Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:21:35
|
|
|
|
Estrella*
|
tally: kdaj boš Emilijo strigla???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:21:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse za Nejčka kje sem pa to zgrešila A pa sta bila že pri P? Jaz sem mu poleg dvignjenega vzglavja še kanila par kapljic eteričnega olja Evkaliptus v vlažilec zraka, ki je vlažil in ioniziral celo noč. pa hvala Tiana, sicer ne vem kje sem brala, da eterična olja lepijo bronhije, zato se nekak upiram... barbaw ja k dežurnem, ker tale naš je d.rek. estrella a Andraž je imel iste težave?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:22:44
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse A imaš kaj z evkaliptusom doma ali materino dušico? imam olje 31, ampak to je še preveč močno za njega.bom probala kamilice Tega olja ne poznam. če je z evkaliptusom ga kani na pleničko in mu daj zraven noska, da ga bo vdihoval in mu bo lajšalo dihanje. Pa pelji ga k P na pregled in povej, da se mu stanje slabša. sem ga že 2x peljala, pa mi trdi da je samo prehlas, a piska mu pa tak v pljučih da jst slišim, jst ne vem al je gluh al kaj, pa pravi da kašelj nikoli je traja manj kot 10 dni, ma sej se bomo prestavili drugam, ker tale je podn,. Tega olja si mu ne upam dat, ker sem prej sebe namazala pod nosom, pa me je tak peklo, da bi si skraspala vse lahko,bom šla jutri po tist fitobalm baby gel. Veš kaj ti jaz predlagam. Da jutri počakaš do 19. in greš k dežurnemu. Sam upaj da ne bo slučajno vaš P dežuren
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:23:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: kdaj boš Emilijo strigla??? Ne vem sigurno jo ne bom še. Bom ji postrigla samo če ji bodo šli lasje v učke, drugače ne ker mi je prav dobra ko je tak čupko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:23:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Remember me?? Verjetno bolj švoh Glede na to, da ste v enem dnevu spravile skupaj takšno kopico postov!!!!!!! Ne bom ne brala ne komentirala, ker zdajle res ne utegnem, mogoče jutri preletim. Pod pogojem, da se čimprej spakirate spat in ne "naštepate" preveč strani No, naj vas vsaj pozdravim Danes smo s puncama krasile stanovanje: naredile smo kup obeskov iz hama perlic za na okna in za na smrečico, velika pika je naredila eno krasno pol lepljenko - pol risbo za na vhodna vrata, obe sta barvali "božičkove" nogavice In še in še. Sem ugotovila, da me je Anitka po št. postov že prehitela (po desni ), Estrella* mi pa tako tesno diha za ovratnik, da jo že prav čutim Pošiljam vam kopico in ter seveda Vzemite, kar potrebujete oz. kar vam pripada Mirno nočko vsem pridne punce ste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:24:48
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Remember me?? Verjetno bolj švoh Glede na to, da ste v enem dnevu spravile skupaj takšno kopico postov!!!!!!! Ne bom ne brala ne komentirala, ker zdajle res ne utegnem, mogoče jutri preletim. Pod pogojem, da se čimprej spakirate spat in ne "naštepate" preveč strani No, naj vas vsaj pozdravim Danes smo s puncama krasile stanovanje: naredile smo kup obeskov iz hama perlic za na okna in za na smrečico, velika pika je naredila eno krasno pol lepljenko - pol risbo za na vhodna vrata, obe sta barvali "božičkove" nogavice In še in še. Sem ugotovila, da me je Anitka po št. postov že prehitela (po desni ), Estrella* mi pa tako tesno diha za ovratnik, da jo že prav čutim Pošiljam vam kopico in ter seveda Vzemite, kar potrebujete oz. kar vam pripada Mirno nočko vsem Pridni ste bili. Mi pa delamo okraske kar iz papirja, moja ni dovolj potrpežljiva za hama perlice.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:24:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem dala Varji sirup Prospan brez klicat P in je kašelj izginil. sem ga kupila v lekarni,pa mi je P. reku bog ne daj tega dajat, zdej pa res več ne vem, kao da sam še bolj draži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:25:13
|
|
|
|
kasso
|
nočko vsem. Varja mi je zaspala v naročju, jaz pa moram še gumi spravt z jahača...pa se mi ne da...mogoče pa grem kar spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:25:43
