Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:10:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse A imaš kaj z evkaliptusom doma ali materino dušico? imam olje 31, ampak to je še preveč močno za njega.bom probala kamilice Tega olja ne poznam. če je z evkaliptusom ga kani na pleničko in mu daj zraven noska, da ga bo vdihoval in mu bo lajšalo dihanje. Pa pelji ga k P na pregled in povej, da se mu stanje slabša. sem ga že 2x peljala, pa mi trdi da je samo prehlas, a piska mu pa tak v pljučih da jst slišim, jst ne vem al je gluh al kaj, pa pravi da kašelj nikoli je traja manj kot 10 dni, ma sej se bomo prestavili drugam, ker tale je podn,. Tega olja si mu ne upam dat, ker sem prej sebe namazala pod nosom, pa me je tak peklo, da bi si skraspala vse lahko,bom šla jutri po tist fitobalm baby gel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:10:39
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil Aneja je pa taka lepotička. Ruzak je pa hud kje si ga kupila? en tip mimo trgovine da kar nekaj popusta, pa še vedno je bil drag. ampak sem gledala da bomo obe na komot, ne sam ena . je ona lepo notri, pa meni je super za nosit. sem jo v hrib nosila pol ure, pa sem komot gor prišla. v kenguruju me je hrbet matral že po 10 minutah. Jaz še sama ne bi komot prišla gor. Tko da zate. Zame pa sesil, si bila na Kokoški? ne, sem štartala od hiše direkt v hrib, bla pa na isti višini, sam pol namesto v desno, sem zavila na levo in naredila en tak krog. si predstavljaš? ne, ker še nisem bila ne pri tebi in ne na Kokoški pol pa moraš enkrat priti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:11:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Spet je padel Miklavž pri noni. Varja je dobila pametnega kužka, Petja punčko Roxane, Gašper pa enga motorista na daljinca, ki ne dela, tako, da ga bo moral miklavž nazaj vzet za miklavža. Upam da Gašper ni razočaran.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:11:30
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve kako nevtralizirat vonj čistila iz rok? Kljub rokavicam mi smrdijo. Pojma nimam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:12:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi imamo pa P v 9m 3.2.2009. Aja pa že tri dni vedno pozabim povedat da mamo 2. zobek spodaj , čakamo pa enko zgoraj. za zobek. Mi smo brez. A je Tiana tud tako zgodaj zobeke dobila??? Ja, skoraj ob istih terminih No pol mi dobimo okoli 11m Bom kar dolžino las vpisavala na seznam Pri laseh pa zmagate Sem jo zadaj postrigla, tako, da merimo ob straneh Vidim, da se ne držiš vraž, da do prvega leta ne smeš strižt. A veš kaj, ko sem ji zavezovala slinčke, sem ji vedno lase privezela in sem jo cukala. Mala pa v jok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:13:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Spet je padel Miklavž pri noni. Varja je dobila pametnega kužka, Petja punčko Roxane, Gašper pa enga motorista na daljinca, ki ne dela, tako, da ga bo moral miklavž nazaj vzet za Miklavža. Bo že nesel nazaj v trgovino samo ne vem, kako to otrok razume. A je Roxanne večja od Petje? Ah ne...nesel bo stric v NG, ker je Miklavž jutri tam in se bo probal zment, da mu da enga, ki dela , Roxane je pa za eno glavo manjša. Sem se prej ustrašl v spalnici, kake lase ima Petja....ker seveda spi z njo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:13:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi imamo pa P v 9m 3.2.2009. Aja pa že tri dni vedno pozabim povedat da mamo 2. zobek spodaj , čakamo pa enko zgoraj. za zobek. Mi smo brez. A je Tiana tud tako zgodaj zobeke dobila??? Ja, skoraj ob istih terminih No pol mi dobimo okoli 11m Bom kar dolžino las vpisavala na seznam Pri laseh pa zmagate Sem jo zadaj postrigla, tako, da merimo ob straneh Vidim, da se ne držiš vraž, da do prvega leta ne smeš strižt. A veš kaj, ko sem ji zavezovala slinčke, sem ji vedno lase privezela in sem jo cukala. Mala pa v jok To jaz naš skos delam sam jo ne moti preveč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:13:43
