Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:29:34
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen in Nejc pri 6. mesecih: Dobre slikce. Ja, sta si kar podobna, sam ne pa spet tolk velik.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:30:06
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Taula, kako ste opravili??? Kri so ji vzeli, januarja bodo izvidi. Drugače pa nič. Kao da njej je koža lepa. Valda ker je na dieti. Pa diete naj se držimo naprej. Vi ste kaj bolje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:31:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo danes tudi kar nekaj pojedli . Poleg dojenja - melona+banana+piškotek; - 2 skutici; - krompirček+bučka+korenček +Kiri sirček; - in sedaj še mlečno kašico Schlaf gut , naša bi vse pojedla, samo kašice schlaf gut ni šans Ima okus banane Ne poje nič pa če je zlata. Mofoče par žlic frutolina in konec. Sem tako jezna, ker ji nimam kaj dat za večerjo Naš je pa danes zvečer začuda takoj odprl usta, ker jih ponavadi pri vsakem hranjenju tišči skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:31:49
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček Enako se je zgodilo pri špinači Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste Mi smo tud že na goveji juhci in to z rezanci. Zakon.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:32:11
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa imam zopet eno aktualno vprašanje. Kaj boste kupile vašim za božička? Zbiram ideje. Še ne vem? Lani sem mu kupila majčko z napisom "Žleht kot pes" ..za letos pa še ne vem Ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:32:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka a not prinašaš?? barbaw: bo slikca? srčekgirl: a lahko dam slikco Vida v ta velik seznam?? Bo ja, samo vedno pozabim it na drug rač. Zvečer itak ne pridem do tja, dop. pa pozabim. EMŠO???? JJJJJJJAAAAAAA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:33:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček Enako se je zgodilo pri špinači Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste Mi smo tud že na goveji juhci in to z rezanci. Zakon. Pri nas gre z ribano kašo bolj v promet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:34:25
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mi2 sva opravla pr P. Novi podatki:(ob rojstvu: 50cm, 3410g, OG: 32cm) 70cm, 7320g, OG pa ne vem, bom pa doma zmerla pa sporočim. Drgač je pa še dubu pikico, malce je pojokal, k je blo vsega konc, pa kri so mu vzeli ( je ok), zdej pa se more še polulat v vrečkico pol motrem pa ke odnest. za dobro opravljen pregled. Vi ste tudi pri ta lažjih, kot mi. Nam pa vrečko namontirajo kar pri P in potem samo odnesem v laboratorij. Sej nam so jo tud tam gor dal, pa ni nč lulal, pa so nam še za domov dali, kr baje morš če ni v eni uri nč, zamenjat vrečko. Zakaj? Ne vem. Sam kaj k je vse skoz šlo in zlo malo v vrečko. Tko, de je tašča (k dela v isti stavbi), kr ke nesla (k je zlo malo na lulal), če bo za dost. Očitno je, k mi ni nč sporočila. Če ne bom pa nasledenj teden nesla (mam še 2 vrečki za rezervo doma). Meni niso nič niti omenili da lahko samo 1 uro čakam. No saj pri nas je bilo hitro, samo povedali bi pa lahko vseeno povsod enako.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:34:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen in Nejc pri 6. mesecih: Dobre slikce. Ja, sta si kar podobna, sam ne pa spet tolk velik. Ati ni uporabljal copy paste.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:35:31
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kako še lahko pomagam mojemu sončku pri zabasanem nosku? Z jedilnim oljem malo namaži v nosek pa se bo zmehčalo, pol pa spucaš .Jst tko nardim Vidku in pol mu lažje spucam. Če je potrebno mu še s fiziološko not nakapam par kaplic. jedilno olje prvič slišim Ja probaj, res deluje. Pačlko za noska/ušeska pomočim v olje in namažem noska pol pa mu lažje očistim. Tud ti če boš mela kdaj suho v nosu si namaži. Jst si in potem si lažje nos spucam. Sej pravim, dobr da mam še vse babice oz. stare mame žive, da zvem kaj nouga. Tenks. Bom probala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:37:29
