|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
8.12.2008 20:29:34   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tilen in Nejc pri 6. mesecih:

Dobre slikce.user posted image Ja, sta si kar podobna, sam ne pa spet tolk velik.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
8.12.2008 20:30:06   
Taula
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Taula, kako ste opravili???

Kri so ji vzeli, januarja bodo izvidi. Drugače pa nič. Kao da njej je koža lepa. Valda ker je na dieti. Pa diete naj se držimo naprej. Vi ste kaj bolje?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
8.12.2008 20:31:07   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Mi smo danes tudi kar nekaj pojedliuser posted image user posted image user posted image . Poleg dojenja
- melona+banana+piškotek;
- 2 skutici;
- krompirček+bučka+korenček +Kiri sirček;
- in sedaj še mlečno kašico Schlaf gutuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , naša bi vse pojedla, samo kašice schlaf gut ni šansuser posted image

Ima okus bananeuser posted image user posted image

Ne poje nič pa če je zlata. Mofoče par žlic frutolina in konec.user posted image user posted image user posted image user posted image Sem tako jezna, ker ji nimam kaj dat za večerjouser posted image

Naš je pa danes zvečer začuda takoj odprl usta, ker jih ponavadi pri vsakem hranjenju tišči skupajuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1328
8.12.2008 20:31:49   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka user posted image  user posted image ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček user posted image  
Enako se je zgodilo pri špinači user posted image  Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste user posted image  

user posted image user posted image user posted image
Mi smo tud že na goveji juhci in to z rezanci. Zakon.user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
8.12.2008 20:32:11   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Pa imam zopet eno aktualno vprašanje.

Kaj boste kupile vašim user posted image  za božička?

Zbiram ideje.

Še ne vem?user posted image

Lani sem mu kupila majčko z napisom "Žleht kot pes"user posted image ..za letos pa še ne vemuser posted image

Ta je pa dobrauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
8.12.2008 20:32:57   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Anitka a not prinašaš??user posted image

barbaw: bo slikca?

srčekgirl: a lahko dam slikco Vida v ta velik seznam??

Bo ja, samo vedno pozabim it na drug rač. Zvečer itak ne pridem do tja, dop. pa pozabim. user posted image

EMŠO????user posted image user posted image

JJJJJJJAAAAAAA user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1331
8.12.2008 20:33:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka user posted image  user posted image ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček user posted image  
Enako se je zgodilo pri špinači user posted image  Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste user posted image  

user posted image user posted image user posted image
Mi smo tud že na goveji juhci in to z rezanci. Zakon.user posted image

Pri nas gre z ribano kašo bolj v promet. user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
8.12.2008 20:34:25   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Mi2 sva opravla pr P. Novi podatki:(ob rojstvu: 50cm, 3410g, OG: 32cm) 70cm, 7320g, OG pa ne vem, bom pa doma zmerla pa sporočim. Drgač je pa še dubu pikico, malce je pojokal, k je blo vsega konc, pa kri so mu vzeli ( je ok), zdej pa se more še polulat v vrečkico pol motrem pa ke odnest.

user posted image user posted image user posted image za dobro opravljen pregled. Vi ste tudi pri ta lažjih, kot mi.
Nam pa vrečko namontirajo kar pri P in potem samo odnesem v laboratorij.

Sej nam so jo tud tam gor dal, pa ni nč lulal, pa so nam še za domov dali, kr baje morš če ni v eni uri nč, zamenjat vrečko. Zakaj?user posted image Ne vem. Sam kaj k je vse skoz šlo in zlo malo v vrečko. Tko, de je tašča (k dela v isti stavbi), kr ke nesla (k je zlo malo na lulal), če bo za dost. Očitno je, k mi ni nč sporočila. Če ne bom pa nasledenj teden nesla (mam še 2 vrečki za rezervo doma).

Meni niso nič niti omenili da lahko samo 1 uro čakam. No saj pri nas je bilo hitro, samo povedali bi pa lahko vseeno povsod enako. user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
8.12.2008 20:34:55   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tilen in Nejc pri 6. mesecih:

Dobre slikce.user posted image Ja, sta si kar podobna, sam ne pa spet tolk velik.

Ati ni uporabljal copy paste. user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
8.12.2008 20:35:31   
*Tiana*

Kako še lahko pomagam mojemu sončku pri zabasanem nosku?user posted image user posted image

Z jedilnim oljem malo namaži v nosek pa se bo zmehčalo, pol pa spucašuser posted image .Jst tko nardim Vidku in pol mu lažje spucam. Če je potrebno mu še s fiziološko not nakapam par kaplic.

jedilno olje user posted image
prvič slišim

Ja probaj, res deluje. Pačlko za noska/ušeska pomočim v olje in namažem noska pol pa mu lažje očistim. Tud ti če boš mela kdaj suho v nosu si namaži. Jst si in potem si lažje nos spucam.user posted image Sej pravim, dobr da mam še vse babice oz. stare mame žive, da zvem kaj nouga.

