|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
5.12.2008 23:23:39   
amor real
SARAYA, saj ne vem zakaj sem sploh si začela pisati koliko poje, verjetno zato, da si delam probleme, tudi tam kjer jih ni............ user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
5.12.2008 23:26:23   
Lara Croft
moj ima pa tk lepo proste roke že cel večer.... jo kr ne zna potolažit.... 

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 4852
5.12.2008 23:33:33   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mi pa imamo problem, ker Lara zvečer ne more zaspat... no sej čez dan je tudi kriza, ma zvečer pa še bolj.... zaspi, se začne jokat... spet zaspi.. pa joče... in tko zdej že od 9.30.... zdej je še polila in se je čist prebudila.... jst bom popizdla...

pri nas je popolnoma enako,le da naša za spremembo od tvoje ne joka ampak se samo zvija.Včasih po tri ure rabi,da zaspiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
5.12.2008 23:35:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

SARAYA, saj ne vem zakaj sem sploh si začela pisati koliko poje, verjetno zato, da si delam probleme, tudi tam kjer jih ni............ user posted image user posted image

čist brezveze,da te potolažimuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4854
5.12.2008 23:37:59   
KAHLO
halo pupe!!!

da se malo oglasim.....mi smo danes skočili na hitro ven....če pa tako dežuje....je pa naša tud navajena na sprehodu spati skupaj dve uri.....not pa ni šans, za 20 min. zaspi pa se spet prebudi in pol tečnari.....tako da sem si priskrbela opremo tako za v dež kot v sneg in niske temperature.

Včeraj smo pa bili na dedku mrazu, je naša pipika dobila darilo, se pa ni nič jokala, celo predstavo je na veliko gledala pol pa še dedka mraza. Ko ji je izročil darilo ga je full hudo pogledala, joka pa ni spustila, valda sem jaz vsa presrečna s fotoaparatom skakala okrog pred odrom....tako da je se še dedek mraz nasmejal, rekel poglejte kako vesela mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem takojuser posted image pa šibnila nazaj na svoje mesto....je pa bil tud oči full ponosen da ni nič jokala............no danes pa jo je obiskal še miklavž in ji v njene čevlce nastavil kinder jajčko........sicer je ta končala v maminem bušiju....ampak vzdušje pa je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič lepo se imejte in praznujte

Neposredna povezava do sporočila: 4855
5.12.2008 23:55:34   
Lara Croft
.... in jst sem mislila, da bo danes ob 9ih že spala.... ne vem, kaj ji je zdej že par dni... 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
6.12.2008 8:58:44   
amor real
jutroooooooooooooo, no mi smo včeraj ob 23,10 končno spili 120 ml, ob 23,30 smo že spali in to do 03,55 in potem spet spili 120 ml in spali do 08,10 user posted image . sedaj sicer noče jesti, ampak je jedel prej ogromno user posted image

Lara, ste spali kej?

Neposredna povezava do sporočila: 4857
6.12.2008 9:23:03   
arabela*
dobro jutrouser posted image
mi smo tudi spali.Sicer ji je ob 23.30 končno uspelo zaspat.S tem da je spet trikrat jedla ponoči,nato pa bila že ob osmih budna in spet lačnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4858
6.12.2008 10:00:00   
amor real
Zgleda, da je tvoja Marisa pravi jedec user posted image . Koliko na mesec pa se zredi?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
6.12.2008 10:45:52   
Lara Croft
Lara, ste spali kej?

Ja, od 12.30 do 9ih... pa še skregala sem se z descem..... jo je držal ku mačko in zravn bulu v TV pa luč je imel... pol nej se pa otrok pomiri....

