Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 23:30:48
|
|
|
|
rovar_ka
|
Eh, Majuska, je že pozabljeno, nič skrbet Zjutraj sem še bla čist out, pa mi res ni pasal taka opazka. Če bi jo zdaj vidla sploh ne bi komentirala Nya - hahaha, kak se mali plazi, prava faca HD - misliš da Maje zaradi tega ni? Neee, sigurno se kje potepajo
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 23:38:11
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška uh rovarka...veš kolkrat grem z malo v SW po stopnicah pa se kr vidim kak na njo padem..groza ja take stvari si jaz tudi zamišljam.. kaj vse bi se lahko zgodilo.. pa itak se lahko.. si lahko previden kolko hočeš, pa se še vedno lahko kaj zgodi.. pa če me moj ne pokliče ali ma ugasnjen tel in da vem, da je na cesti, jaz že policijsko frekvenco naštelam, da slišim če je bla kaka prometna, pol pa 24ur in STA.. ful mam nek strah.. sej brezveze... jaz isto. Mene je tut vedno strah kadar je na poti in se mi ne oglasi. Je vedno panika. IZVIRNO SPOROČILO: flower mene pa ful zanima kdo je ta oseba lili3, ki nas vsak dan bere.. rovar_ka če praviš, da tvoja sestra ni jaaa zdej tut bere ko vas jaz za sto let nazaj komentiram. vidim da si se že javila. Dobrodošla med čveke. rovarka žal mi je za tvojega očeta. včeraj pa je očitno bil res takšen težek dan, meni je šlo tut cel dan kar nekaj na jok čist za brezveze. rovarka zdaj sem se pa nasmejala do solz ko sem brala post od tvojega dragega. Joj kako lepo. Sam mal je pa sigurno pil da se nam je javil. Ampak lepo lepo. Sam najbolša je bla pa tista - nabiranje jagod al kaj že. Nič, ne morem vas dohiteti. Mislim da se bom počasi pridružila blacky če bo šlo tko naprej. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 6.12.2008 23:40:29
|
|
|
|
Majuska
|
rovarka ...
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 0:08:11
|
|
|
|
Blacky30
|
Rovarka, še imaš vse kosti cele? Ker tak kot te je majuska zdaj stisnila, ufffff.....velika ljubezen je to med vama.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 0:08:31
|
|
|
|
Blacky30
|
Flower, saj res, zdaj me je dzanika spomnila, da sem te hotla vprašat, kako pa nastaviš policijsko frekvenco? To je nekaj preko vez al kak?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 0:10:54
|
|
|
|
Blacky30
|
Maja24, da se mi takoj nacrtaš sem nazaj, če si slučajno odšla užaljena. HD ni tak mislila, je imela slab dan. Saj mene je tud enkrat tak napizdila, da sem se kar potuhnila in rep med noge. Samo za kaki dve uri, pa sem bla že nazaj, nikak da se me rešijo. In tebe tud hočemo nazaj, takoj!!!!!!!!!!!! HD je drugač fajn punca, saj zdaj bo še bolj fajn, ko ji injekcija spusti. Pa veste, koga še pogrešam???? Majar. Kje hodiš ti, frajla???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 0:12:42
|
|
|
|
Blacky30
|
Vidim, da že vse spite. Hja, nič, grem zdaj oriflame naročilo oddat, potem pa spančkat. Jutri smo sami trije, ati dela. Rovarka, jutri bo naš dan za ustvarjanje, jutri izdelujemo okraske za zunanjo jelko. Bom poslikala in prilepila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 0:18:51
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Rovarka, še imaš vse kosti cele? Ker tak kot te je majuska zdaj stisnila, ufffff.....velika ljubezen je to med vama. jest se vedno tko objemam ... in bom tebe tut stisnila, da ne bo foušije
< Sporočilo je popravil Majuska -- 7.12.2008 0:19:23 >
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 0:33:25
|
|
|
|
Blacky30
|
Ufff, jezna, sem raje prišla nazaj. Polovico naročila nimajo na zalogi, nič ne bom danes naročila, moram še enkrat katalog pregledat in punce poklicat. Vsaj za naše vzgojiteljice imajo, kar sem jih želela kupit. Majuska, hvala. Jaz mam tebe tud ladaaaaaaaa, zlooooooooooo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 0:42:54
|
|
|
|
Blacky30
|
Nočko.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 0:49:08
|
|
|
|
Majuska
|
tut jest grem spat ... končno ... nočko
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 8:09:10
|
|
|
|
rovar_ka
|
