|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
7.12.2008 22:21:35   
Estrella*
tally: kdaj boš Emilijo strigla???

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
7.12.2008 22:21:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil..

sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse

user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejčka

kje sem pa to zgrešilauser posted image

A pa sta bila že pri P?

Jaz sem mu poleg dvignjenega vzglavja še kanila par kapljic eteričnega olja Evkaliptus v vlažilec zraka, ki je vlažil in ioniziral celo noč.

pa user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala Tiana, sicer ne vem kje sem brala, da eterična olja lepijo bronhije, zato se nekak upiram...
barbaw ja k dežurnem, ker tale naš je d.rek.
estrella a Andraž je imel iste težave?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 702
7.12.2008 22:22:44   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

pr nas je tale kašelj vse hujši,Nejc je spal ravn pol ure pri mami, pol pa začel nabijat in se zbudil..

sem ga prinesla gor, se nadojila in je zaspal , po 5 minutah se zbudi, ga vzamem k seb, mi zaspi na prsih, ga dam nazaj in zdej upam da bo mirno spal, grem mu še neki toplega dat na prse

user posted image user posted image user posted image

A imaš kaj z evkaliptusom doma ali materino dušico?

imam olje 31, ampak to je še preveč močno za njega.bom probala kamilice

Tega olja ne poznam. če je z evkaliptusom ga kani na pleničko in mu daj zraven noska, da ga bo vdihoval in mu bo lajšalo dihanje. Pa pelji ga k P na pregled in povej, da se mu stanje slabša.

sem ga že 2x peljala, pa mi trdi da je samo prehlas, a piska mu pa tak v pljučih da jst slišim, jst ne vem al je gluh al kaj, pa pravi da kašelj nikoli je traja manj kot 10 dni, ma sej se bomo prestavili drugam, ker tale je podn,.
Tega olja si mu ne upam dat, ker sem prej sebe namazala pod nosom, pa me je tak peklo, da bi si skraspala vse lahko,bom šla jutri po tist fitobalm baby gel.

Veš kaj ti jaz predlagam. Da jutri počakaš do 19. in greš k dežurnemu.

Sam upaj da ne bo slučajno vaš P dežuren user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 703
7.12.2008 22:23:22   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

tally: kdaj boš Emilijo strigla???

Ne vem sigurno jo ne bom še. Bom ji postrigla samo če ji bodo šli lasje v učke, drugače ne ker mi je prav dobra ko je tak čupko user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 704
7.12.2008 22:23:26   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Remember me?? Verjetno bolj švoh user posted image  Glede na to, da ste v enem dnevu spravile skupaj takšno kopico postov!!!!!!!

Ne bom ne brala ne komentirala, ker zdajle res ne utegnem, mogoče jutri preletim. Pod pogojem, da se čimprej spakirate spat in ne "naštepate" preveč strani user posted image

No, naj vas vsaj pozdravim user posted image  

Danes smo s puncama krasile stanovanje: naredile smo kup obeskov iz hama perlic za na okna in za na smrečico, velika pika je naredila eno krasno pol lepljenko - pol risbo za na vhodna vrata, obe sta barvali "božičkove" nogavice user posted image  In še in še.

Sem ugotovila, da me je Anitka po št. postov že prehitela (po desni user posted image ), Estrella* mi pa tako tesno diha za ovratnik, da jo že prav čutim user posted image

Pošiljam vam kopico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ter seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vzemite, kar potrebujete oz. kar vam pripada user posted image

Mirno nočko vsem user posted image

pridne punce steuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 705
7.12.2008 22:24:48   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Remember me?? Verjetno bolj švoh user posted image  Glede na to, da ste v enem dnevu spravile skupaj takšno kopico postov!!!!!!!

Ne bom ne brala ne komentirala, ker zdajle res ne utegnem, mogoče jutri preletim. Pod pogojem, da se čimprej spakirate spat in ne "naštepate" preveč strani user posted image

No, naj vas vsaj pozdravim user posted image  

Danes smo s puncama krasile stanovanje: naredile smo kup obeskov iz hama perlic za na okna in za na smrečico, velika pika je naredila eno krasno pol lepljenko - pol risbo za na vhodna vrata, obe sta barvali "božičkove" nogavice user posted image  In še in še.

Sem ugotovila, da me je Anitka po št. postov že prehitela (po desni user posted image ), Estrella* mi pa tako tesno diha za ovratnik, da jo že prav čutim user posted image

Pošiljam vam kopico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ter seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vzemite, kar potrebujete oz. kar vam pripada user posted image

Mirno nočko vsem user posted image

Pridni ste bili. Mi pa delamo okraske kar iz papirja, moja ni dovolj potrpežljiva za hama perlice.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 706
7.12.2008 22:24:50   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Jaz sem dala Varji sirup Prospan brez klicat P in je kašelj izginil.

sem ga kupila v lekarni,pa mi je P. reku bog ne daj tega dajat, zdej pa res več ne vem, kao da sam še bolj draži.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 707
7.12.2008 22:25:13   
kasso
nočko vsem. Varja mi je zaspala v naročju, jaz pa moram še gumi spravt z jahača...pa se mi ne da...mogoče pa grem kar spatuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 708
7.12.2008 22:25:43   
*Tiana*

Spet je padel Miklavž pri noni. Varja je dobila pametnega kužka, Petja punčko Roxane, Gašper pa enga motorista na daljinca, ki ne dela, tako, da ga bo moral miklavž nazaj vzetuser posted image

user posted image user posted image  za Miklavža. Bo že nesel nazaj v trgovino samo ne vem, kako to otrok razume. user posted image
A je Roxanne večja od Petje?

