Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 9:12:45
|
|
|
|
tatly
|
maja t-vse naj naj zari za 5 mini roj.dan sandra-vse naj naj teji in taji za 4 mini roj.dan
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 9:33:30
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly maja t-vse naj naj zari za 5 mini roj.dan sandra-vse naj naj teji in taji za 4 mini roj.dan Naty, kako sem ti fauš Glede spanja mislim. Jaz res ne vem kaj je temu našmu fantu. Samo jedel bi in jedel. V enem tednu se je tako zredil. Verjetno ima že 6kg. Mleka mi je toliko pridelal, da imam po dveh urah tako trde, da ga moram obvezno priklopit. Ponoči se pa kar sam zbuja na dve uri in mljaska. G pravi, da kadar se zbudi sliši ko cmoka nekaj zraven njega, jaz sem pa čisto ker včasih res ne vem kje je, a sem ga nesla že nazaj, ali sem ga pomečkala, ali je ravno jedel, ali mora kupčka podret. Danes sem verjetno naredila tahuj napako, ko sem zaspala zraven njega in se zbudila čez dve uri ko je še vedno žvečil mojo bradavico. Očitno mu paše hrana brez jajc in mleka No, vsaj enemu. Jaz sem itak že čisto napsihirana glede tega. Prebavo imam takšno, da ne vem ali imam virozo ali je samo tako pospešena. Sama žita in semena. Bljak. No, vsaj hujšam Včeraj smo bili na nečakovem praznovanju rojstnega dne. Same dobrote, jaz sem pa samo vohala. Eva in Jaša sta dobila miklavža od vseh babic stricev, tet. Ogromno čokolad, ki so sedaj v najtemnejšem kotu kuhinje in čakajo, da se jih kdo usmili. Malo sem pojamrala, zdaj se grem pa malo z Jašem igrat, ker se dolgočasi in kasneje komentiram.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 9:34:21
|
|
|
|
Erin
|
tatly, mariane, sandra, ozziebo, gajka - hvala za čestitke naty - vi ste pa že posšteno papanje zastavil. sandra&matejchi - sem šla tudi jaz k julijkam pokukat...res majo fajn - še za 1.zobek, čičanje, plazenje in hojo bodo imele oznakce Matejchi daj mal seznamček spet gor daj... da ofrišamo podatke... ozziebo - čestitke za 1 zobek..no pa imamo lumpa ki je kradel noči! Zara, Teja, Taja - čestitke za 5 oz 4 mesece!!! gajka - Le kaj se dogaja z Rokom da se tako obnaša? Boga...oba... Naš je pa te dni začel se z zgornjim delom telesa dvigovat. Ko leži v naročju se kar posede(!!!).. ali pa kose dojiva da trup malo gor pa noge malo v luft in je tak kot bi poziral Ko pa kravice pase pa rito dviguje...ta mi bo en dan samo zaštartal in za menoj prišel Alarm....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 9:37:17
|
|
|
|
Erin
|
tejka- prej je Jaša štrajkal glede pridobivanja g, sedaj mu pa rastejo..a ni fajn? Bo nadoknadil še vse za nazaj
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 9:37:46
|
|
|
|
tejkaz
|
Pa še čestitke Tilnu za 4 mesece, seveda z zamudo
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 9:38:30
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin tejka- prej je Jaša štrajkal glede pridobivanja g, sedaj mu pa rastejo..a ni fajn? Bo nadoknadil še vse za nazaj Ja, jaz se bom pa tudi nabedela, za vse nazaj, ko sem pridno spančakala, ko ste ve bedele.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 9:46:29
|
|
|
|
Krysia
|
Jutro ... Sem vas komaj prebrala ... smo se včeraj mal potepali (smo šli na Podpeč, pa je jezero ene parkrat večje kot ponavadi ... - sama voda vsepovsod, si ne predstavljam kako je blo v soboto, ker v nedeljo je že začel upadat ...) Naša noč ok - spali 20:30 - 4 - 7. Ob sedmih sem ga pa jst zbudila, ker je očitno nekaj groznega sanjal in se mi je jokal v spanju - prov grozno je blo. Pa sem ga vzela v naročje in prklopla, pa je blo ok .... Zdej pa spet spi ... Aja, moram se mal pohvalit - pasemo kravice . Sicer ne preveč navdušeno, ampak je pogruntal, kako se na roke opre ... Mene pa tko glava boli, da bom šla jst tud mal počivat ... komentiram pozneje ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 9:48:31
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Pa še čestitke Tilnu za 4 mesece, seveda z zamudo Hvala. IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Erin tejka- prej je Jaša štrajkal glede pridobivanja g, sedaj mu pa rastejo..a ni fajn? Bo nadoknadil še vse za nazaj Ja, jaz se bom pa tudi nabedela, za vse nazaj, ko sem pridno spančakala, ko ste ve bedele. Bo tudi tega obdobja konec, ne skrbi. Vse se bo uredilo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 9:50:57
|
|
|
|
Erin
|
Krisia - naš tudi včasih kaj grdega sanja potem se pa s takihm krikom zbudi da oba pokonci vrže, mene in mojega. Bravo za kravce..No vidiš da ste jih dočakali....
