Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:41:52
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa imam zopet eno aktualno vprašanje. Kaj boste kupile vašim za božička? Zbiram ideje. Še ne vem? Lani sem mu kupila majčko z napisom "Žleht kot pes" ..za letos pa še ne vem Kasso super ideja kje se to nabavi? Jih ni več, smo se zbrali na pesjanarskem forumu in dali tiskat...tako,da teh žal se ne dobi. dej še kaj predlagi, tvoje ideje so mi všeč. Že z darilom za RD je bil ekstra zadovoljen jaz pa malo manj jaz bi isto trepetala kot ti Zdaj pa mi res ne pade nič na pamet...se moram tudi za mojga kaj spomnit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:42:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Ojla punce. Vsake toliko mi uspe prebrati kako stran, več pa ne. Na srečanje NE pridem, ŽAL. Moj tist dan RD in greva v gledališče, pol pa še na welcome back party od enga prijatelja ki je bi l celo leto na Japonskem. Maj zobkov še nima. Maj čez dan ful mal spi oz. spi 3x, enkrat polurce zjutraj, okol poldneva zaspi za kake pol urce začne jokat, ga dvignem in poguncam in zaspi nazaj ampak čim ga odložim se zbudi, tko v naročju pa lahko spi tud še 2 uri. Ah ja. Prejšni teden smo bil ipri alergologinji na ponovnem testiranju. Alergije na mleko zihr nima. Krvne preiskave so pokazale da alergije na sojo ni, na rumenjak pa so pozabli napravit (oz. na napotnico je napisala soja in jajčne beljak., ona je mislila beljakovine oni pa belajk ) No itak ne verjeme krvnim testom in mi je rekla naj bom še vedno na dieti nič jajc in nič soje. Ker mi je svetovala naj mu napravim polento al pa gres z AM, sem mu dala rižolino z AM. Ni bilo nobene reakcije. AM pa vsebuje tud sojin lecitin. Tko da če ni blo nič kljub temu da je jedu sojin lecitin, ga verjetn lahko tud jaz. Sej ne da bi zdej ful soje pojedla samo pojem kdaj tud mal čokolade. Smo bili pa na bazenu in se zvečer po dolgem času ni praskal in imel je manj pik. Koža je bila precej boljša. Včeraj pa sem mu dala Fructalov korenček-jabolko, danes pa ima spet pike po trebuhu. Jojjjjj! Lahko je alergičen na beli sladkor , če je po frutku dobil pike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:43:15
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček Enako se je zgodilo pri špinači Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste No, že včeraj sem te hotla vprašat, če je s klobaso kaj napredka. Očitno je Naša je zmazala dobih 200g, korenja, buče, graha, riža in purana To!!!!! Ej, zmeri sm ti fovš, ko berem, kaj vse vaša poje Če te kaj tolaži, sem tebi fovš, ker niste na nič alergični. Kaj pa veš, saj še nič ne jemo Hitro: tok tok po lesu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:43:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso dej še kaj predlagi, tvoje ideje so mi všeč. Že z darilom za RD je bil ekstra zadovoljen jaz pa malo manj jaz bi isto trepetala kot ti Zdaj pa mi res ne pade nič na pamet...se moram tudi za mojga kaj spomnit. moj še zdaj ko se spomni se reži kor norc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:43:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella imaš ti pekača za muziko? Ne,kar se teh reči tiče sem čist bosa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:45:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček Enako se je zgodilo pri špinači Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste No, že včeraj sem te hotla vprašat, če je s klobaso kaj napredka. Očitno je Naša je zmazala dobih 200g, korenja, buče, graha, riža in purana To!!!!! Ej, zmeri sm ti fovš, ko berem, kaj vse vaša poje Če te kaj tolaži, sem tebi fovš, ker niste na nič alergični. Kaj pa veš, saj še nič ne jemo Hitro: tok tok po lesu torej upanje ostaja, da niste na nič alergični
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:45:07
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, kaj potem danes ne bo nič z bazenom ali gre vseeno? Gašperja v četrtek verjetno ne bo, če bo šel z mojim v ITA smučat do nedelje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:45:47