Ah ne...nesel bo stric v NG, ker je Miklavž jutri tam in se bo probal zment, da mu da enga, ki delauser posted image , Roxane je pa za eno glavo manjša.
Sem se prej ustrašl v spalnici, kake lase ima Petja....ker seveda spi z njouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa bogat tale vaš Miklavž. Pri nas pa nosi suho sadje in kakšno sladkarijo vmes. Moja itak pove samo za sladkarijo, če jo kdo vpraša če je kaj dobila user posted image

ja je bogat, ker Božiček in Dedek Mraz sta pa zeloooo revnauser posted image

Pri nas pa ravno obratno. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 709
7.12.2008 22:25:48   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejčka

A pa sta bila že pri P?

Jaz sem mu poleg dvignjenega vzglavja še kanila par kapljic eteričnega olja Evkaliptus v vlažilec zraka, ki je vlažil in ioniziral celo noč.

hvala Tiana, sicer ne vem kje sem brala, da eterična olja lepijo bronhije, zato se nekak upiram...

Ja skoraj do 3 leta, pol pa še laringitis vsake toliko časa. Če piska v pljučih je prisotna sluz, če se je ne izloča, zelo rado pride do bakterijske pljučnice. V kopalnici naredi paro in bodita notri nekaj časa, da se bo sluz omehčala, potem pa ga daš čez kolena in z roko tolčeš po hrbtu in prsih. Tolčeš z rahlo pokrčeno dlanjo.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 710
7.12.2008 22:26:00   
Anitka
Ja ve pa ste res turbo,saj vas spet ne dohajam

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 711
7.12.2008 22:26:08   
tally

nočko vsem. Varja mi je zaspala v naročju, jaz pa moram še gumi spravt z jahača...pa se mi ne da...mogoče pa grem kar spatuser posted image

Nočko tudi vam

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 712
7.12.2008 22:26:28   
jana81
špelin user posted image user posted image  zate in za tvoje punce..

jst se odpravljam k dragemu pod dekno,ker še komi diham, nos je poln non stop, kot dežurna pumpa.

NOČKO VSEM IN LEPE SANJE...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 713
7.12.2008 22:26:33   
Anitka

Lahko noč

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 714
7.12.2008 22:26:54   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tako je to če se namakaš v jacuzziju.user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
7.12.2008 22:27:18   
*Tiana*

A pa sta bila že pri P?

A res ???? Faaaak, kaj jaz delam potem mojim otrokom in tud nama user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 716
7.12.2008 22:27:21   
kasso

sem ga kupila v lekarni,pa mi je P. reku bog ne daj tega dajat, zdej pa res več ne vem, kao da sam še bolj draži.

jaz sem dalauser posted image in ni bilo nič negativnega. Ta sirup pomaga, da se skašlja. Če je pa kašelj suh, pa ne.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 717
7.12.2008 22:27:45   
tally

špelin user posted image user posted image  zate in za tvoje punce..

jst se odpravljam k dragemu pod dekno,ker še komi diham, nos je poln non stop, kot dežurna pumpa.

NOČKO VSEM IN LEPE SANJE...

Nočko tudi vam pa še mal user posted image user posted image user posted image za Nejca

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 718
7.12.2008 22:27:49   
Estrella*

Prospan je meni rekla P, da samo še bolj paca plučauser posted image Ko je otrok večji in se zna odkašljat pa pride ćez dan v poštev, zvečer pa sinecod, da oblaži kašelj.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 719
7.12.2008 22:27:55   
jana81
estrella hvala bova jutri še to probala..

no zdej pa grem na kavč, pa si bom pela uno od Smolarja: rolica papirja (za moj nos)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 720
7.12.2008 22:29:08   
Anitka
Mi smo še tudi brezzobiuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 721
7.12.2008 22:29:48   
Anitka

Tako je to če se namakaš v jacuzziju.user posted image user posted image

Ja, sploh pa če mi je kdo fovšuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 722
7.12.2008 22:29:56   
*Tiana*
Jaz se grem pa registrirat na Shrani.si, da vam pripopam eno slikico.
Upam da mi rata.user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 723
7.12.2008 22:30:10   
Estrella*

Mi smo še tudi brezzobiuser posted image

user posted image user posted image No vsaj še ena

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 724
7.12.2008 22:30:10   
Anitka

estrella hvala bova jutri še to probala..

no zdej pa grem na kavč, pa si bom pela uno od Smolarja: rolica papirja (za moj nos)

uživaj na kavčuuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?