|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
6.12.2008 19:42:27   
Maksi1
Pa flašo sm od aventa vzela, dudo pa nukovo in to iz silikona. Vse pa po nasvetu prijateljice. Ona mi je tudi odlično svetovala, da naj za začetek vzamem samo 1 flašo za vsak slučaj. Če pa dojenje ne bo steklo, potem naj možeka pošljem še po kiro.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
6.12.2008 19:46:52   
sunny24
pikica, sej si prov nardila, da si mal oz zakonom "zagrozila"...Najbujše, da ti bone podtaknejo...Mislim...user posted image user posted image user posted image   Sej če bi mogla nabavit stvari (kake velike ala postlce), ni panike, ampak ker si že vse mela, pa... Ma važno, da ste zrihtali!

maksi, tam na unih linkih si vidla k majo tudi bele rjuhce? Sam mislim, das sam za zibko, za postlco nism vidla sam rjuhc. Al sm malo čorava? To je pa itak full doro, hodit po trgovinah in čekirat! user posted image
Sam k te je vn vrglo, mi nisi odgovorila na una uprašanja par postov bol gor...user posted image  

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
6.12.2008 19:52:51   
Ajvy
oj...danes smo šli kar vsi na opoldansko spanje,.....potem pa je ati kar podaljšal....no, se je vsaj sueprca naspal in je ko prerojen user posted image user posted image

Brkn...čestitke za vstop v 30. teden user posted image user posted image
Lepo delaj za faks user posted image user posted image

Tanci....hi hi ...smeško Erik.....že zdej ga tehnika zanima user posted image

mala*...super odnos imaš......tako naprej...držim pesti, da bomo  NOvo leto praznovale tudi malo ob računalniku user posted image user posted image user posted image
Lepo počivaj......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny...super za nakup user posted image user posted image user posted image user posted image  super si to zrihtala user posted image user posted image user posted image
Ja...je bilo kar v redu včeraj.....samo vedno bolj ugotavljam , da sem jst bolj tip hišnega molja user posted image user posted image  ljubo doma kdor ga ima ....in te zadeve......
Super za kosilce in telovadbouser posted image user posted image
TArja je v redu...trkam na les...učki so sumljivi...tak da ji kar malo brišem s fiziološko..ampak bo------trkam spet
Hvala za vprašanje.....

petrap...prijetno branje želim.....

Brkn...pa saj lahko res en dan malo bolj počivašuser posted image user posted image
ah ja...čokoladno torta...njami....

PIkica....sem zadnjič nalepla seznam...pa se lahko po njem orietiraš...če želiš in ga ne boš našla....povej,,,ga bom še enkrat nalepla.....
Glede tetra plenic....jst bi jih kar več vzela-.....
HUd voziček user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
6.12.2008 19:55:20   
Maksi1
Sunny - a si vidla odgoovr glede flašk? Za posteljnino pa bi mi blo všeč, da blago malo potipam, samo kej dosti je še nisem gledala. Kaj boš vzela v BC za bone?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
6.12.2008 19:57:25   
Maksi1
Pikica, tudi meni je všeč vaš voziček. Je pa res zoprno, ko so ene prodajalke tolk pametne.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
6.12.2008 20:00:19   
sunny24
Ajvy, dober večer!user posted image  Sej če ti povem po pravici, se tudi meni ne da, da bi po žurkah hodila...Sm jih dala prevč skozi in sem se jih malo "naveličala"...user posted image user posted image user posted image

