|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
6.12.2008 23:30:48   
rovar_ka
Eh, Majuska, je že pozabljeno, nič skrbet user posted image Zjutraj sem še bla čist out, pa mi res ni pasal taka opazka. Če bi jo zdaj vidla sploh ne bi komentiralauser posted image

Nya - hahaha, kak se mali plazi, prava facauser posted image user posted image

HD - misliš da Maje zaradi tega ni? Neee, sigurno se kje potepajouser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 501
6.12.2008 23:38:11   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

uh rovarka...veš kolkrat grem z malo v SW po stopnicah pa se kr vidim kak na njo padem..grozauser posted image

ja take stvari si jaz tudi zamišljam.. kaj vse bi se lahko zgodilo.. pa itak se lahko.. si lahko previden kolko hočeš, pa se še vedno lahko kaj zgodi.. pa če me moj ne pokliče ali ma ugasnjen tel in da vem, da je na cesti, jaz že policijsko frekvenco naštelam, da slišim če je bla kaka prometna, pol pa 24ur in STA.. ful mam nek strah.. sej brezveze...

jaz isto. Mene je tut vedno strah kadar je na poti in se mi ne oglasi. Je vedno panika.

IZVIRNO SPOROČILO: flower

mene pa ful zanima kdo je ta oseba lili3, ki nas vsak dan bere.. rovar_ka če praviš, da tvoja sestra ni 

jaaa zdej tut bere ko vas jaz za sto let nazaj komentiram. user posted image
vidim da si se že javila. Dobrodošla med čveke. user posted image user posted image

rovarka žal mi je za tvojega očeta. user posted image user posted image

včeraj pa je očitno bil res takšen težek dan, meni je šlo tut cel dan kar nekaj na jok čist za brezveze. user posted image

rovarka zdaj sem se pa nasmejala do solz ko sem brala post od tvojega dragega. Joj kako lepo. Sam mal je pa sigurno pil da se nam je javil. user posted image user posted image   Ampak lepo lepo. user posted image user posted image   Sam najbolša je bla pa tista - nabiranje jagod al kaj že. user posted image user posted image

Nič, ne morem vas dohiteti. Mislim da se bom počasi pridružila blacky če bo šlo tko naprej. user posted image   Lahko noč!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 502
6.12.2008 23:40:29   
Majuska
rovarka ...  user posted image  

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 503
7.12.2008 0:08:11   
Blacky30
Rovarka, še imaš vse kosti cele? Ker tak kot te je majuska zdaj stisnila, ufffff.....velika ljubezen je to med vama.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 504
7.12.2008 0:08:31   
Blacky30
Flower, saj res, zdaj me je dzanika spomnila, da sem te hotla vprašat, kako pa nastaviš policijsko frekvenco? To je nekaj preko vez al kak?user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 505
7.12.2008 0:10:54   
Blacky30
Maja24, da se mi takoj nacrtaš sem nazaj, če si slučajno odšla užaljena. HD ni tak mislila, je imela slab dan. Saj mene je tud enkrat tak napizdila, da sem se kar potuhnila in rep med noge. Samo za kaki dve uri, pa sem bla že nazaj, nikak da se me rešijo. In tebe tud hočemo nazaj, takoj!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  HD je drugač fajn punca, saj zdaj bo še bolj fajn, ko ji injekcija spusti.user posted image user posted image user posted image

Pa veste, koga še pogrešam???? Majar. Kje hodiš ti, frajla???

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 506
7.12.2008 0:12:42   
Blacky30
Vidim, da že vse spite. Hja, nič, grem zdaj oriflame naročilo oddat, potem pa spančkat. Jutri smo sami trije, ati dela.user posted image
Rovarka, jutri bo naš dan za ustvarjanje, jutri izdelujemo okraske za zunanjo jelko. Bom poslikala in prilepila.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 507
7.12.2008 0:18:51   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Rovarka, še imaš vse kosti cele? Ker tak kot te je majuska zdaj stisnila, ufffff.....velika ljubezen je to med vama.user posted image user posted image user posted image

jest se vedno tko objemam ... in bom tebe tut stisnila, da ne bo
foušije user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 7.12.2008 0:19:23 >

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 508
7.12.2008 0:33:25   
Blacky30
Ufff, jezna, sem raje prišla nazaj. Polovico naročila nimajo na zalogi, nič ne bom danes naročila, moram še enkrat katalog pregledat in punce poklicat. Vsaj za naše vzgojiteljice imajo, kar sem jih želela kupit.

Majuska, hvala. user posted image   Jaz mam tebe tud ladaaaaaaaa, zlooooooooooo.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 509
7.12.2008 0:42:54   
Blacky30
Nočko.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 510
7.12.2008 0:49:08   
Majuska
tut jest grem spat ...  končno ... nočko user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 511
7.12.2008 8:09:10   
rovar_ka
Jutrouser posted image !

