|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 21:08:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 21:10:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: Julijske čveke '08 V. del
6.12.2008 21:11:24   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

neboglasnica jebel cesta, jih hočeš po riti? za kazen, ker hofiš na računalnik, ni čokolade zate dva dni! user posted image

Sorry, nisem si mogla pomagati user posted image . Saj sem prebrala samo peti del....medtem, ko so se pekli piškoti. Sedaj vas pa spet zapuščam za tri tedne.

aja, novinke dobrodošle!

slikice: user posted image

_rebeca_: bom poskusila...

Hvala vsem za nasvete  in

apčih, nočka,

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 21:12:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
6.12.2008 21:14:13   
sasi13
rebeca super da jete sam enkrat na noč. mi še kr jemo dvakrat do trikrat na noč, tk da sem kak dan kot zombi. zbudita se pa že okol pol sedmih. sploh nevem če je to še normalno da tulk jeta ponočiuser posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 21:14:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
6.12.2008 21:16:02   
sasi13
grem zdej v hrčkovo, ker bo kmal alarm.

nočko

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 21:16:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 21:17:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 21:17:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 460
6.12.2008 21:21:18   
Anonimen
NEBOGLASNICA, bi rekla, da boš zdaj 3 tedne pustila pri miru računalnik jaja user posted image no sej, jaz tudi ne bi mogla, dobra si da zdržiš, ampak drugega ti tak ne preostane. škoda da tegale ne boš vidla, kar sem napisala user posted image

eno vprašanje... se spomnite, ko smo kak mesec nazaj debatirale o zaraslih lulčkih in sem jaz rekla, da gre mojemu kožica čisto dol? no zdej pa vidim na odpustnici napisano diagnozo : fimoza. sej to pomeni, da je kožica zarasla ane? al kej drugega? ni mi jasno, ker potegnem kožico ful dol, da se lukna notri vidi.. al jaz kej mešam pojme?

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 21:24:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 21:27:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 21:29:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 464
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 21:34:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 465
6.12.2008 21:43:56   
lex
ati rovar čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo suprise party uspel v nulo. babica je bila presenečena, moj je med branjem govora svoi mami jokal (kar ga še nisem videla), moja torta je bila taka kot more bituser posted image user posted image user posted image , me je bilo fl strah kaj bo, ker še nikoli nisem delala tako velike torte.
drugač je pa Alina zjutraj kuhala z 39.4 pa ji je po svečki vročina padla, ko je bla pa kriza sva šle pa domov. mislim, da ji bodo dale zgornje trojke vetrauser posted image user posted image user posted image user posted image . Še nikoli namreč ni dobila vročine oz. 1x za pol ure. Tak da sem kar presenečena.

glede očkov - mene najbolj preseneti moj, ko Alini frizuro naredi, ker si ga nikoli v življenju ne bi predstavljala da je sposoben kaj takšnega. no edino za špangice reče da so klupiceuser posted image user posted image user posted image . Vedno mi je bil tak strojni tip, ki ne bi tega delal, pa me vedno presenetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem jaz zdaj jagode obiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ups križanke reševat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 466
6.12.2008 21:54:01   
Blacky30
Ojla babike!

Evo mene, končno fraj in brez obiskov. No, ne še čisto fraj, še čakam, da Teja zaspi tu poleg mene na sedežni. Samo je pridna in tiho, tak da ni težav. Miklavž je bil letos res radodaren, Teja je dobila sladkarije (za mami sevedauser posted image ), nogavičke, slinček, kašice Hipp, oblekico, majčko, bodi, res lepa darila. Sploh oblekica mi je všeč. Nejc pa je dobil tono sladkarij, sadja, lego duplo, sp. del trenerke, ustno harmoniko,.... Lepo, lepo....

HD in Majuska, že vnaprej čestitke za obletnico ljubezni, če slučajno v ponedeljek pozabim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  HD, mogoče pa ne bo pozabil in te bo lepo presenetil.user posted image  Pa čestitke za zmago.user posted image user posted image

Mojcek, midva imava tudi januarja in sicer 1.1., pa zato nikoli ne greva na večerjo, ker je takrat vedno po gostilnah novoletni ples, pa meni ni do tega, poleg tega pa imamo ponavadi polno bajto obiskov, tak da itak ne moreva nikamor. Tokrat bova imela 16. obletnico.user posted image

Osa3, končnooooooooooooo lahko zaželim dobrodošlico tudi tebi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In ti zapojem:
Ostani z nami, ostani z nami do konca.......user posted image user posted image  (al je do jutra?), no, saj ni važno.user posted image
Boš dala podatke za seznam? Rabim tvoj pdp, mere ob rojstvu, mere ob posvetovalnici, tvoj rd. Če želiš, seveda.user posted image
Pigama, tudi ti dobrodošla med nami!!! Uf, sem vas vesela, čisto vsake nove. Se starih počasi človek naveliča...user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi ti lahko daš podatke, če hočeš.user posted image

Flower in ostale "mirenarce", kaj potem pri mireni imate user posted image  al je sploh ni?

Netki, jaz sem naročena na Moj malček in ni več porodnih zgodb. Vsaj nisem opazila. Pa hvala za pecivo.user posted image
Lex, uspešne križanke. No, vidiš, tudi strojniki znajo presenetit z urejanjem punčk.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 467
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 21:57:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
6.12.2008 22:02:23   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

levinja..take škornje mora kali dobit!!! kje si jih kupila..oz kje jih je miklavž kupil???

HM..za đabe so ble 4.90 user posted image

kje u h&m taki skornji jst sem jih parkat iskala pa nimajo nic tazga.v katermu si pa to kupla????

Neposredna povezava do sporočila: 469
6.12.2008 22:02:51   
petra1984
hd...po moje se ne bo mogel upret povabilo!!! ...na oberatev jagod, da ne bo pomote!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 470
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 22:04:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 471
6.12.2008 22:05:18   
osa3
menstruacija - 6t po porodu sem začela s KT carezete in pred 14 dnevi (ko sva se prenehala dojiti) prešaltala na yasmine. Tako da jo prvo pričakujem čez teden dni.

kožica na lulčku - Nam je pediatrinja rekla, naj je nič dol ne vlečemo. Zdaj sem pa malo v skrbeh, ker jo očitno vse vlečete. Je še katera dobila takšna navodila kot jaz?

Miklavžek je Filipu pustil darilo pri noni in nonotu (glasbena knjigica, igračke za v vodo in oblekice), doma nas bo obiskal Božiček, dedek Mraz pa bo darilo pustil pri babi. Smo si malo razdelili dobre može user posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 22:05:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 473
6.12.2008 22:08:26   
Anonimen
moja pa še nič ne vriska

bod vesela! user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 474
6.12.2008 22:10:24   
Anonimen
hd, tut mene zanima, ali bo prišel danes prej domov al ne, ker to je pa res blo direktno povabilo in upam, da mu pir in frendi res ne bojo več pomenli.

glugluglu, sem vesela da sta se pomenla, vem kako to boli... moški so včasih take pi.zde res. lahko si cel zlomljen, pa še vedno bedasto sprašujejo: a daj, kaj pa je narobe, kaj cmeraš, men je vse kul user posted image

odgovor glede lulčka, hvala vsem. osa ja naj bi se vleklo dol, jaz večkrat dnevno pri previjanju, tako je manj možnosti, da je čist zaraslo in je potrebno rezanje. previdno in počasi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?