Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 19:55:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
me se zdi, da sma samo midve z laro nonstop gor Če nimam svojega lap topa prižganega, se pa na možev PC švercam... njegov računalnik je cel dan prižgan...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 20:25:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer Bubi v postelji, projekt "sam bo zaspal" je v teku bubika pridna v ležalničku mami pa na RR Amor real, res se ne sekiraj, ne pridobivajo več 1 kg na mesec. Glej, na avtosedežih nakje enačijo 9 mesecev = 9 kg. Jaz sem bubiki tudi povečala luknjice (Avent). Kupila sem ji cuclje s 3 luknjicami, na ostalih pa sem kar povečala z iglo. Se je tudi ful jezila zraven pri hranjenju, ker ni teklo. poje pa 6x130 ml. Ok, vsaj pri dveh flaškah mi tudi po 40 pusti. V glavnem, ne sekiraj se, če normalno napreduje.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 20:26:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....gre katera zraven ..... madona,si mi lušte naredla zdaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 20:27:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa kje so vse babe mty, saraya, .....ostale stalne čveke ... ... ..... saj sem tu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 20:28:10
|
|
|
|
*bubi*
|
TUKAJ so grafki rasti.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 20:30:07
|
|
|
|
arabela*
|
našo pa tak nekaj v ustih matra.Si cele pestke noter tišči,tako močno,da včasih kar bruha zraven
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 20:30:51
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj se gremo skopat in spravit spat. Se kasneje vrnem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 20:31:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo pa tak nekaj v ustih matra.Si cele pestke noter tišči,tako močno,da včasih kar bruha zraven jaz mislim, da je to bolj nagonsko. Da si rokice not tišči. Dokler je pestka, je pri nas še ok, bubika se s stegnjenimi prstki po žrelu požgečka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 21:10:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* jaz mislim, da je to bolj nagonsko. Da si rokice not tišči. Dokler je pestka, je pri nas še ok, bubika se s stegnjenimi prstki po žrelu požgečka saj naša tud včasih,samo po večini pestke.Pav zraven se dere in javka,kot da jo koljemo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 21:52:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara spi.... dršte pesti,d a se ne bo čez pol ure zbudila, tako kot zdej že dva dni... Danes je vse drugo.... je zaspala brez problema... Sam kupčka ni dovolj podrla.... zna bit problem to.... Si je pa nehala pesti tlačit v usta..... zdej si sesa spodnjo ustnico..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 21:55:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara spi.... dršte pesti,d a se ne bo čez pol ure zbudila, tako kot zdej že dva dni... Danes je vse drugo.... je zaspala brez problema... Sam kupčka ni dovolj podrla.... zna bit problem to.... naša pa se je že prvič zbudla spet.Zdaj je tu na meni in še je malo jedla.Grem jo spet položit v postlo,bomo vidli,kaj se bo zgodilo......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 21:56:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Si je pa nehala pesti tlačit v usta..... zdej si sesa spodnjo ustnico..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 22:25:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK no pa sem se še jst mal prijavila da ne bom samo brala.... sem te že pogrešala tu gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 22:26:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dober večer Bubi v postelji, projekt "sam bo zaspal" je v teku bubika pridna v ležalničku mami pa na RR za pohvalit vse 3 ... ...nam najpomembnejše je tisto zadnje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 22:28:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo pa tak nekaj v ustih matra.Si cele pestke noter tišči,tako močno,da včasih kar bruha zraven naš tud to dela, ne sicer cele pesti, pa bruhal še tud ni...samo jo pa ima nonstop v ustih...pol je pa že projekt....hitro dudo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 22:30:50
|
|
|
|
gold fish
|
bubi - sem ti poslala mail...daj poglej, če je zdaj šlo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 22:32:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ima katera živčke in jih ne bo rabla? Rabiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 22:49:27
|
|
|
|
arabela*
|
meni se že meša.Še zdaj ne spi .Jo matra,pa matra,pa kupček,pa usta,pa požrla si bo rokico,revica.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 22:51:40
|
|
|
|
arabela*
|
pa kaj samo mene ta rr tak zeza.Sem na tej temi npr.,pa moram čist ven,če hočem na drugo temo.Pa samo nekaj prkljajo,tetko jim vidim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 22:58:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bogica pupika pa ti tudi.... Lara pa zgleda da bo danes spala brez problema do jutra.... juhuhuu.... Mene nič ne zeza... kako to misliš, da moraš čisto ven?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 23:01:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes pa Titanic gledam... že ene 37tič... in to vedno samo do tam, ko udarijo v ledeno goro...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 23:35:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mene nič ne zeza... kako to misliš, da moraš čisto ven? pa tisto,od A do Ž mi več ne piše zgoraj,pol pa moram kar eno temo **** stisnit,da pridem do osnovne strani,če se razumemo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 23:35:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes pa Titanic gledam... že ene 37tič... in to vedno samo do tam, ko udarijo v ledeno goro... aja,zakaj pa to
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 23:50:04
|
|
|
|
gold fish
|
DOJEČIM MAMICAM Mleko takšen je fantič, da ne mara krega nič, nič skrbi, nič žalosti, rad pa ima vesele dni. Ko v dojkah se sprehaja ena misel ga obhaja: da otročku bo lepo, ko se k mami stisnil bo. Ti sama zdaj zapri oči: glej, že v naročju ti leži ! Tesno k tebi se privija, tik, tak srček mu razbija, nežno usteca odpre in sesati sam začne. Mleko se razveseli, iz dojk se vedno bolj mudi, brizga, teče kar se da, da osreči malega. Vem, da videti je droban, majčken je in čisto sam. Nič ne more, se ti zdi, vse neznansko ga boli. Pridi bliže in poglej: zdaj je bolje kakor prej, ker čuti, da si tu ob njem, nestrpno čaka tvoj objem. ... kopirano iz http://www.nedonosencek.net/pdf/nedonosencek_st_5.pdf
< Sporočilo je popravil gold fish -- 6.12.2008 23:51:04 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.12.2008 9:10:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ime za punčko:Nezy85Klara (
43%)
Melani (
16%)
Miša (
8%)
Kaja (
33%)
Število vseh glasov: 466Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!