|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
7.12.2008 22:42:47   
rovar_ka
Populis, ti si še kr tu? kaj Lara še kr ne spi? Ona točno ve kaj vidva naklepatauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 22:45:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 22:47:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
7.12.2008 22:50:08   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jaaaaaaaaaaaooooooooooooooo kr refresham in vsak post pričakam ker še ne spiuser posted image .To človk ne more verjet če ne vidi, zmatrana ko opica a energije ji ne zmanjka kr jamra pa vriska pa se zvija  pe ne pa ne zspat.Je bla čez dan zgleda preveč pridna.

vklopi ji napo/fen/sesalec/brivnik/mešalec/mesoreznico/ , mogoče bo palilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 729
7.12.2008 22:51:25   
maja24
Ma ve ste nore v treh dneh ste se za 30 strani načvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ,no ja,če bo šlo tko naprej pa res loh v roku 14 dneh al pa max. 3 tednih pridem na vrsto z odpiranjem novega delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čveke ste in to tavelkeuser posted image user posted image

Lepo se tipkejte,jest grem v mižoline,še prej pa na en čiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkuser posted image  

Pa lahko noč,zej saj vem da sm na 30.straniuser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 730
7.12.2008 22:51:47   
Anonimen
A SE KATERA KEJ SPOZNA NA NADNARAVNO? NA ZS PROSIM

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
7.12.2008 22:52:07   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Populis, ti si še kr tu? kaj Lara še kr ne spi? Ona točno ve kaj vidva naklepatauser posted image

Ja mam tudi jaz tak občutek ko da bi vedela kaj mava u planu user posted image . Zadnjič se je začela oglašat iz posteljice ven ko je bila skor polna gajbica, sem se nardila da je ne slišim in sem jo do konca napolnilauser posted image user posted image user posted image .

ubijaš meuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 732
7.12.2008 22:52:17   
dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

dzanika;scarey tale tvoja zgodba, super da si na genetiki dobila datum hitro, tam so res ful prijazni vsiuser posted image user posted image .Sem pa tudi jaz gledala prispevek o tem, je bilo pri tedniku in je Pušenjak o tem govoril.

mi je žal da nisem gledala...

na rtvslo.si mal po arhivih Tednika pobrskaj pa morda najdeš.Al pa v iskalnik na strani.

ne vem kdaj je to bilo? Je že kar nekaj časa nazaj sam ne vem koliko. Se kaj spomniš??

Neposredna povezava do sporočila: 733
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 22:52:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
7.12.2008 22:52:32   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

još nešto  a ma kira ponoč v spalnici okno odprto?

ne... ne upam, niti na kip. Zjutraj prezračim za 15 min.

horoskop: jaz škorpijon, mož devica, sin lev. Še meni povejte!

Uh ... si ti ta glavna pri vas? Škorpijoni imate silovit karakter, te mora očka malce prizemljiti? Naši otroci levčki so pa itak srčki, ki zaenkrat predejo in se šele učijo rjovenja user posted image

Uh
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

majuska, hvala ti! to pa da bosta mamica in sin bolestno navezana mi je pa že zdej jasn user posted image bom poskušala stvar držat na normalni distanci, sam se poznam... težka bo...

Na-a, tega nisem rekla, ne smeš to razumeti kot preveč navezana. Le da bo med vama posebna vez user posted image Beseda "bolestno" je pa prehuda.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
7.12.2008 22:53:42   
dzanika

Ja mam tudi jaz tak občutek ko da bi vedela kaj mava u planu user posted image . Zadnjič se je začela oglašat iz posteljice ven ko je bila skor polna gajbica, sem se nardila da je ne slišim in sem jo do konca napolnilauser posted image user posted image user posted image .

ubijaš meuser posted image user posted image user posted image

ampak res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 736
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 22:54:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
7.12.2008 22:55:16   
dzanika
mi smo pa po horoskopu kozorog (ati), ribica (jaz) in rakec Jan.
Zdej ste me pa tolk zdrmale da bi še jaz prosila za razlago. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 738
7.12.2008 22:55:16   
maja24
Majuška dej še men horoskop razlož:jest sm lev,Ela pa ati sta pa rakca

Ela čebela

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 739
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 22:55:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
7.12.2008 22:56:02   
rovar_ka
jaooo000o, levinja! Jaz sem upala da bo čimprej pozabljeno, ti pa spet greš post objavituser posted image ajajaj

Neposredna povezava do sporočila: 741
7.12.2008 22:58:24   
Majuska

Majuska - ti ko si taki ekspert, še meni, še meni plis: jaz oven, moj riba, Tia lev

Pri ribakih nikoli ne veš, katera čustva jim vladajo v nekem momentu ... so pa dobri očetje, ti pa si tista, ki boš morala krotiti otroško trmo, se mi zdi. Samo ne smeš prehitro popeniti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petra1984

Majuska... daj še meni povej, kaj pomenijo naša znamenja - jaz oven, mož škorpijon in Jan rak.