Tenks. Bom probala.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
8.12.2008 20:37:29   
*Tiana*

Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležatuser posted image user posted image . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kiluser posted image user posted image , cele dneve sama z mojim sončkomuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Upam da si šla h Galu ležat.

Žal nisem šla. Morda bom šla pri tej rundi

Me prav zanima če si šla. Res bi se morala mal spočit punca.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
8.12.2008 20:37:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Taula, kako ste opravili???

Kri so ji vzeli, januarja bodo izvidi. Drugače pa nič. Kao da njej je koža lepa. Valda ker je na dieti. Pa diete naj se držimo naprej. Vi ste kaj bolje?

Ja, sem namazala z advantanom in je praktično čist suho, ni več rdeče. Bomo videli če se bo spet pojavilo. Se pa ni nič širilo in je bilo samo v območju slinjenjauser posted image Mleko pijeva normalno, skut ji ne dajem več, ne uvajave nič novega. V četrtek immo P, pa bomo videli kako naprej.
Na kaj so ji delali krvne teste???

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
8.12.2008 20:38:17   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Pa imam zopet eno aktualno vprašanje.

Kaj boste kupile vašim user posted image  za božička?

Zbiram ideje.

Še ne vem?user posted image

Lani sem mu kupila majčko z napisom "Žleht kot pes"user posted image ..za letos pa še ne vemuser posted image  

Kasso super idejauser posted image kje se to nabavi?

To jest mojmu ne morem, ker preprosto ni res user posted image  user posted image  user posted image  je pravi angelček user posted image  user posted image  

No, da ne boste mislile, da sem bila jaz kaj prikrajšana, ker sem si tudi sebi dala majčko z istim napisom pod jelko user posted image ...sva jo oba dobilauser posted image

si pa iskrena user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
8.12.2008 20:40:17   
tally
Večer!

Kako naj zdej preberem 10 strani in še kaj komentiramuser posted image ?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
8.12.2008 20:40:29   
Svojeglava
pozdrav vsem,

pri nas imamo celo bolnice:

Živa od petka že vročina 39, nič drugega samo vročina, dans sva dale vodo pa je vse ok, ušesa ok, grlo ok... nimam pojma... mogoče zobki ampak 3 dni!!!

pika pa danes fasala norice

joooooooooooooj zmešal se mi booooooooooooooooo!!!
kolk se mi smilita obe, da ne vem več kaj nej naredim, pri Piki vsaj vem,da so norie, samo Živa me pa ful skrbi ker nimam pojma kaj ji je... ponoči nič ne spimo, cez dan pa kar sedi in odsotno gleda, nič ni živahna.. GROZNO MI JE!!! Kaj če je kej hujšga??? joj tolk me skrbi, ko jo vidim revcoo brez energije... ponoč pa samo joka, bogica...

lpsvojeglava

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
8.12.2008 20:41:41   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Ojla punce. Vsake toliko mi uspe prebrati kako stran, več pa ne.

Na srečanje NE pridem, ŽAL. Moj user posted image tist dan RD in greva v gledališče, pol pa še na welcome back party od enga prijatelja ki je bi l celo leto na Japonskem.

Maj zobkov še nima. Maj čez dan ful mal spi oz. spi 3x, enkrat polurce zjutraj, okol poldneva zaspi za kake pol urce začne jokat, ga dvignem in poguncam in zaspi nazaj ampak čim ga odložim se zbudi, tko v naročju pa lahko spi tud še 2 uri. Ah ja.

Prejšni teden smo bil ipri alergologinji na ponovnem testiranju. Alergije na mleko zihr nima. Krvne preiskave so pokazale da alergije na sojo ni, na rumenjak pa so pozabli napravit (oz. na napotnico je napisala soja in jajčne beljak., ona je mislila beljakovine oni pa belajk user posted image ) No itak ne verjeme krvnim testom in mi  je rekla naj bom še vedno na dieti nič jajc in nič soje. Ker mi je svetovala naj mu napravim polento al pa gres z AM, sem mu dala rižolino z AM. Ni bilo nobene reakcije. AM pa vsebuje tud sojin lecitin. Tko da če ni blo nič kljub temu da je jedu sojin lecitin, ga verjetn lahko tud jaz.  Sej ne da bi zdej ful soje pojedla samo pojem kdaj tud mal čokolade.
Smo bili pa na bazenu in se zvečer po dolgem času ni praskal in imel je manj pik. Koža je bila precej boljša. Včeraj pa sem mu dala Fructalov korenček-jabolko, danes pa ima spet pike po trebuhu. Jojjjjj!user posted image

