metuljcek321
|
Morning, ladies! Dons sem cist multitask - cebljam z Anjo, berem in komentiram RR, uploadam fotke na FB, mal tam cebljam, pa se strudel jem zraven ... cisti multipraktik. Se dobr, da sem zenska, da zmorem vse naenkrat. Hvala za pohvale za slikici prednovoletnega vzdusja. In ja, rovarka, dam kar na samosprozilec (zato sva pa zmeraj slikani na istem mestu v stanovanju ), ker sicer ne bi imela nic slik od naju. Jaz vedno slikam malcico z atijem, on pa se bolj redko spomni, da bi naju poskljocal. Pa na skupinske tud mal pozabmo. Se bo treba zmigat. Glih vceraj sva ustimala slikice in jih dala razvit (al kako se zdaj rece - v dobi digitalnih fotkic?!). Sva dala kar vec slik v eno, ker sicer bi jih prislo tu mac in bi babice in dedki lahko zaceli razprodajat fotkice Men je nemogoce zbrat neko kulturno (beri: majhno) stevilo slik, k so mi pa vse tko vsec - je mala tak cuker. A je pri vas enako? auroraa, je sponska zirafica, ne? Uheljcki in rozicka sta ful okusna, pravi Anja. rovarka, tistega jez(k)a je mala dobila za darilo, prodajajo jih v BC, mislim da je okoli 25 evrov. Je pa totalno mehek in bi se clovek kar stiskal ob njega, ja. Blacky, jaz si kar odprem okno in kucam notri odgovore ... pa kaksen mini plonkec si napisem (sem pa le iz solstva, ne ), da potem komentiram. Z imeni sem legenda, jep. ilatic, sam, da je Tarik OK. Masina, tkole se pa clovek ful ustrasi, a ne? In ja, tud jaz opazam, kolk je mocna in brca, miga, obraca glavo, da je joj. Jo je treba kar ornk pazit, da ne gre po svoje. dzanika, pri nas je situacija ista, le osebe so mal drugace razporejene - horoskop mislim: mami kozorog, ati ribica, mala rakica Majuska & Blacky, saj velja najbrz isto, kt pri dzaniki, a ne ? Almera, Briljantina, superca! Pa za nagrado. populis, skor sem padla s stola pr tistem s polnjenjem gajbice ... joj, ej, kaksno pihnes A vceraj vama je potem ratalo obrat jagode? Pri nas je bilo pestro, ker je bila tema in so se skrivale dzanika, mirjam, lunica, rebeca & ostale ... samo, da se je srecno izteklo s telimi nasimi pikci! To je vredno najvec na svetu. Meni je blo tud grozno - 2 x krvavela v 2. trimesecju, strah pred ponovnim SS (sem vam ze 100 x zamorila s tem, da se je 1. nosecnost v l. 2003 koncala s SS v 20. tednu, noben vedel, zakaj), bolniska z lezanjem in mirovanjem od prvega dne dalje - grozljivka! Bila je prava psihicna vojna - a bo al ne bo, bo maternicni vrat zdrzal ali ne, cekiranje WC papirja vsakic, ko sem sla na WC - joj, kolk mi je to znano . No, danes je Anja tu, juhuhu . Ji grem kar enega lubcka pritisnit ... cmoooooook ... levinja, lepi nohti - vse 3 slikice so mi vsec in se mi kar sline cedijo. Jaz bi se tud tkole igrala z motivcki, ej, pa ne morem - ti moji nohti blesavi in luskavica na njih ... grrrr ... naj se ze izboljsa (v pet. mam spet dermatologinjo). Me je zelo strah, kaj bo iz tega. Drzte pesti, da mine. Naj bo v stilu easy come, easy go! flower, za spanje. Rizolino in vzdignjeno vzglavje sta torej prava kombinacija. Ma, k bi to ze prej izdali, bi lahko prej probala. auroraa, praznujeta 1 dan pred nama, Nasara pa 1 dan za nama Congrats! December je res the best mesec. Caroben, praznicen, pa tud mal hekticen, priznam. Evo, na FB so slikce Prage