Vidim da je tukaj velik ovnic ... hm, oba z možem sta močna karakterja, Jan bo pa nežna dušica. Vajin sonček je rahločuten in rabi malo vzpodbude, da se ne bo preveč zaprl vase. Bo pa najbrž rad doma.

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Mirjam, tvoj mož je rak, vidim. On je pa res našel čisto pravi poklic zase. Smo taki ljudje, vedno pripravljeni pomagat in ravno v tem, da drugemu pomagaš, je bistvo našega življenja. Vsaj pri meni je tak. Ni mi lepšega, da vidim, da sem nekoga spravila v jok z globokimi čustvenimi besedami, da sem nekomu kupila darilo, ki si ga res želi in je vidno ganjen, ko ga odpre. Res, kar srce mi zaigra ob tem. Žal pa smo raki tudi zelo občutljiva bitja, izredno krhka znotraj, čeprav navzven ne izgledamo tako, ker se skrivamo za svojim trdim oklepom in izgledamo zelo močne osebe. Hitro nas prizadenejo, sploh sebičnost pri ljudeh, hinavščina, samo mimogrede opazka v hecu, pa bomo cel dan razmišljali o tem in tuhtali, zakaj nam je ta človek to rekel. Pravi analizatorji besed smo in se nikakor ne razumemo z ljudmi, ki so flegmatiki, ki zinejo kaj, pa sploh ne razmišljajo o posledicah. Smo pa tudi nepopravljivi romantiki, dušice prave, družinski ljudje, ki dajo vse za svoje otroke, večinoma imamo obraz okrogle oblike in smo ljudje, ki nismo radi v središču pozornosti. Znamo pa včasih tudi uporabit svoje klešče, da tak čisto potiho uščipnemo in trofimo človeka tam, kjer najbolj boli, z besedami seveda. Pa nikoli, ampak res nikoli ne pozabimo krivice in s tem gremo v grob. Žal ne znamo pozabit, odpustimo že, pozabimo pa nikoli.
Sem vsaj malo zadela tvojega dragega?
Ti pa si en mali bikec, trmast, da je groza, vse mora bit po tvojem in verjetno je možek tisti, ki velikokrat popusti, da se pobotata. Kolko gresta skupaj, pa ti bom v horoskop pogledala....čakaj...
Bik je počasen, čuten in trd kot kamen. Njegovi ljubezenski odnosi trajajo veliko dlje kot pri drugih znamenjih, morda tudi zaradi prave tehnike osvajanja. S poljubi rad zavlačuje, so pa sicer iskreni in trajajo.
Levi pa so ufff, borbeni ljudje, navajeni luksuza in središča pozornosti, zarjovejo in znorijo, ko jih poči film, vendar to lahko traja kar nekaj časa. Imajo visok prag potrpežljivosti, ker so predvsem tudi leni.  Ja, moj mož je lev, tak da vem, kaj govorim.

Upam, da sem vsaj nekaj zadela. Jaz pa dam kar veliko na horoskop.
Mi smo pa vodnar, rakica, rakica in lev (Nejc, jaz, Teja in mož).

Kje si pa snela tale opis za bike? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 742
7.12.2008 22:59:02   
Anonimen
almera, nisem mislila kreme

sej si ti p... h.. ane, tam piše da si neko masažno blazino zadela...

a niti ne veš?

160 nagrad je blo...

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
7.12.2008 22:59:16   
Nasara88

jaooo000o, levinja! Jaz sem upala da bo čimprej pozabljeno, ti pa spet greš post objavituser posted image ajajaj

pa to se mora pisat v zgodovino čveka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 744
7.12.2008 23:02:57   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

pa to se mora pisat v zgodovino čveka user posted image user posted image user posted image user posted image

niti pod točko raznouser posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 745
7.12.2008 23:05:13   
dzanika
punce kolk se kej telem rovarju dobr zdi ko bere zdej naše komentarje na to kar je napisal. Sigurno je kaj pregledal kako smo reagirale na njegov post. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 746
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 23:05:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
7.12.2008 23:07:06   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

punce kolk se kej telem rovarju dobr zdi ko bere zdej naše komentarje na to kar je napisal. Sigurno je kaj pregledal kako smo reagirale na njegov post. user posted image user posted image user posted image

Rit  mu raste, valdauser posted image Veš da je ponosn, kaj pa drugauser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 748
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 23:07:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
7.12.2008 23:07:19   
dzanika
zdej sem šla gledat. Ja almera mislim da si res zadela masažno blazino. Poglej si tukaj: http://www.ringaraja.net/zakljucena-je-nagradna-igra-nivea-body-sos_1264.html

< Sporočilo je popravil dzanika -- 7.12.2008 23:08:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?