|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
8.12.2008 7:49:14   
Netta
još nešto a ma kira ponoč v spalnici okno odprto?

mi imamo odprto podnevi, ponoči pa zaprem, ker je anina posteljica ravno pod oknom, da ne piha po njej. imamo pa nekje 19 stopinj v sobi

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 801
8.12.2008 7:50:51   
Netta
lunica - kaj te zanima v zvezi s paranormalnim? sem precej stvari o tem prebrala, ampak moram konkretno vedeti za kaj se gre?
če gre pa za razlago sanj...tu sem pa mrzlauser posted image

no, zdaj grem pa na zajtrkuser posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 802
8.12.2008 8:04:18   
maja24
Dobro jutro,kavica je servirana,zajtrka pa ni ker hujšamouser posted image user posted image user posted image

Mirjam ma pa monologeuser posted image user posted image

Blacky tudi tebi hvala za izčrpano razlago o horoskopu,maš prou glede leva,jest nikoli nism nobenmu zamerla oz če se je šlo za kakšn prepir je bil iz moje strani takoj pozablen,moj se pa name drži tut po več dni,ampak dobr sm kr velik flegmatikuser posted image user posted image .Je pa res da sm zlo rada v središču pozornosti in če nism potegnem štulo do pakistanauser posted image user posted image user posted image ,pa ful sm lubosumna,tok da je to kr grda lastnost kar se tiče levov.Sm pa prou molila da se Ela ne bi rodila v znamenju  leva in sm prou vesela da je rakuser posted image

Ela čebela

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 803
8.12.2008 8:04:41   
Tinky
Dobro jutro

Vidim, da me čaka ogromno branja za nazaj, tokrat ste ble med vikendom zelooo zgovorne.

Si grem kavo naredit, Teo se igra na igralni podlogi in upam, da bo vsaj nekaj časa priden.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 804
8.12.2008 8:14:24   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Si grem kavo naredit, Teo se igra na igralni podlogi in upam, da bo vsaj nekaj časa priden.

Bo,bo pridn,zej je itak spočit pa naspan,tok da maš ziher kšno uro mir,preverjenouser posted image

Ela čebela

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 805
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 8:23:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 806
8.12.2008 8:31:52   
ilatic
Punce moje. Naš Tarik ima danes 5 mesecev, nama pa se je zgodilo nekaj groznega. Vsako jutro ga vzamem k sebi v posteljo ko gre mož v službo in dremava naprej. Žal pa mi je danes PADEL iz postelje. Čist sem fertik!!! Pristal je  na trebuščku in na glavici ima rdečino na čelu oziroma. Jokal ni veliko se je hitro umiril, samo jaz se ful bojim da ne bo kaj narobe. Sem pa kasneje odkrila kako se je to zgodilo. Pustila sem ga na igralni podlogi ko sem šla na WC in ko sem prišla nazaj je bil obrnjen za 90 stopinj. Rita se kot norc!!!! in verjetno se je zbudil in začel ritat. A je kateri se to že zgodilo? Joj punce pazite zdaj so pravi vragci.

Neposredna povezava do sporočila: 807
8.12.2008 8:37:51   
maja24
Ilatic joj to je pa res groznouser posted image pa hvala bogu da ni kej hujšega,lej če ti bo začel ful bruhat pejta do P.
Drgač se je pa to lani moji kolegici naredlo,ko sta bla z malim na pojstli in je ona zaspala,nakar jo je jok zbudu in mali je bil na tleh,na srečo pa ni blo nč hujšega.

Ela čebela

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 808
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 8:49:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 9:15:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
8.12.2008 9:19:10   
lex
dobro jutro

najprej ilatic - če nimaš res visoke postelje pol se nimaš kaj bat. veliko otrok je že padlo s postelje in je z njimi vse uredu. moja Alina zleti iz postelje skor vedno, začela je pa že pri taki majhni starost. če ni apatičen, če ne bruha in če ne lije kri iz glave, se nimaš česa bat.
ja smo mislile, da se krči nehajo pa bo - figo zdaj šele bo ko jih bo povsod polno. jaz letos še adventnega venčka nimam, ko bi ga Alina v 1 uri skužla pol bi jo pa skoz morala opozarjat, se mi ne da, ker jo itak zarad drugih stvari.

tako da ilatic nič mu niuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 811
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 9:22:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 9:27:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 813
8.12.2008 9:28:28   
pigama
Dan punce!

