Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 20:47:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
me zravn vzamete? Itak... hehe.... septembrke grejo na morje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 20:50:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara se je danes naglas zasmejala..... Zdej spi tle na kavču... jo moram malo požokat, da se zbudi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 21:11:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara se je danes naglas zasmejala..... prvič
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 22:00:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kaj pa če bi mi šli nekam skup kampirat Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... še najrajši bi šla kampirat... sam tja pa sama res ne morem.. zato pa gremo skupaj....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 22:01:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kaj pa če bi mi šli nekam skup kampirat Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... še najrajši bi šla kampirat... sam tja pa sama res ne morem.. me zravn vzamete? može ...več nas bo, boljše bo.... Kam bomo šle?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 22:02:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 večer, pa sem prišla do RR, mali še ne spi, ga animira, sta tako lepa, mali se prav pogovarja z njim...tiste, ki imate fantke, kaj so vam rekli glede čiščenja lulka... zaenkrat še nič kožice vlačit, samo narahlo obrisat.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 22:03:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Kam bomo šle?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 22:46:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
Glasen smeh - prvič ja..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 22:48:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kam bomo šle? Nekam, da bo lep dostop do morja... da bo veliko sence... da bojo urejeni WCji..... založena trgovina... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 22:51:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meta.... vidim, da si doma... Kako si se imela?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 22:56:35
|
|
|
|
meta21
|
Evo me! Sem že nazaj! Malo sem vas prebrala za nazaj, vse se mi pa ne da. Malo prej smo prispeli domov, se skopali po vrsti od najmlajšega do najstarejšega (to sem jaz ) in zdaj moja fanta že spita jaz pa-ja sej vidte kje sem . Boh ne dej da rečem jutri, da sem zaspana Teden je bil super-bolj al manj sva bla z Lovrom pri svakinji-smo klepetale pa vozičkale pa mal kuhale. Bla sva pa tud pri obeh babicah pa pri prababici pa pri dveh malih tetah (al kak se reče ženam od atijevih bratrancov ), ki imata tudi čebelice stare od 8 mes do 4 leta... itd Blo je pestro pa kar je najboljš-nič mi ni blo treba delat samo za Lovra skrbet . Zdaj pa že razmišljam kaj naj jutri kuham-mogoče makaronovo meso? Bubi sori, ni mi uspelo do MB prit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 23:07:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
makaronovo meso? Ma ne se tok matrat.... kar paštašuto naredi.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 23:08:28
|
|
|
|
meta21
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 23:11:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Vam povem, kako jst Laro prnesem okol...... je navajena zaspat na rokah, to veste... in če ne dovolj trdno spi, se takoj predrami, ko jo damo dol in začne njurit.. če jo ne dvignemo dovolj hitro, tudi jokat... No in zdej, ko se prebudi, se sklonem in se z glavo dotikam njene glavce, roko pa ji položim na hrbet.... In se takoj pomiri... zdej mi je ta trik že trikrat uspel.... yihaaaaa... Tk da, pupa spi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 1:31:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft makaronovo meso? Ma ne se tok matrat.... kar paštašuto naredi.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 1:32:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz bubiko tudi tak uspavam, da položim roko na njeno ličko (in ji ob tem malo tudi držim, da ne pade ). Običajno me z rokicami za prste prime, pa zaspi. Ponoči pa jo po hranjenju samo v zibiko položim, pa pančka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 1:37:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Še eno sliko sva vam z dolžni: Pikec in bubika na kavici
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 1:38:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj pa lahko noč..... grem probat zaspat Al bom pa raje počakala, da se bubika zbudi in ji flaško naredim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 7:10:21
|
|
|
|
pf
|
Kak sta slatka pikec in bubika.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 8:46:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz bubiko tudi tak uspavam, da položim roko na njeno ličko (in ji ob tem malo tudi držim, da ne pade ). Običajno me z rokicami za prste prime, pa zaspi. Ponoči pa jo po hranjenju samo v zibiko položim, pa pančka ..... ...... pa dobre ve, da pol ne moreš nikamor.....meni je to že veliki pikec delal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 8:47:28
|
|
|
|
gold fish
|
aja, dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 8:48:41
|
|
|
|
gold fish
|
enga posta mi ni objavilo ... ...Lara ....ti je všeč pajac ...si ga že vidla nekje ne.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 8:50:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj pa lahko noč..... grem probat zaspat Al bom pa raje počakala, da se bubika zbudi in ji flaško naredim .....se sploh ne bi zavzela, ker si pa izrecno napisala, da greš probat spat..... ...kaj zdaj je to nekaj novega ...nič več s kurami ....zdaj sem pa jaz začela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:09:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vam povem, kako jst Laro prnesem okol...... je navajena zaspat na rokah, to veste... in če ne dovolj trdno spi, se takoj predrami, ko jo damo dol in začne njurit.. če jo ne dvignemo dovolj hitro, tudi jokat... No in zdej, ko se prebudi, se sklonem in se z glavo dotikam njene glavce, roko pa ji položim na hrbet.... In se takoj pomiri... zdej mi je ta trik že trikrat uspel.... yihaaaaa... Tk da, pupa spi... naša je včeraj že ob pol enajstih prav zaspala.Ko sem jo položla v postlo,je itak takoj bila budna in jo je zvijalo spet,pa jamrala.Ampak tokrat sem jo pustila,je nisem dvignila,ji dala dudo.Malo še je mrdala,pol pa ji je le ratalo zaspat. No,pa s tem da je trikrat papala ponoči
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.12.2008 9:11:35
|
|
|
|
pf
|
A je bila katera v H&M-u zadnje čase, mislim če imajo kaj pametnega? Rabim oblačila zase. Kak pulover, jopo, majčko, hlače. Nič si več ne kupim zase, samo za in . Mora biti pa mamica tudi urejena. Ene ženske se potem, ko so mamice in žene kar zapustijo. Sploh po porodu imajo ene kar dolgo še izgovor za odvečne kilograme. Jaz sem malo začela telovaditi, ker mi je trebušček ostal malo še, se kar vidi da so mišice fuč na trebušku po carskem. Hvala bogu so vsaj kilogrami šli, imam pa še malce rezerve od prej, tako da se moram lotiti zadeve, če ne bom še kar naprej zgledala kot .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?