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Spet je padel Miklavž pri noni. Varja je dobila pametnega kužka, Petja punčko Roxane, Gašper pa enga motorista na daljinca, ki ne dela, tako, da ga bo moral miklavž nazaj vzet za Miklavža. Bo že nesel nazaj v trgovino samo ne vem, kako to otrok razume. A je Roxanne večja od Petje? Ah ne...nesel bo stric v NG, ker je Miklavž jutri tam in se bo probal zment, da mu da enga, ki dela , Roxane je pa za eno glavo manjša. Sem se prej ustrašl v spalnici, kake lase ima Petja....ker seveda spi z njo Je pa bogat tale vaš Miklavž. Pri nas pa nosi suho sadje in kakšno sladkarijo vmes. Moja itak pove samo za sladkarijo, če jo kdo vpraša če je kaj dobila ja je bogat, ker Božiček in Dedek Mraz sta pa zeloooo revna Pri nas pa ravno obratno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:25:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse za Nejčka kje sem pa to zgrešila A pa sta bila že pri P? Jaz sem mu poleg dvignjenega vzglavja še kanila par kapljic eteričnega olja Evkaliptus v vlažilec zraka, ki je vlažil in ioniziral celo noč. pa hvala Tiana, sicer ne vem kje sem brala, da eterična olja lepijo bronhije, zato se nekak upiram... barbaw ja k dežurnem, ker tale naš je d.rek. estrella a Andraž je imel iste težave? Ja skoraj do 3 leta, pol pa še laringitis vsake toliko časa. Če piska v pljučih je prisotna sluz, če se je ne izloča, zelo rado pride do bakterijske pljučnice. V kopalnici naredi paro in bodita notri nekaj časa, da se bo sluz omehčala, potem pa ga daš čez kolena in z roko tolčeš po hrbtu in prsih. Tolčeš z rahlo pokrčeno dlanjo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:26:00
|
|
|
|
Anitka
|
Ja ve pa ste res turbo,saj vas spet ne dohajam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:26:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso nočko vsem. Varja mi je zaspala v naročju, jaz pa moram še gumi spravt z jahača...pa se mi ne da...mogoče pa grem kar spat Nočko tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:26:28
|
|
|
|
jana81
|
špelin zate in za tvoje punce.. jst se odpravljam k dragemu pod dekno,ker še komi diham, nos je poln non stop, kot dežurna pumpa. NOČKO VSEM IN LEPE SANJE...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:26:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso nočko vsem. Varja mi je zaspala v naročju, jaz pa moram še gumi spravt z jahača...pa se mi ne da...mogoče pa grem kar spat Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:26:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja ve pa ste res turbo,saj vas spet ne dohajam Tako je to če se namakaš v jacuzziju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:27:18
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse za Nejčka kje sem pa to zgrešila A pa sta bila že pri P? Jaz sem mu poleg dvignjenega vzglavja še kanila par kapljic eteričnega olja Evkaliptus v vlažilec zraka, ki je vlažil in ioniziral celo noč. pa hvala Tiana, sicer ne vem kje sem brala, da eterična olja lepijo bronhije, zato se nekak upiram... barbaw ja k dežurnem, ker tale naš je d.rek. estrella a Andraž je imel iste težave? A res ???? Faaaak, kaj jaz delam potem mojim otrokom in tud nama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:27:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem dala Varji sirup Prospan brez klicat P in je kašelj izginil. sem ga kupila v lekarni,pa mi je P. reku bog ne daj tega dajat, zdej pa res več ne vem, kao da sam še bolj draži. jaz sem dala in ni bilo nič negativnega. Ta sirup pomaga, da se skašlja. Če je pa kašelj suh, pa ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:27:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin zate in za tvoje punce.. jst se odpravljam k dragemu pod dekno,ker še komi diham, nos je poln non stop, kot dežurna pumpa. NOČKO VSEM IN LEPE SANJE... Nočko tudi vam pa še mal za Nejca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:27:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem dala Varji sirup Prospan brez klicat P in je kašelj izginil. sem ga kupila v lekarni,pa mi je P. reku bog ne daj tega dajat, zdej pa res več ne vem, kao da sam še bolj draži. Prospan je meni rekla P, da samo še bolj paca pluča Ko je otrok večji in se zna odkašljat pa pride ćez dan v poštev, zvečer pa sinecod, da oblaži kašelj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:27:55
|
|
|
|
jana81
|
estrella hvala bova jutri še to probala.. no zdej pa grem na kavč, pa si bom pela uno od Smolarja: rolica papirja (za moj nos)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:29:08
|
|
|
|
Anitka
|
Mi smo še tudi brezzobi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:29:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja ve pa ste res turbo,saj vas spet ne dohajam Tako je to če se namakaš v jacuzziju. Ja, sploh pa če mi je kdo fovš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:29:56
|
|
|
|
*Tiana*
|
Jaz se grem pa registrirat na Shrani.si, da vam pripopam eno slikico. Upam da mi rata.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:30:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo še tudi brezzobi No vsaj še ena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:30:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella hvala bova jutri še to probala.. no zdej pa grem na kavč, pa si bom pela uno od Smolarja: rolica papirja (za moj nos) uživaj na kavču
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?