Blacky30
|
Sasi13, smo pred kratkim debatirale o tem, kako naj na seznamu označujemo zobke, pa je prevladala večina, da naj bodo v oklepaju ostali, za prvega pa se dobi zajčka. Bi bil seznam res malo nepregleden. Mirjam, tvoj mož je rak, vidim. On je pa res našel čisto pravi poklic zase. Smo taki ljudje, vedno pripravljeni pomagat in ravno v tem, da drugemu pomagaš, je bistvo našega življenja. Vsaj pri meni je tak. Ni mi lepšega, da vidim, da sem nekoga spravila v jok z globokimi čustvenimi besedami, da sem nekomu kupila darilo, ki si ga res želi in je vidno ganjen, ko ga odpre. Res, kar srce mi zaigra ob tem. Žal pa smo raki tudi zelo občutljiva bitja, izredno krhka znotraj, čeprav navzven ne izgledamo tako, ker se skrivamo za svojim trdim oklepom in izgledamo zelo močne osebe. Hitro nas prizadenejo, sploh sebičnost pri ljudeh, hinavščina, samo mimogrede opazka v hecu, pa bomo cel dan razmišljali o tem in tuhtali, zakaj nam je ta človek to rekel. Pravi analizatorji besed smo in se nikakor ne razumemo z ljudmi, ki so flegmatiki, ki zinejo kaj, pa sploh ne razmišljajo o posledicah. Smo pa tudi nepopravljivi romantiki, dušice prave, družinski ljudje, ki dajo vse za svoje otroke, večinoma imamo obraz okrogle oblike in smo ljudje, ki nismo radi v središču pozornosti. Znamo pa včasih tudi uporabit svoje klešče, da tak čisto potiho uščipnemo in trofimo človeka tam, kjer najbolj boli, z besedami seveda. Pa nikoli, ampak res nikoli ne pozabimo krivice in s tem gremo v grob. Žal ne znamo pozabit, odpustimo že, pozabimo pa nikoli. Sem vsaj malo zadela tvojega dragega? Ti pa si en mali bikec, trmast, da je groza, vse mora bit po tvojem in verjetno je možek tisti, ki velikokrat popusti, da se pobotata. Kolko gresta skupaj, pa ti bom v horoskop pogledala....čakaj... Bik je počasen, čuten in trd kot kamen. Njegovi ljubezenski odnosi trajajo veliko dlje kot pri drugih znamenjih, morda tudi zaradi prave tehnike osvajanja. S poljubi rad zavlačuje, so pa sicer iskreni in trajajo. Levi pa so ufff, borbeni ljudje, navajeni luksuza in središča pozornosti, zarjovejo in znorijo, ko jih poči film, vendar to lahko traja kar nekaj časa. Imajo visok prag potrpežljivosti, ker so predvsem tudi leni. Ja, moj mož je lev, tak da vem, kaj govorim. Upam, da sem vsaj nekaj zadela. Jaz pa dam kar veliko na horoskop. Mi smo pa vodnar, rakica, rakica in lev (Nejc, jaz, Teja in mož).
|