Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:19:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Lep sobotni dan! Kak fajn, da je vikend, da lahko malo poklepetam. ti se kr vkluči v debato tasa,a si dobla smetano?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:20:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kk si žleht jaz mojmu ne bi zašila-bi točn vedla.ke bi morala kaj drobižapoiskat-v nogavicah jaz mojmu tud ne..nogavice itak stalno vrže v kopalnici dol, tak da nebi niti dolgo rabla iskat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:20:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Lep sobotni dan! Kak fajn, da je vikend, da lahko malo poklepetam. ti se kr vkluči v debato tasa,a si dobla smetano? ja sem ja, zdaj pa gobice manjkajo.. heh,he
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:21:28
|
|
|
|
novo
|
js bi tud čvekala, da ne bom mela monologe!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:21:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo mene čaka poln stroj perila, za obesit, oprat, bla, bla. Kot da ne veste. ne vemo,ker nimamo časa za takšne stvari Vsak dan me pa vedno bolj panika, ker sam čakam, kdaj bodo brcike. Sm čez dan skoz aktivna, tak da zvečer, ko se umirim, nekaj dni ni bilo nič. Pa pol jutranjo presenečanje, preden vsako jutro grem v službo (se mi ne da več) polna aktivnost. Bi kr ležala in uživala ob akrobacijah, a še za enkrat dolžnost kliče. sej bodo kmal brcike,pa tiste ornk
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:22:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kk si žleht jaz mojmu ne bi zašila-bi točn vedla.ke bi morala kaj drobižapoiskat-v nogavicah jaz mojmu tud ne..nogavice itak stalno vrže v kopalnici dol, tak da nebi niti dolgo rabla iskat jaz ,če jih ne vidim,jih pa zavoham pa sej je moj priden,ker jih vedno vrže v koš za perilo sam včasih me za dva metra vstran odbije,ko jih dam prat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:22:57
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 yassy pazi se krvosesov v ponedeljek hahahaha mal te strašim, pezdelca, pa sej ni nč tazga hahahahaha pa če bi mene na kafe povabla bi te spomnla da že vre hahahaha jaz pa sem ta cajt zašila mojmu luknjo v žepu, da ne bo veš drobiža po štumfah iskal hahahahahahahahaha kk si žleht jaz mojmu ne bi zašila-bi točn vedla.ke bi morala kaj drobižapoiskat-v nogavicah če pa prav da je bla na krvodajalski hahahaha nič ne strašim hahahahaha ma veš glede lukenj v žepih frank je vreden manj od eura hahahahaha pa se še ne splača hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:23:05
|
|
|
|
novo
|
vam povem, da ko vas berem, sm vam kr mal fauš, da ste doma. Čez teden komaj pridem domov, vas preberem in že nimam nič volje za napisat. Bravo vam, čveke (poz. smislu)!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:23:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 yassy pazi se krvosesov v ponedeljek hahahaha mal te strašim, pezdelca, pa sej ni nč tazga hahahahaha pa če bi mene na kafe povabla bi te spomnla da že vre hahahaha jaz pa sem ta cajt zašila mojmu luknjo v žepu, da ne bo veš drobiža po štumfah iskal hahahahahahahahaha kk si žleht jaz mojmu ne bi zašila-bi točn vedla.ke bi morala kaj drobižapoiskat-v nogavicah če pa prav da je bla na krvodajalski hahahaha nič ne strašim hahahahaha ma veš glede lukenj v žepih frank je vreden manj od eura hahahahaha pa se še ne splača hahahahaha je treba z majhnim bi9t zadovoljen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:23:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 yassy pazi se krvosesov v ponedeljek hahahaha mal te strašim, pezdelca, pa sej ni nč tazga hahahahaha pa če bi mene na kafe povabla bi te spomnla da že vre hahahaha jaz pa sem ta cajt zašila mojmu luknjo v žepu, da ne bo veš drobiža po štumfah iskal hahahahahahahahaha kk si žleht jaz mojmu ne bi zašila-bi točn vedla.ke bi morala kaj drobižapoiskat-v nogavicah če pa prav da je bla na krvodajalski hahahaha nič ne strašim hahahahaha ma veš glede lukenj v žepih frank je vreden manj od eura hahahahaha pa se še ne splača hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:24:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo vam povem, da ko vas berem, sm vam kr mal fauš, da ste doma. Čez teden komaj pridem domov, vas preberem in že nimam nič volje za napisat. Bravo vam, čveke (poz. smislu)! eni morajo delat,da lahk drugi zabušavamo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:24:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo mene čaka poln stroj perila, za obesit, oprat, bla, bla. Kot da ne veste. ne vemo,ker nimamo časa za takšne stvari Vsak dan me pa vedno bolj panika, ker sam čakam, kdaj bodo brcike. Sm čez dan skoz aktivna, tak da zvečer, ko se umirim, nekaj dni ni bilo nič. Pa pol jutranjo presenečanje, preden vsako jutro grem v službo (se mi ne da več) polna aktivnost. Bi kr ležala in uživala ob akrobacijah, a še za enkrat dolžnost kliče. sej bodo kmal brcike,pa tiste ornk nič ne skrbi,ponavadi si boš še želela, da se naj ne obrača tak pogosto. Jaz priznam da si ponavadi zaželim, da bi se mi bolj z mirnega obračala, ker me ornk boli a ona kuj po svojem. Koda me ne sliši..