|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
8.12.2008 10:31:49   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Se že psihično pripravljam na nodija pa mojstra miha pa vse to... zaenkrat gledamo živžav oz ringaraja al kaj je na pop tv in nama je bilo tako heco je je vedno pri poštar peter glavo stegoval k tv-ju in tako lepo poslušal... no saj je pri vseh ampak tej je še posebej prisluhniluser posted image

Nodi je prav luštna risanka. Mojstra Miha ne gledamo (še), pujsa pepa je tudi zakon. Najraje gleda Nodija kako se seli. Tisto risanko vem že na pamet.

Zdaj grem pa res za službo delat, zunaj je še premrzlo za sprehod, Jaša spi,... Idealno za delo user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
8.12.2008 10:51:45   
cebrca
Živijo!

Pa sem spet tu. Mene je pa miklavž čisto po svoje obdari luser posted image . Sicer malo predčasno sem pokasirala križ, ki me še vedno matra !user posted image Zdaj me je žaćel matrat še umeten zob in dlesen je potemnela okoli njega user posted image , pa še tur se mi je naredil, pa ne povem kjeuser posted image ! V glavnem pri nas ni blo miklavža, ker nisem mogla po nakupih, user posted image pa ne mara trgovin. Računam na tisto: saj po novem letu bolje bo!
No sem se malo potožila, zdaj pa da vidim kaj dogaja!

tejkaz bogi Jaša, pa zate user posted image user posted image ker vem da te zelo skrbi,! Kaj pa izvidi, že kaj veš? Pa zelo si pridna, poleg vsega ti je še šef naložil delo, upam da se ti vsaj povrne tako kot je Zoja Miša napisala! Pa pridite k nam, Ivan spi celo noč, pa bom jaz malo dežurala ko mam cajt!user posted image

GH uh koliko vas je že. Mi smo pa po vseh možnih komplikacijah še vedno samo na joški, juhu. Bomo pa kasneje slinčke, roke, lička, puloverčke in mami začel mazat!user posted image user posted image

Zoja Miša, Naty pa sigurno še katera (ne me tepst ker se ne spomnim user posted image ) user posted image user posted image za smrekico! Pri nas bo malo kasneje. Pa malo sem lena in se mi ne da po mah v hosto in bomo letos imeli jaslice na žaganju user posted image user posted image

Zoja Miša user posted image za tvojo mami, da so jo lepo poštimali. Mojemu tastu so pred 15 leti operirali kolk, pa so morali 3x popravljat, barabe!
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo
Meni se zdi ful lepo, da verjamejo v božičke....in ostale, jaz sem vsako leto komaj čakala, je bilo res čarobno, samo je bilo pa res kriza, ko sem izvedala, da ni "dobrih mož". Ampak pričakovanje je pa vseeno ostalo.
Upam, da mojadva ne bosta preveč razočarana. (čez nekaj let)
  Se podpišem user posted image

Pa še čestitke
Erin-Tilen za 4 mesece
Sandra- Teja in Taja za 4 mesece
Maja T- Zara za 5 mesecev

user posted image

gajka verjamem da si probala že vse možne zadeve in variante. A mu mogoče kakšen vonj na tebi ne paše (parfum, deodorant, šampon za lase, ali pa še kaj na kar človek sploh ne bi pomislil) če je po flaški pri user posted image . Ne bit huda name, če odkrivam toplo vodo, ampak tole dretje pri tebi pa traja že toliko časa, da se mi oba z Rokom že pošteno smilita! user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
8.12.2008 10:54:54   
cebrca
tejkaz user posted image za boljše kakanje! Pa lepega nodija imaš user posted image

Pa malo se mormo pohvalit! Ivan me že pridno cuka za lase in jih pridno vleče v usta user posted image user posted image in včeraj v navalu jeze se je popolnoma oblečen s trebuha obrnil na hrbet! Bravo Ivan! user posted image

