Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 11:10:45
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas ni nič sončka-je glih dobr nehalo deževati.......bom pa danes malo pospravljala popoldne pa upam da bova šla v baumax po topli pod da zdihtava že to kuhinjo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 12:17:29
|
|
|
|
Ajvy
|
oj....jutro...zdejle zatrk vržem vase...potem pa grem spet spat.....kaj češ ....niso več te nočne ure zame......je bilo pa fajn it spet mau med ljudi....čeprav sem ugotovila, da se niso nič kaj spremenili..... hvala za lepe želje glede žuranja Brkn....jst tudi ne....nisem bila nit zunaj zelo dolgo časa.....sem se pa mogla orenk skoncentrirat...se mi je kar vrtelo na začetku....pol so mi pa noge zatekle kot da sem noseča... MAksi....super za pregled in za nagradno nakupovanje Katjuša...vi ste ga pa fejst Miklavževali Kolumbo...super za pregled MArija vi maste pa po mojem doma eno tono teh kock...kdaj so pa igralne urice???? Ja...dej mi prosim povej...kak je kej ta lego duplo vlak...je za kej?? je to trdna konstrukcija al je bolj tko vse na mehko narjeno?? Witto....naj zadnje delovnia dan čimhitreje mine Majchy..to pa je super postrežba....hvala Urša...uživajte v polnem dnevu Kaj bomo delali...počivali,,,se igrali....se crkljali.....upam, da nam bo uspelo iti malo ven.....ko bi vsaj za pol urce dežek prenehal.....da bi lahko snegec začel padat
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 12:34:17
|
|
|
|
Maksi1
|
Dober dan. Punce hvala za vse čestitke za pregled. Kolumbo tudi tebi za vse dobro na pregledu. Študentke, včeraj ste bile pa močno, močno pridne. Zelo lepo. Balonchy, kako se pa danes počutiš? Witto, imej lep in kratek delovni dan. Lego kocke, duplo - vse so super igrače. Pa vsem Miklavžem - dobro ste to zrihtali. Majchy, dober zajtrk si nam privoščila. Načrti za vikend: ma najprej bom neki pospravila, pa dala prat, po kosilu sledi poležavanje. Jutri pa tudi neki podobnega. Škoda, da ni sončka, saj bi pašalo it mal na luft. Želim vam en tak lep , na izi vikend. Uživajte.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 12:40:17
|
|
|
|
brkn83
|
čao punce. Vidim, da ste miklavža lepo dočakale in pričakale, ter da ste tudi kaj dobile. No sej tudi jaz sem nekaj dobla (predvsem sladkarije in suho sadje, pa mandarine). No je pa prej nečak prišel tud po miklavža, pa ga je bil ful vesel. Sej tudi nisem mu kej preveč kupla, sam par malenkosti. Zdej pa kosilo kuham, pa sem vas prišla mal prebrat. Pa sej danes niste še veliko čvekale.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 12:59:55
|
|
|
|
brkn83
|
sem vam pozabla povedati, da smo včeraj vstopli v 30.teden. Mislim, da bo pa teh 10 tednov še ful hitro minilo. Pa skoz sem razmišljala, joj kak dolgih bo teh 9 mesecev, zdej pa že gredo h koncu. No do konca imam še natanko 76 dni. Superca.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 13:16:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 sem vam pozabla povedati, da smo včeraj vstopli v 30.teden. Mislim, da bo pa teh 10 tednov še ful hitro minilo. Pa skoz sem razmišljala, joj kak dolgih bo teh 9 mesecev, zdej pa že gredo h koncu. No do konca imam še natanko 76 dni. Superca. to bo tak hitro. čist prehitro.... mene je tamal zvečer ko sma šla ajat tako fejst brcnu da sem imela občutek kot da bi me nakdo od zunaj boksnu tak da sem prav pošlatala kje ma moj roke pol sem ga pa zbudla pa vprašale če me je on ruknu.... in sma se dons menla je reku da je pol neki časa razmišljal če se mu meša da me ruka al kaj no sam sem si pol pogruntala da nejbrš se tamal v trebuhu tak premetava in dons sem spet dobla eno tako močno ampak res fulll Florjan se ne spomnim da bi me kdaj tak fejst.... še dobro da me ni ve mehur al pa v rebre