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 9:56:39
|
|
|
|
Erin
|
No kje ste, kje ste???? Meni je tamal še mal zakinkal... Sayuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Javi se...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 9:56:48
|
|
|
|
tejkaz
|
Jaša drema v ležalniku. A vam je Nodi bolj všeč? Krysia, kaj pa je s tvojo glavo zadnje čase? Erin, za Tilnove dosežke. zdaj bodo vsak dan kaj novega pogruntili. Gajka verjetno ne bom prva ko ti bo to rekla, kaj ko bi res poskusila kaj Gh dodat ali vsaj čaja, da ti Rok ne bo začel hujšati. Ozziebo, čestitke za zobek. Tatly, kot ti je že Ozziebo povedala, po 4em mesecu lahko gresta uživat v terme. Naty, vi ste pa res pridni. Pride Jaša na inštrukcije kmalu, samo povej ko boste imeli čas. Zoja Miša za mami. Upam da bo še naprej dobro okrevala. Anita, uživajta na mini dopustu. Bella, kako je Tjaša? Katja, vi ste tudi tako pridni. Lepo papcate in zelo luštkan je Jan. Sayuri, tatly, Erin, Ana_P, lepe slikice. Zdaj pa služba
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 9:58:07
|
|
|
|
tejkaz
|
Sam jamram... Sem pa pozabila povedati nekaj zelo lepega - včeraj je prvič kakal rumeno. Sicer je še malo pomešano z zeleno, ampak se že vidi da bo bolje. Danes je bil pa en prdec in je bil že rumen
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 10:01:04
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro oz. dan . Samo pozdravim vas in šibam...imata ta maladva že govorne vaje. Sta se pravkar zbudila Se javim kasneje
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 10:02:00
|
|
|
|
gajka
|
tejkaz - Jaši očitno vsaj paše tvoje ''dietno'' mleko, pri Roku pa je, od kar sem na dieti, skoraj še slabše kot prej! Še bolj zavrača dojenje!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 10:02:02
|
|
|
|
sayuri
|
Aja, sam to...vidim, da se je tejkaz spet preoblekla Nodi ti veliko bolj paše, kot un lalala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 10:05:34
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Gajka verjetno ne bom prva ko ti bo to rekla, kaj ko bi res poskusila kaj Gh dodat ali vsaj čaja, da ti Rok ne bo začel hujšati. Sem že razmišljala v tej smeri, itak bo čez 1 teden imel 5 mesecev... S čim pa naj začnem? Riževe kašice? Pa super, da se je Jašu kakec poštimal!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 10:07:38
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz A vam je Nodi bolj všeč? Erin, za Tilnove dosežke. zdaj bodo vsak dan kaj novega pogruntili. Meni je bil LALALA bolj simpatičen ane kok je fajn ko opazuješ otroka in njegove dosežke...Še nikoli nisem bila ponosna na nekoga zaradi takih drobnih stvari ampak meni se zdijo tako velike in pomembne. V užitek mi je spremljat njegov razvoj...imam ob vsaki stvari takoj fotoaparat zraven, koledar da zapišem datum in miljon lubčkov da ga "pohvalim"
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 10:11:47
|
|
|
|
gajka
|
Meni se bo skegljalo! Ta mali že spet vpije kot da bi ga iz kože dajali!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 10:12:41
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Gajka verjetno ne bom prva ko ti bo to rekla, kaj ko bi res poskusila kaj Gh dodat ali vsaj čaja, da ti Rok ne bo začel hujšati. Moj je bil včeraj ful zoprn pa karkoli sem naredila mu ni bilo nič prav. Sem mu dala od Hippa-komarčka 100 ml za pit in je popil vse No potem se je pa zadovoljen naprej igral. Za probat je če bi tudi pri tebi Gajka delovalo Aja, matejchi, Julijke imajo takole: Kako napredujemo? bastian111 - Gal (1.7.2008) pri 2m Rojstvo: 4280, 54 cm 1.mesec: 4.mesec: 7890g, 73 cm Lunica24 - Luka (5.7.2008) pri 3m (2) pri 5m Rojstvo: 3580g, 53 cm 1.mesec: 4600g; 57 cm 2.mesec: 6210g, 60 cm 3.mesec: 7150g, 65 cm 4.mesec: 8300g, 68 cm Legenda: - prvi zobek - plazim se - sedim - hodim Meni je ful všeč! Lahko poiščem podobne smajlije če češ?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 10:13:46
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Sem pa pozabila povedati nekaj zelo lepega - včeraj je prvič kakal rumeno. Sicer je še malo pomešano z zeleno, ampak se že vidi da bo bolje. Danes je bil pa en prdec in je bil že rumen Kaj pa izvidi blata? So že?
