekaj dni odšetejem ,ker je pupika malo manjša). Ali ima še katera podobne izkušnje?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 20:08:20
|
|
|
|
Pupa7
|
ma upaljene smo itak več al manj vse.... sam upam da me ne bo tasa napi...dila hahahhaha kaj ji sestro mešam hahahahahha zdej pa morm it baje pred tv (je moj naštimu ležalno zame na kavču) čeprov mi ni ker tle na tej itl tv tko nikol nč pametnga ni razen da se kregajo pa na pol nage pupe šminkirajo gore dole... se beremo kej kasnej al pa jutri, ker bom tko cel dan sama doma... ma moj je že napovedal težke gužve...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 20:09:57
|
|
|
|
Najaa
|
Pupa, ne se hecat. Je še premajhna, da bi mi denarnico praznila. buksi, mogoče je pa tvoj otroček bolj mirne sorte. Če ga čutiš vsaj 10x dnevno, ni panike.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 20:11:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči EVO MEEEEEEE! Šele zdaj sem vas uspela prebrat. Sem imela dela....cel petek,soboto,nedeljo,ponedeljek. Čez cel dan sem se prebijala počasi skozi strani,vmes pa malo posparavila,naredila krompirjeve svaljke,zdajle pa sem ravno spekla in že pojedla belokranjsko pogačo. Se pa že cel dan slabe volje in zaskrbljena. Vse pišete kakšne akrobacije izvaja vaš otročiček pri meni pa je danes zelo mirno. Pravzaprav takih brc kot jih opisujete sploh še nisem doživela (akrobacije,brce pod rebra....). Pri meni so še vedno nežne brcike,ponoči mir. Jutri bo pa 24 tednov (pa nekaj dni odšetejem ,ker je pupika malo manjša). Ali ima še katera podobne izkušnje? dolči ne sekiraj se še malo počakaj pa boš tud ti veselo govorila auuuaaa pa ne spet v želodec, mehur, rebra hahahha in kmal več ne boš mogla spat v vsakem primeru maš nežno punči počakaj še kakih 14 dni pa bo veselica boš vidla, nič skrbet
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 20:12:29
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pupa, ne se hecat. Je še premajhna, da bi mi denarnico praznila. buksi, mogoče je pa tvoj otroček bolj mirne sorte. Če ga čutiš vsaj 10x dnevno, ni panike. hahahha če jo boš naučila bankovce metat zložene v šparovček kot drobiž se ne čudit naslednjič ko bote šli položit njene prihranke hahahahha maš brihtno punco
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 20:12:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči EVO MEEEEEEE! Šele zdaj sem vas uspela prebrat. Sem imela dela....cel petek,soboto,nedeljo,ponedeljek. Čez cel dan sem se prebijala počasi skozi strani,vmes pa malo posparavila,naredila krompirjeve svaljke,zdajle pa sem ravno spekla in že pojedla belokranjsko pogačo. Se pa že cel dan slabe volje in zaskrbljena. Vse pišete kakšne akrobacije izvaja vaš otročiček pri meni pa je danes zelo mirno. Pravzaprav takih brc kot jih opisujete sploh še nisem doživela (akrobacije,brce pod rebra....). Pri meni so še vedno nežne brcike,ponoči mir. Jutri bo pa 24 tednov (pa nekaj dni odšetejem ,ker je pupika malo manjša). Ali ima še katera podobne izkušnje? dolči nič se sekirat-je pa razlika med vami,ko ste prvič nosečke,pa me ,ko že imamo otroke pa recimo,med mano in tabo je tri tedne razlike,se tu tudi pozna.brce v rebra še te pa čakajo,tk da nič se bat,da boš ostala brez njih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 8.12.2008 20:14:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma upaljene smo itak več al manj vse.... sam upam da me ne bo tasa napi...dila hahahhaha kaj ji sestro mešam hahahahahha zdej pa morm it baje pred tv (je moj naštimu ležalno zame na kavču) čeprov mi ni ker tle na tej itl tv tko nikol nč pametnga ni razen da se kregajo pa na pol nage pupe šminkirajo gore dole... se beremo kej kasnej al pa jutri, ker bom tko cel dan sama doma... ma moj je že napovedal težke gužve... saj jutr sem pa jaz tudi doma
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?