Lepo da se oglasiš.

user posted image user posted image user posted image za Maja in zate.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
8.12.2008 20:42:18   
*Tiana*

Kak lep dan se je naredil, ko se miška zbudi greve še en đir, je treba tole sonce dobro izkoristituser posted image

Aja še to, Anja danes zelo pridno papcauser posted image user posted image user posted image pa tudi pančkauser posted image user posted image user posted image Ja mislim, krasnega otroka sem rodilauser posted image

user posted image user posted image user posted image za Anjo in seveda za mamico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
8.12.2008 20:42:25   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tole poglejte!

http://24ur.com/novice/slovenija/nevarni-slincek.html

Podn, spet - Tajska user posted image

Aurora, user posted image  za zobek!

Kje pa, sem v zaostanku, ker sem se popoldan potepala, pa še ju3 grem v KRuser posted image

Estrella, a a imaš plan kakšen kofe spit jutri?
SS, Tiana, Darmar, Martina...?

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
8.12.2008 20:43:53   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: eole

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Aurora kolikokrat se še zbujate ponoči?

Joj, Anitka na dve uri se zbujamo. Meni se že meša, pa nič GH ne je user posted image Upam, da je to kmalu konča. Do kdaj boš Gala dojila?

ja mi smo  tudi v tem častnem klubu .. se doji  tudi na eno uro, pa včasih je kar tako še malo budna user posted image  GH tudi naša ne je.. user posted image  flaše ne zna uporabljat, jaz še pomislit ne morem, da bi nehala dojit ..

Mi tudi spadamo v ta ekskluzivni klub user posted image  Pa še dude ne maramo.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
8.12.2008 20:44:29   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

pozdrav vsem,

Živa od petka že vročina 39, nič drugega samo vročina, dans sva dale vodo pa je vse ok, ušesa ok, grlo ok... nimam pojma... mogoče zobki ampak 3 dni!!!

kolk se mi smilita obe, da ne vem več kaj nej naredim, pri Piki vsaj vem,da so norie, samo Živa me pa ful skrbi ker nimam pojma kaj ji je... ponoči nič ne spimo, cez dan pa kar sedi in odsotno gleda, nič ni živahna.. GROZNO MI JE!!! Kaj če je kej hujšga??? joj tolk me skrbi, ko jo vidim revcoo brez energije... ponoč pa samo joka, bogica...

lpsvojeglava

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
8.12.2008 20:44:47   
*Tiana*

dej dej dej v vsakem angelčku je tudi malo hudičkauser posted image

hvalabogu  user posted image  user posted image

zame pravjo, da prevladujeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisi edina. Oziroma, ja pa si.user posted image Samo z veliko začetnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
8.12.2008 20:45:20   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: eole

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Aurora kolikokrat se še zbujate ponoči?

Joj, Anitka na dve uri se zbujamo. Meni se že meša, pa nič GH ne je user posted image Upam, da je to kmalu konča. Do kdaj boš Gala dojila?

ja mi smo  tudi v tem častnem klubu .. se doji  tudi na eno uro, pa včasih je kar tako še malo budna user posted image  GH tudi naša ne je.. user posted image  flaše ne zna uporabljat, jaz še pomislit ne morem, da bi nehala dojit ..

Mi tudi spadamo v ta ekskluzivni klub user posted image  Pa še dude ne maramo.

Ko bodo vaši otročki jedli GH ste zmagale.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
8.12.2008 20:45:21   
*Tiana*

dej dej dej v vsakem angelčku je tudi malo hudičkauser posted image

hvalabogu  user posted image  user posted image

zame pravjo, da prevladujeuser posted image user posted image user posted image

ne, ne, motijo se, ta je rdeč, angelčki so pa roza user posted image  user posted image  

user posted image

To je kamuflaža user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
8.12.2008 20:46:29   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Gregi na srečo ni alergičen na pršice, na hišni prah in na plesen user posted image  Te teste je alergologinja opravila. Pravi, da so njegovi bronhitisi očitno virusne narave in je napisala, naj mu P predpiše Singulair, če se bo bronhitis še ponovil, kar pa upam, da  se ne bo!!!

user posted image user posted image user posted image za dobre izvide. In tudi jaz upam da se vam bronhitisi ne bodo več ponavljali.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
8.12.2008 20:46:53   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

pozdrav vsem,

lpsvojeglava

Če je ostalo ok, je lahko samo kak virus. Bi pa Andraža peljala k PIki, da se naleze noricuser posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?