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:24:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 yassy pazi se krvosesov v ponedeljek hahahaha mal te strašim, pezdelca, pa sej ni nč tazga hahahahaha pa če bi mene na kafe povabla bi te spomnla da že vre hahahaha jaz pa sem ta cajt zašila mojmu luknjo v žepu, da ne bo veš drobiža po štumfah iskal hahahahahahahahaha kk si žleht jaz mojmu ne bi zašila-bi točn vedla.ke bi morala kaj drobižapoiskat-v nogavicah če pa prav da je bla na krvodajalski hahahaha nič ne strašim hahahahaha ma veš glede lukenj v žepih frank je vreden manj od eura hahahahaha pa se še ne splača hahahahaha a se mal ponavljaš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:25:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Lep sobotni dan! Kak fajn, da je vikend, da lahko malo poklepetam. ti se kr vkluči v debato tasa,a si dobla smetano? ja sem ja, zdaj pa gobice manjkajo.. heh,he tistih ne rabiš,si že brez njih dost "upaljena"
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:25:52
|
|
|
|
Yassy
|
pupa- , dokler je se po trebuhu je ok, sam da ne zacnes mal nizje krakov stegovat, k pol bo pa kriza evo sem lih kar en vic dobila po mailu,...svasta Bosanska družina (oče, mama, sin) na morju lovi ribe. Ujamejo zlato ribico, ki jim seveda v zameno za izpustitev obljubi tri želje. Sinko (hitro blekne): "Tata ja hoću psa!" Foter (besen, ker je mali zapravil eno željo): "Ma ****!" Mama (v paniki): "Skini to čudo s mene!!!" Pa so šle tri želje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:25:53
|
|
|
|
novo
|
Moške nogavice pa so pri nas t.i. zazelhane vrečke- smrdljive, narobe obrnjene, zmućkane skupaj. Da me moj sliši!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:27:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Moške nogavice pa so pri nas t.i. zazelhane vrečke- smrdljive, narobe obrnjene, zmućkane skupaj. Da me moj sliši! kruto,vendar resnično-moj še je tud na šihtu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:28:24
|
|
|
|
Yassy
|
evo pa se en mal bl bolan Mož in žena dobita dojenčka. Njegova prva beseda je "babi" in vsi se veselijo.Drugo jutro babica umre. Naslednja beseda dojenčka je "dedi" in spet se vsi veselijo.Drugi dan dedek umre. Ostali člani družine se začnejo čuditi in se ustrašijo.Kmalu dojenček izgovori še tretjo besedo "oči".Mož se močno prestraši in se boji za svoje življenje, zato naredi vse da se zavaruje pred smrtjo, nikamor ne hodi,nič ne dela,se zaklepa in čaka na naslednje jutro.Ko se zbudi, steče na balkon, se pogleda in od veselja,da je ostal živ,veselo zakriči,poje in pleše.Dohiti ga žena in začudena vpraša: "Kaj se dereš???? A ne veš,da je sosed umrl?"
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:28:33
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy pupa- , dokler je se po trebuhu je ok, sam da ne zacnes mal nizje krakov stegovat, k pol bo pa kriza evo sem lih kar en vic dobila po mailu,...svasta Bosanska družina (oče, mama, sin) na morju lovi ribe. Ujamejo zlato ribico, ki jim seveda v zameno za izpustitev obljubi tri želje. Sinko (hitro blekne): "Tata ja hoću psa!" Foter (besen, ker je mali zapravil eno željo): "Ma ****!" Mama (v paniki): "Skini to čudo s mene!!!" Pa so šle tri želje... sm včer nagajala pa krak mal niži stegna pa je reku sciopero hahaha (stavka) hahahahahahahahahaha me pa neki RR zeza zgleda mu ni prav da sm ga razkrinkala hahahaha novo tako se govori hahahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:29:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tistih ne rabiš,si že brez njih dost "upaljena" saj nore bi njemu pustila, jaz bi samo prave zdrave vzela.. Ma mama doma štalo, ker mi ne pusti da se fejst na kratko postrižem.. Sem si dala kr slušalke na uhe pa poslušam "muziko", katera špila tišino je reko da on nebo z fantom.. No, itak nena pogosto pa še to nebomo rabli.. hehe, kak je men lepo!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:30:57
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps tistih ne rabiš,si že brez njih dost "upaljena" saj nore bi njemu pustila, jaz bi samo prave zdrave vzela.. Ma mama doma štalo, ker mi ne pusti da se fejst na kratko postrižem.. Sem si dala kr slušalke na uhe pa poslušam "muziko", katera špila tišino je reko da on nebo z fantom.. No, itak nena pogosto pa še to nebomo rabli.. hehe, kak je men lepo!! pa saj preden bota vidva lahko ti že ne boš več fant hahahahahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:32:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa saj preden bota vidva lahko ti že ne boš več fant hahahahahahahaha bom mo to rekla. Vidim da krožnike pripravlja.. pa bomo jedli..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:33:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pa saj preden bota vidva lahko ti že ne boš več fant hahahahahahahaha bom mo to rekla. Vidim da krožnike pripravlja.. pa bomo jedli.. posnem prosim hahahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:45:28
|
|
|
|
Pupa7
|
ma kaj vse jeste??? no jaz upam da bom tud kmal, ker mi že kruli po želodčku
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 6.12.2008 12:50:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma kaj vse jeste??? no jaz upam da bom tud kmal, ker mi že kruli po želodčku blizu-si še neke izpiske delam
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?