|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:11:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:13:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
   RE: Julijske čveke '08 V. del
8.12.2008 11:13:34   
rovar_ka
Ilatic- jaz sem pri 12. imela prvega fanta in hodla z njim skor 4 leta. Vem, totalni froc sem še bla, ampak hočem ti povedat, da bo slej ko prej v tesnejšem stiku s fanti, tako pač je in moje mišljenje je, da ni to nič pretresljivega. Verjetno pač to drugače občutiš ko si v vlogi mame ali ko si sam v tej situaciji. Imam občutek, da imaš ful nek strah. Pred čem dejansko? Da se bo zaljubila, delala norije in mogoče postala mlada mamica? al pred čem? Ker "žvaljenje" je čisto nedolžna stvar, v takih letih je to pač neko eksperimentiranje, ki smo ga verjetno vse dale kr hitro skoz.
Mislim, da je vseeno boljše, da imata s tamalo odprt odnos, tako boš vsaj kaj zvedela (tudi stvari ki ti ne bodo všeč in si boš želela, da jih sploh ne bi zvedela), po drugi strani pa ne boš mela pojma kaj mala dela in bo strah še večji. Ti ji več kot pa razložit določenih stvari ne moreš, tud če jo "skregaš", da se to kao ne dela itd., bo malecka vedno delala po svoje.

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 878
8.12.2008 11:13:35   
3jeMi
oj, bejbe... ste pa pridne, ni kaj... user posted image

bom komentirala malo mešano, po spominu... user posted image

mojcek... mogoče bi lahko z Živo šla k kakšnemu bioenergetiku.
Našemu je pa žlica zelo všeč (sva mu kapljice (ad3 in biogaia) vedno po žlički dajala). Zdaj zvečer pojeva cca 120 ml riževe kašice. Me je pa prejle tudi malo razjezil, ker je jokal, da je lačen, potem pa popil 60 ml, ostalo pa ne in sem samo kašico zamešala, pa po žlici. Vse je pojedel. Bučman. Zelenjavo in sadje pa bova prišparala za po 5. mesecu.  

horoskop... midva sva smrtonosna kombinacija, ki še kar gre: jaz levinja (podznamenje škorpijon), on škorpijon (podznamenja ne vem, piči pa, da še dolgo boli), najin user posted image  pa zadnji dan rakca... hmmm pestro.

HELOOOO vse nove julijke! user posted image

Čestitke vsem user posted image  za 5. rojstni mesec. user posted image

ilatic... user posted image  za Tarika... upam, da res ni nič hujšega.
Glede hčerke in "žvaljenja"... punci je žal, zato mislim, da je ne rabiš kaznovat... je pa očitno čas za resen pogovor (če ga še ni bilo ) okoli teh stvari.

metuljcek... pa ti si res ta prav multipraktik... bi rekla, da si na spidu... a si jagode nabirala?  user posted image

blacky... vidva s tvojim ga pa res dobro pihneta in pozabavata Nejca user posted image

user posted image  vsem, ki ste zaradi zapletov trepetale celo nosečnost.
Moj nosečnost je bila k sreči bp. Sem se pa ob branju vaših postov spomnila, da je danes natanko eno leto odkar sem prvič na UZ videla našega user posted image . Prav v živo s spomnim, kakšen je bil. Mali paglavček... glavica in repek. Po pregledu sem klicala mojega user posted image  in od sreče uspela izdaviti samo: Najin srček bije.
Hehe, za nagrado sem zavila v Interspar na Viču, na vročo čokolado (mljask) in v Sportino, po majčko in pulover zase in majčko za mojega.
Uf, zdaj bodo pa spomini za leto nazaj ven prihajali, pa kdaj smo začutile prve brcike, pa kolcanje,...

Zihr sem hotla še kaj napisat, pa mi je že ušlo iz glave... user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:15:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:16:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:16:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:18:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:19:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 884
8.12.2008 11:19:42   
pigama
ilatic zdaj si mi pa dala malo za misliti!!! Joj s čem se bom ubadala že čez nekaj let!!!