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležat . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kil , cele dneve sama z mojim sončkom Upam da si šla h Galu ležat. Žal nisem šla. Morda bom šla pri tej rundi Me prav zanima če si šla. Res bi se morala mal spočit punca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:37:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Taula, kako ste opravili??? Kri so ji vzeli, januarja bodo izvidi. Drugače pa nič. Kao da njej je koža lepa. Valda ker je na dieti. Pa diete naj se držimo naprej. Vi ste kaj bolje? Ja, sem namazala z advantanom in je praktično čist suho, ni več rdeče. Bomo videli če se bo spet pojavilo. Se pa ni nič širilo in je bilo samo v območju slinjenja Mleko pijeva normalno, skut ji ne dajem več, ne uvajave nič novega. V četrtek immo P, pa bomo videli kako naprej. Na kaj so ji delali krvne teste???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:38:17
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa imam zopet eno aktualno vprašanje. Kaj boste kupile vašim za božička? Zbiram ideje. Še ne vem? Lani sem mu kupila majčko z napisom "Žleht kot pes" ..za letos pa še ne vem Kasso super ideja kje se to nabavi? To jest mojmu ne morem, ker preprosto ni res je pravi angelček No, da ne boste mislile, da sem bila jaz kaj prikrajšana, ker sem si tudi sebi dala majčko z istim napisom pod jelko ...sva jo oba dobila si pa iskrena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:40:17
|
|
|
|
tally
|
Večer! Kako naj zdej preberem 10 strani in še kaj komentiram ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:40:29
|
|
|
|
Svojeglava
|
pozdrav vsem, pri nas imamo celo bolnice: Živa od petka že vročina 39, nič drugega samo vročina, dans sva dale vodo pa je vse ok, ušesa ok, grlo ok... nimam pojma... mogoče zobki ampak 3 dni!!! pika pa danes fasala norice joooooooooooooj zmešal se mi booooooooooooooooo!!! kolk se mi smilita obe, da ne vem več kaj nej naredim, pri Piki vsaj vem,da so norie, samo Živa me pa ful skrbi ker nimam pojma kaj ji je... ponoči nič ne spimo, cez dan pa kar sedi in odsotno gleda, nič ni živahna.. GROZNO MI JE!!! Kaj če je kej hujšga??? joj tolk me skrbi, ko jo vidim revcoo brez energije... ponoč pa samo joka, bogica... lpsvojeglava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:41:41
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Ojla punce. Vsake toliko mi uspe prebrati kako stran, več pa ne. Na srečanje NE pridem, ŽAL. Moj tist dan RD in greva v gledališče, pol pa še na welcome back party od enga prijatelja ki je bi l celo leto na Japonskem. Maj zobkov še nima. Maj čez dan ful mal spi oz. spi 3x, enkrat polurce zjutraj, okol poldneva zaspi za kake pol urce začne jokat, ga dvignem in poguncam in zaspi nazaj ampak čim ga odložim se zbudi, tko v naročju pa lahko spi tud še 2 uri. Ah ja. Prejšni teden smo bil ipri alergologinji na ponovnem testiranju. Alergije na mleko zihr nima. Krvne preiskave so pokazale da alergije na sojo ni, na rumenjak pa so pozabli napravit (oz. na napotnico je napisala soja in jajčne beljak., ona je mislila beljakovine oni pa belajk ) No itak ne verjeme krvnim testom in mi je rekla naj bom še vedno na dieti nič jajc in nič soje. Ker mi je svetovala naj mu napravim polento al pa gres z AM, sem mu dala rižolino z AM. Ni bilo nobene reakcije. AM pa vsebuje tud sojin lecitin. Tko da če ni blo nič kljub temu da je jedu sojin lecitin, ga verjetn lahko tud jaz. Sej ne da bi zdej ful soje pojedla samo pojem kdaj tud mal čokolade. Smo bili pa na bazenu in se zvečer po dolgem času ni praskal in imel je manj pik. Koža je bila precej boljša. Včeraj pa sem mu dala Fructalov korenček-jabolko, danes pa ima spet pike po trebuhu. Jojjjjj! Lepo da se oglasiš. za Maja in zate.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:42:18
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kak lep dan se je naredil, ko se miška zbudi greve še en đir, je treba tole sonce dobro izkoristit Aja še to, Anja danes zelo pridno papca pa tudi pančka Ja mislim, krasnega otroka sem rodila za Anjo in seveda za mamico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:42:25