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 13:46:34
|
|
|
|
tanci29
|
dober dan... evo erik je bil zelo vesel daril od miklavža...no še bolj zanimivo je pa blo ker sva ga hotla poslikat in posnet pa darila niso bila več zanimiva samo kamere ke horel met...lump mali...sploh nimamo več slik ker se ne pusti slikat... ajvy-suoer da si uživala zunaj...je fajn it mal na žur kaj... jest se tud zdele odpravlam počasi na en žurček just for laydies...pa jutri mamo službeno novoletno zabavo...tako da je res veseli december... vse ostale lep dan uživajte...cartejte se danes je super dan za topočet....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 13:47:40
|
|
|
|
tanci29
|
maychy vidim da si tukile...kako si kej...si se tolk potrudla z zajtrkom...ma si bla pridna da si nam vse tole prštimala...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 13:48:30
|
|
|
|
tanci29
|
zdej si mi pa ušla...nč lep dan vam želim vsem skupaj...papa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 13:49:29
|
|
|
|
Čebel@
|
no danes bolj počivam.....sem hotla pospravljat pa se mi ne da,pa še možek je reku da bo že on malo pospravu da nej kar počivam sunny......prosila bbi te za tisti link ki si ga prilepila za claud ki so disneyeve slikice.....iščem namreč kakšno lušno slikico da mi mami naredi dekico no vas vse lepo pozdravljam in lep in ne preveč deževen vikend še naprej
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 13:50:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 maychy vidim da si tukile...kako si kej...si se tolk potrudla z zajtrkom...ma si bla pridna da si nam vse tole prštimala... ola.....sem glih prišla pogledat če je kej čvekic tuki ja sem pekla celo jutro
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 13:56:06
|
|
|
|
Čebel@
|
evo zanci ena samo zate:
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 14:08:56
|
|
|
|
Pupka
|
Ojla... Sploh ne bom spet o tem kolko ste načvekale... Majchy, ne vem če ti je že kdo odgovoril ali si ugotovila sama A foetus that suffers intra-uterine growth restriction (IUGR) IUGR-zastoj plodove rasti Maš pa na tem linku odgovore dr. Pušenjaka v povezavi s tem... dve ženski sta postavili vprašanje. http://med.over.net/forum5/read.php?19,1042346
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 14:20:05
|
|
|
|
Čebel@
|
pupka hvala......sem sicer že ugotovila ampak namen si mela full dober......sploh nočem več brati okoli tega ker me potem samo želodec boli
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 14:48:26
|
|
|
|
brkn83
|
majchy - sej je najboljše, da ne bereš več o tem in se poskušiš čim manj obremenjevati. Itak, pa boš kmalu vedela kaj več, ko boš šla v porodnišnico na pregled. No pri nas je pa prenehalo deževati. Tako, da bova verejtno zdele mal ven na svež zrak šla. Kosilo je že mimo, kuhinja pospravljena in posoda pomita. Druga se mi pa danes ne da pospravljati. Stroj cunj sem že obesla, no mogoče pa bom potem kasneje še malo likala,................. in kaj ve kaj počnete, oz. boste počele. Aja majchy, ti pa le počivaj in naj tvoj malo pospravi.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 15:08:51
|
|
|
|
mala*
|