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse za Nejčka kje sem pa to zgrešila A pa sta bila že pri P? Jaz sem mu poleg dvignjenega vzglavja še kanila par kapljic eteričnega olja Evkaliptus v vlažilec zraka, ki je vlažil in ioniziral celo noč. pa
< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 7.12.2008 22:14:15 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:14:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve kako nevtralizirat vonj čistila iz rok? Kljub rokavicam mi smrdijo. Pojma nimam kis
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:14:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse A imaš kaj z evkaliptusom doma ali materino dušico? imam olje 31, ampak to je še preveč močno za njega.bom probala kamilice Tega olja ne poznam. če je z evkaliptusom ga kani na pleničko in mu daj zraven noska, da ga bo vdihoval in mu bo lajšalo dihanje. Pa pelji ga k P na pregled in povej, da se mu stanje slabša. sem ga že 2x peljala, pa mi trdi da je samo prehlas, a piska mu pa tak v pljučih da jst slišim, jst ne vem al je gluh al kaj, pa pravi da kašelj nikoli je traja manj kot 10 dni, ma sej se bomo prestavili drugam, ker tale je podn,. Tega olja si mu ne upam dat, ker sem prej sebe namazala pod nosom, pa me je tak peklo, da bi si skraspala vse lahko,bom šla jutri po tist fitobalm baby gel. Jana , če mu piska v plučih, potem poojdi še enkrat do P. S tem se ni za hecat, ti povem z lastnih izkušenj pri Andražu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:15:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Spet je padel Miklavž pri noni. Varja je dobila pametnega kužka, Petja punčko Roxane, Gašper pa enga motorista na daljinca, ki ne dela, tako, da ga bo moral miklavž nazaj vzet za Miklavža. Bo že nesel nazaj v trgovino samo ne vem, kako to otrok razume. A je Roxanne večja od Petje? Ah ne...nesel bo stric v NG, ker je Miklavž jutri tam in se bo probal zment, da mu da enga, ki dela , Roxane je pa za eno glavo manjša. Sem se prej ustrašl v spalnici, kake lase ima Petja....ker seveda spi z njo A zdaj vsaj boljše spi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:15:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse A imaš kaj z evkaliptusom doma ali materino dušico? imam olje 31, ampak to je še preveč močno za njega.bom probala kamilice Tega olja ne poznam. če je z evkaliptusom ga kani na pleničko in mu daj zraven noska, da ga bo vdihoval in mu bo lajšalo dihanje. Pa pelji ga k P na pregled in povej, da se mu stanje slabša. sem ga že 2x peljala, pa mi trdi da je samo prehlas, a piska mu pa tak v pljučih da jst slišim, jst ne vem al je gluh al kaj, pa pravi da kašelj nikoli je traja manj kot 10 dni, ma sej se bomo prestavili drugam, ker tale je podn,. Tega olja si mu ne upam dat, ker sem prej sebe namazala pod nosom, pa me je tak peklo, da bi si skraspala vse lahko,bom šla jutri po tist fitobalm baby gel. Veš kaj ti jaz predlagam. Da jutri počakaš do 19. in greš k dežurnemu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:15:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi imamo pa P v 9m 3.2.2009. Aja pa že tri dni vedno pozabim povedat da mamo 2. zobek spodaj , čakamo pa enko zgoraj. za zobek. Mi smo brez. A je Tiana tud tako zgodaj zobeke dobila??? Ja, skoraj ob istih terminih No pol mi dobimo okoli 11m Bom kar dolžino las vpisavala na seznam Pri laseh pa zmagate Sem jo zadaj postrigla, tako, da merimo ob straneh Vidim, da se ne držiš vraž, da do prvega leta ne smeš strižt. A veš kaj, ko sem ji zavezovala slinčke, sem ji vedno lase privezela in sem jo cukala. Mala pa v jok boga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:16:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi imamo pa P v 9m 3.2.2009. Aja pa že tri dni vedno pozabim povedat da mamo 2. zobek spodaj , čakamo pa enko zgoraj. za zobek. Mi smo brez. A je Tiana tud tako zgodaj zobeke dobila??? Ja, skoraj ob istih terminih za zobke, pri nas pa ni še nič Kdaj sta se pa Gašper in Petja zobila??? Gašper je prvega dobil 7m, Petja pa v 5 m Pol bi mogla Varja nekje vmes usekat Očitno ni enakega mnenja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:16:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso Spet je padel Miklavž pri noni. Varja je dobila pametnega kužka, Petja punčko Roxane, Gašper pa enga motorista na daljinca, ki ne dela, tako, da ga bo moral miklavž nazaj vzet za miklavža. Upam da Gašper ni razočaran. ne ni, ker je meni prinesel Hama perlice in ker sem mu rekla, da je Miklavž najbrž dal pokvarjeno igračo, ker ni naredil kar je obljubil meni in mojemu. Če bo jutri napako popravil, bo ziher dobil igračo, ki bo 1A.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:16:15
