mogant
|
Hvala vsem, da mislite na nas!!! Danes so mu vstavili traheostomo in sčistili pljučka. Včeraj je bilo zelo hudo, jaz sem se resnično bala da ne bo preživel... pri njemu je bil problem, ker zaradi zoženega grla mu niti niso mogli vstavit dovolj široke cevke in zato ni bil dovolj predihan, pa grlo se tudi ni moglo pozdraviti, ker ga je ta cevka non stop dražila. Ne vem, trenutno še ne morem nič rečt, upam, da se bo stanje končno začelo izboljševati, ker je grlo sproščeno in ta traheostoma mu omogoča zadosten dovod zraka. Nimam pa še zdej odgovora kaj mu je, vsak dan je neka nova zgodba, en čas so mi govorili, da ima mogoče prirojeno tako zoženo grlo, drugi zdravniki se s tem niso strinjali, ker so rekli, da bi se v tem primeru, težave sigurno že kdaj prej pokazale, potem en čas je bilo govora o laringitisu, a da laringitis vseeno ne traja tako dolgo, včeraj so mi rekli, da so zdej potrdili eno virusno influenco, ki tudi zoža grlo, danes je pa ta kirurg, ki mu je vstavil to traheostomo spet reku, da je bil zgleda laringitis, in da se je ta infekt nekako razširil na pljuča, skratka misim, da noben točno ne ve... in to je bil vseskoz problem, ker ga niti zdravit niso znali. Guppy hvala za ponujeno pomoč, ampak trenutno je tudi vse kar lahko sama naredim, da mislim pozitivno in verjamem, da se bo izvleku iz vsega tega. Vidim, da je tudi tvoj Marko bolan, upam, da ne bo nič resnega. Najhuje pri vsem tem je, ker si nisem predstavljala, da nas bo kaj takega doletelo, še posebej ker so bli moji tamali do zdej res skoz zdravi, dobiš občutek, da se jih nič ne more prijet, jaz sem si celo že malo oddahnila, da je ta huje za nami, ker se mi je zdelo, da ko so otroci stari eno leto, da potem več ni take nevarnosti... in kar naenkrat tak preobrat.
|