maksi, sm vidla odgovor, ja. TnX! Kaj bom za bone vzela...banco s podstavkom, flašo, dude, kako igračko-uni ringišpil za nad postlco, kako kozmetiko, jogi...Ma se ni za bat, da jih ne bom zapravla, ne...user posted image user posted image user posted image  Cotk pa tam ne bom kupovala, so predrage za moje pojme. Kej maš še ti kako idejo (da kaj manka), kako jih zapravit?user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
6.12.2008 20:01:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ajvy, dober večer!user posted image  Sej če ti povem po pravici, se tudi meni ne da, da bi po žurkah hodila...Sm jih dala prevč skozi in sem se jih malo "naveličala"...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
6.12.2008 20:03:46   
Ajvy
Vidim da ste čist v nakupih.....
Sunny....če boš cotke kupovala v BC počakaj na razprodaje,,,pol so glih v redu cene.....
Sej do kdaj pa lahko porabiš bone....kremico za rito uno polkilsko lahko tam kupiš...sej ti  bo kozmetika naneslauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
6.12.2008 20:10:24   
Maksi1
Ajvi - lepo pozdravljena. Upam, da bo tvoja lepotica pregnala tole vnetje.

Sunny - za vse naštete stvari bo pa tudi bonov zmanjkalo. user posted image  No poleg vsega naštetega sem pa razmišljala še o košu za smeti in o termometrih, kar pa bom vzela v Merkatorju. Če mi bo s cajtom uspelo, bom šla jutri tja pogledat, če še imajo tisti ušesni termometer, ki je zdej v akciji.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
6.12.2008 20:12:04   
sunny24
Ma cotk mam že zadosti in imam prepoved kupit še karkoli za oblečt za user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Sej vem, da bo naneslo, sam tko...Ma sej od kozmetike pa tudi ne rabiš nevem kaj dosti...Pa ne vem, do kdaj lahko bone pokurim, ma itak jih bom ta mesec oz januarja, tko, da jim ne bo preteku rok. user posted image

Zdej mi pa izkušene mamice neki povejte...Kiro kremico se že kupi za rito?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
6.12.2008 20:15:58   
Ajvy
Sunny.... ti ne bom rekla katero kupi...bom ti pa povedala kero imamo mi: Bubchen....tisto pol kilskouser posted image user posted image  in zaenkrat nam super služi....
Bogica...prepoved kupovanja cunjic.....user posted image user posted image

Maksi...koš za plenice...splača se ti ga kupit v akciji....itak je vsaka dva meseca v kaki trgovini v akciji....upam, da nanese tudi na tvoj nakupovalni mesecuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
6.12.2008 20:16:12   
sunny24
maksi, sej ne mislim vsega tega nabavit z boni, neki od tega pa bom. Za vse tisto bi mi itak zmankalo...Jogi pa bom po možnosti vzela v Mercatorju al Lesnini.
A vidiš, na termometer sm pozabla, koš za smetke bom pa kar enga navadnega na pokrov vzela-plasitk fantasik.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
6.12.2008 20:20:13   
Maksi1
Termometre rabiš: za zrak, za vodo in za user posted image  (ušesni). Zadnji je baje ta od Brauna, ki ga ima zdej Mercator v akciji, kar dober. Za prva dva pa kupiš kot koš za smeti - poceni in enostavno. Čeprav lahko vzameš tudi take, ki so v obliki živalic (npr. ribice,...).

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
6.12.2008 20:26:04   
sunny24
A tudi za zrak ga rabim?user posted image   Kolko je pa ta ušesni v akciji? A moreš met kako pika kartico al kaj podobnega? Pa tudi une posodica za vodo, k previjaš, bom mela kar ene navadne plasične-bom pošnofala malo v Mercatorju na plasitka oddelku. Grem jutri plačat sobico, k so treojne pike, pa bom šla še v spodni štuk.