< Sporočilo je popravil Erin -- 8.12.2008 10:14:02 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 10:17:12
|
|
|
|
tejkaz
|
Erin, saj so ti dosežki res pomembi. Ne samo zanj, ampak tudi zate, da si lahko malo ponosna nase, da prav vzgajaš svojega sinčka. Nodi ti bo pa čez kakšno leto in pol bolj všeč, ko boš že vse njegove risanke znala na pamet. Gajka, lahko začneš z riževimi kašicami. Sicer še jaz nisem pogruntala katero mu bom lahko dajala, ker ene imajo Aptamil že notri, verjetno navadno in jo mešala z Alernovo ali pa z mojim mlekom, če ga bom črpala. Ali pa začneš s korenjčkom, kot je meni svetovala P, da se z zelenjavo najprej začne. mogoče pa pokličeš svojo P in še njej opišeš kako je s hranjenje +m in ti bo ona svetovala dalje. Kakšna je pa tvoja prebava po dieti?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 10:18:14
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Sem pa pozabila povedati nekaj zelo lepega - včeraj je prvič kakal rumeno. Sicer je še malo pomešano z zeleno, ampak se že vidi da bo bolje. Danes je bil pa en prdec in je bil že rumen Kaj pa izvidi blata? So že? Ne. Bom danes poklicala.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 10:19:14
|
|
|
|
mariane
|
Jutro! Midva sva iz P.Tai je bil zelo priden,je bil cepljen.Tehtali ga niso,ga je P samo pregledala če je zdrav,tako da sva bila zelo hitro gotova .Tehtala ga bom kar sama, da bo približen podatek za seznam .Sem se pa v čakalnici z ostalimi mamicami tolk načvekala,kot da se že ful poznamo .Ja mamice smo prave čveke . Naslednje cepljenje imava februarja. Ozziebo- za prvi zobek, jaz tud komi čakam da bo pri nas pokukal. Gajka-Tai se mi je tudi dva dni drl v joško,ampak sam zvečer,pa ga je HB minil.Zdej pa točno vem kdaj noče več jest ,ker se mi kr dvigne in začne gledat okol ,je pravi firbec,če koga sliši da govori,hoče takoj videt kdo je .Zdej je že res fajn ,ko jasno pokaže ali je lačen al ne. Nič grem mal pospravt dokler še lahk,lep dan vsem,pa vsem avgustovčkim za mini RD.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 10:22:28
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Erin, saj so ti dosežki res pomembi. Ne samo zanj, ampak tudi zate, da si lahko malo ponosna nase, da prav vzgajaš svojega sinčka. Nodi ti bo pa čez kakšno leto in pol bolj všeč, ko boš že vse njegove risanke znala na pamet. Gajka, lahko začneš z riževimi kašicami. Sicer še jaz nisem pogruntala katero mu bom lahko dajala, ker ene imajo Aptamil že notri, verjetno navadno in jo mešala z Alernovo ali pa z mojim mlekom, če ga bom črpala. Ali pa začneš s korenjčkom, kot je meni svetovala P, da se z zelenjavo najprej začne. mogoče pa pokličeš svojo P in še njej opišeš kako je s hranjenje +m in ti bo ona svetovala dalje. Kakšna je pa tvoja prebava po dieti? Se že psihično pripravljam na nodija pa mojstra miha pa vse to... zaenkrat gledamo živžav oz ringaraja al kaj je na pop tv in nama je bilo tako heco je je vedno pri poštar peter glavo stegoval k tv-ju in tako lepo poslušal... no saj je pri vseh ampak tej je še posebej prisluhnil Gajka- mi smo začeli v soboto s korenčkom, ga dobro prenaša čeprav je šele 4 mesece star. Še bolj pa da pokličeš P in se z njo pomeniš kot je napisala tejka. ti imaš zraven še dieto....
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 8.12.2008 10:25:28
|
|
|
|
Erin
|
Bravo Tai za pogum pri pikici zvagaj in zmeri ga pa kar sama...pri nas je sestra tako površna da mu vedno da nekaj cm premalo potem pa jaz popravljam. Pa sporoči podatke naši matejchi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?