Vidim da ste včeraj ful dost načvekale - NE! user posted image

Naša noč je bla spet zanič, komaj čakam da se mačka neha gonit, ker če bo to še dolgo trajalo, ji bom lastnoročno jajcevode preščipnilauser posted image

Drugače pa smo vredu, Tii je babi miklavž včeraj prinesel ene ful lepe ropotuljice, kosmato kapico in televizijouser posted image hahaha, tv je najboljšauser posted image

Je pa že ena ropotuljica pripomogla pri včerajšnjem uspavanju, ker je bla zvečer že taaak zaspana, da se je kr drla nekaj brezveze. Tudi če sem jo imela na rokah ni pomagalo. Je malo zaprla očke, pa spet v jok. No, in ena ropotuljica vibrira, če jo potegneš za rep, je taka ful nežna vibra in sem ji jo nastavla na obraz - zaspala v trenutkuuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 512
7.12.2008 8:14:10   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

rovarka ...  user posted image  

user posted image user posted image user posted image sem se mogla prav nasmejat temu, oči pa so mi kr ven iz jamic padleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 513
7.12.2008 8:29:42   
sasi13
rebeca  jz nevem kaj jima je zadnje časa, včeri sta jedla ob enajstih, dveh in pol šestih user posted image čez dan so štirje obroki, že dajem pa tudi GH jima jo dam pred obrokom, ker ne pojesta veliko tako da obavezno pade flaška user posted image mleko sem jima že tudi zgostilo z riževim kosmičim od milupe (ko grejo v aptamil) in neko nočno kašico ampak ni blo nobenga efekta se mi zdi da sta bla še prej lačna. sej še malo in začnemo z aptamil 2 bomo vidl če bo kaj boljše.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 514
7.12.2008 8:37:50   
rovar_ka
Sasi13 - veš kaj se meni zdi, da ene pač prebudi lakota, drugih ne. Midve s Tio se recimo dojima, pa se zbuja ponoči vsake 3 ure, da se nahranima. Frutka recimo tudi doji, njena Lili pa prespi celo noč že od začetkauser posted image

Enim pač ni usojeno spat celo nočuser posted image mamicam mislimuser posted image Bojo pa tudi naši enkrat spali celo noč, je samo vprašanje časa.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 515
7.12.2008 8:37:53   
nanka
Jutro, samo na hitro, ker smo pri nas čisto out. Natka je tako boga, da jo že tri dni samo nosim in cartam, joka dan in noč. Nimam milimetra kože brez kozic in to take velike in grde, da je joj. Vročino ima 37,5. je skoraj nič. Včeraj sva bili pei dežzrnem in dobile napotnico za infekcijsko, samo zaenkrat ni videti huje, tako da ostajamo doma. Ima jih pa tudi na podplatih, med prsti, na dlani, v glavi pa piko do pike. Res je boga. Toliko zaenkrat, zdaj jo grem pa nazaj cartat.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 516
7.12.2008 8:43:41   
rovar_ka
joj nanka, boga tvoja pipika mala user posted image   Res upam, da vas čimprej zapustijo te koze hudičeveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ko hudiča ne moreš nikak pomagat, to je najhujšeuser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 517
7.12.2008 9:09:13   
Majuska
'jutro pupe,

evo mene, preden se grem nazaj uležt... mali je imel včeraj bolj zaspan dan, nisem mogla verjeti koliko je spal čez dan - morda bo imel spet kak preskok v rasti. Danes se je zbudil ob 7h in sva pozajtrkovala, zdaj z očkom dremuckata dalje. In se jima bom še malce pridružila, sploh ne pridem na čisto s tem svojim pomanjkanjem spanca ... no, počutim se vsaj malce bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Jutro, samo na hitro, ker smo pri nas čisto out. Natka je tako boga, da jo že tri dni samo nosim in cartam, joka dan in noč. Nimam milimetra kože brez kozic in to take velike in grde, da je joj. Vročino ima 37,5. je skoraj nič. Včeraj sva bili pei dežzrnem in dobile napotnico za infekcijsko, samo zaenkrat ni videti huje, tako da ostajamo doma. Ima jih pa tudi na podplatih, med prsti, na dlani, v glavi pa piko do pike. Res je boga. Toliko zaenkrat, zdaj jo grem pa nazaj cartat.

Revica mala ... moja nečakinja je bila tudi precej boga, jih je imela pri 5 letih in je imela pike celo po genitalijah. Je sestra pravila, da jo je po trikrat na dan tuširala, drugače bi se spraskala do krvi user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 518
7.12.2008 9:16:16   
Majuska
no pa preden grem ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 9:43:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 520
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 9:59:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 521
7.12.2008 10:01:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ker vas ima večina otročke v znamenju rakca..taki smo rakci...razpoloženje niha non stop

Res?? Naš je tud rak - 1.dan - pa jaz sem si ful želela, k sem jaz ribauser posted image  - no ampak vseen po moje bolš kot dvoček, neuser posted image ? In pa dobro jutro vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 522
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 10:08:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 10:13:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 524
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 10:37:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?