OK pri nas je polna plenica in alarm!user posted image

< Sporočilo je popravil cebrca -- 8.12.2008 10:57:27 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
8.12.2008 10:59:44   
Erin
Slikice za seznam (če vam je katera všeč):

user posted image user posted image user posted image ZOBEK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SEDENJE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PLAZENJE

user posted image   user posted image user posted image HOJA

Ta je pa lahko za čez 2-3 leta:user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
8.12.2008 11:17:14   
Vilika

user posted image ZOBEK

user posted image   ali user posted image   SEDENJE

user posted image   PLAZENJE

user posted image    HOJA

user posted image

Tile so meni najbolj všeč user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
8.12.2008 11:24:38   
buhtlčk

user posted image ZOBEK

user posted image      user posted image    SEDENJE

user posted image     user posted image PLAZENJE

user posted image      HOJA

user posted image

Takole po vikendu pa komaj komaj pridem do konca. Gašper je na srečo priden zraven mene v ležalniku, čeprav spat pa noče danes sopoldne :( Ma se je ukakal, ko bi rabil zaspat, pa ne vem, če se ni zdajle še enkrat. Ja je, je navdušen. Počakam še minutko, da opravi do konca, pol pa akcija. kako naj potem človek piše!?!?!?! user posted image

Tilen in ostali vse najboljše.

Čestitke za prespane noči. Pri nas manj kot 2x na noč še ni blo. Sem mu dans ob prvem zbujanju dala flašo (ob pol1), je spil 150 in spal od 1h do 4h. Pojedel joške bombe v pol ure in spal do pol6, potem pa jamranje in zbujanje do 7h. No ja, se tolažim s tem, da pa vedno zaspi ob 7h in spi vsaj do polnoči prvo rundo. In kakor koli že, dans sem se naspala, temu se pri nas reče dobra noč..

GH še ne bomo. Mi je pa fajn vas brat.

Miklavž :) Pri nas bodo od zdaj naprej vsi nosili user posted image .

Letin dreka pucat

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
8.12.2008 11:32:48   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

user posted image ZOBEK

user posted image   ali user posted image   SEDENJE

user posted image   PLAZENJE

user posted image    HOJA

user posted image

Tile so meni najbolj všeč user posted image

Erin, tudi so meni najbolj všeč te slikce user posted image ...

Pa hvala vsem za čestitke za mini r.d. mojih T&T user posted image

Čestitke Zari za 5.mesecev user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 8.12.2008 11:36:11 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
8.12.2008 11:38:02   
Vilika
gajkauser posted image user posted image vama pošiljam. Tole že vse predolgo traje. Probajta kaj novega, kot so punce svetovale. Verjetno potem pri tebi dieta sploh ni potrebna, će se stanje še kar slabša. Mogoče bi pa res rad žličko user posted image . Poznam primer ko punčka že pri 2eh mesecih ni hotela več mleka pit pod nobenim pogojem in so začeli z GH, ni bilo druge izbire.

Čestitke vsem avgustovčkom, ki praznujejo obmesečnice user posted image user posted image user posted image

Tejka - Nodi je luštkan. Lepo da vaš Jaša zdaj malo bolj pridobiva na teži, spanje se bo pa tudi porihtalo nazaj. In bravo za boljši kakec.

Cebrca - ti si se pa nekaj zamerila stricu Miklavžu. Upam da te Božiček s čim lepšim obdari user posted image

Krysia - naj se nehajo ti glavoboli user posted image
Naš tudi včasih zelo močno zajoka v spanju - pa ga malo pobožam in žašepetam kakšen stavek in se umiri in spančka dalje bol umirjeno. Če ga pa kar pustim, da se sam pomiri, potem pa vsake 5 minutk joka. Ne vem kako morejo imet ti miceni otročki grde sanje, saj ne doživijo nič slabega user posted image

Pri nas se je v zadnjih dveh dneh stanje malo izboljšalo - spimo spet malo bolje in tudi manj se afnamo s flašo. Zdaj poje 150 ml in še vedno jemo na 3 urce, čeprav je P rekla, da bi bilo dobro počasi priti na 4 ure razmaka.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
8.12.2008 11:48:40   
sayuri
No, zdajle sem ju poštimala. SMo še telovadili, pa jedliuser posted image , pa malce sta se samadva igralauser posted image . Sedaj ju pa zopet zmanjkuje user posted image  Ima pa Zara tko nekam sumljive učke user posted image  Kot da bi zbolela user posted image .  Sem ju hotla za ven naštimat, pa sem ju raje lkar v posteljo dala. Bom videla, kako bo, ko bosta zbujena user posted image

gajka, kaj pa če ti Rok daje prve znake za drugo hrano? SAmo razmišljamuser posted image
cebrca pa kaj se je to nate spravlo user posted image . Boga.... user posted image Ivan je pa tud že akrobat ratal, berem. user posted image