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležat . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kil , cele dneve sama z mojim sončkom Upam da si šla h Galu ležat. Anitka, a si šla pregledat ščitnico? ker tole bi lahko bilo kaj v poovezavi... So mi pregledovali, ko sem se trudila zanositi, pa je bilo bp. no, pol pa super, sam da je okej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:46:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella imaš ti pekača za muziko? Ne,kar se teh reči tiče sem čist bosa potem pa naslednjič ko prideš prinesi kak CD (z otroškimi pesmicami) da presnamem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:47:05
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa imam zopet eno aktualno vprašanje. Kaj boste kupile vašim za božička? Zbiram ideje. Še ne vem? Lani sem mu kupila majčko z napisom "Žleht kot pes" ..za letos pa še ne vem Kasso super ideja kje se to nabavi? To jest mojmu ne morem, ker preprosto ni res je pravi angelček dej dej dej v vsakem angelčku je tudi malo hudička hvalabogu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea dej dej dej v vsakem angelčku je tudi malo hudička hvalabogu zame pravjo, da prevladuje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:48:07
|
|
|
|
kasso
|
mya, lepo da se oglasiš, pa škoda, da te ne bo na večerjo....vidva pa uživajta maksimalno . Kako gre pa hujšanje zdaj ko si na dieti zaradi Maja....najbrž kar letijo kili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:49:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležat . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kil , cele dneve sama z mojim sončkom Upam da si šla h Galu ležat. Anitka, a si šla pregledat ščitnico? ker tole bi lahko bilo kaj v poovezavi... So mi pregledovali, ko sem se trudila zanositi, pa je bilo bp. no, pol pa super, sam da je okej to je popolnoma drugo, ker je bilo pred porodom...po porodu se lahko vse poruši.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:53:25
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Aurea dej dej dej v vsakem angelčku je tudi malo hudička hvalabogu zame pravjo, da prevladuje ne, ne, motijo se, ta je rdeč, angelčki so pa roza
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:53:39
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka, meni je tako hudo, ko berem, kako si izčrpana in brez volje In vem, kako se počutiš sesil, super nahrbtnik, krasne fotke mya26, škoda, da te ne bo, vseeno boš tisti dan fajn uživala Za malega pa Aurea, vztrajnost, kajne? kasso, dobro noveletno darilo A, pejte se solit: prebrala sem samo zadnji 2 strani, več ne utegnem, zato bo tričetrt dogajanja z moje strani neskomentiranega... Gregi na srečo ni alergičen na pršice, na hišni prah in na plesen Te teste je alergologinja opravila. Pravi, da so njegovi bronhitisi očitno virusne narave in je napisala, naj mu P predpiše Singulair, če se bo bronhitis še ponovil, kar pa upam, da se ne bo!!! Aja, natasa34, veš, koga sem srečala pri alergologinji? Vašo bivšo P Se zraven uči.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:55:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček Enako se je zgodilo pri špinači Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste No, že včeraj sem te hotla vprašat, če je s klobaso kaj napredka. Očitno je Naša je zmazala dobih 200g, korenja, buče, graha, riža in purana To!!!!! Gregi se je prejle spet zmrdoval in na koncu mukoma pojedel dobrih 100 g polente s korenčkom. Je bilo pa dobrega okusa, ker sem potem sama ostanke pojedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregi na srečo ni alergičen na pršice, na hišni prah in na plesen Te teste je alergologinja opravila. Pravi, da so njegovi bronhitisi očitno virusne narave in je napisala, naj mu P predpiše Singulair, če se bo bronhitis še ponovil, kar pa upam, da se ne bo!!! špelin@ to so pa lepe novičke tudi bronhitis boste zrihtal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:56:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležat . