Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:12:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kak sta slatka pikec in bubika. pa še podobna sta si
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:14:27
|
|
|
|
pf
|
Danes je naša štirikrat jedla ponoči. Včeraj pa sem jo še tak hvalila kak spi in samo enkrat papca. Ta teden se k luni spravlja, bo kar moten spanec ponoči pri naši, ker stalno nekaj mrda takrat ponoči, ko je polna luna in ko se pripravlja k njej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:14:59
|
|
|
|
arabela*
|
bubi, a nočna ptica postajaš?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:16:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Danes je naša štirikrat jedla ponoči. Včeraj pa sem jo še tak hvalila kak spi in samo enkrat papca. Ta teden se k luni spravlja, bo kar moten spanec ponoči pri naši, ker stalno nekaj mrda takrat ponoči, ko je polna luna in ko se pripravlja k njej. uh,vaša je še dobra . Kolk ti poje kaj naenkrat??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:24:25
|
|
|
|
pf
|
Saraya ne vem ti povedati koliko poje, ker je ne vagam prej in po hranjenju. Samo drugače je enkrat ponoči in ob šestih do sedmih še enkrat zjutraj, no s tem da zvečer tudi je pred sedmo. Danes je bilo pa kar pestro. Kar skozi sem opletala z zizami.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:24:40
|
|
|
|
leda
|
A je bila katera v H&M-u zadnje čase, mislim če imajo kaj pametnega? Rabim oblačila zase. Kak pulover, jopo, majčko, hlače. Nič si več ne kupim zase, samo za in . Mora biti pa mamica tudi urejena. Ene ženske se potem, ko so mamice in žene kar zapustijo. Sploh po porodu imajo ene kar dolgo še izgovor za odvečne kilograme. Jaz sem malo začela telovaditi, ker mi je trebušček ostal malo še, se kar vidi da so mišice fuč na trebušku po carskem. Hvala bogu so vsaj kilogrami šli, imam pa še malce rezerve od prej, tako da se moram lotiti zadeve, če ne bom še kar naprej zgledala kot . vse to skratka sem bla v hm in nič našla zase. je pa res, da sem iz življenja brez pamžev navajena kupovat tko usput na potovanju (sem dosti službeno pohajala) in mi načrtni šoping ne znese. v bistvu namreč ne maram nakupovanja in mi je cela muka jet s spiskom v glavi kaj rabim v trgovino. prej ko sem mal hodila po kakem mestu, sem se pa očitno uspela okrog prnest (a la: ma sej sploh ne šopingiraš ) in si kaj celo kupit... torej, majo polno trgovino, ampak jst sam da sem not stopla sem ratala taka kot moj fotr, ki je v vsaki trgovini, kamor nas je mati šopoholičarka zvlekla najdu en stol in začel brat cajtng. tega glih nisem nardila, ker sem mela za vse opravke odmerjene dve uri, kokr so malo moji starši vozičkal naokoli, ampak s takim etitjudom pač ne prideš do krvavo potrebnih hlač. glede kil pa eto; jst sem tut na istem kot smo štartal, kar je pa 4 kile nad idealo. in to pišem v opozorilo: tele štiri so namreč prišle po sedmem mescu ta prve. ona se je namreč nehala dojit, moj želodec pa tega ni zaznal...in kar naenkrat so šle kile gor namest dol.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:27:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya ne vem ti povedati koliko poje, ker je ne vagam prej in po hranjenju. S saj vem,nisem misla tega ampak kako dolgo ti je približno in ali jo iz obeh dojk naenkrat podojiš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:28:48
|
|
|
|
pf
|
Dodati moram še to, da sem v živo videla piksno od Novalac nočno kako mi pleše okrog glave, ker mi je kolegica rekla, da je tista hrana sitosna in da spijo ko topi po njej. Pa saj ji nič ne dodajam, ker imam dovolj mleka in drugače vredu spi, samo danes se mi je pa res sanjalo že, da ji mešam flašo. No saj če bi tako spanje kdaj postalo rutina bi ji res.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:31:45
|
|
|
|
pf
|
Saraya doji se iz ene dojke ponavadi 10, 15, 20 minut. Samo malo vleče intenzivno, malo panka zraven, saj veš. Redko se dojiva iz obeh. Ponudim ji še, ampak na deset poskusov mogoče enkrat še sprejme. Če vidim, da je še mlekec v dojki in da se sama odstavi, ji ponudim najprej še enkrat isto in če noče že podirava kupčka. Nič je ne silim. Samo se mi zdi, da če bi jo malo posilila bi imela večje razmake čez dan že, tak pa mlativa na dve uri, ampak verjetno si naredi zalogo takrat za nočno spanje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:40:30
|
|
|
|
arabela*
|