tejkaz super za ta prav kakec in objemčekuser posted image za to, da si pri polni mizi lačna.
anita se zdajle potepa, a ne? NA primorkem je zihr fuuul toplo user posted image
naty kam pa greste v toplice? Sem zgleda zgrešila al pa prehitro berem user posted image
bella kako je s Tjašo? Je zbolela al je bilo samo enodnevno bruhanje?
Erin meni so všeč user posted image ,user posted image ,user posted image  in user posted image . je pa tole vsekakor zelo zelo luštna ideja. user posted image . Z&L tud ob sobotah in nedeljah zraven Filipa kakšno minuto gledata Živžav in ringaraja. So jima tud všeč žive pisane barve. user posted image
mariane super, za dobro prestano prvo pikico user posted image

Kje je pa Zoja miša danes? Bojkotira RR? user posted image
krysia mene danes tud nekaj glava boli... AMpak tkole, kot se tebi pojavljajo tile glavobli mora bit pa zoprno. kako potem sploh zrihtaš Roka? Ker glavoboli so men osebno huda reč. En objemček tud zate user posted image
sandra123 vse najboljše T&T za 4 mesece. PA da bi mali pupici malce bolj spali in pustili mamici, da se odpočije user posted image

Naše spanje je tko, kot je blo. No, zdajle dva dni je tko, da se vsak po 2x zbudi. To je še kar znosno user posted image . O zobkih ni ne duha, ne sluha zaenkrat. Je pa Zara včeraj pogruntala nov položaj. Prekotali se iz hrbta na trebuh, potem pa pokrči eno nogo in dviguje ritko user posted image . Je tko smešna. Zgleda, da je tole že nastavljeno za plazenje user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
8.12.2008 11:50:49   
Zoja Miša
Pridružujem se klubu, neprespanih noči! MI2 sva se zbudili ob 1.30h (čeprav je jedla ob 22huser posted image ) in potem sva se hranili 3,5huser posted image . Na koncu sem ugotovila, da dobesedno sovražim kupčke!user posted image user posted image user posted image  Ker mi zaspi na flaški in potem morava seveda podreti kupčka, se zbudi in hoče zopet jesti. Če kupčka ne podre in jo položim v postlico, se prebudi in je nemirna, ker jo tišči in seveda, mora podreti kupček in potem ugotovi, da je zopet lačna in tako v nedogled...Ne vem zakaj user posted image  ne poje 150 ml, ali pač kolikor rabi in potem kupček in spanje?!user posted image  Pojedli sva na koncu res 205 ml, ampak 3,5h. Malo se mi zdi prehudo. Ampak nikakor da jo prepričam, da bi pojedla več v enem kosu. Čez dane že, ponoči pa neuser posted image .
No, bo že bolje!

Včeraj je bilo tudi zanimivo, ker je po 30 min v gostilni ugotovila, da ji ni več fajn in je nisva mogla pomiriti in sva jo seveda peljala ven, na luft. Je bila tu čisto druga pesem, tako da sva ptem z mojim izmenično jedlauser posted image user posted image . Sva se vsaj preluftala med juho, glavno jedjo in sladico. Slow food! Pikica skrbi za najino linijouser posted image .

Tejkaz, super za kakec, ampak tele noči...te razumem, res! Nodi je kul, ampak smilei, je bil še bolj. Vsaj meniuser posted image  Glede hrane pa si ne moram misliti kako user posted image user posted image  ti je! Revica.user posted image

Zara, Teja, Taja - čestitke za 5 oz 4 mesece!!!user posted image in Tilenčku z zamudo user posted image  na kvadrat!

Erin, tudi Kaja Lina se heba, no tako rečem jaz tem njenim prav posebnim trebušnjakomuser posted image  In sem vedela da si brihtna punca, glede stolčka mislimuser posted image

Naty, tole vaše spanje je že kičasto!user posted image In hranjenje! Ti maš zlatega fanta!

Gajka, po mojem tudi z GH poskusi, saj se ti bo revi še zmešalo! Res imaš jeklene živce in potrpljenja na kubik!user posted image user posted image user posted image

Mariane, super za Taijevo pridnost pri P in hura za mamino čvekanjeuser posted image

Cebrca, če te že mora matrati, pa naj te z novim letom res preneha! Kakšna masaže bi ti pra prišla. Svetujem, res pomaga! Pa k strokovnjaku, drugače ni nič!user posted image

Glede slikic, se strijam z Viliko!