ajvy, hvala za info glede kremice. Sej prepoved kupovanja cotk sm si tudi sama dala, k mam res že vse oz še kak kos preveč. Mi do poletja praktično ni treba nič kupit...razn kak bombažen kompletek.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
6.12.2008 20:27:33   
Ajvy
Ne mi zamerit....najboljši termometer za vodo je vaš komolec in pa vaš otrok .....naša nikakor ne sme bit v topli vodi..ker zakuha....čist skregano z logiko..sam se se mogla navadit...če sem jo želela uspešno skopat....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
6.12.2008 20:29:14   
Ajvy
termometer pa razmišljam...če bo kaj dinarčkov. da bi kupila tistega ki ga prisloniš na čelo....sam moram še mau prečekirat kolk je funkcionalen.....tale ušesni je super.....sam ne takrat ko ima otrok vnet ušes in ti tega ne veš user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
6.12.2008 20:30:39   
Ajvy
Sunny...ta male lambrčke sem si jst kupila v Veletkstilu..za evrček....drugod so mi bili tak dragi....je bilo pa čist slučajno...sploh nisem vedla da jih imajo tam....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
6.12.2008 20:35:31   
sunny24
hmm, kaj pa so lambrčki?user posted image
Jst pa bom nujno rabla termometer za vodo, k jst sploh ne znam naštimat tko, da je prov drugim...Jst se skor z vrelo tuširam...Bo pomojem bujše en termomer nabavt.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
6.12.2008 20:44:56   
Ajvy
lambrček----mini lamber-- posodica  za umivanje ( o kateri si govorila)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
6.12.2008 20:49:33   
sunny24
aaaaaaaaaa? Ja, nism vedla da tko rečete. user posted image  Pr nas so kar posodice za vodo...

Kolko jih pa rabiš teh posodic? Vidiš kak amater sm, nč ne vem, pol pa take sprašujem!user posted image  Ma se bom že zverzirala! Obljubim!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
6.12.2008 20:51:42   
Ajvy

aaaaaaaaaa? Ja, nism vedla da tko rečete. user posted image  Pr nas so kar posodice za vodo...

Kolko jih pa rabiš teh posodic? Vidiš kak amater sm, nč ne vem, pol pa take sprašujem!user posted image  Ma se bom že zverzirala! Obljubim!user posted image

dve....v eni imaš toplo vodo....v drugo pa potem odvržeš tiste krpice oz. blazinice oz gazice......

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
6.12.2008 21:03:44   
claud
Čer!

Evo spet eno moje javljlanje! Mam veseli december pa se vam mal manj javljam....pismo bom čist vn padlauser posted image
Zdj mam ful eno obdobje ko mi manjka družba mojih domačih...tko da čas rajš preživljam z njimi kot pa s taščo in tastom....user posted image

Nism vas nč za nazaj brala, si bom jutr mal časa vzela ko bom pr mojih spet pa bom bla mal na compu....
ker zdj bom šla počas sam še pod tuš pa spat...
mam tok zasedene dneve kot upokojenciuser posted image user posted image

Pa drugač ste vse ok?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
6.12.2008 21:03:48   
zwer
čer punce .... kako ste kaj?

No upam , da vam je Miklavž vsako obiskal in ji prinesel nekaj ... naš je bil kar priden - nam je prinesel posteljco in banjico, tak da sem kr presenečena nad vsem.

Nažalost nisem mela čas nazaj za brat upam pa, da ste se mele danes vse super, če ne zarad druzga, ker se je sonček malo pokazal ... zdje si pa moram it cukr mert, pa pridm poli nazaj ...

Love Zwer

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
6.12.2008 21:09:16   
sunny24
O claud, sm že hotla tiralico izdat, da te poiščejo!user posted image  
Kako si? Vidim, da si padla v december in maš prov, da preživiš več časa s svojimi!user posted image   Pr nas je vse OK, mala brca, smo ji danes nabavli sobico in voziček...

zwer, super za takega miklavža!user posted image user posted image user posted image   Kako si pa ti?

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
6.12.2008 21:12:42   
claud

O claud, sm že hotla tiralico izdat, da te poiščejo!user posted image  
Kako si? Vidim, da si padla v december in maš prov, da preživiš več časa s svojimi!user posted image   Pr nas je vse OK, mala brca, smo ji danes nabavli sobico in voziček...

zwer, super za takega miklavža!user posted image user posted image user posted image   Kako si pa ti?

super za sobico in voziček.....nism še mela časa pogledat ampak...a si že kj poslikala voziček?
user posted image user posted image sj zato se pa javljam da ne bi kakšna tiralica res pršlauser posted image user posted image
Men je pa miklavž plašč prnesu...fuuuul lep....za Larisso pa dekico z igračko pa še cotke.... še vrtiljak more dobit za na postlcouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?