*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil.. sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse A imaš kaj z evkaliptusom doma ali materino dušico? imam olje 31, ampak to je še preveč močno za njega.bom probala kamilice Tega olja ne poznam. če je z evkaliptusom ga kani na pleničko in mu daj zraven noska, da ga bo vdihoval in mu bo lajšalo dihanje. Pa pelji ga k P na pregled in povej, da se mu stanje slabša. sem ga že 2x peljala, pa mi trdi da je samo prehlas, a piska mu pa tak v pljučih da jst slišim, jst ne vem al je gluh al kaj, pa pravi da kašelj nikoli je traja manj kot 10 dni, ma sej se bomo prestavili drugam, ker tale je podn,. Tega olja si mu ne upam dat, ker sem prej sebe namazala pod nosom, pa me je tak peklo, da bi si skraspala vse lahko,bom šla jutri po tist fitobalm baby gel. Jana , če mu piska v plučih, potem poojdi še enkrat do P. S tem se ni za hecat, ti povem z lastnih izkušenj pri Andražu. Ja, res je. Pa če te bo še enkrat odslovil, vztrajaj še na dodatnem pregledu s stani drugega P. Magari samoplačniško če ne gre drugače.
|