Krysia, kaj je to? Mene tudi vsak vikend, sedaj že 3tji zapored en dan, ali soboto ali v nedeljo boli glava! In vzamem lekadol, pa nič ne pomagauser posted image . Potem popoldne spijem eno bolj močno turško kavo, pa je nekako bolje! Sploh ne vem zakaj je tako!user posted image

Vilika, super, tudi pri nas je sedaj 2 dni lepo jedla, nič dretja. Razen teh user posted image  kupčkovuser posted image .

Sayuri sedaj pa še vprašanje zate. Glede plavanja, mi povej prosim, kako si zrihtala sebe po plavanju? Kam si dala Filipa ta čas? Mislim saj verjetno kompliciram, samo ni mi čisto jasnouser posted image . In kaj če spi prej, si ga zbudila in dala v vodo?user posted image  Ni to malo šok? Res verjetno kompliciram, ampak...

Zunaj še ni sončekauser posted image . Upam, da se kasneje pokaže. Ven bova vseeno šli. Bom do Mengša poskusila pririniti, bi rada šla v lekarno, pa se mi ne da v avto je basati. Ker na žalost imamo malo temenc po glavi!user posted image Cela katastrofa, ker imamo toliko las! Pa bom Mustelo kupila, to se spomnem ste najbolj hvalile. Upam, da jih spravim brez večjih problemov. K sreči niso po celi glavi.

Grem nekaj pojest, sem za enkrat še brez zajtrkauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
8.12.2008 11:52:25   
Zoja Miša
Lepo Sayuri, si me pogrešala. Evo mene in kot vidiš sem te zopet z vprašanjem napadlauser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
8.12.2008 12:07:28   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sayuri sedaj pa še vprašanje zate. Glede plavanja, mi povej prosim, kako si zrihtala sebe po plavanju? Kam si dala Filipa ta čas? Mislim saj verjetno kompliciram, samo ni mi čisto jasnouser posted image . In kaj če spi prej, si ga zbudila in dala v vodo?user posted image  Ni to malo šok? Res verjetno kompliciram, ampak...

Midva sva bila ob 8h že na Difu user posted image . Je bil zgoden za vstajanje in sem se kar za ob 8h prijavila. Spal je celo pot, tam se je pa potem zbudil. Se ga v začetku kar v lupinici tja nesla, ampak je bilo tko težko (še torba zraven z rezervnimi oblačili, brisačo....). Potem sem ga pa kar v voziček spakirala in šla notri. Voziček potem pred vrati pustiš. Moraš bit pa točen oz je bolje, da malce prej prideš. To vam bojo tud tam povedali. Ker potem vaditeljice vrata zaklenejo in ni nikogar v garderobi. Kolikor se spomnim, je bil potek sledeč:
1. Kopalke sem si oblekla kar doma. Sicer je tam en kot z zaveso, kjer se lahko preoblečeš, ampak ga redkokdo uporablja.
2. Ko prideš v garderobo, si izbereš eno omarico. Meni je pasalo bolj pri bazenu. TAm se parkiraš.
3. Pod omarico so na tleh blazine, ki so namenjene izključno dojenčkom. Tja user posted image  položiš. Iz torbe sem vzela vse potrebno za na bazen, ker potem ni priporočljivo skakat v garderobo (brisača zame + za user posted image , dudo, čaj, pamperska in body). Najprej sem slekla sebe do kopalk, nato še Filipa. TAm ga oblečeš v neoprenske kopalke ali plavalno pleničko.
3.Greš na bazen in stvari odložiš na ležalnik. Tam vaditeljice otročka dajo v Fredov obroč (jih imajo tam že napihnjene in ne rabiš svojega). Ta čas greš ti v vodo. Otročka ti one podajo v vodo.
4. Vadba poteka kakšnih 20-30 minut. Tiste, ki so prve prišle v bazen, grejo tud prve ven.
5. Na ležalniku zrihtaš otročka - ven iz kopalk, zaviješ v brisačo. JAz sem potem še sebe hitro zbrisala. ZA pit sem mu dala in potem mi je tud že pasalo, da sem ga tam dala v pleničko in spodnji body (brez rokavov). Moraš pazit, da se otrok prehitro ne ohladi.
6. V garderobi sem izmenično rihtala Filipa in sebe. Filip je bil spet lepo na tisti blazini na tleh.JAz se nisem šla preoblačit v tisto kabino, ampak se mamice ponavadi kar tko preoblečejo. Saj skrivat se nimaš kaj. Pod prisačo si daš kopalke dol, spodnje perilo gor...potem pa že gre. Če pa moraš na WC ali pa v kabino, pa ti vaditeljice popestvajo otročka in tud popazijo. Al sem pa mamico zraven sebe poprosila, naj ga malo popazi. user posted image

