Zoja Miša
|
Se vidi, da je nedelja in zatišje! Mi smo bili včeraj pri moji mami in izgleda res super! Veliko bolje, kot po prvi operaciji! Je rekla, da je kar ozdravela, ko smo prišli . Pikica je bila nekaj malega sitkana, a verjetno zato, ker je bila malo utrujena in nekaj se ji je pretakalo po želodčku. Celo pot nazaj spala in Mullerja prespala, se doma zbudila in smo morali jesti in potem je končno, po 2,5 dneh zopet kakala! Je bilo naprej tudi zeleno, kasneje, ko ji je uspelo še enkrat, pa normalno, rumeno. Potem je zopet jedla in jedla in jedla...pa divjala na vso moč. Po mojem, ji je pasalo, ko je rito spraznila! Danes je ful dobre volje. Upam, da bo tudi kasneje, ko pridejo prijatelji in gremo ven jest. Sicer peš, z vozekom do gostilne, ampak...no 2 x se je to dobro obneslo, upam, da se bo tudi tokrat. Spali bolj tako, tako. 23-3 in potem do 7h. Vmes sem jo ob 5.30 nekaj mirila. IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo Meni se zdi ful lepo, da verjamejo v božičke....in ostale, jaz sem vsako leto komaj čakala, je bilo res čarobno, samo je bilo pa res kriza, ko sem izvedala, da ni "dobrih mož". Ampak pričakovanje je pa vseeno ostalo. Upam, da mojadva ne bosta preveč razočarana. (čez nekaj let) Se popolnoma strinjam. Naj otrok v nas in naših otrocih, nikoli ne izzveni! Mariane, super za 2 smrekici! In eno takoooooooooo veliko! Prav je tako, da imata otroka svojo v sobici. MI2 s sestro sva tudi tako imeli Erin, bravo za Tilnovo papanje. In za stolček. Ampak, še ni malo prekmalu?! Tatly, čedni sta, ni kaj! Sayuri, lepe slikice! Res, bravo! Sandra, vidiš, ti je Miklavž prinesel pridnega . Pa tak naj ostane vse leto Katja, tudi vi ste pridni pri papanju! Lepe slikice in Jan seveda! Bella, ti si pa pridna pri branju knjig! Lepo! Jaz sem tudi, bila. Sedaj se pa od poroda naprej še nisem spravila, kaj vem, mi nekako ne rata. In upam, da je s Tajo vse o.k.! Želim vam lepo nedeljo!