Ja,zgleda da je pri nas isto.Si mislim,da če ponoči ne bi bilo vse tako tiho,pa če bi še kupčke podirale,bi se predramla in bi še pojedla.Ampak ona ko vidim,da čist malo še vleče,če sama ne spusti,jo narahlo odstavim,in kar dalje spima naprej.Zato pa se čez čas spet zbudi in je lačna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:42:43
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj pa jo spet matrajo ustka al kaj že? Si bo roke pojedla.Včeraj sem ji dlesni z daktarinom masirala in je blo malo boljše,ampak ne za dolgo.Po moje jo že zobki matrajo,ker tak cvili pa javka zraven,da se mi smili,revica
< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.12.2008 9:48:32 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:51:09
|
|
|
|
arabela*
|
jao,moram it k zobaro pote. Me je stah,za umret
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:53:44
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Dobro jutro kaj smo že na 200 strani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:58:38
|
|
|
|
pf
|
Mi drugače kupček podiramo, tudi ponoči. To sem pa stroga glede tega, ponoči ima očka to preko, glede na to da čez dan vse jaz rihtam sama. Ampak saj hitro zaspi nazaj, dve, tri minute rabi, s tem da jo še previjem enkrat ponoči, ker se mi revca smili, da bi bila celo noč polulana, ker gre hitro spat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 10:00:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mi drugače kupček podiramo, tudi ponoči. To sem pa stroga glede tega, ponoči ima očka to preko, glede na to da čez dan vse jaz rihtam sama. midve ga ne podiramo ponoči samo zato,ker mi ne poliva.Ko pa sva ga redno podirale,pa je bla cela skozlana vedno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 10:09:39
|
|
|
|
amor real
|
joj so luštni ti naši Pikci, bubiji, čmrlji.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 10:18:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj pa lahko noč..... grem probat zaspat Al bom pa raje počakala, da se bubika zbudi in ji flaško naredim .....se sploh ne bi zavzela, ker si pa izrecno napisala, da greš probat spat..... ...kaj zdaj je to nekaj novega ...nič več s kurami ....zdaj sem pa jaz začela V tem je ravno bil problem.... da sem mrknila zraven bubija, potem pa sredi noči nisem mogla spat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 10:22:32
|
|
|
|
pf
|
Naša je ravnokar pridelala dobesedno kilo dreka. Cela je bila posračkana, pa tako lepo sem jo danes poštimala. Edino kar ni bilo pokakano so bili zoknčki, ampak ko sem pampersko odprla se je tudi ta zgodba zaključila. Mala se smeji, jaz pa , vrabec mi je danes že dvakrat pripravil . Prvič sem jo imela v kopalnem plaščku zjutraj in se mi je kar na roko. Fino ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 10:35:27
|
|
|
|
pf
|
Superca za vreme, da bomo lahko z užitkom vozičkale.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 10:35:51
|
|
|
|
*bubi*
|
pf, zdaj pa si me nasmejala Jap, se zgodi. Jaz vidim prednost pri , ker me vsaj polula ne Bubi me je velikokrat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 10:43:30
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro! Sem včeraj hotla mal čvekat z vami, pa mi ni pustil, je hotel poleg mene zaspat, ker pa se mu je dogajal preden je zaspal, sem bla jaz tista prva, ki je zaspala ...pa tak lepo je že sam zaspal...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 11:16:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pikec in bubika na kavici Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... Bundica je pa sploh fensi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 11:18:59
|
|
|
|
meta21
|
bubi in ribica, Mi je žal, da mi ni uspelo v mb prit. Mi imamo pa očitno tisti preskok v rasti al kaj že, ker mali je vsaj 50% več kot ponavadi. Nič šibam zdaj malo ven-sem lani že pred pol ure rekla, da grem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 11:32:30
|
|
|
|
pf
|
Mi imamo zgleda tudi poskok v rasti, ker jemo s fulom in poskok v kakanju, ker tudi to počnemo s fulom. Bubi ja vsaj polula te pupika ne, no vsaj tak direkt ne znajo nacilat. Jaz sem videla od kolegice sinka, ko se mu je očka zadnji čas umaknil, ker ko je mali zaštartal je špricalo, ko da bi vodomet šaltal.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 11:33:01
|
|
|
|
pf
|
Lana in Meta fajn vozičkajta.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?