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kil , cele dneve sama z mojim sončkom Upam da si šla h Galu ležat. Anitka, a si šla pregledat ščitnico? ker tole bi lahko bilo kaj v poovezavi... So mi pregledovali, ko sem se trudila zanositi, pa je bilo bp. KLIK po porodu se zna zakomplicirat. Upam, da nimaš tega. Ena moja kolegica je isto fullll shujšala po porodu, prava trlica...so ji ratali eni gomolji na ščitnici, ki so noreli..... drugi prijateljica je bila čisto hin sedmi mesec po porodu, jedla nič in se redila..ravno obratno. Upam pa, da si ti ok Hvala za KLIK. Bom ob prvi priliki stopila do zdravnice, da malo preverimo situacijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:57:12
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce moje jaz sem tako zmatrana, da bi šla najraje h Galu ležat . Sem totalno brez energije, brez moči, brez kil , cele dneve sama z mojim sončkom Upam da si šla h Galu ležat. Anitka, a si šla pregledat ščitnico? ker tole bi lahko bilo kaj v poovezavi... So mi pregledovali, ko sem se trudila zanositi, pa je bilo bp. no, pol pa super, sam da je okej to je popolnoma drugo, ker je bilo pred porodom...po porodu se lahko vse poruši. tudi to sem že slišala, ja. Hormoni, pa to...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:59:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, meni je tako hudo, ko berem, kako si izčrpana in brez volje In vem, kako se počutiš Gregi na srečo ni alergičen na pršice, na hišni prah in na plesen Te teste je alergologinja opravila. Pravi, da so njegovi bronhitisi očitno virusne narave in je napisala, naj mu P predpiše Singulair, če se bo bronhitis še ponovil, kar pa upam, da se ne bo!!! Hvala tudi tebi za skrb. In za izvide ter
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:59:53
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aurea, vztrajnost, kajne? Ja, pa dobri živci tudi Gregi na srečo ni alergičen na pršice, na hišni prah in na plesen Te teste je alergologinja opravila. Pravi, da so njegovi bronhitisi očitno virusne narave in je napisala, naj mu P predpiše Singulair, če se bo bronhitis še ponovil, kar pa upam, da se ne bo!!! Super, da ni alergija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 14:59:56
|
|
|
|
Anitka
|
Grem malo papat še jaz - Gal panča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:01:30
|
|
|
|
barbaw
|
Şem brala za nazaj in če ne bi nič naklofale po tistem ko sem se zadnjič javila, bi prišla na čisto, zdaj pa mečem puško v koruzo. Danes sem ful slabe volje in žalostna, ker ima moj škrat v vrtcu probleme s trmo. Ful sodeluje in je priden in napreduje, ampak ko zatrmari, pa ne vedo kaj naj naredijo z njim. Jaz pa tudi ne. Doma se jaz lahko spopadam s tem, tam pa je 18 otrok in tega ne morejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:02:01
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, pri nas se vidi luč (no, bolj svečka ) na koncu predora: danes je parkrat odprla ustka za žličko z govejo župco + korenček Enako se je zgodilo pri špinači Očitno bo kmalu "preboj fronte", samo ta pravo hrano ji moramo dajati, ne dojenčkaste No, že včeraj sem te hotla vprašat, če je s klobaso kaj napredka. Očitno je Naša je zmazala dobih 200g, korenja, buče, graha, riža in purana To!!!!! Gregi se je prejle spet zmrdoval in na koncu mukoma pojedel dobrih 100 g polente s korenčkom. Je bilo pa dobrega okusa, ker sem potem sama ostanke pojedla Kaj to pomeni mukoma?? A dejansko odpre usta? no, sam da je pojedel, če že mlekca noče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 8.12.2008 15:04:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aurea, vztrajnost, kajne? Ja, pa dobri živci tudi Uf, kako prav imaš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?