Jutro ! Vidim da ste včeraj ful dost načvekale - NE! Naša noč je bla spet zanič, komaj čakam da se mačka neha gonit, ker če bo to še dolgo trajalo, ji bom lastnoročno jajcevode preščipnila Drugače pa smo vredu, Tii je babi miklavž včeraj prinesel ene ful lepe ropotuljice, kosmato kapico in televizijo hahaha, tv je najboljša Je pa že ena ropotuljica pripomogla pri včerajšnjem uspavanju, ker je bla zvečer že taaak zaspana, da se je kr drla nekaj brezveze. Tudi če sem jo imela na rokah ni pomagalo. Je malo zaprla očke, pa spet v jok. No, in ena ropotuljica vibrira, če jo potegneš za rep, je taka ful nežna vibra in sem ji jo nastavla na obraz - zaspala v trenutku
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 8:14:10
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska rovarka ... sem se mogla prav nasmejat temu, oči pa so mi kr ven iz jamic padle
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 8:29:42
|
|
|
|
sasi13
|
rebeca jz nevem kaj jima je zadnje časa, včeri sta jedla ob enajstih, dveh in pol šestih čez dan so štirje obroki, že dajem pa tudi GH jima jo dam pred obrokom, ker ne pojesta veliko tako da obavezno pade flaška mleko sem jima že tudi zgostilo z riževim kosmičim od milupe (ko grejo v aptamil) in neko nočno kašico ampak ni blo nobenga efekta se mi zdi da sta bla še prej lačna. sej še malo in začnemo z aptamil 2 bomo vidl če bo kaj boljše.
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 8:37:50
|
|
|
|
rovar_ka
|
Sasi13 - veš kaj se meni zdi, da ene pač prebudi lakota, drugih ne. Midve s Tio se recimo dojima, pa se zbuja ponoči vsake 3 ure, da se nahranima. Frutka recimo tudi doji, njena Lili pa prespi celo noč že od začetka Enim pač ni usojeno spat celo noč mamicam mislim Bojo pa tudi naši enkrat spali celo noč, je samo vprašanje časa.
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 8:37:53
|
|
|
|
nanka
|
Jutro, samo na hitro, ker smo pri nas čisto out. Natka je tako boga, da jo že tri dni samo nosim in cartam, joka dan in noč. Nimam milimetra kože brez kozic in to take velike in grde, da je joj. Vročino ima 37,5. je skoraj nič. Včeraj sva bili pei dežzrnem in dobile napotnico za infekcijsko, samo zaenkrat ni videti huje, tako da ostajamo doma. Ima jih pa tudi na podplatih, med prsti, na dlani, v glavi pa piko do pike. Res je boga. Toliko zaenkrat, zdaj jo grem pa nazaj cartat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 8:43:41
|
|
|
|
rovar_ka
|
joj nanka, boga tvoja pipika mala Res upam, da vas čimprej zapustijo te koze hudičeve Pa ko hudiča ne moreš nikak pomagat, to je najhujše
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 9:09:13
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro pupe, evo mene, preden se grem nazaj uležt... mali je imel včeraj bolj zaspan dan, nisem mogla verjeti koliko je spal čez dan - morda bo imel spet kak preskok v rasti. Danes se je zbudil ob 7h in sva pozajtrkovala, zdaj z očkom dremuckata dalje. In se jima bom še malce pridružila, sploh ne pridem na čisto s tem svojim pomanjkanjem spanca ... no, počutim se vsaj malce bolje. IZVIRNO SPOROČILO: nanka Jutro, samo na hitro, ker smo pri nas čisto out. Natka je tako boga, da jo že tri dni samo nosim in cartam, joka dan in noč. Nimam milimetra kože brez kozic in to take velike in grde, da je joj. Vročino ima 37,5. je skoraj nič. Včeraj sva bili pei dežzrnem in dobile napotnico za infekcijsko, samo zaenkrat ni videti huje, tako da ostajamo doma. Ima jih pa tudi na podplatih, med prsti, na dlani, v glavi pa piko do pike. Res je boga. Toliko zaenkrat, zdaj jo grem pa nazaj cartat. Revica mala ... moja nečakinja je bila tudi precej boga, jih je imela pri 5 letih in je imela pike celo po genitalijah. Je sestra pravila, da jo je po trikrat na dan tuširala, drugače bi se spraskala do krvi
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 9:16:16
|
|
|
|
Majuska
|
no pa preden grem ...
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2008 9:43:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2008 9:59:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 10:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ker vas ima večina otročke v znamenju rakca..taki smo rakci...razpoloženje niha non stop Res?? Naš je tud rak - 1.dan - pa jaz sem si ful želela, k sem jaz riba - no ampak vseen po moje bolš kot dvoček, ne ? In pa dobro jutro vsem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2008 10:08:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2008 10:13:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2008 10:37:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?