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole poglejte! http://24ur.com/novice/slovenija/nevarni-slincek.html Podn, spet - Tajska Aurora, za zobek! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje pa, sem v zaostanku, ker sem se popoldan potepala, pa še ju3 grem v KR Estrella, a a imaš plan kakšen kofe spit jutri? SS, Tiana, Darmar, Martina...?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:43:53
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aurora kolikokrat se še zbujate ponoči? Joj, Anitka na dve uri se zbujamo. Meni se že meša, pa nič GH ne je Upam, da je to kmalu konča. Do kdaj boš Gala dojila? ja mi smo tudi v tem častnem klubu .. se doji tudi na eno uro, pa včasih je kar tako še malo budna GH tudi naša ne je.. flaše ne zna uporabljat, jaz še pomislit ne morem, da bi nehala dojit .. Mi tudi spadamo v ta ekskluzivni klub Pa še dude ne maramo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:44:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava pozdrav vsem, pri nas imamo celo bolnice: Živa od petka že vročina 39, nič drugega samo vročina, dans sva dale vodo pa je vse ok, ušesa ok, grlo ok... nimam pojma... mogoče zobki ampak 3 dni!!! pika pa danes fasala norice joooooooooooooj zmešal se mi booooooooooooooooo!!! kolk se mi smilita obe, da ne vem več kaj nej naredim, pri Piki vsaj vem,da so norie, samo Živa me pa ful skrbi ker nimam pojma kaj ji je... ponoči nič ne spimo, cez dan pa kar sedi in odsotno gleda, nič ni živahna.. GROZNO MI JE!!! Kaj če je kej hujšga??? joj tolk me skrbi, ko jo vidim revcoo brez energije... ponoč pa samo joka, bogica... lpsvojeglava
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:44:47
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Aurea dej dej dej v vsakem angelčku je tudi malo hudička hvalabogu zame pravjo, da prevladuje Nisi edina. Oziroma, ja pa si. Samo z veliko začetnico.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:45:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: eole IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aurora kolikokrat se še zbujate ponoči? Joj, Anitka na dve uri se zbujamo. Meni se že meša, pa nič GH ne je Upam, da je to kmalu konča. Do kdaj boš Gala dojila? ja mi smo tudi v tem častnem klubu .. se doji tudi na eno uro, pa včasih je kar tako še malo budna GH tudi naša ne je.. flaše ne zna uporabljat, jaz še pomislit ne morem, da bi nehala dojit .. Mi tudi spadamo v ta ekskluzivni klub Pa še dude ne maramo. Ko bodo vaši otročki jedli GH ste zmagale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:45:21
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Aurea dej dej dej v vsakem angelčku je tudi malo hudička hvalabogu zame pravjo, da prevladuje ne, ne, motijo se, ta je rdeč, angelčki so pa roza To je kamuflaža
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:46:29
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregi na srečo ni alergičen na pršice, na hišni prah in na plesen Te teste je alergologinja opravila. Pravi, da so njegovi bronhitisi očitno virusne narave in je napisala, naj mu P predpiše Singulair, če se bo bronhitis še ponovil, kar pa upam, da se ne bo!!! za dobre izvide. In tudi jaz upam da se vam bronhitisi ne bodo več ponavljali.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 20:46:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava pozdrav vsem, pri nas imamo celo bolnice: Živa od petka že vročina 39, nič drugega samo vročina, dans sva dale vodo pa je vse ok, ušesa ok, grlo ok... nimam pojma... mogoče zobki ampak 3 dni!!! pika pa danes fasala norice joooooooooooooj zmešal se mi booooooooooooooooo!!! kolk se mi smilita obe, da ne vem več kaj nej naredim, pri Piki vsaj vem,da so norie, samo Živa me pa ful skrbi ker nimam pojma kaj ji je... ponoči nič ne spimo, cez dan pa kar sedi in odsotno gleda, nič ni živahna.. GROZNO MI JE!!! Kaj če je kej hujšga??? joj tolk me skrbi, ko jo vidim revcoo brez energije... ponoč pa samo joka, bogica... lpsvojeglava Če je ostalo ok, je lahko samo kak virus. Bi pa Andraža peljala k PIki, da se naleze noric
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?