Neposredna povezava do sporočila: 4860
6.12.2008 11:33:42   
amor real

"Ja, od 12.30 do 9ih... pa še skregala sem se z descem..... jo je držal ku mačko in zravn bulu v TV pa luč je imel... pol nej se pa otrok pomiri.... "

user posted image     user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4861
6.12.2008 13:38:32   
RAČKAPK
LARA - pri nas je blo isto
ob 1. ih smo zaspali pa pol tako tako do devetih
buuuuuu
pri nas je že tut par dni sila tečna
pa še tole vreme, ki ni za nikamor

Neposredna povezava do sporočila: 4862
6.12.2008 14:47:37   
lana17
Ne vem kaj se to z našimi malčki dogaja,  moj tud danes ni hotel spat, oziroma je bil že tolk zaspan, da se je sam drl...sem ga v voziček popokala pa sva šla ven, zdejle je ša še eno uroin pol spal v vozičku  na balkonu

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
6.12.2008 16:18:39   
gold fish
babike....... jaz bi šla nekam na počitniceuser posted image ...pa magari za 2 dni...... nekam na toplouser posted image ....

...nič.... malo sanjam....

user posted image

....samo kak paše.....user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
6.12.2008 16:20:32   
gold fish
....gre katera zravenuser posted image .....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
6.12.2008 16:26:55   
gold fish
.....

user posted image

.... všteto v ceno....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4866
6.12.2008 16:52:09   
pf
Boge babike, ko vam user posted image nočejo zaspati. Naša spi zvečer že ob 19.00, ob 19.30 najbolj pozno in do jutra, pa še vmes med vsakim podojem od pol ure do eno uro. Ker sem opazila, da če ne spi je razborita ko sam user posted image , zdaj pa jo dam večkrat ajat in stalno spi kot top. Je pa res, da je ne matram s spanjem po  ležalniku, ker se tam ne odahne dobro, pa itak da skozi ruži nekaj v dnevnem prostoru.
No da vam poročam kako je bilo, ko je prvič spala včeraj pri naših doma. Spat sem jo dala par minut do 19.00, ker sva šla potem na koncert Cetinskega, ki je bil user posted image in vsa pohvala user posted image user posted image user posted image in je spala do pol štirih v enem kosu, takoj zaspala nazaj in potem do tričetrt na sedem zjutraj. user posted image user posted image user posted image Naš bavcek pa res pridno spančka. Sem bila vesela glede na to, da je prvič tam spala in ne bi verjela, če ne bi s koncerta tudi sama midva z mojim šla tja spat, da smo se hranili seveda. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4867
6.12.2008 16:56:00   
pf
Čudno sem se izrazila, mislila sem povedati, da spi od sedmih zvečer pa vmes enkrat papca ponoči, pa potem do jutra, vmes med dnevnimi podoji pa tudi spi od pol ure do uro. Med vsakim podojem. Zaspanka, a ne?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
6.12.2008 18:51:03   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

MI2 z LAro greva.... user posted image Samo da ji pasaport naredim.. haha

Neposredna povezava do sporočila: 4869
6.12.2008 18:55:47   
Lara Croft
Lara tudi danes malo več spi... ob 11h je zaspala za eno uro.... ob 14h sva šli ven in je itak takoj zaspala... eno urco sem bla jst z njo zunaj pol sva se z mojim zamenjala... tku da je spala do 16h.... Zdej spet že pol urce spi..

Sem tudi jst opazla, da če popoldne več spi, tudi zvečer lažje zaspi, ker ni tako utrujena.... ma včeraj je bla res bogica... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4870
6.12.2008 19:20:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

MI2 z LAro greva.... user posted image Samo da ji pasaport naredim.. haha

....user posted image ...naš ga še tud nimauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4871
6.12.2008 19:22:24   
gold fish
user posted image  za bauceka od pf ...user posted image ...sem namerno tak napisalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4872
6.12.2008 19:23:54   
gold fish
pa kje so vse babeuser posted image   mty, saraya, .....ostale stalne čvekeuser posted image ...

...user posted image  .....

me se zdi, da sma samo midve z laro nonstop goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4873
6.12.2008 19:26:28   
RAČKAPK
no pa sem se še jst mal prijavila
da ne bom samo brala....

Neposredna povezava do sporočila: 4874
6.12.2008 19:28:11   
RAČKAPK
naša Marija je danes tudi malo bolj pridna

popoldan sva bili eno urco zunaj

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

gripa
Lelly28 RR

Ali ste cepljeni proti gripi?

da (7%)

ne (93%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!