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz odhajam za danes. Moram poskrbet še za enega. Nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:17:00
|
|
|
|
špelin@
|
Remember me?? Verjetno bolj švoh Glede na to, da ste v enem dnevu spravile skupaj takšno kopico postov!!!!!!! Ne bom ne brala ne komentirala, ker zdajle res ne utegnem, mogoče jutri preletim. Pod pogojem, da se čimprej spakirate spat in ne "naštepate" preveč strani No, naj vas vsaj pozdravim Danes smo s puncama krasile stanovanje: naredile smo kup obeskov iz hama perlic za na okna in za na smrečico, velika pika je naredila eno krasno pol lepljenko - pol risbo za na vhodna vrata, obe sta barvali "božičkove" nogavice In še in še. Sem ugotovila, da me je Anitka po št. postov že prehitela (po desni ), Estrella* mi pa tako tesno diha za ovratnik, da jo že prav čutim Pošiljam vam kopico in ter seveda Vzemite, kar potrebujete oz. kar vam pripada Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:17:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz odhajam za danes. Moram poskrbet še za enega. Nočko! Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:18:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse A imaš kaj z evkaliptusom doma ali materino dušico? imam olje 31, ampak to je še preveč močno za njega.bom probala kamilice Tega olja ne poznam. če je z evkaliptusom ga kani na pleničko in mu daj zraven noska, da ga bo vdihoval in mu bo lajšalo dihanje. Pa pelji ga k P na pregled in povej, da se mu stanje slabša. sem ga že 2x peljala, pa mi trdi da je samo prehlas, a piska mu pa tak v pljučih da jst slišim, jst ne vem al je gluh al kaj, pa pravi da kašelj nikoli je traja manj kot 10 dni, ma sej se bomo prestavili drugam, ker tale je podn,. Tega olja si mu ne upam dat, ker sem prej sebe namazala pod nosom, pa me je tak peklo, da bi si skraspala vse lahko,bom šla jutri po tist fitobalm baby gel. Veš kaj ti jaz predlagam. Da jutri počakaš do 19. in greš k dežurnemu. Jaz sem dala Varji sirup Prospan brez klicat P in je kašelj izginil.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:18:58
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Spet je padel Miklavž pri noni. Varja je dobila pametnega kužka, Petja punčko Roxane, Gašper pa enga motorista na daljinca, ki ne dela, tako, da ga bo moral miklavž nazaj vzet za Miklavža. Bo že nesel nazaj v trgovino samo ne vem, kako to otrok razume. A je Roxanne večja od Petje? Ah ne...nesel bo stric v NG, ker je Miklavž jutri tam in se bo probal zment, da mu da enga, ki dela , Roxane je pa za eno glavo manjša. Sem se prej ustrašl v spalnici, kake lase ima Petja....ker seveda spi z njo Je pa bogat tale vaš Miklavž. Pri nas pa nosi suho sadje in kakšno sladkarijo vmes. Moja itak pove samo za sladkarijo, če jo kdo vpraša če je kaj dobila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:19:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Remember me?? Verjetno bolj švoh Glede na to, da ste v enem dnevu spravile skupaj takšno kopico postov!!!!!!! Ne bom ne brala ne komentirala, ker zdajle res ne utegnem, mogoče jutri preletim. Pod pogojem, da se čimprej spakirate spat in ne "naštepate" preveč strani No, naj vas vsaj pozdravim Danes smo s puncama krasile stanovanje: naredile smo kup obeskov iz hama perlic za na okna in za na smrečico, velika pika je naredila eno krasno pol lepljenko - pol risbo za na vhodna vrata, obe sta barvali "božičkove" nogavice In še in še. Sem ugotovila, da me je