Pa ve tulk cvekate, da vas ne folgam brat. Imate same pridne otroke al pa kr spijo. Res se sprašujem kak vam uspe.
Naša noč je bla spet tak tak. Pa saj bo kmalu boljše, tam pri dveh letih sta tavečja dva začela spat. Upam, da bo ta bolj solidarna do mamice.
mojcek moja tudi noče japke, nekaj dni sem se trudila, pol sem ji pa dala hruško. Jo zmaže polovico ko keks. Tak, da se ne sekiraj. Vsak ima svoj okus. 

Neposredna povezava do sporočila: 814
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 9:30:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
8.12.2008 9:34:23   
pigama
Tiste, ki se spoznate na horoskop, kaj pravite na to kar imam jaz doma: ati dvojček, mami rak, starejša hči vodnar, sin strelec, Maja rak.
To še bo pestro!user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 816
8.12.2008 9:38:13   
metuljcek321
Morning, ladies!

Dons sem cist multitask - cebljam z Anjo, berem in komentiram RR, uploadam fotke na FB, mal tam cebljam, pa se strudel jem zraven ... cisti multipraktik. Se dobr, da sem zenska, da zmorem vse naenkrat.

Hvala za pohvale za slikici prednovoletnega vzdusja. In ja, rovarka, dam kar na samosprozilec (zato sva pa zmeraj slikani na istem mestu v stanovanjuuser posted image  user posted image  user posted image ), ker sicer ne bi imela nic slik od naju. Jaz vedno slikam malcico z atijem, on pa se bolj redko spomni, da bi naju poskljocal. Pa na skupinske tud mal pozabmo. Se bo treba zmigat.

Glih vceraj sva ustimala slikice in jih dala razvit (al kako se zdaj rece - v dobi digitalnih fotkic?!). Sva dala kar vec slik v eno, ker sicer bi jih prislo tu mac in bi babice in dedki lahko zaceli razprodajat fotkiceuser posted image  Men je nemogoce zbrat neko kulturno (beri: majhno) stevilo slik, k so mi pa vse tko vsec - je mala tak cuker. A je pri vas enako?

auroraa, je sponska zirafica, ne? Uheljcki in rozicka sta ful okusna, pravi Anja.

rovarka, tistega jez(k)a je mala dobila za darilo, prodajajo jih v BC, mislim da je okoli 25 evrov. Je pa totalno mehek in bi se clovek kar stiskal ob njega, ja.

Blacky, jaz si kar odprem okno in kucam notri odgovore ... pa kaksen mini plonkec si napisem (sem pa le iz solstva, neuser posted image ), da potem komentiram. Z imeni sem legenda, jep.

ilatic, sam, da je Tarik OK. Masina, tkole se pa clovek ful ustrasi, a ne? In ja, tud jaz opazam, kolk je mocna in brca, miga, obraca glavo, da je joj. Jo je treba kar ornk pazit, da ne gre po svoje.

dzanika, pri nas je situacija ista, le osebe so mal drugace razporejene - horoskop mislim: mami kozorog, ati ribica, mala rakicauser posted image  user posted image  user posted image  Majuska & Blacky, saj velja najbrz isto, kt pri dzaniki, a neuser posted image ?

