|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
5.12.2008 12:22:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

dajte mir z merami, sploh se niso zunaj pa so ze ma merah...user posted image  ane kayica?;))

dajte rajsi povedat, ce ste ze kaj okrasile, kaj boste dobrega pekle, ce boste? aja pa ce ste ble pridne al boste jih danes po riti doble? jaz sem bila cisto malo poredna, me bo mozek cisto malo naseskaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image nič nisem še okrasila-bom pa kmalu začela,pečt ne znam prav dobro,sem bila pridna čeprov učasih tudi šeškanje pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da sem na vse odgovorilauser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
5.12.2008 12:23:21   
akvalina

dajte mir z merami, sploh se niso zunaj pa so ze ma merah...user posted image  ane kayica?;))

dajte rajsi povedat, ce ste ze kaj okrasile, kaj boste dobrega pekle, ce boste? aja pa ce ste ble pridne al boste jih danes po riti doble? jaz sem bila cisto malo poredna, me bo mozek cisto malo naseskaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva z žanom sva dones sama ker ma mož žurko-službeno. žan je že ves nestrpen komaj čaka da pride iz vrtca da bova krasila. vrjetn bova povabila še njegovo najboljšo prijateljico hano da bo bolj zabavno!!user posted image user posted image user posted image

poredna- jaz nčuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4602
5.12.2008 12:25:26   
kayica24
Hm..Jaz pa ko sem zdaj gledala vse te mere,ki jih mam zapisane..Pa sem ugotovila nekaj drugegauser posted image

Moja mala je itak skoz manjša za 1 teden..Ampak ok..Je pač manjša...In glede na porst od enega pregleda do drugega je vse lepo zrastlo, v skladu z pravili(beri....Za en teden manjša....), le BPD je za 2 tedna bil manjšiuser posted image user posted image user posted image

To je presek glavice al kako,ne????

Hm....

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
5.12.2008 12:27:11   
kayica24
Glede današnjega Miklavža pa...Za mene bi mogli prit kaki 3 parkeljciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
5.12.2008 12:27:56   
kayica24
žan je že ves nestrpen komaj čaka da pride iz vrtca da bova krasila.

A vi boste že danes postavili jelko????

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
5.12.2008 12:28:38   
Vesnozaver
ccccc.....vse v fazi zanikanja....same pridniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa brskam po kulinariki in iscem recepte, kaj bom pekla....tak je lusno, ko diisi po pecivu doma. Pa snezinke bom rezala iz papirja, pa na okna lepla.....komaj cakam da bom skupaj z nasim detetom to pocela....sem ze dalec bimbo jazuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
5.12.2008 12:29:24   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Hm..Jaz pa ko sem zdaj gledala vse te mere,ki jih mam zapisane..Pa sem ugotovila nekaj drugegauser posted image

Moja mala je itak skoz manjša za 1 teden..Ampak ok..Je pač manjša...In glede na porst od enega pregleda do drugega je vse lepo zrastlo, v skladu z pravili(beri....Za en teden manjša....), le BPD je za 2 tedna bil manjšiuser posted image user posted image user posted image

To je presek glavice al kako,ne????

Hm....

ne vem sem šla zdaj še jaz gledat in najprej sem mela 65 potem 45 nazadnje pa 57user posted image user posted image user posted image  nimam pojma kaj to pomen ampak če G nč ne reče je vrjetn vse ok!

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
5.12.2008 12:29:42   
Vesnozaver
aha kayica bo pa seskanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4608
5.12.2008 12:31:00   
akvalina

v bistvu bomo krasil stanovanje, smrekico pa 24.12.user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
5.12.2008 12:31:40   
Deja
Majchy - AC - obseg trebuha skoraj 29.teden - 260
                                              V 22.tednu je bil 170

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
5.12.2008 12:32:30   
Vesnozaver
akvalina superca.....zan pa hana mata dekoracijo preko, mama pa ma fraj za cvekanje tuuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
5.12.2008 12:33:14   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

v bistvu bomo krasil stanovanje, smrekico pa 24.12.user posted image

ja pa stranišče mormo okrasit a ne k sem stalni gost wc pokrova!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
5.12.2008 12:34:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

kayica.....hvala za pušenjaka.....sej prej itak ne bom vedela kot v petek
punce hvala ker ste napisale svoje podatke samo vidite da imamo res manjši trebuščekuser posted image