Postopek naprej sem ti pa že par dni napisala.user posted image  Če te še kaj zanima, kar vprašaj. VAm bojo pa vse na tistem uvodnem predavanju razložili.

< Sporočilo je popravil sayuri -- 8.12.2008 12:10:29 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
8.12.2008 12:12:37   
betty
Zivjo mamice!

Po dolgem casu mi je uspelo zopet priti do racunalinka. koncno je zaspal :)

Skratka: podnevi spimo skoraj nic. ponoci pa od 9-11 ur v enem kosu.ko gre moj v sluzbo me ob 6 uri zbudi, da si spumpam mleko in ga dam potem v hladilnik za popoldne oz. zvecer. podnevi pa zaspi dvakrat po 20 min na joski, kajti takoj ko ga dam lezat, se zbudi v petih minutah. potem pa ima nekje se uro spanja od 16-17 ure, ko jst gledam Beverly Hils. nato pa spet akcija. Ogromno igrackanja v igralnem centru, grizenje ropotuljice, delanja trebuscnjakov, vriskanja, malo dretja in joka, potem malo povadi kako bi se obrnil na trebuscka, pa mu zal se ne gre.

Vceraj smo sli na krst od moje kolegice. njena hci je stara 3 mesece in je prespala cel krst. sploh ne ve, kdaj je bila krscena. Nas Rok pa se je pred mesecem dni na svojem krstu ful drl :), vceraj pa je cel obred prespal v avtosedezu.

Koncno mi je  uspelo poslati slike za razvit. Poslala sem na soncek.si. Ima katera ze njihove fotke?? upam, da bodo lepe in kvalitetne, kajti narocila sem jih 400 kosov.

Zdej grem pa malo prebrskat, kaj se vam kaj dogaja...

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
8.12.2008 12:27:39   
cebrca

user posted image ZOBEK

user posted image user posted image   SEDENJE

user posted image     user posted image PLAZENJE

user posted image    user posted image HOJA

user posted image

Meni so pa ti najbolj všeč!

Vilika kaj čmo. Sem se zdaj spomnila, kje si kupila tiste blazinice za gret, so super! Bo božiček malo nosil, če se še dobijo!user posted image

OK je user posted image prišel domov, zdaj pa akcija. Takoj najde delo zame, če me najde za računalnikom! Šibam!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
8.12.2008 12:37:15   
Zoja Miša
Hvala Sayuri, zlata si! user posted image Tisto naprej sem zadnjič prebrala.user posted image

Torej Krysia, katero uro bova izbrali? 9h, 10h ali 11h? Sem 12h tudi sama skenslala, mogoče je prej bolje, ker je otrok še bolj pri volji za vse piuser posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
8.12.2008 12:39:15   
naty13

user posted image ZOBEK

user posted image user posted image      SEDENJE

user posted image user posted image   PLAZENJE

user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
8.12.2008 12:42:21   
tejkaz

user posted image ZOBEK

user posted image      SEDENJE

user posted image     PLAZENJE

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
8.12.2008 12:58:50   
tatly
glede seznama se strinjam z tejkaz.da vam povem da prej ko sem odisla iz sobe sem mojo puziko pustla na hrbtu malo prej pa sem sla gledat jo je pa bla na trebuscku(tiho kot miska)user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
8.12.2008 13:02:39   
mariane

user posted image user posted image user posted image ZOBEK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SEDENJE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PLAZENJE

user posted image   user posted image user posted image HOJA

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
8.12.2008 13:03:11   
mariane
sorry

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
8.12.2008 13:31:25   
bella02
user posted image   
ozziebo, sayuri, tejka: ja, smo zdravi. Očitno je Tjaši nekaj bilo narobe v želodčku in ko se je zbruhala, je bila uredu

