Zoja Miša
|
Pridružujem se klubu, neprespanih noči! MI2 sva se zbudili ob 1.30h (čeprav je jedla ob 22h ) in potem sva se hranili 3,5h . Na koncu sem ugotovila, da dobesedno sovražim kupčke! Ker mi zaspi na flaški in potem morava seveda podreti kupčka, se zbudi in hoče zopet jesti. Če kupčka ne podre in jo položim v postlico, se prebudi in je nemirna, ker jo tišči in seveda, mora podreti kupček in potem ugotovi, da je zopet lačna in tako v nedogled...Ne vem zakaj ne poje 150 ml, ali pač kolikor rabi in potem kupček in spanje?! Pojedli sva na koncu res 205 ml, ampak 3,5h. Malo se mi zdi prehudo. Ampak nikakor da jo prepričam, da bi pojedla več v enem kosu. Čez dane že, ponoči pa ne . No, bo že bolje! Včeraj je bilo tudi zanimivo, ker je po 30 min v gostilni ugotovila, da ji ni več fajn in je nisva mogla pomiriti in sva jo seveda peljala ven, na luft. Je bila tu čisto druga pesem, tako da sva ptem z mojim izmenično jedla . Sva se vsaj preluftala med juho, glavno jedjo in sladico. Slow food! Pikica skrbi za najino linijo . Tejkaz, super za kakec, ampak tele noči...te razumem, res! Nodi je kul, ampak smilei, je bil še bolj. Vsaj meni Glede hrane pa si ne moram misliti kako ti je! Revica. Zara, Teja, Taja - čestitke za 5 oz 4 mesece!!! in Tilenčku z zamudo na kvadrat! Erin, tudi Kaja Lina se heba, no tako rečem jaz tem njenim prav posebnim trebušnjakom In sem vedela da si brihtna punca, glede stolčka mislim Naty, tole vaše spanje je že kičasto! In hranjenje! Ti maš zlatega fanta! Gajka, po mojem tudi z GH poskusi, saj se ti bo revi še zmešalo! Res imaš jeklene živce in potrpljenja na kubik! Mariane, super za Taijevo pridnost pri P in hura za mamino čvekanje Cebrca, če te že mora matrati, pa naj te z novim letom res preneha! Kakšna masaže bi ti pra prišla. Svetujem, res pomaga! Pa k strokovnjaku, drugače ni nič! Glede slikic, se strijam z Viliko! Krysia, kaj je to? Mene tudi vsak vikend, sedaj že 3tji zapored en dan, ali soboto ali v nedeljo boli glava! In vzamem lekadol, pa nič ne pomaga . Potem popoldne spijem eno bolj močno turško kavo, pa je nekako bolje! Sploh ne vem zakaj je tako! Vilika, super, tudi pri nas je sedaj 2 dni lepo jedla, nič dretja. Razen teh kupčkov . Sayuri sedaj pa še vprašanje zate. Glede plavanja, mi povej prosim, kako si zrihtala sebe po plavanju? Kam si dala Filipa ta čas? Mislim saj verjetno kompliciram, samo ni mi čisto jasno . In kaj če spi prej, si ga zbudila in dala v vodo? Ni to malo šok? Res verjetno kompliciram, ampak... Zunaj še ni sončeka . Upam, da se kasneje pokaže. Ven bova vseeno šli. Bom do Mengša poskusila pririniti, bi rada šla v lekarno, pa se mi ne da v avto je basati. Ker na žalost imamo malo temenc po glavi! Cela katastrofa, ker imamo toliko las! Pa bom Mustelo kupila, to se spomnem ste najbolj hvalile. Upam, da jih spravim brez večjih problemov. K sreči niso po celi glavi. Grem nekaj pojest, sem za enkrat še brez zajtrka