Neposredna povezava do sporočila: 885
8.12.2008 11:20:27   
Majuska
Ekola, mi šibamo ven ... Aleksander bo nekaj časa v varstvu pri babici. Vas berem in odpišem kasneje user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:20:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 887
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:21:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 888
8.12.2008 11:21:20   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

jaooo000o, levinja! Jaz sem upala da bo čimprej pozabljeno, ti pa spet greš post objavituser posted image ajajaj

pa to se mora pisat v zgodovino čveka user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda user posted image ..poleg seznamov bo še to na 1. strani user posted image

nasara..če bom v sredo hitro fertik, te pokličem..micka bo pri babici, tak da nekaj dolgo ne morm bluzit user posted image

hahaha ta je dobra.

varstvo - pri nas ga bo imela babi kakšno leto potem pa v vrtec. Tko al tko bom pa verjetno še jaz kakšen čas doma predno dobim službo. user posted image

flower lep avatarček maš. Sem najprej prav študirala ktera je pa zdej to. user posted image

ilatic tole pa je res neprijetna izkušnja. Upam da bo vse ok z malim. user posted image user posted image

Gašper čestitke za 4. rojstni dan. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 889
8.12.2008 11:21:59   
ilatic
Za seznam.
Tarik rojen 08.07.2008 ob22.27. Teža 3600g, dolžina 53 cm, obseg glave 36,5. Ob odpustu 11.7. 3520 g, obseg glave 35,5. Prvi pregled 06.08.08 teža: 5150g, veliksot 56,5, Og 38, 2. pregled 17.09.08 teža 7150 g, dolž. 63 cm, 3. pregled 15.10.08 TT: 7650 g, dolžina 65,5, OG 42 cm in prvič cepljen vse bp. 4.pregled 26.11.08 TT: 8900g, dolžina 66,5 cm in drugo cepljenje vse bp. Naslednji pregled 07.01.2009.

A je ok?

Me boste dale na seznam.

Od katere Gašperček danes praznuje roj. dan. VSE NAJBOLJŠE GAŠPER!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 890
8.12.2008 11:24:33   
nanka
user posted image

Tako pa izgledajo kozice, ko se začnejo sušiti.

Ok babe pomoč, kako v slikomatu naložiti sliko da bo tukaj večja. Vem da ste pisale ampak res sem pozabila...

< Sporočilo je popravil nanka -- 8.12.2008 11:26:34 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:26:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
8.12.2008 11:27:20   
ilatic
Da se bo zaljubila, delala norije in mogoče postala mlada mamica?

jA TO ME JE STRAH. Jaz sem začela s fanti pri 15h in mogoče sem še malo staromodna. _V šoli ji ful gre in si želim da bi šolanje zaključila kar se da uspešno. Ja MISLIM DA JE BOLJE DA ZVEM OD NJE.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
8.12.2008 11:27:55   
lili3
Moj dragi je tudi, ko je user posted image  bil star 3 tedne, padel z njim po stopnicah, ampak si ga je obdržal na prsih, tak da ni nič bilo. Se je pa user posted image  ful ustrašil in zajokal. Imamo takšne smotane stopnice, da sem jaz v nosečnosti 3x padla. Je pa mene tega tudi strah, da mi bo kje padel, tako da sem že o tem nekaj krat sanjala, potem pa mojega budim, in mu v spanju govorim, pazi, pazi dol bo padel.

Moja nosečnost je sicer potekala v redu, imela sem samo moteno toleranco na glukozo, me je bilo pa vseeno podzavestno malo strah, ker jaz bi morala biti že lanska julijka, pa je v 32.tednu prišlo do smrti ploda. Ampak se je tokrat na srečo vse lepo izteklo.

Alarm...

Neposredna povezava do sporočila: 894
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:29:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 895
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:30:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
8.12.2008 11:31:23   
ilatic
e pa očitno čas za resen pogovor (če ga še ni bilo ) okoli teh stvari.

Vsak dan se pogovarjam z njo o teh stvareh. njo vse zanima. Firbec ni kaj. To je le moj prvi otroček in sonček in ljubica in ful se še stiskamo lubčkamo no skratka zame je moj otroček. Po drugi strani pa se že ljubčka s fanti. Boste videle ni lahko ko vidiš da se ti počasi odtajujejo.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 897
8.12.2008 11:31:26   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

o, revca Natka

boga pikica malauser posted image user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 898
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:32:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 899
8.12.2008 11:32:59   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

mojcek... mogoče bi lahko z Živo šla k kakšnemu bioenergetiku.
Našemu je pa žlica zelo všeč (sva mu kapljice (ad3 in biogaia) vedno po žlički dajala). Zdaj zvečer pojeva cca 120 ml riževe kašice. Me je pa prejle tudi malo razjezil, ker je jokal, da je lačen, potem pa popil 60 ml, ostalo pa ne in sem samo kašico zamešala, pa po žlici. Vse je pojedel. Bučman. Zelenjavo in sadje pa bova prišparala za po 5. mesecu.  

ma, kapljice vzame, ni panike. hrane ne, tudi če je enako kot v flaški.
ja, bi šla k bioe- sam dobrega najt... samo, če ma katera že izkušnje???

mojcek, ko ujamem sestro, ti sporočim...

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?