Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 23:23:39
|
|
|
|
amor real
|
SARAYA, saj ne vem zakaj sem sploh si začela pisati koliko poje, verjetno zato, da si delam probleme, tudi tam kjer jih ni............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 23:26:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
moj ima pa tk lepo proste roke že cel večer.... jo kr ne zna potolažit....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 23:33:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi pa imamo problem, ker Lara zvečer ne more zaspat... no sej čez dan je tudi kriza, ma zvečer pa še bolj.... zaspi, se začne jokat... spet zaspi.. pa joče... in tko zdej že od 9.30.... zdej je še polila in se je čist prebudila.... jst bom popizdla... pri nas je popolnoma enako,le da naša za spremembo od tvoje ne joka ampak se samo zvija.Včasih po tri ure rabi,da zaspi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 23:35:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real SARAYA, saj ne vem zakaj sem sploh si začela pisati koliko poje, verjetno zato, da si delam probleme, tudi tam kjer jih ni............ čist brezveze,da te potolažim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 23:37:59
|
|
|
|
KAHLO
|
halo pupe!!! da se malo oglasim.....mi smo danes skočili na hitro ven....če pa tako dežuje....je pa naša tud navajena na sprehodu spati skupaj dve uri.....not pa ni šans, za 20 min. zaspi pa se spet prebudi in pol tečnari.....tako da sem si priskrbela opremo tako za v dež kot v sneg in niske temperature. Včeraj smo pa bili na dedku mrazu, je naša pipika dobila darilo, se pa ni nič jokala, celo predstavo je na veliko gledala pol pa še dedka mraza. Ko ji je izročil darilo ga je full hudo pogledala, joka pa ni spustila, valda sem jaz vsa presrečna s fotoaparatom skakala okrog pred odrom....tako da je se še dedek mraz nasmejal, rekel poglejte kako vesela mamica sem takoj pa šibnila nazaj na svoje mesto....je pa bil tud oči full ponosen da ni nič jokala............no danes pa jo je obiskal še miklavž in ji v njene čevlce nastavil kinder jajčko........sicer je ta končala v maminem bušiju....ampak vzdušje pa je bilo nič lepo se imejte in praznujte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 5.12.2008 23:55:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
.... in jst sem mislila, da bo danes ob 9ih že spala.... ne vem, kaj ji je zdej že par dni...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 8:58:44
|
|
|
|
amor real
|
jutroooooooooooooo, no mi smo včeraj ob 23,10 končno spili 120 ml, ob 23,30 smo že spali in to do 03,55 in potem spet spili 120 ml in spali do 08,10 . sedaj sicer noče jesti, ampak je jedel prej ogromno Lara, ste spali kej?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 9:23:03
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro mi smo tudi spali.Sicer ji je ob 23.30 končno uspelo zaspat.S tem da je spet trikrat jedla ponoči,nato pa bila že ob osmih budna in spet lačna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 10:00:00
|
|
|
|
amor real
|
Zgleda, da je tvoja Marisa pravi jedec . Koliko na mesec pa se zredi?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 10:45:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, ste spali kej? Ja, od 12.30 do 9ih... pa še skregala sem se z descem..... jo je držal ku mačko in zravn bulu v TV pa luč je imel... pol nej se pa otrok pomiri....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 11:33:42
|
|
|
|
amor real
|
"Ja, od 12.30 do 9ih... pa še skregala sem se z descem..... jo je držal ku mačko in zravn bulu v TV pa luč je imel... pol nej se pa otrok pomiri.... "
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 13:38:32
|
|
|
|
RAČKAPK
|
LARA - pri nas je blo isto ob 1. ih smo zaspali pa pol tako tako do devetih buuuuuu pri nas je že tut par dni sila tečna pa še tole vreme, ki ni za nikamor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 14:47:37
|
|
|
|
lana17
|
Ne vem kaj se to z našimi malčki dogaja, moj tud danes ni hotel spat, oziroma je bil že tolk zaspan, da se je sam drl...sem ga v voziček popokala pa sva šla ven, zdejle je ša še eno uroin pol spal v vozičku na balkonu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 16:18:39
|
|
|
|
gold fish
|
babike....... jaz bi šla nekam na počitnice ...pa magari za 2 dni...... nekam na toplo .... ...nič.... malo sanjam.... ....samo kak paše.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 16:20:32
|
|
|
|
gold fish
|
....gre katera zraven .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 16:26:55
|
|
|
|
gold fish
|
..... .... všteto v ceno....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 16:52:09
|
|
|
|
pf
|
Boge babike, ko vam nočejo zaspati. Naša spi zvečer že ob 19.00, ob 19.30 najbolj pozno in do jutra, pa še vmes med vsakim podojem od pol ure do eno uro. Ker sem opazila, da če ne spi je razborita ko sam , zdaj pa jo dam večkrat ajat in stalno spi kot top. Je pa res, da je ne matram s spanjem po ležalniku, ker se tam ne odahne dobro, pa itak da skozi ruži nekaj v dnevnem prostoru. No da vam poročam kako je bilo, ko je prvič spala včeraj pri naših doma. Spat sem jo dala par minut do 19.00, ker sva šla potem na koncert Cetinskega, ki je bil in vsa pohvala in je spala do pol štirih v enem kosu, takoj zaspala nazaj in potem do tričetrt na sedem zjutraj. Naš bavcek pa res pridno spančka. Sem bila vesela glede na to, da je prvič tam spala in ne bi verjela, če ne bi s koncerta tudi sama midva z mojim šla tja spat, da smo se hranili seveda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 16:56:00
|
|
|
|
pf
|
Čudno sem se izrazila, mislila sem povedati, da spi od sedmih zvečer pa vmes enkrat papca ponoči, pa potem do jutra, vmes med dnevnimi podoji pa tudi spi od pol ure do uro. Med vsakim podojem. Zaspanka, a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 18:51:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....gre katera zraven ..... MI2 z LAro greva.... Samo da ji pasaport naredim.. haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 18:55:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara tudi danes malo več spi... ob 11h je zaspala za eno uro.... ob 14h sva šli ven in je itak takoj zaspala... eno urco sem bla jst z njo zunaj pol sva se z mojim zamenjala... tku da je spala do 16h.... Zdej spet že pol urce spi.. Sem tudi jst opazla, da če popoldne več spi, tudi zvečer lažje zaspi, ker ni tako utrujena.... ma včeraj je bla res bogica...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 19:20:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....gre katera zraven ..... MI2 z LAro greva.... Samo da ji pasaport naredim.. haha .... ...naš ga še tud nima
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 19:22:24
|
|
|
|
gold fish
|
za bauceka od pf ... ...sem namerno tak napisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 19:23:54
|
|
|
|
gold fish
|
pa kje so vse babe mty, saraya, .....ostale stalne čveke ... ... ..... me se zdi, da sma samo midve z laro nonstop gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 19:26:28
|
|
|
|
RAČKAPK
|
no pa sem se še jst mal prijavila da ne bom samo brala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 6.12.2008 19:28:11
|
|
|
|
RAČKAPK
|
naša Marija je danes tudi malo bolj pridna popoldan sva bili eno urco zunaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
gripaLelly28 RRAli ste cepljeni proti gripi?da (
7%)
ne (
93%)
Število vseh glasov: 27Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!