Almera, Briljantina, superca! Pa user posted image  za nagrado.

populis, skor sem padla s stola pr tistem s polnjenjem gajbice ... joj, ej, kaksno pihnesuser posted image  A vceraj vama je potem ratalo obrat jagode? Pri nas je bilo pestro, ker je bila tema in so se skrivaleuser posted image  user posted image  user posted image

dzanika, mirjam, lunica, rebeca & ostale ... samo, da se je srecno izteklo s telimi nasimi pikci! To je vredno najvec na svetu. Meni je blo tud grozno - 2 x krvavela v 2. trimesecju, strah pred ponovnim SS (sem vam ze 100 x zamorila s tem, da se je 1. nosecnost v l. 2003 koncala s SS v 20. tednu, noben vedel, zakaj), bolniska z lezanjem in mirovanjem od prvega dne dalje - grozljivka! Bila je prava psihicna vojna - a bo al ne bo, bo maternicni vrat zdrzal ali ne, cekiranje WC papirja vsakic, ko sem sla na WC - joj, kolk mi je to znanouser posted image . No, danes je Anja tu, juhuhuuser posted image . Ji grem kar enega lubcka pritisnit ... cmoooooook ...

levinja, lepi nohti - vse 3 slikice so mi vsec in se mi kar sline cedijo. Jaz bi se tud tkole igrala z motivcki, ej, pa ne morem - ti moji nohti blesavi in luskavica na njih ... grrrr ... naj se ze izboljsa (v pet. mam spet dermatologinjo). Me je zelo strah, kaj bo iz tega. Drzte pesti, da mine. Naj bo v stilu easy come, easy go!

flower, user posted image  za spanje. Rizolino in vzdignjeno vzglavje sta torej prava kombinacija. Ma, k bi to ze prej izdali, bi lahko prej probala.

auroraa, praznujeta 1 dan pred nama, Nasara pa 1 dan za namauser posted image  user posted image  user posted image  Congrats! December je res the best mesec. Caroben, praznicen, pa tud mal hekticen, priznam.

Evo, na FB so slikce Prageuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 817
8.12.2008 9:40:09   
lex
blacky in majuska - lubici moji a še meni povesta našo kombinacijo user posted image  ati devica, mami vodnar, Aleks vodnar, Alina dvojček, Vita rak

kolikor sem jaz brala horoskope in vse skupaj je res, da se vodnarji in dvojčki uspemo razumet. Ker se mi zdi, da je Alina čist na moji valovni (sma z mamo imeli isti primer, le da je obratno - mama dvojček, jaz vodnar in sva še zdaj ta bolj frendici - če bi mi kdo pri 15 letih rekel, da bom kdaj to izustla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 818
8.12.2008 9:40:57   
pigama
rebeca ja imam 3 škrate, deca ki ga nikol ni doma in psa. Smo povprečna slovenska družina!user posted image
Starejša hči je Pia, januarja bo stara 7 let in je prvošolka. Do sedaj zelo pridna v šoli. Sin je Gašper, včeraj je upihnil 4. svečko na tortici. Ne hodi v vrtec, naj se to leto še carta z mano. Maja pa je rojena 28. 7. 2008. Pridna, kot vsi naši julijčki!!!

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 819
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 9:44:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
8.12.2008 9:45:03   
lex
user posted image user posted image user posted image Gašper (od pigama) vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 821
8.12.2008 9:45:27   
pigama
Blacky za seznam Maja
rojstvo: 4185 g, 56 cm
6. tednov: 5300 g, 59 cm
3. meseci: 6300 g, 63 cm

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 822
8.12.2008 9:48:24   
pigama
lex Gašper se zahvaljuje za voščilo, so mu ful všeč tortice!

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 823
8.12.2008 9:52:34   
ilatic
Sem klicala patronažno mi ni dal mira. Ja Tarik je sedaj ok ima mal rdečo ampak se že smeje. Patronažna pravi, da ni panike, ker pozna mojo posteljo in pravi da je večji problem kopalnica ter previjalna. Itak pravi da imajo še full hrustanca v glavi ki ga obvaruje takih padcev do enega leta. Pravi če bi bilo kaj hujšega bi bila takoj panika. Ga pa seveda morm opazovat danes za bruhanje in apatičnost. Noro.

Ja glede horoskopov ste neki debatirale. Baje kozorog in vodnarka ne gresta nikakor skupi!!! Midva se pa že 13 leto vlečeva skup. Mogoče zarad otrok. Hi hi. se pa nama ful dogaja telepatija. Je bil na Portugalskem in ko sem pomislila na njega kaj dela pa dobim sms. Noro. Sem se kr vstrašla pa nisem več upala na njega mislit. user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 824
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 9:54:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?