Dober dan !! KAko ste kej??Vidim, da stve bile čisto vse ppridne in vas je obiskal Miklavž!!!Tudi mene je in mi prinesel nekaj sladkega, popoldne grem pa še h našim po "Miklavža" Brkn si že ušla ven???Pri nas je blo pa ful lepo vreme, sonček je ful sijal!!!JAz sem prej skuhala kosilo, moj je šel ven, jst pa na kavč za eno urco mal odležat...Zdaj se grem učit,,, Brkn ti veš, sem videla da si pridna in delaš magistterija na eko...No, jaz sem ABS in mam par izpitov in v ponedeljek imam Poslovne finance ( Mramor )...Ti je še kaj znano???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 15:15:16
|
|
|
|
brkn83
|
mala - nisem še ušla ven. Se mi je nekak začelo dremati. Tk, da ne vem če se ne bom šla najprej spočiti mal, pa potem ven. Ja res delam magisterij, na EPF v Mariboru, ti pa verjetno v Ljubljani. Seveda so mi še poznane poslovne finance, mi je bil super predmet. V glavnem vse kar je povezano s financami mi je bilo super.Bom v ponedeljek držala pesti zate, itak pa boš znala tk da ne bo problem. Pridno se uči, ampak ne preveč. Sej veš zdej si še tvoja neki zapomni, tako da ne bo problem.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 15:18:04
|
|
|
|
brkn83
|
zdej se bom pa za nekaj časa poslovila od vas. Sem se odločila, da grem mal počivat, potem pa še malo ven. Zvečer pa nadaljujem s pisanjem seminarske naloge in mogoče je do jutri končam, kar bi bilo super, saj bi potem 16.12 lahko šla na izpit. lepo se imejte.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 15:26:09
|
|
|
|
mala*
|
Majchy ti se ne obremenjuj...Vse bo ok...Brala sem na netu, ad prvo kot prvo itak meritve na UZ lahko precej odstopajo od realnih, drugo kot drugo pa so otročki zelo različni in jim teža varira tudi do 1kg pri enakih tednih nosečnosti-kar je čisto normalno, saj mi pri 23.ih tudi nimamo vse 175cm pa 55kg ane????No malo za šalo malo za res, ampak dokler tvoja HANA veselo razgraja v bauhiju se poskušaj miriti s tem!!! Jaz sem imela v četrtek pregled in zdaj je diagnoza dokončno potrjena- placenta praevia, kar pomeni da me čaka CR, in pa predpisan imam strogi počitek...Ob vsaki najmanjiši krvavitvi me reportirajo do poroda v bolnico...Bom v ponedeljek stopila v 31.teden...In gledam na to pozitivno,moj otroček je večji za 1 teden, kar je ugodno, pa tam do ene 34.tedna bi blo fino zdržat, ker pol ne potrebujemo ne inkubatorja ne nič...To pa itak mismim zdržati, ker je to 5. januarja in za Novo leto ne bom v bolnici Sem se že zmenila z Bebikom!!Grem pa čez 14dni za 2 dni not, da preventivno dobim inekcijop za razvoj pljučk za vsak slučaj.... Ajvy tebi sem še dolžna zahvalo za pikepoke in dobre želje glede učenja/faksa...Pa lepo se cartajte!!!!! Tanci ti pa uživi na žurkah...Sm ti kr mal fouš k mam žurko sama s sabo in knjigo MAksi tudi jaz tebi želim lep vikend!!!!in upam da paše poležavanje po kosilu, heh Katjusa tebi morm pa še povedati da vaš Florjan je pravi cuker-to leti še na uno sliko od umivanja zobekov...malo pozno...no, sej berem vas, ampak komentiram malo manj...mi tale faks pobere precej energije in časa... Hm, ja še popoldanska malica: Zdaj pa res učit...PAPA
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 15:30:06
|
|
|
|
mala*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Bom v ponedeljek držala pesti zate, itak pa boš znala tk da ne bo problem. Pridno se uči, ampak ne preveč. Sej veš zdej si še tvoja neki zapomni, tako da ne bo problem.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 15:30:38
|
|
|
|
Katjusa
|