Po dolgem času me je na TV spet nekaj ganilo do solz. Gledala sem ponovitev Sobotnega popoldneva in bil je prispevek o Miklavževanju na Pediatrični kliniki. Ko sem videla tiste male bučke, povečini gole od kemoterapij, me je globoko pretreslo.
Kaj je alergija na KM, pa morda 1oog premalo ali preveč? NIČ v primerjavi s tistim, kar nekateri preživljajo. Zato pa bodimo vesele za naše štručke in jim namenimo vsako prosto minuto, saj nikoli ne vemo, kaj nas čaka za vogalom. Pa naj jim ON, v karkoli že verujejo , podari zdravja, da bodo imeli priliko preživljati veseli december doma, kakor ga me preživljamo s svojimi družinami!

user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 8.12.2008 13:35:10 >

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
8.12.2008 13:37:33   
bella02

user posted image ZOBEK

user posted image    user posted image user posted image   SEDENJE

user posted image   user posted image    PLAZENJE

user posted image     HOJA

Ti so meni najbolj všeč

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
8.12.2008 13:38:16   
Erin
Naš je prej 2 uri spal, sva jedla jabučka in se igrala, podojila in spet spi..

Hvala vsem za čestitke.user posted image

cebrca
user posted image samo zate...pa to je grozno kaj daješ ti skozi... boga...Vse na kupu... Veš na kaj sem se spomnila... veliko telesnih bolečin pride zaradi notranjega nemira in stresa... Punca, PEJT TI NA MASAŽO, k frizerju, kozmetičarki, savno... POCARTAJ SEBE, mogoče ne veš ampak ZALUŽIŠ SIuser posted image ... mogoče bo kaj boljšeuser posted image user posted image ...me že skrbi zate...user posted image Dlesen namaži s propolisom, tur dol frcni, križ prekrižajuser posted image pa ala uživat...user posted image Malo heca... Pozdravi se.
Bravo Ivan za akrobacije!user posted image

Slikice za seznamček bo pa potem matejchi izbrala ker ga ona ureja...

Meni so pa najbolj ušeč:

user posted image   user posted image    user posted image user posted image   

buhtlček - že spucala dreka?user posted image

Vilika - fajn da se vam je stanje popravilo. 4 ure razmika med jedjo???user posted image user posted image Naš komaj 1,5 ure zdrži... saj bi se mu še zmešalo.. mogoče bo sedaj ko bo GH v polnem pogonu kaj drugačeuser posted image

sayuri - upam da ne boste zboleli...user posted image Pa bravo Zari za novo pozouser posted image

Zoja Miša- te popolnoma razumem kaj si včraj dajala skozi...no to se je meni dogajalo čez cel dan prve 3 tedneuser posted image Sem bila že čisto na koncu z živci... HB je vsaj ponoči spal. Se bo stanje umirilo, brez skrbaj...user posted image Mogoče je imela "slab" dan oz lačenuser posted image

Glavobol za vikend - mogoče zato ker je vaš user posted image doma in pomaga in se psihično malo odpočijete pa šele potem za vami pride... Tako je ponavadi... Sem imela obdobje v službi ko sem imela groooooozno sodelovko in sem bila prve mesece vsak vikend bolna...user posted image user posted image

Bravo Stella za obrat!user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
8.12.2008 14:06:09   
buhtlčk
cebrca se čist strinjam z erin (odkidala sem ga ja user posted image ). Pa RR rabš zarad psihofizične stabilnosti, vsaj to, povej svojemu možeku! In pol te bo sam glava bolela (to bo to ja, jst sm najbl zmatrana v pondelk, ker se čez vikend mal spočijem)

greva midva mal ven, zdejle mi cuza roko, pa sva lih dobr jedla (na 4 ure je pa znanstvena fantastika)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
8.12.2008 14:17:45   
Ryssa

Meni so pa najbolj ušeč:

user posted image   user posted image    user posted image user posted image   

Evo, meni isto.

Ne vem kaj z našim danes, že celo dopoldne ni spal niti minuto user posted image
Pa kr joče, pa stoka, ko pa pridem do postlce se mi pa smeji.
Pa je bil lepo navajen dve rundi odspat do treh, ponavadi vsaj 1 uro eno rundo. Danes pa nič user posted image
Še mleka si ne morem v miru načrpat.

Nič, šibam.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?