Anitka po št. postov že prehitela (po desni ), Estrella* mi pa tako tesno diha za ovratnik, da jo že prav čutim Pošiljam vam kopico in ter seveda Vzemite, kar potrebujete oz. kar vam pripada Mirno nočko vsem ja jaz sem pa še gruntala, kdo je pred mano Danes je moja lajtunga bolj dolga MIRNO NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:20:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Spet je padel Miklavž pri noni. Varja je dobila pametnega kužka, Petja punčko Roxane, Gašper pa enga motorista na daljinca, ki ne dela, tako, da ga bo moral miklavž nazaj vzet za Miklavža. Bo že nesel nazaj v trgovino samo ne vem, kako to otrok razume. A je Roxanne večja od Petje? Ah ne...nesel bo stric v NG, ker je Miklavž jutri tam in se bo probal zment, da mu da enga, ki dela , Roxane je pa za eno glavo manjša. Sem se prej ustrašl v spalnici, kake lase ima Petja....ker seveda spi z njo Je pa bogat tale vaš Miklavž. Pri nas pa nosi suho sadje in kakšno sladkarijo vmes. Moja itak pove samo za sladkarijo, če jo kdo vpraša če je kaj dobila Pri nas enako. Letos je dobil še smučarske rokavice. Dedek Mraz je v firmah 2x, božiček prinese kako igračo, pa še za RD dobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:20:30
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse A imaš kaj z evkaliptusom doma ali materino dušico? imam olje 31, ampak to je še preveč močno za njega.bom probala kamilice Tega olja ne poznam. če je z evkaliptusom ga kani na pleničko in mu daj zraven noska, da ga bo vdihoval in mu bo lajšalo dihanje. Pa pelji ga k P na pregled in povej, da se mu stanje slabša. sem ga že 2x peljala, pa mi trdi da je samo prehlas, a piska mu pa tak v pljučih da jst slišim, jst ne vem al je gluh al kaj, pa pravi da kašelj nikoli je traja manj kot 10 dni, ma sej se bomo prestavili drugam, ker tale je podn,. Tega olja si mu ne upam dat, ker sem prej sebe namazala pod nosom, pa me je tak peklo, da bi si skraspala vse lahko,bom šla jutri po tist fitobalm baby gel. Jana , če mu piska v plučih, potem poojdi še enkrat do P. S tem se ni za hecat, ti povem z lastnih izkušenj pri Andražu. Ja, res je. Pa če te bo še enkrat odslovil, vztrajaj še na dodatnem pregledu s stani drugega P. Magari samoplačniško če ne gre drugače.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:20:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Remember me?? Verjetno bolj švoh Glede na to, da ste v enem dnevu spravile skupaj takšno kopico postov!!!!!!! Ne bom ne brala ne komentirala, ker zdajle res ne utegnem, mogoče jutri preletim. Pod pogojem, da se čimprej spakirate spat in ne "naštepate" preveč strani No, naj vas vsaj pozdravim Danes smo s puncama krasile stanovanje: naredile smo kup obeskov iz hama perlic za na okna in za na smrečico, velika pika je naredila eno krasno pol lepljenko - pol risbo za na vhodna vrata, obe sta barvali "božičkove" nogavice In še in še. Sem ugotovila, da me je Anitka po št. postov že prehitela (po desni ), Estrella* mi pa tako tesno diha za ovratnik, da jo že prav čutim Pošiljam vam kopico in ter seveda Vzemite, kar potrebujete oz. kar vam pripada Mirno nočko vsem O izgubljena duša . Lepo da ste uživali danes, želim vam še lahko in mirno nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 22:20:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Spet je padel Miklavž pri noni. Varja je dobila pametnega kužka, Petja punčko Roxane, Gašper pa enga motorista na daljinca, ki ne dela, tako, da ga bo moral miklavž nazaj vzet za Miklavža. Bo že nesel nazaj v trgovino samo ne vem, kako to otrok razume. A je Roxanne večja od Petje? Ah ne...nesel bo stric v NG, ker je Miklavž jutri tam in se bo probal zment, da mu da enga, ki dela , Roxane je pa za eno glavo manjša. Sem se prej ustrašl v spalnici, kake lase ima Petja....ker seveda spi z njo Je pa bogat tale vaš Miklavž. Pri nas pa nosi suho sadje in kakšno sladkarijo vmes. Moja itak pove samo za sladkarijo, če jo kdo vpraša če je kaj dobila ja je bogat, ker Božiček in Dedek Mraz sta pa zeloooo revna
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?