Blacky30
|
Ojla babike! Evo mene, končno fraj in brez obiskov. No, ne še čisto fraj, še čakam, da Teja zaspi tu poleg mene na sedežni. Samo je pridna in tiho, tak da ni težav. Miklavž je bil letos res radodaren, Teja je dobila sladkarije (za mami seveda ), nogavičke, slinček, kašice Hipp, oblekico, majčko, bodi, res lepa darila. Sploh oblekica mi je všeč. Nejc pa je dobil tono sladkarij, sadja, lego duplo, sp. del trenerke, ustno harmoniko,.... Lepo, lepo.... HD in Majuska, že vnaprej čestitke za obletnico ljubezni, če slučajno v ponedeljek pozabim. HD, mogoče pa ne bo pozabil in te bo lepo presenetil. Pa čestitke za zmago. Mojcek, midva imava tudi januarja in sicer 1.1., pa zato nikoli ne greva na večerjo, ker je takrat vedno po gostilnah novoletni ples, pa meni ni do tega, poleg tega pa imamo ponavadi polno bajto obiskov, tak da itak ne moreva nikamor. Tokrat bova imela 16. obletnico. Osa3, končnooooooooooooo lahko zaželim dobrodošlico tudi tebi. In ti zapojem: Ostani z nami, ostani z nami do konca....... (al je do jutra?), no, saj ni važno. Boš dala podatke za seznam? Rabim tvoj pdp, mere ob rojstvu, mere ob posvetovalnici, tvoj rd. Če želiš, seveda. Pigama, tudi ti dobrodošla med nami!!! Uf, sem vas vesela, čisto vsake nove. Se starih počasi človek naveliča... Tudi ti lahko daš podatke, če hočeš. Flower in ostale "mirenarce", kaj potem pri mireni imate al je sploh ni? Netki, jaz sem naročena na Moj malček in ni več porodnih zgodb. Vsaj nisem opazila. Pa hvala za pecivo. Lex, uspešne križanke. No, vidiš, tudi strojniki znajo presenetit z urejanjem punčk.
|