Mala pazi nase in na bebko.... Upam da zdržite čim dlje pa ne se preveč s faksom ukvarjat ker stres ni preveč dober... pa hvala za pohvale za našega sineka....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 16:23:30
|
|
|
|
Maksi1
|
Mala, tudi jaz ti želim, da bi v miru prišla do PDP. Držim pesti, da boš praznike preživela doma in da bo s tabo in vse v najlepšem redu. Glede študija pa še to: jaz sem pred leti tudi bila na EF in Mramor mi je bil super (predavanja, full si se lahko nauču,...), le izpit je bil pri njemu kar zahteven. Zato v ponedeljek še dodatno držim pesti, da boš dobila zate ugodna vprašanja na izpitu. Srečno!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 17:18:09
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Nč kej čvekalno razpoložene danes, a? Sej sjt sem tudi bolj po vremenu...se vlačim ko megla! Oh ja, smo pa danes KONČNO šli naročit sobico in voziček! Nam je ratalo! PA moj se je zaljubu v eno postlco 140x70 in je reku, da ko prije božičnica, da jo gre iskat. Upam, k ta grda tmno rjava k jo mamo, mi ni všeč!!! Sam danes sm pa še enkrat dobila potrditev, da se jim tam v BC sanja ne...Pridem pa rečem, da bi naročila voziček PP P3 modularni sistem, ona meni pa pokaže PP P3 on track...jo malo čukasto gledam, pa mi pravi, da je to isti voziček kot ta, ki ga jst hočem, 3v1, cena je enih 150 evrov nižja, barve so pa sam oranžna, rdeča in potovalkasto plava. Pa ji še 1x ponovim, kir voziček bi mela in barvo, OK, napiše naročilo in mi hkrati pravi: "Ja, sej ta ki ga želite, je full boljši v kvaliteti kot uni, k sem vam ga kazala"... WTF? Kaj si mi pa pred 2 minutami razlagala, da je to en in isti voziček???? No, na koncu bomo lepo dobili bonov za 120 evrov, k jih bomo potem zapravli v BC. Praktično smo dali za voziček 480 evrov...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 17:25:45
|
|
|
|
sunny24
|
2. del....Sm rajši poslala, da ne bi blo "we are sorry..." Pol smo pa šla še na kosilo-sm papcala kalamare... Pa itak sem šla še na rekreacijo h noni-sej veste, fuzbal in to! Sm mogla mal kalorije od kosila pokurit! Sem pa opazla, da so mi prsti na rokah kar neki otekli...Sam upam, da bo vse OK, da mi ne bo voda začela preveč zastajat. Dam prstan sam še do členka... majchy, to je ta link, k si spraševala: http://www.coloring-book.info/ Gor na levi strani klikni na "coloring" kjer so še ostale slikice! mala, ti pa kar lepo počivej, pa sej boš vidla, da bo vse v redu in bo počakal lepo do konca pr tebi! ajvy, vidim, da si se mela fajn včeri! Kako so pa kej vaši ta veliki sončki? So se vsi pozdravli? Upam, da ja! Sm gledala postelnino v BC...Pa ti niso normalni no...za obrobo, kapno in rjuhco majo ceno 147 evrov... Sej ku da bi meli zlate nitke not! Pr galebu pa dobiš več stvari za mal več kot 50 evrov...Ah ja...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 6.12.2008 17:32:33
|
|
|
|
petrap
|
ojla... sam, da vas mal pozdravim...sem na obisku pr naših...danes sva z mojim mal pospravlala..pa na obisku sva bla pr moji tetki... no jaz tud še nism kupila nobenih pleničk..bom pa najbrž kupila najmanjše, pol pa kar bo bo... kaj ste še kaj napisale, se ne spomnim...aja miklavž...men je prnesu kar velik...povsod kake sladkarije, pa kozmetiko...tko da super... no pridno še čvekajte, pa se vam mogoče še kaj od doma javim, sam je mojga težko spravit stran od računalnika, ker zdaj igra ostrostrelca in je napeto skoz ..pa saj ga štekam...saj sem si šla jaz pa po novo zalogo knjig, tko da bom pa mal brala... no dijo...
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?