Majchy zakaj sama tud Pušenjaka ne vprašaš... da ti še on pove svoje mnenje? Jst bi ga že vprašala....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
5.12.2008 12:35:13   
akvalina

akvalina superca.....zan pa hana mata dekoracijo preko, mama pa ma fraj za cvekanje tuuser posted image

nimam šans da bi me pustila na miruser posted image user posted image user posted image , sta oba naspidirana in skoz hočta da sodelujemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4614
5.12.2008 12:38:04   
kayica24
Punce, bodite prijazne pa mi napišite mere vaših BPD-jev na zadnjih in/ali predzadnjih meritvah..Pleaseuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
5.12.2008 12:41:35   
kayica24
komaj cakam da bom skupaj z nasim detetom to pocela....sem ze dalec bimbo jaz

Vesnozaver jaz sem tudi mojemu zadnjič pravla, da komaj čakam snegeca takrat, ko bo naša pupa že tolko velika, da bo lahko gledala snežinkice in se bo taaaak razveselilauser posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
5.12.2008 12:42:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Majchy - AC - obseg trebuha skoraj 29.teden - 260
                                             V 22.tednu je bil 170

nopri meni je v 28t 218!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
5.12.2008 12:42:29   
kayica24
Majchy zakaj sama tud Pušenjaka ne vprašaš.

Kako pa se pride do Pušenjaka???

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
5.12.2008 12:43:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

kayica.....hvala za pušenjaka.....sej prej itak ne bom vedela kot v petek
punce hvala ker ste napisale svoje podatke samo vidite da imamo res manjši trebuščekuser posted image

Majchy zakaj sama tud Pušenjaka ne vprašaš... da ti še on pove svoje mnenje? Jst bi ga že vprašala....

sem že razmišljala ja in ni 2x za rečt da ga ne bom

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
5.12.2008 12:44:22   
Katjusa

Majchy zakaj sama tud Pušenjaka ne vprašaš.

Kako pa se pride do Pušenjaka???

tukaj

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
5.12.2008 12:46:19   
Čebel@

Punce, bodite prijazne pa mi napišite mere vaših BPD-jev na zadnjih in/ali predzadnjih meritvah..Pleaseuser posted image
14.10.-50,2.12.-70

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
5.12.2008 12:53:35   
reckova
Jaz pa sem bila danes na CSD pa na Zpiz-u....kaka papirnata vojna bo še to. Upam, da bom lahko vse rešila že takoj po 15.12. ko dobim potrdilo o porodu. Sem se danes kar zamislila....kolegica je imela rok 1.1.09 pa jo je malo prehitelo in je zjutraj rodila Miho. Tak, da moram imet vse urejeno....že do 10.1.09.
No, punce ne se sekirat...čeprav moje kolegice ki so tudi noseče imajo vse neke težave. Npr. ena, ki je v 21. tednu se mora full pazit ker ima otroka full nizko in je samo 3 cm od porodnega kanala. Druga, ki je v 32. tednu pa je že 10 dni v bolnici, ker ji baby pritiska dol pa še neko vnetje so ji našli.
Tak, da se jaz bolj doma držim, pa počivam. Me je kar groza če bi mogla zdaj iti v bolnico.
Lp

P.S: Jaz kuham lazanjo....
P.S: Komaj čakam večer in da mojemu dam malo darilo za miklavža. Sem se komaj zadržala, da mu nisem dala že prej. dobi pa lego kocke...vem ja veliki otrok

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
5.12.2008 13:03:45   
Pupka
BPD= Biparietalni diameter - premer glave.

sicer mam pa vpisan za 22 t
AC- 180,2 (=22 5/7)
HC-205,5 (22 5/7)

Tak da za slab teden več kot je običajno... Ampak sva tudi midva oba recej visoka, jaz 184, moj pa ene 3 cm več

Sicer boste pa res dobile priznanje za čveke leta...

Mi smo v pričakovanju Miklavža... Ma od sestre fantprav obleko in pol prideta s parklom vsako leto... Tak da je to pi nas posebno doživetje.

Sem hotela da bi z sinkom kaj spekla za Miklavža, pol ob 17.00 ma plavalni tečaj, ob 18.00 je Miklavž pred eno tgovino, in pol okrog 20.00 pride še k nam domov!

Tak da bo pestro popoldne!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
5.12.2008 13:04:14   
Čebel@
reckova........sem vesela za kolegico ki je rodilauser posted image user posted image user posted image žal mi pa je da imata drugi dve kolegici take težave-to nobenmu ne privoščimuser posted image user posted image user posted image
jaz sem mojmu že dala darilo za miklavža-vlakec ki se bo vozil pod smrekico......tudi moj  je še pravi otrokuser posted image

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
5.12.2008 13:06:39   
Čebel@
pupka....res boste imeli pestro popoldneuser posted image user posted image user posted image user posted image a kej veš kaj pomeni IUGR?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?